- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.221
Anneolucamben daha ne yapacağıdın arkadaşım maşallah donatmışsın hepsi çok güzeller eline sağlıkBizim minişin bir tane örgü bişeyi yok ortalıkta :)
Kizlar acele yaziyom bebek supriz yapiyo bize suyum geldi su an hastanedeyim sezeryan icin bekliyorum bize bol bol dua edin cok korkuyorum ve heyecanliyim
Sona yaklaştıkça bir panik bir korku bendeaçıkça söylüyorum kocama ben korkuyorum diye of ya inş kolayca doğururuz hepimiz .. Epidurale kesin karar verdim ben. Şimdide yan etkilerini okuyorum. Ama okumaktan da vazgeçtim
biz gelldik kızlar.. ikimizde iyiyiz cok şükür..
biraz agrım var. oğluşumla öpüyoruz sizi..
Eki Görüntüle 758044
Eki Görüntüle 758046
Eki Görüntüle 758044
Eki Görüntüle 758046
cnm bnm.agrilarm yoktu ama iki.gundr bsladi..bnm minnak sıkıliyomu anlamadm.bnm korkum daha farkli..doktor byramdan snraya gun verirse napicam.bayramda sancilanirim doktor sehr disnda olur diye tirsiyorm bunu konusucam byram oncesi olur derse daha mutlu olucm..yoksa sezeryan olucm zaten amelythaneyi ve anesteziyi ayilmayi bildgm icn korkmuyrm..hftqsonu temzlikci gelil evi temzlicek son hazrlijlari tamamlicz..allah hepimize hayrli zamnda dogum nasip etsn mubarek gunlerde
cnm uzulme saglikliysa sorun yok..masallah boylubnm bebikinde kilosu masallh iyi minyatur sanirim annesi gbi 46 cm sen protein agrlikli beslen bak nasi kilo aliyo..
Bol bol muz yiyin banada bir arkadaşım söylemişti hergün 2 tane yedim 32. haftada 2.300 gr dı artık yemiyorum biraz abartmışım sanırımAma birde tavsiyem kabız olmamak için kuru yada yaş kayısı tüketin hamilelikte kabızlık çok zorluyor.
Günaydın hanımlar;
Bacak ağrılarımla karşınızdayım yine... Bu haftada bi bitsin haftaya son 5 gün diye saymaya başlıycam... Gelecek hafta ilk 2 gün iş teslimi yapıp sonraki günler tayinim çıkmışta gidiyor muşum gibi rahat olmak istiyorum.
Dün annemi yolcu ettik ve hayatın gerçekleriyle yüzleştim. Gidip hazır sofraya kuruluyordum akşam yemek hazırlamak öyle zor geldi ki....
Canım bebeğini inşallah bugün kucağına alırsın da evinize dönersiniz artık. Biraz daha sabır sadece. Herşey güzel olacak buna inan...
Parmecim bizim küçüklüğümüzden beri uyguladığımız yöntem. bir yemek kaşığının içine azıcık türk kahvesi üstüne bol limon. Kesin çözüm:)))Anında keser. Çok olmasın kabız bile yapar yani...
Canım benim bebeğimin de kilosu geriden geliyor ölçümlere göre... Ama artık çok takmıyorum. Haklısın insan ilk duyunca üzülüyor ama önemli olan sağlıklı olması. Doğduktan sonra kilo alması... Ölçümlerde yanılma payları da çok yüksek ayrıca... Asıl benim dikkatimi çeken 34. hafta da 2100gr için 2,5 hafta geriden demesi doktorun. Bak aşağıdaki takvimlerde 34. haftanın sonunda ortalama kilo zaten 2200gr. Senin 100 gr düşük. 33. haftada ise 2000gr. yani senin için en fazla 3-4 gün geriden demesi gerekiyordu. Mantıken konuşuyorum tabii.. Bence kafana takılacak hiç bişey yok... Bana göre 3-4 gün geride sadece bebeğin:))) İçin rahat olsun...
ya takvimde hiç öle demiyor bana da küçük gelmedi banada küçük olcak dedi doktorum ama önemli bişe değil dedi . genede kafan rahat olsun muz şeftali şekerli meyveler ye ama bebeğinin genetik yapısıylada alakalı olabilir ben mesela günde 3 öğün dolu dolu meyve yedim genede küçükmüş zibidim
canım benim bebişe de doktorum hep çok küçük çok minik deyip duruyor,
ama bena rtık onu takmamaya karar verdim, çünkü hiç belli olmuyor, bence senin haftana göre gayet normal gözüküyor bebeğin,
birde daha kilo alır o,
arkadaşımada en fazla 2.5 kilo doğar bu bebek demişti, oğlu 3.300 doğdu,
bu haftalarda dikkat edelim bakalım yememize, gerçi ben hep çok dikkat ediyorum ona rağmen küçükmüş,
sağlıklı olsunlarda artık öyle de olursa yapacak bi şey yok
narin çok teşekkür ederim. Söylediğin şekercileri not ettim.
fnc Allah şifa versin. Bazen doktorlar hata yapabiliyor.Belki de yanlış teşhis koymuştur.Hem minikler kendisini daha çabuk toparlıyor.Bütün hamilelere ve ihtiyaç sahiplerine ettiğim gibi sana da dua edeceğim.
mutluluk kilosu bence de normal.Doktorun çok abartmış.Hem o ölçümler gerçekten hatalı olabiliyor.1 mm kaydırsa haftası, kilosu değişiyor. Başıma gelmişti. Yanlış ölçüm nedeniyle iki haftada 680 gr almış görünüyordu.Sonraki kontrolde bu kez 180 gr almış göründü.Doktor tabii kendisinde suç bulmadı.Demek ki bebek değil, sen kilo almışsın dedi.Bir de bana 250-300 gr alır haftada demişti; ama minnoş kızım 200 gr alıyor.Önceleri ona da üzülmüştüm; ama sonra normal old. öğrendim.O yüzden doktorun her dediğine birebir inanmamak, araştırmak gerekiyor.Canını hiç sıkma.Her şey gayet güzel.
Eki Görüntüle 758044
Eki Görüntüle 758046
Canım sezeryan olduktan sonra Dr un bi önemi kalmıyoki. Bayramda doğuranların da bi Dru olucak herhalde. Bu risk hepimiz için geçerli. Ben onu çok takmıyorum. Önemli olan kolay ve güzel bi doğum yapmak inş öyle olur diye dua ediyorum..
Anneler yaşam hastanesine giden bilen var mı. Hastanemi değiştireceğim bilgi edinmek istiyorum
sağolun kızlar yaa sizlerden gelen yorumlarla içim rahatladı çok üzülmüştüm çünkü..
nede olsa hepimiz bu işin içindeyiz ve bilgiliyiz hepimiz araştırıyoruz o yüzden yorumlarınız tek tek değerli benim için..
beslenme konusunda son zamanlarda ihmalim olmuştu onu düzelticem daha dikkatli olucam ve önerileriniz üzerine liste hazırladım kendime katı bir şekilde uygulayacağım..
bu arada benim asıl korkum zayıf olmasından dolayı değilde daha çok kafa ve karın çapının küçük olmasıydı, Allah korusun bir hastalık belirtisi değilmiş ama hafta geriliği daha da ilerlerse o zaman hastalık habercisi olabilirmiş şuan için beslenmene dikkat et 2 hafta sonra tekrar kontrole gel dedi doktorum.. umarım bu iki hafta içinde açığı kapatırız normal ölçümleri yakalarız :) kızımla hepinizi koocamann öpüyoruz güzel annişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?