- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.601
marketlerde aspirin adında bir temizleyici var lekenin üstüne sıkıp biraz bekle sonra da sil ben de işe yaramıştı
özel kilotları var ama çıkartabiliyor. büyük boy bebek bezi bağlayıp üstüne dar diye kendi dantelli kilotlarımdan giydiriyorum palyaço gibi geziyo evin içindeama dün gece çıkartmayı başarmış
ırmak cım benım miniğimdede goruldu beyaz nokto geceler boyu uyuyamadım o yuzden doktora bın kez sordum neredeyse kan değerleri ve anne yası ıle karsılastırılınca sonucu bellı oluyor dedı tek basına bı anlamı yok dedi normal dedi bnde cok korkmustum ama allaha emane tdıyıp takmamaya calısıyorum..drlara gore normalmiş kalp kasları dedıydı doktor yanlıs hatırlamıosam
fotolaaaarbu arada kapaklar turuncu renkteydi. ortadaki krem renkli kısım henüz boyanmadı.
Kızlar şimdi yasal olarak en son 37. haftamız bittiğinde zorunlu doğum iznine çıkmamız gerekiyor. diyelimki çıktık ve 39. hafta sezeryanla doğum yaptık, arada 1 haftalık doğumöncesi kullanamadığımız iznimiz oluyor, normalde o izni doğum sonrasına ilave ediliyor diye biliyorum ama bir öğretmen arkadaşımınkini ilave etmemişler... Olmuyor muş öyle şaşırdım kaldım doğum izni bitti pazartesi rapor falan alamazsa işe başlayacak. arada bir hafta kaynadı.
Ama diyelim ki ( allah korusun) erken doğum yaptık, daha izinlari falan almadan 7,5 - 8 aylıkken aniden doğum yaptık o zaman ne oluyor doğum öncei tüm izinler havaya mı gidiyor yani :44:
Policim sen biliyordun galiba bu işleri, bir anlatıver kuzum ne yapmamız lazım.
Birde şuuu yasa ne oldu yaaaa, ne zaman çıkacak
Kızlar şimdi yasal olarak en son 37. haftamız bittiğinde zorunlu doğum iznine çıkmamız gerekiyor. diyelimki çıktık ve 39. hafta sezeryanla doğum yaptık, arada 1 haftalık doğumöncesi kullanamadığımız iznimiz oluyor, normalde o izni doğum sonrasına ilave ediliyor diye biliyorum ama bir öğretmen arkadaşımınkini ilave etmemişler... Olmuyor muş öyle şaşırdım kaldım doğum izni bitti pazartesi rapor falan alamazsa işe başlayacak. arada bir hafta kaynadı.
Ama diyelim ki ( allah korusun) erken doğum yaptık, daha izinlari falan almadan 7,5 - 8 aylıkken aniden doğum yaptık o zaman ne oluyor doğum öncei tüm izinler havaya mı gidiyor yani :44:
Aspirin çok güçlü canım ya beyaz yüzeyde bişey olmaz da renkliyse çok beyazlatıyor.
aynen. bir çocuktan hiç bir farkları yok :) bir keresinde tecavüze uğradı kızımın namusu kirlendi diye nasıl içlenmiştim anlatamamGözümün Önüne Getirmeye Çalıştım Da O GörüntüyüAllah Yardımcın Olsun Bebek Gibi Bakıma İhtiyacı Var Demekki Onunda :)
inşallah oda iyi çıkar canım. benimde kalp 'te beyaz bir nokta var dediler. ama çok karşılaşılan bir durummuş. doğuma kadar geçer inşallah.
Canım Bahsettiğin Takım Bu Mu, Yoksa Aynısından Var Ben Mi Bulamadım ?
Eki Görüntüle 696320
Ben Makinede Renklilerde De Kullanıyorum Bir Sorun Yaşamadım Ama Makinede Kullanıyorum Diye Mi Acaba ?:44:Aspirin çok güçlü canım ya beyaz yüzeyde bişey olmaz da renkliyse çok beyazlatıyor.
benim bebeğimin kalbinde de vardı canım. hala var mı bilmiyorum. doktorum aynı şeyleri söylemişti.
inşallah geçmiştir.
Rabbime emanet yavrularımız
onlara bir zarar gelmesin tek
kusura bakma canım ya
aynısı diye aklımda kalmış
ama benziyor en azından di mi
istediğini bulamazsan eğer bu işini görmez mi
eğer kanun değişikliği olmadıysa benim bildiğim de o şekilde
erken doğum olursa kullanmadığın iznin yanar diye biliyorum
Canım bizde seni seviyoruzBende çok yoğunum bu aralar gün içinde okumaya çalışıyorum ama fazla yazamıyorum. Ama burası sayesinde bazen üzülsekte mutlu oluyorum, çok gülüyorum, eğleniyorum
Policim gerçekten 2 çocukla birlikte çalışmak çok zor, ama hemen karar verme canım zamana bırak biraz.. Önce izinlerini kullan rahat rahat sonra biraz idare edersin, baktın olmuyor o zaman işi bırakmayı düşün.
Biz çalışmaya alışmış kadınlar için işsiz kalmak çok zor canım yaa.
Hem kayınvaliden bakıyor çocuklara, gözün arkada değil, ben yavrumu bakıcılara nasıl bırakacağım onu düşünüyorum kara kara:44:
Benim ablamda 2. çocukta işi bıraktı, ilkine doyamadım 2. nin her anını yaşamak istiyorum diye... Ama sonra çok maddi sıkıntı çektiler, hep biz destek olduk. Sonra 3. ye hamile kalmasın mısüpriz oldu, zaetn eşiyle boşanmak üzereydi ama yapamadı.
şimdi eşiyle araları iyi, 2 kızı genç kız oldu liseye gidiyorlar , oğluda bu sene okula başladı. Ablamda dayanamayıp işe tekrar başladı yıllar sonra. Hayat şartları zor, büyük kız bu sene üniversiteye başlayacak, ona daha iyi imkanlar sağlayabilmek için yine fedakarlık yapıyor, gününü doldurup emekli olmaya çalışıyor.
Yani canım insanın başına ne geleceği hiç belli değil bu hayatta, bugün var olana yarın muhtaç kalabiliriz, allah esirgesin ...
Tam tersi de olabilir tabi. Ama ben gençken ve de sağlıklı iken çalışmak vede birikim yapıp çocuklarımıza da güzel bir gelecek bırabşlmek taraftarıyım, en azından iyi bir eğitim vede meslek sahibi olsunlar kendilerini nasılsa kurtarırlar diye düşünüyorum ...
Nazichane fikirlerim böyle.
Bizimde durumumuz iyi çok şükür, eşim bazen istersen çalışma diyor ama ben şuan asla böyle birşey düşünmüyorum...
bebeği için endişe eden anneler saglık ocagında bebek kalp seslerini dinlemek için ufak bi cihaz var oraya gidip dinleyebilirler benim hemşirem ne zaman istersen gel dedi inşallah ihtiyacımız olmaz baglı oldugunuz saglık ocagına gidebilirsiniz kızlar
fotolaaaarBu arada kapaklar turuncu renkteydi. Ortadaki krem renkli kısım henüz boyanmadı.
aynen. bir çocuktan hiç bir farkları yok :) bir keresinde tecavüze uğradı kızımın namusu kirlendi diye nasıl içlenmiştim anlatamamhamile kaldı yurtdışından özel iğne getirttik bebeklerin kendiliğinden erimesi kızımın acı çekmeden düşük yapması için :) dişi köpek çoook zor bu arada destekleriniz için teşekkür ederim. köpeğim ve ailemle yaşayabilceğim kocaman terası olan dublex bir ev buldum mahalle biraz kötü ama bir arada olmak herşeye değer
valla kuzum benim tamda öyle oldu 37 haftalık ayrıldım 38,5 ta falan doğum yaptım arada yandı iznimmm ama şimdi nasıl bilmiyorumm
canım yeni bi torba yasa çıkmış artık ilave edilebiliyormuş.hatta arkadaşınında ilave edilmiş olması lazım acaba bi yanlışlık mı oldu?
eğer kanun değişikliği olmadıysa benim bildiğim de o şekilde
erken doğum olursa kullanmadığın iznin yanar diye biliyorum
ne kadar şanslısın ev bulmuşsun bi de biz bulsak bahçeli veya kocaman teraslı bir ev çok güzel olacak...
selamlar ağustos 2013 ün güzel anneleri ve tabiki bebiklerihepinize kocaman öpücükler :122::92:
ben her yemekten sonra şekerimi ölçmekle uğraşıyorum şu ara. parmaklarım delik deşik oldu delecek yer bulamıyorum bazen üst üste geliyor sanırım o zaman zıplatıyor, bebeğim de ne oluyor acaba diye merak ediyordur sanırım
bu arada anneannemden kalan 32 yıllık bebek battaniyemi yenilemeyi en sonunda bitirdim. bitirince paylaşıcam demiştim işte buyrunuz efendim. sanırım yorulduğuma ve emeğime değdi.(hayatımda ilk defa dikiş makinesi kullandığımı belirtmeden geçemeyeceğim...)
Eki Görüntüle 696398 Eki Görüntüle 696413
Eki Görüntüle 696399 Eki Görüntüle 696400
Eki Görüntüle 696401 Eki Görüntüle 696402
Eki Görüntüle 696403 Eki Görüntüle 696406
Eki Görüntüle 696409 Eki Görüntüle 696415
aynen. bir çocuktan hiç bir farkları yok :) bir keresinde tecavüze uğradı kızımın namusu kirlendi diye nasıl içlenmiştim anlatamamhamile kaldı yurtdışından özel iğne getirttik bebeklerin kendiliğinden erimesi kızımın acı çekmeden düşük yapması için :) dişi köpek çoook zor bu arada destekleriniz için teşekkür ederim. köpeğim ve ailemle yaşayabilceğim kocaman terası olan dublex bir ev buldum mahalle biraz kötü ama bir arada olmak herşeye değer
Ben Makinede Renklilerde De Kullanıyorum Bir Sorun Yaşamadım Ama Makinede Kullanıyorum Diye Mi Acaba ?:44:
Policiğim Çekirgem haklı ve ben de aynısını düşünüyorum.Helenasın yazdıkları da çok hoşuma gitti.Sırf çocuklara biraz daha fazla zaman ayırayım derken hem kendini hem çocuklarını birşeyden mahrum etme. Bak ben 8 sene evhanımlığı yaptım ve çektiğim çileleri burada paylaşmıştım.Çocuklarımın yeni yeni giyinen çocuklara nasıl hayranlıkla baktıklarını içim acıyarak seyrettim.Bu bir anne veya baba için tarif edilemeyecek bir acı.....
Şimdi ise hayatıma yepyeni bir sayfa açtım yani kamuya atanmasaydım yine de çalışmak isterdim ama benim imkanım yoktu annem yok biliyorsun üvey annemiz var o da zaten kendi havasında kayınvalidem köyde bir sürü iş başında yani çocuklarıma bakacak hiç kimsem yoktu ve çalışamadım.Çocukların rezil olacağı biraz büyüyene kadar.Ve sen onlara evde olduğun zamanlarda kat be kat anne sevgisini verebilirsin canım.Ama çocuklarına her bayram kıyafet alıyor olmanın mutluluğunu hiçbir şeye değişme nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?