- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.261
Poffffffffffffff uykum yokkkkkkkkkkbebis uyuyo ama benim uykum yokkkkk
biz gelldik kızlar.. ikimizde iyiyiz cok şükür..
biraz agrım var. oğluşumla öpüyoruz sizi..
Eki Görüntüle 758044
Eki Görüntüle 758046
biz gelldik kızlar.. ikimizde iyiyiz cok şükür..
Eki Görüntüle 758044
Eki Görüntüle 758046
Günaydın kuzucukların annişleri bizim uykumuza da nazar değdi benim paşa oğlum dün akşama kadar uyudu gece annesi yatınca uyumak bilmedi tep Allah tep kendide uyumadı beni de uyutmadı tam dalamadım uykuya Sabah'ta 7 de uyandım zombi gibiyim şuan sağlık Ocağı'na gidicem birazdan... Ev desen almış başını gidio halılarımı yıkamaya vermiştim onlar geldi camlar desen en son 10 gün önce dıştan silmiştim çok çakalım içleri kirlenmemiş die :) sil sil bitmio nabımm 12 cam bir teras iki büyük balkon bide koca evin temizliği yukarda ki wc yi kullanamıyorum tuvalet için in çık yapmaya bile yoruluyorum temizlikte düşünün Halim'i eşim kadın alalım Dio beğenmiyorum ki kadının yaptığı işi bida üstünden geçiyorum aramızda kaldın annemin yaptığı işi bile beğenmiyorum... Kocam dip ben yapıtım onun yaptığı işi hiç beğenmiyorum nerde o eski ben yatağığını bile toplamayan kıçından çıkardığını ortaya atan herşeyini annesi toplayan temizleyen rabarba işten ayrılıp evde oturumda yam bir temizlik psikopatı oldum çıktım sabah sabah ne dertliymişim yaw :)))
kızlar günaydın geçmişe bakamadım bi tek sulozu gördüm rabbim nazarlardan saklasın allah esirgesin sizibiz gelldik kızlar.. ikimizde iyiyiz cok şükür..
Eki Görüntüle 758044
Eki Görüntüle 758046
Canım dikkat et yorulma sakın sen annlamıyorsun ama bebişler hemen yoruluyor geçen bende senin gibi pipiriklendim sabah 5 de erken doğum kasılmlanarı başladı şimdi durum ne mi saldım çayıra mevlam kayıra bi ara kocişle yapcaz artık hiç bişey yapmıyorum inan yada yavaş yavaş yap bir yap bir yat
Canım bende çok yoruluyorum özellikle şu son bir haftadır onun öncesinde tazı gibiydim hem gezio hem işlerimi yapabiliyordum ama şuan yemek yapmak bile yoruo ağırlaşma dedikleri bu olsa gerek yapamıyorum ya bide herşey pis gibi gelio gözüme aman nabalım canımızdan kıymetlimi olduğu kadar olmadığı kader :))) canım sende çok yorma kendini saldım diyorsun ama içini gıdıklıyordur tahmin edebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?