2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzel görünüyosunuz. Maşallah Allah nazarlardan korusun canım. Oğlun vatana millete hayırlı bir evlat olsun. Bizim için bol bol kokla annesi onu

Anneolucamben daha ne yapacağıdın arkadaşım maşallah donatmışsın hepsi çok güzeller eline sağlık Bizim minişin bir tane örgü bişeyi yok ortalıkta :)

sağol canım inşallah daha güzellerini de yapacak kadar geliştiririm kendimi :) merak etme sizinde örgü cicileriniz olur anane babanne falan derken illaki olur yani bizimkiler hiç anlamaz

Sona yaklaştıkça bir panik bir korku bende açıkça söylüyorum kocama ben korkuyorum diye of ya inş kolayca doğururuz hepimiz .. Epidurale kesin karar verdim ben. Şimdide yan etkilerini okuyorum. Ama okumaktan da vazgeçtim

Kizlar acele yaziyom bebek supriz yapiyo bize suyum geldi su an hastanedeyim sezeryan icin bekliyorum bize bol bol dua edin cok korkuyorum ve heyecanliyim

anammm doğuran doğurana yawww sizleri gördükçee bende ağustosu görmem die düşünüyorum.. hadi bakalım hayırlısıyla almışsındır inş.kucagına canımcım

canım gözünüz aydın çok güzel görünüyorsunuz. Rabbim sizleri bebişini nazarlardan korusun inşallahhhh..

cnm bnm.agrilarm yoktu ama iki.gundr bsladi..bnm minnak sıkıliyomu anlamadm.bnm korkum daha farkli..doktor byramdan snraya gun verirse napicam.bayramda sancilanirim doktor sehr disnda olur diye tirsiyorm bunu konusucam byram oncesi olur derse daha mutlu olucm..yoksa sezeryan olucm zaten amelythaneyi ve anesteziyi ayilmayi bildgm icn korkmuyrm..hftqsonu temzlikci gelil evi temzlicek son hazrlijlari tamamlicz..allah hepimize hayrli zamnda dogum nasip etsn mubarek gunlerde

İyi geceler kızlar nasılsınız geçmişe şöyle bir göz atabildim ayrıntılı okuyamadım ama Arasta sanırım nişan gelmiş hayırlı olsun, Suloz harika görünüyorsunuz Allah bağışlasın ömrü uzun ve sağlıklı olsun , Rüzgar doğum günün kutlu olsun ... Sabah kontrolümüz vardı bebeğimizin kafasını gördük ancak yüzünü dönmedi inatçı kuzum , halen ters duruyor doktor bu saatten sonra zor döner dedi bakalım artık. Boyumuz 47 cm olmuş kilo da 2540 gr doktorumuz hem anasını hem de kuzusunu beğendi 8 kilo almış durumdayım Nst girdik sancı falan çıkmadı her şey normal ama kanım düşük çıktı sabah akşam ferrum fort alıyorum sanırım yeterli gelmiyor. Doğum konusunda pek konuşmadık 15 gün sonraki kontrolde kesin olarak doğumu netleştireceğiz umarım... Şimdi uyumalıyım fena bir baş ağrısı tuttu beni kafamı mengeneye sıkıştırmak istiyorum mengene bulmadan uyusam iyi olacak sanırım ... Hepinizi öpüyoruz oğlumla iyi geceler kızlar

Bu topiğin bütün anneleri böyle güzel mi yaaa? Maşallah çok güzelsin. Tontonun da çok tatlı. Allah hayırlı bir ömür nasi etsin.Hep birlikte olun inşallah.Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Doktor görüşmeniz bugündü değil mi? Doktorlar ne dedi canım?İnşallah hayırlı haberlerle gelmişsindir.

Canım sezeryan olduktan sonra Dr un bi önemi kalmıyoki. Bayramda doğuranların da bi Dru olucak herhalde. Bu risk hepimiz için geçerli. Ben onu çok takmıyorum. Önemli olan kolay ve güzel bi doğum yapmak inş öyle olur diye dua ediyorum..

cnm uzulme saglikliysa sorun yok..masallah boylubnm bebikinde kilosu masallh iyi minyatur sanirim annesi gbi 46 cmsen protein agrlikli beslen bak nasi kilo aliyo..

sağolun kızlar yaa sizlerden gelen yorumlarla içim rahatladı çok üzülmüştüm çünkü..
nede olsa hepimiz bu işin içindeyiz ve bilgiliyiz hepimiz araştırıyoruz o yüzden yorumlarınız tek tek değerli benim için..
beslenme konusunda son zamanlarda ihmalim olmuştu onu düzelticem daha dikkatli olucam ve önerileriniz üzerine liste hazırladım kendime katı bir şekilde uygulayacağım..
bu arada benim asıl korkum zayıf olmasından dolayı değilde daha çok kafa ve karın çapının küçük olmasıydı, Allah korusun bir hastalık belirtisi değilmiş ama hafta geriliği daha da ilerlerse o zaman hastalık habercisi olabilirmiş şuan için beslenmene dikkat et 2 hafta sonra tekrar kontrole gel dedi doktorum.. umarım bu iki hafta içinde açığı kapatırız normal ölçümleri yakalarız :) kızımla hepinizi koocamann öpüyoruz güzel annişler

cnm oyle degil bnm durum.bnm yasasgm yerde tek ozel hstane orasi ve orda nobetci doktor diye bsey yok.bde dvlet hstanesi var sancn olsa hangi doktora denk gelicn belli degil ve hc iyi seylet duymuyrm orayla ilgili.ayrica kndi doktorm varken son dakka niye bska biri olsun.bn buyuk sehrde yasamiyirm cnm alternatifm yok malesef

Canım üzme kendini benim oğlum hep önde gidiodu 31. Haftada 2 kilo olmuştu 34.haftada kontrole gittim 2200 olmuş 3 haftada 200 gr şok oldum çok üzüldüm acaba bi sıkıntımı var die seninkinin boyu uzun benim sıpanın boyu be göbüşü geride kafası büyük koca kafalı babaya çekmiş :) doktorum bana artık iş güç yapma soluna yat dinlen bol bol haftaya bakalım dedi Cumartesi 2200 dü salı günü 2400 olmuş anlamadım ben bu çocuğun işini bakalım Cumartesi tekrar gidicez o zaman ne dicek sağlıklı olsunlarda doğuncada kilo alıp büyürler doğduktan sonrası daha önemli ben 4300 doğmuşum ama gelişmemişim doğduktan sonra 7 yaşındayken 15 kiloydum. Eğer bebeğe giden damar akışında bi sıkıntı yok ise bebeğin kilosunun yeme içme ike alakalı olduğunu düşünmüyorum çok yakın bi arkadaşım hamileliğinde eşini kaybetti günde 2 paket sigara içiodu su bile içmiyordu 3 kilonun üzerinde doğdu bebeği ablamın oğluna hamileliğinin 7. Ayında sakat olabilir dediler Allah'a şükür sapasağlam yawrumuz ablam stresten yiyip içermedi kilo verdi hatta ama bebiş bildiğin tosun doğdu 38. Haftada 3800 doğdu. Allah sağlık versin önemli olan o doğduktan sonra kınadığım anneler gibi zorla tıkıcam herhalde ağzına :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…