- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.241
biz gelldik kızlar.. ikimizde iyiyiz cok şükür..
biraz agrım var. oğluşumla öpüyoruz sizi..
Eki Görüntüle 758044
Eki Görüntüle 758046
cnm oyle degil bnm durum.bnm yasasgm yerde tek ozel hstane orasi ve orda nobetci doktor diye bsey yok.bde dvlet hstanesi var sancn olsa hangi doktora denk gelicn belli degil ve hc iyi seylet duymuyrm orayla ilgili.ayrica kndi doktorm varken son dakka niye bska biri olsun.bn buyuk sehrde yasamiyirm cnm alternatifm yok malesef
selam kızlar öpüyoruz hepinizi.
benim sıpa kızım emmiyor onunla boğuşuyorum sürekli. Allahtan pompa var sağıp veriyorum sütümü. prematüre doğmanın bana getirisi emmemesi oldu çok üzülüyorum çok bildiğiniz gibi değil. 2 gün sonra 1 aylık olacaz yarın da aşısı ve kalça ultrasonu yapılacak sonra da doktor onay verirse gece ayvalığa yola çıkıcaz inşallah. bugün kızçenin burnu da biraz tıkalı ona da üzüldüm of of keşke karnımda olsa da böyle hastalanıp üzülmeseağrıya sancıya razıyım. bu arada chicco burun aspiratörü almayı düşünenler varsa almayın bir boka yaramıyor otribebe alın.
öpüldünüz görüşürüz.
ellerine sağlık canım hepsi de birbirinden güzel.. daha ne olsun yaa keşke ben de yapabilsem ama hiç gelmez elimden öyle şeyler :) güle güle giysin bebekinn
Hmm anladım cnm haklısın ozaman. Devlet hastanelerindeki Drlarla hiç aram yok zaten bikere acile gittim kanamam var ağlıyorum kavga ettim nerdeyse nöbetçimidir asistanmıdır hiç unutmuyorum, bide ona muayene olup bebişimin kalbinin durduğunu öğrenmiştim........ Neyse. Sen konuş gerçekten bırakmasın seniinş hayırlısıyla al bebeğini kucağına
Maşaallah ikinizide çok tatlısınız darı başımıza artık güle güle büyüt bebeğini
kızlar sürekli idrarımı kaçıracakmışım gibi bir his var her an işedim işeceğim sanki benim gibi olan varmı aranızda
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlıkUğur böcüğü temanıza bayıldım tütü eteği de sen mi diktin? Çok güzel görünüyor.
Allah nazarlardan saklasin masallah canimbiz gelldik kızlar.. ikimizde iyiyiz cok şükür..
Eki Görüntüle 758044
Eki Görüntüle 758046
evet canım bebek yaşıyor ama daha evvel boğduğu 2 bebek onun kadar şanslı değil malesef. kadını içeri aldılar zaten kameralar ve hastane görevlileri sağolsun.
Çevremde bebek özlemi çeken bir sürü arkadaşım var tedavi gören,tedaviyi bırakan Rabbim isteyenlere versin böyle vicdansızlara değil. Evlatla sınanmak zor, hele ki evladın annesiyle sınanması daha zor.
ARASTA
Sanırım nişanın gelmiş. Hayırlısı olsun inş.:)
Kizlar acele yaziyom bebek supriz yapiyo bize suyum geldi su an hastanedeyim sezeryan icin bekliyorum bize bol bol dua edin cok korkuyorum ve heyecanliyim
Sanırım artık tatlı tatlı kıskanmaya başladım bende doğurmak istiyorumm:)Hadi bakalım güzel anne güzel haberlerini bekliyoruz.
biz gelldik kızlar.. ikimizde iyiyiz cok şükür..
Maşallah size hemde 41 kere:) Benim oğlumda karakartallı olucak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?