2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah bildiği gibi yapsın öylelerini. Zaten derdimiz bize yetiyor, daha ne istiyorsunuz? Bir gün bir tanesi elimde kalacak. Bahanem de hazır: Şekerim yükseldi, kendimi kaybetmişim. Ben bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alacağım günü bekliyorum.Parmaklarını tek tek sayanlara da çocuğun ölür diyenlere de... kapak olsun.Sen de öyle yap. Aptal yaratıklar. Sinirlendim yine.

Kızlar ya bebeğim bugün beni mahvetti öyle bir geriniyoki kaburgalarım aralandı sanki artık durmadan yukarıya doğru çok güçlü bi şekilde itiyo nasıl hareketler yapıyo korkmaya başladım bide adet olduğum zamanlardaki gibi bir bel ağrısı geçmiyo arada kasıklarım ağrıyoşimdi geldim onun odasında oturdum klasik müzik dinlemeye başladım umarım biraz sakinleşir

Benim çok samimi bir arkadaşım aynı hastanede doğum yaptı ocak ayında, Ali beydi doktoru.. Ben onun tavsiyesi üzerine 5. Ayımda başladım Ali beye gitmeye.. O arkadaşımın doğumunda hasanede ziyaret ettiğimizde daha, çok hoşuma gitmişti hem odalar hem bebek hemşirelerinn ilgisi güler yüzü. Sonrasındada bikez gezdik odaları, özellikle suıt odaları daha güzel tabi 150 tl fark alınıyo diye biliorum ama o odalar için..
Ali bey dediğin gibi pek yönlendirmiyo normal için çok cesaretlenmdirmiyo ama istediğim an arayıp ulaşabiliyorum, o an açamazsa en kısa sürede geri dönüş yapıyo vs. Bunlarda çok önemliydi bnm için o yüzden memnunum hem hastaneden hem doktorumdan..
Senin bebişin kız mı erkek mi :)

kızıma emzirme minderi yaptım.. makinem yok elimde diktim :) biraz amatörce oldu

Eklentiler

• $IMG_20130717_182944.webp
    27 KB · Görüntüleme: 34
Papatyaecem canım hayırlısı ile al bebeğini kucağına. Okur okumaz dilimden dökülen dua Allah kurtarsın sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Rüzgarcım doğum günün kutlu olsun eşin bebeğinle ve gelecek olan kızın damat ve gelinin ile mutlu bir aile olursun inşallah.

Phalanx okuyorum ama bir türlü yazmak nasip olmadı çok şükür bebişine kavuşmuşsun. Rabbim tekrarını göstermesin.

Arasta cım yazılması gerekenleri arkadaşlar yazmışlar zaten ben okumaktan cevap veremedim ben cvp verene kadarda sen gitmişsin. Atla gel kuzum benim annem gelecek bana bakar ikimize de :) Hem bakamayacak olsak doğurmazdık :) Allah büyük annelerimiz veya başkaları nasıl bakıyorsa bizde bakarız. Elbet uykusuz kalıcaz yada yemek yemeye yapmaya fırsat bulamıcaz ama olsun cennet kokulu kuzularımız olacak :)

Anca bitirdim geçmişi atladığım kimse yoktur umarım. Yemeğimi yaptım tatlımı yaptım ara ara okudum geçmişi ama bitirdim. bizde bugün nts ye girdik oynak kızım nts de 1 kere tepikledi :) Haftaya çarşamba yine çağırdı doktorumuz. Yarın bebeğimin karyolası geliyor. Çekmecelerini filan yerleştiricem. sonra çantamızı hazırlıcam bir tek hastane için terlik alacağım ve bebek şekeri yaptıracağız :)

Canım sana da oğluna da maşallah :) İnşallah en kısa sürede geçer ağrıların. Oğluşunu bol bol kokla bizim için. Çok sevdim küçük kartalı benimde kartalicem gelecek :)
Darısı hayırlısı ile zamanında ve kolayca bizlerin başına :)

Bunlarda benim ters-düz ve pirinç örgüyle örebildiklerim :) keşke daha iyisini daha güzellerini yapabilsem ama kendi kendime ancak bunları yapabildim.Çizgili olan volanlı hırka da kız kardeşimin bebişine bu kış tam üstüne olur 1.5 yaşında olucak Allah izin verirse...

Kizlar acele yaziyom bebek supriz yapiyo bize suyum geldi su an hastanedeyim sezeryan icin bekliyorum bize bol bol dua edin cok korkuyorum ve heyecanliyim

Allah kurtarsin, yavruna kavusmussundur su saatlerde insallah... Dualarimiz sizinle...

phalanx; Allah ayirmasin yavrunla yeni hayatiniz baslamis cnm, cok harika bir duygu olsa gerek...

biz gelldik kızlar.. ikimizde iyiyiz cok şükür..
biraz agrım var. oğluşumla öpüyoruz sizi..

Eki Görüntüle 758044
Eki Görüntüle 758046

41 kere maasallah... Guzelligi daim olsun, bahti acik olsun minik kartalin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…