2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bnmde derdım malesef kayınvalıdem hala oglunu kıskanıyo ewlendıgını buyudugunu kabul etmıyo evlerımız karsı karsıya durmadan yemege cagırmalar fln tam duzene soktum kendı ewımde yemek yemeye basladım sımdıde oglumu sahıplenıyo onun mantıgı bn onunun kocam onun oglumda onun hepımız orda olmak zorundayız esımı uc gun gormedı ıs dolayısyla bana soylemedıgı laf kalmadı uzakta olsa ayda bı gelır sole olur bole olur offf ne bılıyım sımdıde oglumun hayallerını kuruyo ılk torunu anlıyorum ama abartıyo yok sutum olsa emzırırım ruyalarda oglum dogmus onun yanına yatrmısım onda kalms altını degstryms ne hayaller ne hayaller sımdı sınırden aklıma gelmıyo cunku benı gene delırttı aslında ben basa cıkabılır bu sorunla ortayı bulurum ama esımden hıc destek yok haklı oldugumu bılıyo soyluyoda ama herseferınde annem ole demek ıstememıstır bole yapmak ıstememıstr yok onu bunun ıcın demıstr bız severek evlendık daha bı senemz yenı doldu tek uzuldugum bnm mutlulugumn esımın ıcın bı onemı yok mu ewı tası daha tatlı oluruz gıderımde gelırımde annen senn dedm ben buna karsı deılım tek ıstedıgım sen ben oglumuz bı aıle olmak az once gene kayınvalıdem cnmı sıktı esımın cvbı SNN YUZUNDEN CALISAMIYORUM ben naptım kı ya sadece cekırdek aılemız olsun ıstedım cokmu sey ıstedım kı

selam kızlar öpüyoruz hepinizi.

benim sıpa kızım emmiyor onunla boğuşuyorum sürekli. Allahtan pompa var sağıp veriyorum sütümü. prematüre doğmanın bana getirisi emmemesi oldu çok üzülüyorum çok bildiğiniz gibi değil. 2 gün sonra 1 aylık olacaz yarın da aşısı ve kalça ultrasonu yapılacak sonra da doktor onay verirse gece ayvalığa yola çıkıcaz inşallah. bugün kızçenin burnu da biraz tıkalı ona da üzüldüm of of keşke karnımda olsa da böyle hastalanıp üzülmese ağrıya sancıya razıyım. bu arada chicco burun aspiratörü almayı düşünenler varsa almayın bir boka yaramıyor otribebe alın.

öpüldünüz görüşürüz.

benimde oluyor ya ara ara. bir de balıklar fanusta ses çıkartır ya öyle ki ses. benim içimde balık mı yüzüyor yaaaaaa.

güzellik uykumuzdan uyandık geldik (pehh güzellik uykusuymuş malak gibi yatmışım demiyorum daaa )

PAPATYAECEM arkadaşımızın Allah yardımcısı olsun.. sağlıkla alsın kucağına bebekini inşallah.. profiline girip geçmişte yazdıklarına baktım da normalde 25 temmuzda sezeryan tarihi almış. ama kaçıncı haftasında bilmiyorum..

PHALANX canımm çok sevindim miss kokulunu kucağına almışsın.. inşallah yarın öbür gün de evinize çıkarsınız..doya doya seversin oğluşunu..

ARASTAMM canım sen inanılmaz güçlü,kendinden emin ve olgun birisin..annenin yaptıkları,düşünceleri akıl karı değil anlamaya çalışsam da olmuyor.. senin ailen artık eşin ve idoşun olacak.. bambaşka bir hayat sizi bekliyor.. hem biz de varızzz biliyosun
sen mükemmel bir anne olacaksın canım tüm yaşadıklarına inat..İdoş da çok şanslı bir çocuk olacak.. bunları düşünüp her şerde bir hayır vardır diyorum o yüzden

bu arada Sulozun numarası yok maalesef canım..buraya girmesini beklicez mecburr..

1 saat sürüyo ama çok acil olursa burda başka seçeneklerim de var. Gelibolu yanlış tahmin

Yetisilmeyecek bir mesafe değilmiş :) hoş aksam trafiğinde benim gotmem1,5 saati bulabilir güya 15 km uzakta hastane

Hadi ya ben almıştım bile neyse tekrar alırız

Canım sen de annenlere söyle yan daireye de onlar taşınsın sülalecek mutlu mesut yaşayın. Hey allam yaaa evlendikten sonra hala ana kuzuluğu yapan erkeklere çok kızıyorum. Annenin yeri ayrı, eşin yeri ayrı. Bir de dip dibe oturmak nedir yani. Artık bir yuvan var eşin var, çocuğun var.

Napıp edip eşini ordan taşınmaya ikna et canım. Çocuk olunca sizden çıkmıycak anlattığın kadarıyla. Moral bozmak yerine moral vermek isterdim ama maalesef veremiyorum. Çocuğu büyütürken hep karışacak. Olmaz yani.

Yavyum yaaa nasıl da güzel şeyler yazmış yerim yerim dünüşüm

Suloz gelsin ona kızıcaz bizi merakta bıraktı telini de vermemiş

Ay cnm ya hala durum aynı yani, çok sinir bozucu ya.. Allah yardımcın olsun.. Eşin biraz daha anlayışlı olsa sorun kalmaz da.. İşte erkeklerin bakışı biraz düz olabiliyor . Ama sen pes etme bi düzen oturt bence.. Sonunda herkes anlıycaktır. Biraz anlayış halbuki ya bukadar zor olmamalı...

bılıyorum zaten o yuzden sıkıntım arttı doguma az kaldı ınan hergun aglıyorum napıcam dıye esımle annesı dısında hıc sorunumuz yok ama anlamıyo benı annesıne ole duskun kı bnm uzulmem umrunda degıl cunku bılıyo dayanamıyorum kırmıyorum kımseyı annesı dıye saygısızlık yapmak ıstemıyorum ama böle bnm pskolojm bozldu destek almayı bıle dusundum aglama krızlerı cunku bn ewlenırken bunu hayal etmedım esım ve ben olcaktık hamıle kaldıgımda da hayallerım baska smdı cok korkuyorum onuda yıkmasından nasıl ıkna edıcem bılmıyorum

esımı sevıyorum ama nerdeyse bırakıp gıdıcem ya cok sessız annesıne bısey dıyemıyo herseyın farkında aslında karnımdakı cocuk olmasa burnunu surterdım ama nasıl doneyım bu halımde annemın ewıne

Canım ne ara 1 aylık oldunuz siz?maşşallah size.emmemeside kötü olmuş ama en azından bir şekilde senin sütünü alıyor.yazın en güzel zamanları,alın bebeğinizi gidin Ayvalık'a.siz ailece çoktaaaaaan hakettiniz

ay beni çok güldürdün Rabbim de seni güldürsün inşaallah...

Son düzenleme:

Canım ya inş büyüdükçe kuvvetlenip emmesi de gelişicek.. Artık çocuk emzirmek de zor ya doğum yapan hemen herkesin en büyük derdi.. Üzme kendini zamanla oturacak inş..

Hehe ne ani olur ama? Yıllarca anlata anlata bitiremezsiniz. İda aynı hikayeyi 5 milyon kere dinlemek zorunda kalır :)

Hea çok ilginç olurdu. Dur bakalım nasıl olcak benim doğum hikayem, herkesinkini merak ettiğim gibi merak ediyorum kendikimi de. Yazmak için sabırsızlanıyorum

canım çok teşekkürler amin inşallah :)

bu arada evet medicana yine en iyilerinden fiyat konusunda,ben de bi dönem hastane dr değiştirme düşüncesiyle araştırmıştım fiyatları evet güven'i de aramıştım 5200 demişlerdi..muayenesi de 350 lira oranın...kafayı yemişler resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…