2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bossssveer bee canım tabi insanın kendi ailesinin yanında olmaması eksiklik gibi ama sen o kadar guclusun ki sana hiçbişey olmazzz hem bak sende annesin idoşunu dusunmekten annene dusunme vakit kalmacek

Evet güçlüyüm şükür ki. Annem böyle güçlü yaptı beni farketmeden çok mu işe yaradı nedir

Bilmiyorum neden bağlı ama onla evlendiğinden beri bambaşka biri oldu eskiden böyle değildi bize çok düşkündü. O adamla evlendiğinden beri hayır derken şer akıyor yüzünden çok kötü kalpli birine dönüştü.

Baban benimkiyle aynıymış canım ama annen eli öpülesi kadınmış. Benimkiler al birini vur ötekine

Ablam gelirse daha çok yorulursun cidden o zaman . Ay allahım ne denir ki böylesine. Adam eziyet falan mı ediyor dövüyorsa söyleyemiyor mü acaba size .

Yok dövmesi filan ama annemi etkisi altına almayı çok iyi başarıyor.

Kizlar dr ilekonustum yarin cati muayenesi ve nst icin gel dedi
Dr uzakta oldugu icin eayalarini topla gel olmazsa geri yollamam annende kalirsin dedi
Gelellimbenim sikintima 15 gun once agda yaptitmistim
Tuyler var desem yok yok desem var
Uff agdaya gitsem cekermi acaba gitmesem rahat edemem
Valla dogumu takmiyoum bi haftadir kil tuy meselesine taktim
Bi akil verin kofor kapanmadan nolur

Nedir benim bu alt komşudan çektiğim eziyet yahuuu
Yine hamur işi yapmış kokusu bizim evde sinir oluyorum tek zaafımda hamur işleri
Canım istedi insan hamile komşusunuda düşünür yaptın bir tanecik getir dimi :))
Şimdi ben yapsam hem sıcak üşenirim hemde yapınca çok yiyorum ((

Kısada olsa çeker bence canım yada işte artık geldiği kadar hiç olmazsa için rahatlar.
Bende aynı sorunu yaşayacğım sanırım

Arkadas ne hizli degisiyo olaylar :)
Ruzgaraldimsallaniyorum dilerim en enn guzel yilkarinin baslangici oksun bu yilll ccok mutlu saglikli sevdiklerinle nice yillara canim...

Arastacim, canim benim bazen teselli sözleri cok anlamsiz gelir ama istersen gel sana bi sofra kurayim kocamannnn onu paylasalim istersen suskunlugu...inan benimde cevremdekilerden oturu ekinin sapin donecegi gunu bi bekleyisim var ama Allah goruyo isre herseyi bu da bi imtihan. ...bunlarada sukur Allah daha kotusunden saklasin...benim annem sizlere omur ama simdilerde bi annenin kiymetini eskiye nazaran cook basska anliyorum..inan seni de anliyorum guzel idos un annesi:)

Bu arada papatyaecemin takvimi yokk..acaba ne zaman doğum yapicajti normalde. .ayyy heyecanlandim bi narkozda insss...saglikla kavussunlar

Son düzenleme:

Ben o ağlama nöbetlerini bırakalı çok oldu canım. Sanırım 50 tane kalp hapını 14 yaşımda midemden temizlerlerken hayata bakışım değişti. Sümüklü arasta gitti, güçlü arasta geldi o gün. Annem için tek damla dökmem, bundan sonra da böyle olacak:))

Kız gelin valla bahçeye kurarız şöyle sofrayı, bi sürü de bebiş ayyy ne iyi olur hihihih

Babam çocukken bana insanları anlamaya calisma . 6 milyar insan varsa 6 milyar düşünce var hepsi birbirinden farklı derdi . Çok dogru cokta neden acaba öylemi böylemi diye düşünmemek lazım. Öyle iste diyeceğiz ve durum ne gerektiriyorsa onu uygulayacağız . Yoksa isin icinden çıkamayız. Hayatın doğal akısı diye bir terim vardır hukuk dilinde. Maalesef annenin davranışı hayatın doğal akısına uymuyor tıpkı birçok kisinin ki gibi. Herkes ektiğini biçer bu hayatta . İlahi adalete çok inanırım ben. Ektiğini biçecek oda .

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Bundan sonra her bayram birinizdeyim bak ona göre. Çok yüzsüzümdür.

Kizlar acele yaziyom bebek supriz yapiyo bize suyum geldi su an hastanedeyim sezeryan icin bekliyorum bize bol bol dua edin cok korkuyorum ve heyecanliyim

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruss....

bi bebiş daha gelioo..

gözünaydın cnmm ne güsell :)

Ya uff bu doğum günümde duygusala baglamiyacaktim. Aglayasim geldi suan.

Bugun benim dogum günüm, hem hamişim hem yastayim. Bir koltugun ustunde, babamin öldüğü yaştayım... :-(

Bohoooooyyytttt :'(

doğum günün kutlu olsunn cnmm

arastaa güçlü olll arkandayız biz warıs :) manewi olarak yanii ama oda güsel....

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Bundan sonra her bayram birinizdeyim bak ona göre. Çok yüzsüzümdür.

Amin canim sagol...
Gel tabi elimden gelen herseyi pisiririm idosa sana yarasin...kizlar sizde gelinnn

Canim merhaba, seni gorunce bisey sorcaktim aklima geldi. Sen aile hastanesi ne mi gidiyodunnn
Gidiyorsan kime??

Kızlar kimdi bu karnından çıtt diye ses geliyo diyenler hatırlanıyorum ama , 2 defa çıt diye çok net Tiz bi ses geldi karnımdan . Hayır bu ses nasıl çıkabilir onu anlamadım baya yüksek bi ses , çatlayan ne yahu 😂...)))

slm arkadaşlar,sezeryan olucaklar doğumdan sonra korse kullanacakmısınız?tavsiye edebileceğimiz bi marka varmı.
Selam herkese hayirli dogumlar 2012 agustos annesiyim ben 6 ay boyunca taktim 3 korse degistirdim marka hatirlamiyorum bazi dr tak diyor bazisi takma bizdede hep kusak takarlardi bende taktim iyide oldu terlemk haric..

Kil tuy soran arkadas ben doguma gitmeden 2 gun once gittim azdi ve yapildi yaparlar zaten dogumda onlari bile dusunmucen ya hoss neyse..

o ses geçen gün benm oğluşumdanda geldi kemikleri çıtlıo heralde hareket ederken 2 kere duydum hatta eşim bile duydu birini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…