- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.121
bossssveer bee canım tabi insanın kendi ailesinin yanında olmaması eksiklik gibi ama sen o kadar guclusun ki sana hiçbişey olmazzz hem bak sende annesin idoşunu dusunmekten annene dusunme vakit kalmacek
arasta canım annen bazı şeyleri düşünemiyor mu yoksa çok mu bencil yapısı var anlayamadım hani bazı insanlar çok saf olurlar yaa acaba annende öyle mi farkında mı değil durumunun hay Yarabbim yaa canım beni yanlış anlama ama ablan öyle geleceğine hiç gelmese emin ol senin için daha iyi ben daha önce lohusalık yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki insanın hiç bişeye tahammülü olmayabiliyor.seni o curcunanın içinde düşünemiyorum.arasta annen neden kocasına bu kadar baglı maddiyattan dolayı mı canım yani yanlış bişey sormakta istemiyorum ama yani insan evladını kabul etmeyen biri için neden bu kadar fedakarlık yapabilir anlayamıyorum
canım nişan denilen şey onuda söyleyeyim illa hafif kanlı oluyor diye biliyorum sen üşüttüysen yogun bi akıntı gelmiş olabilir bana da öyle oluyor çünkü
arasta bende bu konuda vicdan filan tanımıyorum madem yapılacaksa o vicdan onlar bize evlatları olarak yapmalı
bende yıllardır babamla görüşmüyorum,konuşmuyorum ve hiiç eksikliğini hissetmiyorum çünkü ihtiyacım olan zamanımda küçükken yanımda değildi,saçımı okşamadı,bir derdimin olup olmadığını sormadı,baba sıcaklığını hissettirmedi şimdi ben ne yapayım öyle babayı...
aksine annem herzaman bize kol kanat geren 27 yaşında 3 çocukla dul kalmış ama evlenmemiş,hayata karşı pes etmemiş,kendi ayakları üzerinde durarak bizi tek başına büyğtmüş bir anne işte böyle bir anneyide ben başımın üstünde taşısam azdır...
hayat işte herkesin yaşamında var bir sorun,problem.
Ablam gelirse daha çok yorulursun cidden o zaman . Ay allahım ne denir ki böylesine. Adam eziyet falan mı ediyor dövüyorsa söyleyemiyor mü acaba size .
Kizlar dr ilekonustum yarin cati muayenesi ve nst icin gel dedi
Dr uzakta oldugu icin eayalarini topla gel olmazsa geri yollamam annende kalirsin dedi
Gelellimbenim sikintima 15 gun once agda yaptitmistim
Tuyler var desem yok yok desem var
Uff agdaya gitsem cekermi acaba gitmesem rahat edemem
Valla dogumu takmiyoum bi haftadir kil tuy meselesine taktim
Bi akil verin kofor kapanmadan nolur
Ammaaaan be bacım boşver,bana bak sen artık pek üzülmüyorum desende,derimiz kalınlaşmış olsa da dik durcaz,güçlü olucaz diye dirensende senin yumuşak karnın onlar.uzun zamandır tanıyoruz hepimiz birbirimizi,benimde uyguladığım taktik aynen bu.sonra ne oluyor biliyorsun,milli içkimiz AYRAN'ımız ya da malt içeceğimiz ve tabiki fosur fosur sig..a'larımızla ayda 1 efkâr yapıp ağlama nöbetleri ,tabi kimse hatta kocalar bile mümkünse görmeden.ertesi gün aynı yalova,bişey olmamış,gece salya sümük olan o değilmiş gibi yine kuyruk dik.direnarasta
Arastacım annenin bu düşüncesiz konuşmalarından sanki aşırı saf kalplilik seziyorum :) İnsan bu kadar ne dediğinin farkında olmadan konuşamaz herhalde... Sen hiiiç takma ki zaten takmıyorsun artık. Biz varız yaa doluşuruz bi arabaya hep birlikte bayram kahvaltısına geliriz
Evet güçlüyüm şükür ki. Annem böyle güçlü yaptı beni farketmeden çok mu işe yaradı nedir
Bilmiyorum neden bağlı ama onla evlendiğinden beri bambaşka biri oldu eskiden böyle değildi bize çok düşkündü. O adamla evlendiğinden beri hayır derken şer akıyor yüzünden çok kötü kalpli birine dönüştü.
Baban benimkiyle aynıymış canım ama annen eli öpülesi kadınmış. Benimkiler al birini vur ötekine
Yok dövmesi filan ama annemi etkisi altına almayı çok iyi başarıyor.
Kısada olsa çeker bence canım yada işte artık geldiği kadar hiç olmazsa için rahatlar.
Bende aynı sorunu yaşayacğım sanırım
Arastacim, canim benim bazen teselli sözleri cok anlamsiz gelir ama istersen gel sana bi sofra kurayim kocamannnn onu paylasalim istersen suskunlugu...inan benimde cevremdekilerden oturu ekinin sapin donecegi gunu bi bekleyisim var ama Allah goruyo isre herseyi bu da bi imtihan. ...bunlarada sukur Allah daha kotusunden saklasin...benim annem sizlere omur ama simdilerde bi annenin kiymetini eskiye nazaran cook basska anliyorum..inan seni de anliyorum guzel idos un annesi:)
bende Denizli 'liyimmmmm ama İstanbul'da ikamet ediyorum[/
klasik olacak ama neresinden:))
Çardak ilçesinin Hayriye köyünden
Kizlar acele yaziyom bebek supriz yapiyo bize suyum geldi su an hastanedeyim sezeryan icin bekliyorum bize bol bol dua edin cok korkuyorum ve heyecanliyim
Selam :) kusura bakmayın tek tek cevap veremiyorum malum oğlumla meşgulüm :) :) :) bugün odama verdiler oğlumu :) bu gece de burdayız sabaha bakalım ne diyecek doktoru. Şimdi yanımda uyuyor . Allahım nası mutluyum. Emzirdim altını değiştirdim gazını aldım :) saatlerdir oğlumla uğraşıyorum çok yoruldum. Kalkmadan size haber vereyim zamanımda kalırsa biraz uyuyucam.
Doğuma giden arkadaşlara Allah yardım etsin inşallah sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar. Dua edicem.
Oğlumla öptük hepinizi :) :)
Ya uff bu doğum günümde duygusala baglamiyacaktim. Aglayasim geldi suan.
Bugun benim dogum günüm, hem hamişim hem yastayim. Bir koltugun ustunde, babamin öldüğü yaştayım... :-(
Bohoooooyyytttt :'(
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Bundan sonra her bayram birinizdeyim bak ona göre. Çok yüzsüzümdür.
Senin hastane çanakkale merkezdeydi dımı. Sen ilcedeydin . ( tahminim Gelibolu :) ) kac dk da gidersiniz hastaneye acil birşey olsa soracağım odur .
Selam herkese hayirli dogumlar 2012 agustos annesiyim ben 6 ay boyunca taktim 3 korse degistirdim marka hatirlamiyorum bazi dr tak diyor bazisi takma bizdede hep kusak takarlardi bende taktim iyide oldu terlemk haric..slm arkadaşlar,sezeryan olucaklar doğumdan sonra korse kullanacakmısınız?tavsiye edebileceğimiz bi marka varmı.
Kızlar kimdi bu karnından çıtt diye ses geliyo diyenler hatırlanıyorum ama , 2 defa çıt diye çok net Tiz bi ses geldi karnımdan . Hayır bu ses nasıl çıkabilir onu anlamadım baya yüksek bi ses , çatlayan ne yahu ...)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?