2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canım maşallah size ne kadarda guzelsiniz. Çok şükür ikinizde iyisiniz. Asıl biz öpüyoruz kokluyoruz senin yakışıklı oğlunu :)
Çabucak toparlanırsın insallah

canım maşallah size Allah analı babalı büyütsün oğluşun çok tatlı biraz sana benziyor sanırm :)
darısı bizlerin başına

41 kere maşallah bayıldım minik erkeğine Allah nazarlardan saklasın.
Sende harika görünüyorsun doğumdan çıkmış gibi değilsin maşallahhhhhh
Allahımmm bizede nasip et yarabbim sağlıkla alalım kucaklarımıza meleklerimizi

Bunlar çok güzelll! Eline sağlık cnm ne hamarat anneler var:)

Allah nazarlardan saklasın bu güzel aileyi.2 erkekle uğraşıcaksın artık Suloz'cum ama tabi güzel uğraşlar bunlar.sağlıkla mutlulukla büyütün yavrunuzu

canım maşallah oğluşun çok tatlı çok güzel bir resim bu darısı bizlerin başına inşallah sende maşallah çok iyi görünüyorsun seni çok öpüyorum bebeğinide lütfen benim için koklaaa

canım çok şükür ki emmese de anne sütünden mahrum kalmıyor 4.ayından sonra emmeye başlayan bebekler duymuştum anneler bıkmadan usanmadan devam etmişler azmin sonu diyorum valla senin mucize kızın eminimki emmeye de başlayacaktır en kısa zamanda biraz biberon kolayına geliyor herhalde annesi

biz gelldik kızlar.. ikimizde iyiyiz cok şükür..
biraz agrım var. oğluşumla öpüyoruz sizi..

Eki Görüntüle 758044
Eki Görüntüle 758046

Canım ailecek hepinize maşallah Güle güle büyütün minik yavrunuzu Ne tuhaf ya daha dün içinde tekmeliyordu biz şahidiz :) Şimdi kucağında... Nasıl güzel bi mutluluktur bu Bu arada sen bugün doğum yaptığına emin misin çok güzel görünüyosun ne bir yorgunluk ne bir bitkinlik yok sanki ameliyattan çıkmış olan sen değilsin Maşallah diyeyim tekrar

bugünden beri yoğun akıntım geliyordu normaldir diye düşündüm işten gelince resmen neredeyse 1 yumurtanın akı gibi aynı yoğunlukta renkte ve yaklaşık miktarda akıntı gelince anlayamadım ilkkez bu kadar çok akıntım oldu dünkü çatı muayenesinden dolayı mı acaba diye düşünüyorum bakalım devamı gelecek mi benim gibi olan var mı aranızda kızlar

Anneolucamben daha ne yapacağıdın arkadaşım maşallah donatmışsın hepsi çok güzeller eline sağlık Bizim minişin bir tane örgü bişeyi yok ortalıkta :)

Maşallah sana da bebeğine de,darısı başımıza....çok hoş görünüyorsun,benim yüzüm leke doldu,fondötenle mi girsem doğuma ne yapsam...bir de yüzüm gözüm hatta burnum bile şiş,aynaya bakmaya korkar oldum...

Kizlar Çalışmak cok zor geliyor artık hele birde ekstradan mesailere kalıyorum. Eve kulce gibi geliyorum.

Hastane çantasını hazırlamaya başladım ama ben 1 valize sigarim duyordum ama olmadı . Hiç istemedemde 2 valiz götüreceğim hastaneye. 1 tanesinde benim ve esimin eşyaları digerinde bebisin eşyaları olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…