- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.141
Kızlar kimdi bu karnından çıtt diye ses geliyo diyenler hatırlanıyorum ama , 2 defa çıt diye çok net Tiz bi ses geldi karnımdan . Hayır bu ses nasıl çıkabilir onu anlamadım baya yüksek bi ses , çatlayan ne yahu ...)))
1 saat sürüyo ama çok acil olursa burda başka seçeneklerim de var. Gelibolu yanlış tahmin
selam kızlar öpüyoruz hepinizi.
benim sıpa kızım emmiyor onunla boğuşuyorum sürekli. Allahtan pompa var sağıp veriyorum sütümü. prematüre doğmanın bana getirisi emmemesi oldu çok üzülüyorum çok bildiğiniz gibi değil. 2 gün sonra 1 aylık olacaz yarın da aşısı ve kalça ultrasonu yapılacak sonra da doktor onay verirse gece ayvalığa yola çıkıcaz inşallah. bugün kızçenin burnu da biraz tıkalı ona da üzüldüm of of keşke karnımda olsa da böyle hastalanıp üzülmeseağrıya sancıya razıyım. bu arada chicco burun aspiratörü almayı düşünenler varsa almayın bir boka yaramıyor otribebe alın.
öpüldünüz görüşürüz.
bnmde derdım malesef kayınvalıdem hala oglunu kıskanıyo ewlendıgını buyudugunu kabul etmıyo evlerımız karsı karsıya durmadan yemege cagırmalar fln tam duzene soktum kendı ewımde yemek yemeye basladım sımdıde oglumu sahıplenıyo onun mantıgı bn onunun kocam onun oglumda onun hepımız orda olmak zorundayız esımı uc gun gormedı ıs dolayısyla bana soylemedıgı laf kalmadı uzakta olsa ayda bı gelır sole olur bole olur offf ne bılıyım sımdıde oglumun hayallerını kuruyo ılk torunu anlıyorum ama abartıyo yok sutum olsa emzırırım ruyalarda oglum dogmus onun yanına yatrmısım onda kalms altını degstryms ne hayaller ne hayaller sımdı sınırden aklıma gelmıyo cunku benı gene delırttı aslında ben basa cıkabılır bu sorunla ortayı bulurum ama esımden hıc destek yok haklı oldugumu bılıyo soyluyoda ama herseferınde annem ole demek ıstememıstır bole yapmak ıstememıstr yok onu bunun ıcın demıstr bız severek evlendık daha bı senemz yenı doldu tek uzuldugum bnm mutlulugumn esımın ıcın bı onemı yok mu ewı tası daha tatlı oluruz gıderımde gelırımde annen senn dedm ben buna karsı deılım tek ıstedıgım sen ben oglumuz bı aıle olmak az once gene kayınvalıdem cnmı sıktı esımın cvbı SNN YUZUNDEN CALISAMIYORUM ben naptım kı ya sadece cekırdek aılemız olsun ıstedım cokmu sey ıstedım kı
Merhabaaa... Evet canım Aile hastanesine gidiyorum.Doktorum Ali Osman KoyuncuoğluCanim merhaba, seni gorunce bisey sorcaktim aklima geldi. Sen aile hastanesi ne mi gidiyodunnn
Gidiyorsan kime??
ARASTAMM canım sen inanılmaz güçlü,kendinden emin ve olgun birisin..annenin yaptıkları,düşünceleri akıl karı değil anlamaya çalışsam da olmuyor.. senin ailen artık eşin ve idoşun olacak.. bambaşka bir hayat sizi bekliyor.. hem biz de varızzz biliyosun
sen mükemmel bir anne olacaksın canım tüm yaşadıklarına inat..İdoş da çok şanslı bir çocuk olacak.. bunları düşünüp her şerde bir hayır vardır diyorum o yüzden
bu arada Sulozun numarası yok maalesef canım..buraya girmesini beklicez mecburr..
bnmde derdım malesef kayınvalıdem hala oglunu kıskanıyo ewlendıgını buyudugunu kabul etmıyo evlerımız karsı karsıya durmadan yemege cagırmalar fln tam duzene soktum kendı ewımde yemek yemeye basladım sımdıde oglumu sahıplenıyo onun mantıgı bn onunun kocam onun oglumda onun hepımız orda olmak zorundayız esımı uc gun gormedı ıs dolayısyla bana soylemedıgı laf kalmadı uzakta olsa ayda bı gelır sole olur bole olur offf ne bılıyım sımdıde oglumun hayallerını kuruyo ılk torunu anlıyorum ama abartıyo yok sutum olsa emzırırım ruyalarda oglum dogmus onun yanına yatrmısım onda kalms altını degstryms ne hayaller ne hayaller sımdı sınırden aklıma gelmıyo cunku benı gene delırttı aslında ben basa cıkabılır bu sorunla ortayı bulurum ama esımden hıc destek yok haklı oldugumu bılıyo soyluyoda ama herseferınde annem ole demek ıstememıstır bole yapmak ıstememıstr yok onu bunun ıcın demıstr bız severek evlendık daha bı senemz yenı doldu tek uzuldugum bnm mutlulugumn esımın ıcın bı onemı yok mu ewı tası daha tatlı oluruz gıderımde gelırımde annen senn dedm ben buna karsı deılım tek ıstedıgım sen ben oglumuz bı aıle olmak az once gene kayınvalıdem cnmı sıktı esımın cvbı SNN YUZUNDEN CALISAMIYORUM ben naptım kı ya sadece cekırdek aılemız olsun ıstedım cokmu sey ıstedım kı
Yetisilmeyecek bir mesafe değilmiş :) hoş aksam trafiğinde benim gotmem1,5 saati bulabilir güya 15 km uzakta hastane
o ses geçen gün benm oğluşumdanda geldi kemikleri çıtlıo heralde hareket ederken 2 kere duydum hatta eşim bile duydu birini :))
Yetişiriz kuzum olmadı eşim doğurtur napalım
Canım sen de annenlere söyle yan daireye de onlar taşınsın sülalecek mutlu mesut yaşayın. Hey allam yaaa evlendikten sonra hala ana kuzuluğu yapan erkeklere çok kızıyorum. Annenin yeri ayrı, eşin yeri ayrı. Bir de dip dibe oturmak nedir yani. Artık bir yuvan var eşin var, çocuğun var.
Napıp edip eşini ordan taşınmaya ikna et canım. Çocuk olunca sizden çıkmıycak anlattığın kadarıyla. Moral bozmak yerine moral vermek isterdim ama maalesef veremiyorum. Çocuğu büyütürken hep karışacak. Olmaz yani.
Ay cnm ya hala durum aynı yani, çok sinir bozucu ya.. Allah yardımcın olsun.. Eşin biraz daha anlayışlı olsa sorun kalmaz da.. İşte erkeklerin bakışı biraz düz olabiliyor . Ama sen pes etme bi düzen oturt bence.. Sonunda herkes anlıycaktır. Biraz anlayış halbuki ya bukadar zor olmamalı...
bebeğim öncelikle kına düğün muhabbeti bizde aynı anda oldu 2 iş olmasın diye ama nişanı hatırlamıyorumşaka bi yana sezaryen oldum ve yaşım 22ydi o zamanlar çok heycanlı ve cahildim sanırım. nişan gelmedi diye hatırlıyorum.şu anda gelse de nasıl bişey olduğunu anlamicam. annenle ilgili duruma gelince benimkiyle de aram gayeeet sıcaktır biliyosun. takma kafana biz zaten kocaman bi aileyiz. hem çok haklısın bende öyle düşünüyorum bunun yaşlılığı var sakatlığı var. sallaaa
amanın kız bu nasıl bir atak maşallah. sol kulvardan göbek farkıyla önümüze geçtinsağlıkla gelsin yeni bebeğimizi. bizimkilerde ancaaa popo büyütsn içerde. hatta o popoları kaburgalarımıza yaslaya yaslaya büyütsün
selam kızlar öpüyoruz hepinizi.
benim sıpa kızım emmiyor onunla boğuşuyorum sürekli. Allahtan pompa var sağıp veriyorum sütümü. prematüre doğmanın bana getirisi emmemesi oldu çok üzülüyorum çok bildiğiniz gibi değil. 2 gün sonra 1 aylık olacaz yarın da aşısı ve kalça ultrasonu yapılacak sonra da doktor onay verirse gece ayvalığa yola çıkıcaz inşallah. bugün kızçenin burnu da biraz tıkalı ona da üzüldüm of of keşke karnımda olsa da böyle hastalanıp üzülmeseağrıya sancıya razıyım. bu arada chicco burun aspiratörü almayı düşünenler varsa almayın bir boka yaramıyor otribebe alın.
öpüldünüz görüşürüz.
Hehe ne ani olur ama? Yıllarca anlata anlata bitiremezsiniz. İda aynı hikayeyi 5 milyon kere dinlemek zorunda kalır :)
Merhabaaa... Evet canım Aile hastanesine gidiyorum.Doktorum Ali Osman Koyuncuoğlu
canım ben araştırdım gene en iyisi medicana, 3500 maksimum, bir de özel sigorta paketi alıyomuşsun herşey paket içinde filan oluyomuş, daha avantajlı oluyor. HRS de Güven de filan 5000 tl den bahsediyorlar, benim gittiğim dr balgat koru da yaptıracaktı doğumu, 4500 tl istedi, sonunda başkenti ayarladım, oğlumun dr u yaptıracak doğumu, yoksa fiyatlar uçmuş ankarada. olmasaydı bende medicana da türkan yada gamze hnm varmış birine gidecektim, yenidoğan ünitesi olması da çok iyi. Allah korusun ama her türlü müdahaleyi yapabilirler. bi tanıdığımız 32 hft doğum yapmıştı HRS de, bebeği apar topar başkente götürdüler, 5000 tl yi niye verdiler ozaman. akropol gibi küçük hastanelerede 3. sezeryanım olacağı için çok güvenemedim
bu arada ana kucağınız ve bebek arabanız hayırlı olsun, güle güle kullansın bebişin ,çok güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?