2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım maşallah bu güzel aileye Allah minik kartalınızı analı babalı büyütsün,,,huzurla,sağlıkla,mutlulukla inşallah...

böyle fotoğraflar gördükçe daha da sabırsızlanıyorum ben yaa....ben de bir an önce oğlumu kucağıma almak istiyoruuummmmmm!

BUgunde doğmadı oğlum yarına kaldı ümitlerim bugun cok enrjiktim ama doğumun sonngunleri ole olurmuş hadi bakalım yarın gelir belkim
Bu arada babamiz hergün teyzelerini soruo oğlumun doğuran oldumu diye

ellerine sağlık canım hepsi de birbirinden güzel.. daha ne olsun yaa keşke ben de yapabilsem ama hiç gelmez elimden öyle şeyler :) güle güle giysin bebekinn

Hmm anladım cnm haklısın ozaman. Devlet hastanelerindeki Drlarla hiç aram yok zaten bikere acile gittim kanamam var ağlıyorum kavga ettim nerdeyse nöbetçimidir asistanmıdır hiç unutmuyorum, bide ona muayene olup bebişimin kalbinin durduğunu öğrenmiştim........ Neyse. Sen konuş gerçekten bırakmasın seni inş hayırlısıyla al bebeğini kucağına

ah canım seni çok ama çok iyi anlıyorum.ilk oğlumla aynı sorun yaşadık ne kdar uğraşsam da emmedi.Çok çok üzüldüm çok ağladımhep nerde yanlış yaptım diyordum.ama zaman geçtikçe bebeğimin büyümesi,ni sağlıklı olmasını görünce rahatladım .Ben hep pompayla sağıp verdim böyle 1 sene.Çok şükür diyorum hep belki zor oldu benim içöin ama en önemliis bebeğim anne sütü alabildi.Bak bide seninki erkek doğudu eme gücü yetmedi belki yavrunun.Benimki pek de harektli hep güçlü görünüyordu ama buna rağmen emmedi maymun tembelişko oğlum.Bide hani emizirmek anne ve bebk arasındaki bağ güçlendiriyor ianna emzirsen bile illa çocuğunla çok güçlü çok sıcak ilişkiniz olcak anlıma gelmiyor.Ben neyapıyordum aynen sanki emzirecekmişim gibi üstümü çıkartıyordum bebeğim benim tenimi hissetmesine sağlıyordum kucağıma eme pozisyonda tutuyordum böyle veriyordum biberono.Bakıyordum aynen emziren arkdaşlarımın bebekleri annelerine bakıyorl gibi benimki de bana böyle bakıyordu.Yani aşık:))))bu şekilde zorlanırsın biliyorum ama bu senin ve bebeğpin arasındaki bağnız güçlü olması için bir engel değil.İçini ferah tutu ve bu durumda bebeğin en iyisini yaptığını bil.Senin kısmetin yokmuş bu rahatlığı yaşamak ama bebeğin şanlıki böyle bir annesi var.Çok kadın pes edip mama veriyor onları da suçlamıoyrum zor çünkü.sen de imaknın olana kadar sağıp vereceksin ilerde bebek hareketleniyor belki de bazen sütünü zamanına sağmayacaksın o zmana bir kuut mama da bulundur ne olur ne olmaz.

saol cnm.hepimz hyrlisyla kavusalm bebislerimize.norml sartlarda gece yar isi bile olsa arayabiliyrm doktorumu ama sehr disina flan cikarmi korkusu var..bde bn daha once kurtaj oldm bebegmn klbi olusmamisti kurtajimi ypan doktordu o zamndan beri bna cok guven veriyo cok buyuk destek bska bi doktor dusunemem hleki devlet hstanesi..bnde acile gttm insanmi gelmis hstamiymis kanamasimi var umurlarnda degil..bnmde devlettekilerle aram yok

kızlar sürekli idrarımı kaçıracakmışım gibi bir his var her an işedim işeceğim sanki benim gibi olan varmı aranızda

var cnm ben de ayni durumdayim ,bugun yuruyemez bile oldum iyce baski yapio artik minikler..yururken bile yerinde durmuo bi mutfaga zor gidiom penguen gibi:) son 14 :)

cnm tebrik ederim massalah size cok guzel gorunuyorsunuz .....bebisinizle bu gulen yuzunuz hic solmasin insallah nazarlardan korusun rabbim...

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık Uğur böcüğü temanıza bayıldım tütü eteği de sen mi diktin? Çok güzel görünüyor.

teşekkür ederim canım. Tütü eteği kendim yaptım. hatta eşim ve arkadaşlarımız 4 kişi beraber yaptık kızımızın eteğini :) çok eğlenceliydi.

Kızlar ben Eylül annesiyim ama bakıyorum burada da baya gececi var benim gibi :) Ben sıkıntıdan uyuyamıyorum 2-3 ten önce. Bir konu daha açsak 'gece uyuyamayan hamişler' diye de geceleri ordan mı devam etsek ne dersiniz? Sıkıntıdan ne yapacağımı da bilmiyorum ancak nette dolaşmak unutturuyor, o da artık dolaş dolaş konu kalmadı forumda bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…