2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Poffffffffffffff uykum yokkkkkkkkkk bebis uyuyo ama benim uykum yokkkkk

Benim uykum gelse de uyuyamıyorum bacak ağrısı ve nefes darlığından, o sıkıntıyı çekmemek için yatmıyorum bile, iyice uykumun gelmesini bekliyorum. Normalde kafasını yastığa koyunca uyuyan, top patlasa uyanmayan ben uykusuzluğun ne olduğunu ilk defa anlıyorum. Üstelik gündüz bu halde bakmam gereken iki oğlan var. Keşke bunu ilkinde çekseydim, istediğim saate kadar uyurdum hiç değilse yaa

Günaydın canlar.babamızı işe uğurladık size de bir bakalım dedik.çok şükür asayiş berkemal.zaten çok sayfa birikmemiş,oh be dedim bizim kızlar bu gece Tekin durmuşlar.gece sıcaktan 2 kere bende uyandım ama çok şükür sizler kadar çekmiyorum uykusuzluk.yoksa bunlar daha iyi günlerim mi?dün gece ilk defa rüyamda doğumumla ilgili bir rüya gördüm çok şükür.evdeyim ya artık,düşünmek için epey vaktim oluyor.ne yalan söyleyeyim azıcık tırstım valla.yarın görüş günümüz,bu sefer fiyakalı bir vesikalık fotoğrafını isteyeceğim kızımın.hepinize çooook mutlu bir gün dilerim.

Günaydın hanımlaar
Yine sabahın bu saatinde uyumak yerine ayaktayım zaten bir haftam kaldı son son uyusam şöyle güzel güzel ama nerde bu sıcaklar beni deli etti
Karnımda o kadar büyüdüki dönemıyorum bile yatakta bebek hep yukarılarda toplanıyo şapşik güzel bir gün olsun hepimiz için

Günaydın canlarımmm gececi tayfası fazla konuşmamış şükür azdı sayfalar Papatyaecem den de bi haber alsaydık iyiydi ne yaptı acaba bebişi nasıl

Günaydın kuzucukların annişleri bizim uykumuza da nazar değdi benim paşa oğlum dün akşama kadar uyudu gece annesi yatınca uyumak bilmedi tep Allah tep kendide uyumadı beni de uyutmadı tam dalamadım uykuya Sabah'ta 7 de uyandım zombi gibiyim şuan sağlık Ocağı'na gidicem birazdan... Ev desen almış başını gidio halılarımı yıkamaya vermiştim onlar geldi camlar desen en son 10 gün önce dıştan silmiştim çok çakalım içleri kirlenmemiş die :) sil sil bitmio nabımm 12 cam bir teras iki büyük balkon bide koca evin temizliği yukarda ki wc yi kullanamıyorum tuvalet için in çık yapmaya bile yoruluyorum temizlikte düşünün Halim'i eşim kadın alalım Dio beğenmiyorum ki kadının yaptığı işi bida üstünden geçiyorum aramızda kaldın annemin yaptığı işi bile beğenmiyorum... Kocam dip ben yapıtım onun yaptığı işi hiç beğenmiyorum nerde o eski ben yatağığını bile toplamayan kıçından çıkardığını ortaya atan herşeyini annesi toplayan temizleyen rabarba işten ayrılıp evde oturumda yam bir temizlik psikopatı oldum çıktım sabah sabah ne dertliymişim yaw :)))

biz gelldik kızlar.. ikimizde iyiyiz cok şükür..
biraz agrım var. oğluşumla öpüyoruz sizi..

Eki Görüntüle 758044
Eki Görüntüle 758046

Masallah size 41bin kere.. rabbim bahtini da kendi kdr guzel etsin insallah.. vatana millete sizlere hayirli evlat olsun insallah.

Gunaydinlar hepimizee ve karnimizdaki kipirdaklara. Cook guzel haberler almak umuduyla,opuyorum.
Bu arada kardesimin dugununden bi kare benden size gelsin

Eklentiler

• $1373999250141.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 32

Canım dikkat et yorulma sakın sen annlamıyorsun ama bebişler hemen yoruluyor geçen bende senin gibi pipiriklendim sabah 5 de erken doğum kasılmlanarı başladı şimdi durum ne mi saldım çayıra mevlam kayıra bi ara kocişle yapcaz artık hiç bişey yapmıyorum inan yada yavaş yavaş yap bir yap bir yat

günaydın göbekli ve güzel hatunlar.. ve yeni çıtır anneler :) ölüyorum yorgunluktan.. dün misafir vardı bütün gün yemek temizlik canım çıktı 1 i geçiyordu yattığımda pil bitmiş tuvaletim bile beni uyandıramamış.. sabah bi uyandım onda da çok üşendim pozisyon değiştirdim tekrar yattım

suloz cum Allah nazarlardan saklasın.. çok güzel görünüyorsunuz. Allah analı babalı büyütsün.. Allah güzel yazılar yazsın inş..

bakın annem face duvarıma ne yazmış:

***Anne olmadan önce***

sıcak yemekler pişirir ve yerdim. Elbisemde küçük bir leke bile olmazdı.
Telefonda sakin görüşmeler yapardım.
Anne olmadan önce, istediğim zaman yatar ve bunu dert etmezdim. Saçımı her gün fırçalardım.
Anne olmadan önce, evimi her gün temizlerdim. Ne oyuncaklara takılırdı ayağıma,ne de biberon
Bağışıklık sistemi diye bir şey yoktu dünyamda.

Anne olmadan önce, üzerime ne kimse kustu, ne çişini yaptı.
Anne olmadan önce, kontrol bendeydi, bütün gece uyuyabilirdim.
Anne olmadan önce, doktorların tahlil ya da iğne yapabilmesi için ağlayan bir çocuğu asla susturmadım.
Yaşlı gözlere bakıp, asla ağlamadım. Basit bir gülümsemeye asla dünyaları vermedim.

Anne olmadan önce içimden geldiği için uyuyan bir bebeği kucağımda taşımaya devam etmedim. Ağrısı dinmediği zaman kalbimin asla milyonlarca parçaya bölündüğünü hissetmedim. Bu küçük bir şeyin hayatımı bu kadar çok derinden etkileyebileceğini hiç düşünmedim. Birisini bu kadar çok sevebileceğimi, anne olmayı bu kadar çok isteyebileceğimi hiç aklıma getirmedim.

Anne olmadan önce, kalbimin bedenimin dışında atacağını bilmezdim.

Aç bir bebeği beslemenin ne özel bir şey olacağınıbilmezdim.
Anne ile bebeği arasındaki o bağdan asla haberim yoktu. Bu kadar küçük bir şeyin bana kendimi bu kadar önemli hissettireceği bilemezdim.
Anne olmadan önce gece yarısı her on dakikada bir kalkıp her şeyin yolunda gidip gitmediğine bakmazdım.

Anne olmanın sıcaklığını, lezzetini, yürek acısını, muhteşemliğini, duygusal doygunluğunu hiç tatmadım.
Anne olmadan önce, bu kadar çok şeyi hissedebileceğimden habersizdim.

Canım bende çok yoruluyorum özellikle şu son bir haftadır onun öncesinde tazı gibiydim hem gezio hem işlerimi yapabiliyordum ama şuan yemek yapmak bile yoruo ağırlaşma dedikleri bu olsa gerek yapamıyorum ya bide herşey pis gibi gelio gözüme aman nabalım canımızdan kıymetlimi olduğu kadar olmadığı kader :))) canım sende çok yorma kendini saldım diyorsun ama içini gıdıklıyordur tahmin edebiliyorum

Günaydın kızlar
Çok uykum var uyanıp uyanıp ya karnımı seviyorum ya kocamı :) Uyku tutmuyor.

Birde dudağımda uçuk çıktı çok acıyor. kocaman oldu dün hafiften hissettim çıkmaz dedim ama çıktı ve kocaman olma yolunda.
İşe geldim kocişkonun dışarıda işi vardı daha doğrusu ihaleye gitti inşallah hayırlısı ile alır gelir :)

Günaydın annelerrrrr. Dün gece hiç uyuyamadım kızım hıçkırdıkça tepindikçe pes ettim yatakta oturur vaziyette durdum artık uyku yaşı aktı gözümden. Düşünüyorum da Doğunca gerçekten artık hep böyle mi olacak uykuyu çok özleyecek gibiyim. Sahura kalk hazırla birde sabah sabah diş ağrısı tutmaz allahhhh şimdi zombi gibiyimmmmm

Hemde ne gıdıklamak inan halılara bakasım yok,diyorum doğursam halıları kim gönderir yıkatmaya taktım ben bu halılara eşimle annem yanımda olur panikden onlar halı görmez ben ne olur ne olmaz diye bi arkadaşım var yakın aynı sokakdayız ona tembihledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…