- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.181
Canim nereden almistin? Ben hala kararsizim da
canım ben eşimi tanıdıgımda tansiyon hastasıydı biz 5 yıllık falan evliykende tip 1 diabet hastası oldugu ortaya çıktı nedense eşler arasında değilde oo hep dışardakiler için problem oluyor çenelerini bi tutamıyorlar art niyetli insanlar sanki onların yarın öteki gün hasta olmayacagıma garantileri var kaldı ki bu bir kusurmudur ki bana da nasıl hamile kalabildin diye çok sordular tövbe yarabbim verilecek çok cevap var da işte artık edebimden susuyorum
Bugün oğlumun kapı süsü, tülü, çikolatası ve magnet süsleri geldi. Cikolatamiz cok guzel bir bebek arabasina doldurulmus. Her yer masmavi oldu. Cok sevimli
slm kızlar biz nihayet bugün beşiğimizin siparişini verdik cumartesi günü teslim edecekler 5 yaşına kadar kullanabilir dediler sizce nasıl kızımın beşiği
BabyTech - New Sleeping Technology
Paylaşsana cnmoh hayırlı olsun , darısı başıma:)
Cepten giriyom ya kuzu yaa, malesef foto koyamiyorum
Ben de öyle cnm . Notbooku açmıyorum bile hiç. Hep tel elimde herşeye burdan yetişiyorum
Bende seninle karsilastigima cok memnun oldum:) benim erken doğum riskinden dolayi igneyle geldik bugune...ali bey de ayni senin de bildigin gibi pek dogum sekli konusunda yonlendirici degil hamisin kendisine birakiyo...ins.ennn hayrli kolay sekilde normalinden dogururuz canim...hastaneden herseyden memnun musun? Odalari falan dolastin mi?
bayıldım harika olmuşkızıma emzirme minderi yaptım.. makinem yok elimde diktim :) biraz amatörce oldu
biz gelldik kızlar.. ikimizde iyiyiz cok şükür..
biraz agrım var. oğluşumla öpüyoruz sizi..
Eki Görüntüle 758044
Eki Görüntüle 758046
Kizlar acele yaziyom bebek supriz yapiyo bize suyum geldi su an hastanedeyim sezeryan icin bekliyorum bize bol bol dua edin cok korkuyorum ve heyecanliyim
Eki Görüntüle 758044
Eki Görüntüle 758046
Eki Görüntüle 758044
Eki Görüntüle 758046 [/QUOTE
gözün aydın canım çok yakışıklı bir oğlun var maşallah allah analı babalı büyütsün darısı hepimizin başına :)
Eki Görüntüle 758044
Maşallah canım oğluşunu da seni de çok iyi gördüm babanız da pek mutlu.Allah bebeğinizi sağlıklı mutlu büyütmeyi nasip etsin.Artık sıra biz hamişler de patır patır dökülmeye başladık :)
Eki Görüntüle 758044
Eki Görüntüle 758046
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?