- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.161
esımı sevıyorum ama nerdeyse bırakıp gıdıcem ya cok sessız annesıne bısey dıyemıyo herseyın farkında aslında karnımdakı cocuk olmasa burnunu surterdım ama nasıl doneyım bu halımde annemın ewıne
bılıyorum zaten o yuzden sıkıntım arttı doguma az kaldı ınan hergun aglıyorum napıcam dıye esımle annesı dısında hıc sorunumuz yok ama anlamıyo benı annesıne ole duskun kı bnm uzulmem umrunda degıl cunku bılıyo dayanamıyorum kırmıyorum kımseyı annesı dıye saygısızlık yapmak ıstemıyorum ama böle bnm pskolojm bozldu destek almayı bıle dusundum aglama krızlerı cunku bn ewlenırken bunu hayal etmedım esım ve ben olcaktık hamıle kaldıgımda da hayallerım baska smdı cok korkuyorum onuda yıkmasından nasıl ıkna edıcem bılmıyorum
olduk valla teyzesi hihi:)) ben de öyle düşünüyorum açıkçası emmese de sütüm var şükür annesini ememiyor ama sütünü içiyor.Canım ne ara 1 aylık oldunuz siz?maşşallah size.emmemeside kötü olmuş ama en azından bir şekilde senin sütünü alıyor.yazın en güzel zamanları,alın bebeğinizi gidin Ayvalık'a.siz ailece çoktaaaaaan hakettiniz
valla ne dertlendim bilemezsin. çok minik olduğu için ememedi şimdi de minik ama daha güçlü tabi ama rahata alıştı biberona :)) ilk etapta yok kaşıkla ver yok kadehle ver Allah ım yarabbim o normal kilosunda doğan çocuklar için kullanışlı bir yöntem olabilir ama haftasında 2 kg olan bir çocuğun önce kilo alması gerekiyor. biberona alışmasın diye bebeğimi aç mı bırakıcaktım baya dellenmiştim millete de neyse netice de sütümü içiyor mu içiyor. şimdi full sağma teknikleri araştırmaları yapıyorum bildiğin inek :Canım ya inş büyüdükçe kuvvetlenip emmesi de gelişicek.. Artık çocuk emzirmek de zor ya doğum yapan hemen herkesin en büyük derdi.. Üzme kendini zamanla oturacak inş..
Kıyamam ya bu halinle dert ettiğin şeylere bak ah bu anlayışsız bencil insanlar ya! Yapcak bişey yok tatlım biraz tatlı sert durumu anlatıcaksın.. Eşin bişey yapamaz anladığım kadarıyla o da arada kalıyo tabi. Eminim o da seni çok seviyordur.. Başkalarına kızıp ondan çıkarma aranız bozulmasın şöyle bi zamanda.. Ama kayınvaliden çoktan haketmiş, biraz surat yap , ben artık başbaşa kalmak istiyorum de nebilim..
Benm de üst katımda kayınvalidemler, ama o mesafeyi koydum. Çok dert ediyordum evlenirken korkuyodum ama naptım ettim o düzeni oturtum. Herkes evini yerini bilsin... Sinirli insanım zaten, Allah'tan eşim de anlayışlı ve aynı fikirde. Hatta taşınmak bile istiyoruz inş nasip olur en kısa zamanda size de bize de...
Bende ali osman bey e gifiyorum..senin dogum benden once tecrubelerinden faydalanirim insallah
Bu arada sezeryan mi normal mi belli oldu mu?
Bıkmadan sıkılmadan her yeri geldiğinde bunu dile getiriceksin. Ordan taşınması gerektiğini ilmek ilmek işleyeceksin. Zor bir süreç olacak ama mutluluğun için bunu yapmak zorundasın. Ya da taşınmaya ikna olmuyorsa bi şekilde mesafe koyacaksın kaynananla arana. Eşine de kendisiyle evlendiğini ailesiyle evlenmediğini hatırlatacaksın. Ailen aynı ildeyse eğer, sen de zırt pırt çağır eve ne demek istediğini anlasın.
Ooh sonunda aynı doktora giden bi hamiş buldum:) Normal doguma bi engel yok şuan için, benim korkum dışındaAli bey normal doğumda epidurali tavsiye ediyo büyük ihtimalle bi aksilk çıkmazsa epidural normal istiyorum..
olduk valla teyzesi hihi:)) ben de öyle düşünüyorum açıkçası emmese de sütüm var şükür annesini ememiyor ama sütünü içiyor.
valla ne dertlendim bilemezsin. çok minik olduğu için ememedi şimdi de minik ama daha güçlü tabi ama rahata alıştı biberona :)) ilk etapta yok kaşıkla ver yok kadehle ver Allah ım yarabbim o normal kilosunda doğan çocuklar için kullanışlı bir yöntem olabilir ama haftasında 2 kg olan bir çocuğun önce kilo alması gerekiyor. biberona alışmasın diye bebeğimi aç mı bırakıcaktım baya dellenmiştim millete de neyse netice de sütümü içiyor mu içiyor. şimdi full sağma teknikleri araştırmaları yapıyorum bildiğin inek :
suloz da mı doğuruyor oh oh kankalar gelmeye devam çok şükür :) arastacım sende de nişan gelmiş hadi bakalım Allah tamamına erdirsin idoşa muck.
ay anam doğurun hele de gazdı, kusmuktu, sümüktü onları konuşalım artık tek kaldım tek dertleri paylaşalım
dedıgını yapıcam cnm saol annemlerde yakın sayılır arabayla 5 dk hergun davet edıcem az once esım aradı bastı bana fırcayı ısteymısde terbıyesızlık yapmıcakmısımda ne bıcım konusuyomusm eger dedım bu lafından sonra suan bu ewde duruyosam mecburıyetımden su halımle bunları yasadım ya ınatla pes etmıcem artık kım kırılcakmıs uzulcekmıs umrumda deıl uzulen hep bn oluyorum birazada onlar uzulsun cok saolun kızlar destegınız ıcın sızınde canınızı sıktım
Amin canım sağol. Konuşalım konuşmasına da doğum yapan bi daha buraya giremiyor kimi bulup da konuşucaz merak ediyorum. Herkes bebişe bakma derdine düşüyor. Doğumlardan sonra burada sineklerin uçuşacağı hissine kapıldım nedense
Ay arabayla 5 dakikaysa her Allahın günü çağır hem kayınvalidene gitmemek için bahanen olur, annemler bizde dersin ya da annem çağırdı yemeğe oraya gidicem dersin. Yoksa sen sindikçe üstüne çullanırlar canım. En iyi savunma saldırıdır, yoksa ağlar ağlar oturursun. Göster dişlerini ay kendimi Sun Tzu gibi hissettim bir an
slm kızlar biz nihayet bugün beşiğimizin siparişini verdik cumartesi günü teslim edecekler 5 yaşına kadar kullanabilir dediler sizce nasıl kızımın beşiği
BabyTech - New Sleeping Technology
ah ah ben olamadım inşallah sen olursun canım :)Ya şu yorum yapanlar kendi işlerine baksınlar.. Sen bildiğini yap bebiş senin, senden daha çok mu iyiliğini düşüncekler.. Lohusalıkta tam bi atarlı anne olcam ben ya hahhha
sorma vakit olmuyor misal ilk mesajımı yazdım bizimki cazırdadı kalktım onu besledim yatırdım geldim pc başına düşmüşüm siteden yine şifre gir siteye giriş yapAmin canım sağol. Konuşalım konuşmasına da doğum yapan bi daha buraya giremiyor kimi bulup da konuşucaz merak ediyorum. Herkes bebişe bakma derdine düşüyor. Doğumlardan sonra burada sineklerin uçuşacağı hissine kapıldım nedense
Bugün oğlumun kapı süsü, tülü, çikolatası ve magnet süsleri geldi. Cikolatamiz cok guzel bir bebek arabasina doldurulmus. Her yer masmavi oldu. Cok sevimli
sorma vakit olmuyor misal ilk mesajımı yazdım bizimki cazırdadı kalktım onu besledim yatırdım geldim pc başına düşmüşüm siteden yine şifre gir siteye giriş yapbiraz daha büyüsünler daha rahat oluruz sanırım misal benim ilk haftalardaki 7 / 24 halim yok şuan. nefes alıyor mu diye nöbet tutuyordum o kadar psikopata bağlamıştım. şimdi kıçı başı oynuyor da rahatlıyorum D
Çok cici bişey bu ya , baya kullanışlı bence çok rahat ediceksinslm kızlar biz nihayet bugün beşiğimizin siparişini verdik cumartesi günü teslim edecekler 5 yaşına kadar kullanabilir dediler sizce nasıl kızımın beşiği
BabyTech - New Sleeping Technology
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?