2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözümün Önüne Getirmeye Çalıştım Da O Görüntüyü Allah Yardımcın Olsun Bebek Gibi Bakıma İhtiyacı Var Demekki Onunda :)

inşallah öyledir canım...

valla kuzum benim tamda öyle oldu 37 haftalık ayrıldım 38,5 ta falan doğum yaptım arada yandı iznimmm ama şimdi nasıl bilmiyorumm

canım yeni bi torba yasa çıkmış artık ilave edilebiliyormuş.hatta arkadaşınında ilave edilmiş olması lazım acaba bi yanlışlık mı oldu?

Gözümün Önüne Getirmeye Çalıştım Da O Görüntüyü Allah Yardımcın Olsun Bebek Gibi Bakıma İhtiyacı Var Demekki Onunda :)
aynen. bir çocuktan hiç bir farkları yok :) bir keresinde tecavüze uğradı kızımın namusu kirlendi diye nasıl içlenmiştim anlatamam hamile kaldı yurtdışından özel iğne getirttik bebeklerin kendiliğinden erimesi kızımın acı çekmeden düşük yapması için :) dişi köpek çoook zor bu arada destekleriniz için teşekkür ederim. köpeğim ve ailemle yaşayabilceğim kocaman terası olan dublex bir ev buldum mahalle biraz kötü ama bir arada olmak herşeye değer

inşallah oda iyi çıkar canım. benimde kalp 'te beyaz bir nokta var dediler. ama çok karşılaşılan bir durummuş. doğuma kadar geçer inşallah.

benim bebeğimin kalbinde de vardı canım. hala var mı bilmiyorum. doktorum aynı şeyleri söylemişti.
inşallah geçmiştir.
Rabbime emanet yavrularımız
onlara bir zarar gelmesin tek

Canım Bahsettiğin Takım Bu Mu, Yoksa Aynısından Var Ben Mi Bulamadım ?
Eki Görüntüle 696320

kusura bakma canım ya
aynısı diye aklımda kalmış
ama benziyor en azından di mi
istediğini bulamazsan eğer bu işini görmez mi

eğer kanun değişikliği olmadıysa benim bildiğim de o şekilde
erken doğum olursa kullanmadığın iznin yanar diye biliyorum

Görür Canım Neden Görmesin, Araştırdım İzmirde Varmış Bu Mağaza En Yakın Zamanda Alacağım Bu Takımı. Bahsettiğin Bu Mu Diğerinden de Var Mı Diye Merak Ettim Sadece. Teşekkürler

Policiğim Çekirgem haklı ve ben de aynısını düşünüyorum.Helenasın yazdıkları da çok hoşuma gitti.Sırf çocuklara biraz daha fazla zaman ayırayım derken hem kendini hem çocuklarını birşeyden mahrum etme. Bak ben 8 sene evhanımlığı yaptım ve çektiğim çileleri burada paylaşmıştım.Çocuklarımın yeni yeni giyinen çocuklara nasıl hayranlıkla baktıklarını içim acıyarak seyrettim.Bu bir anne veya baba için tarif edilemeyecek bir acı.....

Şimdi ise hayatıma yepyeni bir sayfa açtım yani kamuya atanmasaydım yine de çalışmak isterdim ama benim imkanım yoktu annem yok biliyorsun üvey annemiz var o da zaten kendi havasında kayınvalidem köyde bir sürü iş başında yani çocuklarıma bakacak hiç kimsem yoktu ve çalışamadım.Çocukların rezil olacağı biraz büyüyene kadar.Ve sen onlara evde olduğun zamanlarda kat be kat anne sevgisini verebilirsin canım.Ama çocuklarına her bayram kıyafet alıyor olmanın mutluluğunu hiçbir şeye değişme nolur

evet dün benımde oğluşum oynamadı ben de baktırdım sağlık ocagında alette kendi kalp sesini duyunca b,r başladı tepinmeye benım küçük maymunum:)

fotolaaaar Bu arada kapaklar turuncu renkteydi. Ortadaki krem renkli kısım henüz boyanmadı.

canım ne boyası aldın neyle nasıl boyadın ben de sarı dolaplarım var acaba beyaz griyemi boyasam kocişim
evde yokken

ne kadar şanslısın ev bulmuşsun bi de biz bulsak bahçeli veya kocaman teraslı bir ev çok güzel olacak...

valla kuzum benim tamda öyle oldu 37 haftalık ayrıldım 38,5 ta falan doğum yaptım arada yandı iznimmm ama şimdi nasıl bilmiyorumm

canım yeni bi torba yasa çıkmış artık ilave edilebiliyormuş.hatta arkadaşınında ilave edilmiş olması lazım acaba bi yanlışlık mı oldu?

Valla bende ekleniyor diye biliyordum ama olmamış işte, arkadaşta öyle sanıyormuş, planlı sezeryan oldu için son 3 hafta izne çıktı, bir hafta kala doğum yaptı. Ama eklemiyorlarmış, epeyce uğraştılar... Şimdi 1 aylık heyet raporu almaya çalışacak
pazartesi günü yoksa iş başı

eğer kanun değişikliği olmadıysa benim bildiğim de o şekilde
erken doğum olursa kullanmadığın iznin yanar diye biliyorum

Ama bu haksızlık erken doğum yapmak kadının suçu değil ki !!!

Neyse ben bu konuyu araştırayım bari biraz kaynamasın izinler boşu boşuna... bir gün bir gündür demi ama

selamlar ağustos 2013 ün güzel anneleri ve tabiki bebikleri hepinize kocaman öpücükler :122::92:

ben her yemekten sonra şekerimi ölçmekle uğraşıyorum şu ara. parmaklarım delik deşik oldu delecek yer bulamıyorum bazen üst üste geliyor sanırım o zaman zıplatıyor, bebeğim de ne oluyor acaba diye merak ediyordur sanırım

bu arada anneannemden kalan 32 yıllık bebek battaniyemi yenilemeyi en sonunda bitirdim. bitirince paylaşıcam demiştim işte buyrunuz efendim. sanırım yorulduğuma ve emeğime değdi. (hayatımda ilk defa dikiş makinesi kullandığımı belirtmeden geçemeyeceğim...)

ne kadar şanslısın ev bulmuşsun bi de biz bulsak bahçeli veya kocaman teraslı bir ev çok güzel olacak...

istanbulda oturuyorsan sancaktepeyi önerebilirim.. 4+1 i 750 ye tuttuk .. ataşehir i bırakmak zor olacak ama napalım kısmet.. önce bu evde karar kıldık. kv herşeye burnunu sokar azcık daha bekleyin dedi. aradan 2 gün geçti eşime kusurabakma o evde ben oturcam annen değil ben hamileyim annene göre ben haraket edemem o bana göre haraket edicek dedim. tamam ara tutalım dedi. aradım tutuldu kapora bile verdiler dedi. nasıl üzülmüştüm. bi kez daha kv sinir oldum.. hep dua ettim Allah ım o evi bize nasip et köpeğim ve çocuğumla güzel yaşayayım diye. az önce emlakçı aradı hanım efendi evden vazgeçildi boştaysanız hazır diye nasıl mutlu oldum anlatamam.. Allah a şuan ne kadar şükretsem azdır..

Benim de parmaklarım delik deşik oldu sinir bozucu neyse ki delikler fazla derin değil ... Battaniye süper olmuş ellerine sağlık topiğin adını marifetli anneler topiği mi yapsak ne

Kız evlat zor anacım Bizimki bakire kimseye elletmiyoruz kısırlaştırmadık da zaten artık hamile kalması çok sakıncalı dedi doktoru kendisi de yanaştırmıyor kimseyi yanına

Ben Makinede Renklilerde De Kullanıyorum Bir Sorun Yaşamadım Ama Makinede Kullanıyorum Diye Mi Acaba ?:44:

Canım bu spreyli satılanın üstünde de yazıyor olması lazım renkli yüzeylerde direkt uygulamayın sulandırın diye. Belki makinede sulandığı için bişey olmuyodur.

canım benimm sonuna kadar katılıyorum düşüncene çok muallaktayım şuan

kayınvalidem yürüme mesafesinde değil cocukları alıp eve geçmek istiyorum
kocama bağımlı kalıp onu beklemek istemiyorummmm ehliyetim var tecrübem yok bunun için arabayı geliştirmem lazım
bu arada ben kadrolu değil sözleşmeliyim taşoran yani kadroya geçersem bu zaman zarfında zaten beni kimse tutamazz
Allahım hakkımda -hakkımızda - hayırlısını ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…