2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım dikkat et kendine lütfen takıntı yapmamaya şimdiden başla çünkü kuzucuklar olunca daha da işleri salmak zorunda kalacağız ben kızımda hem evim eskisi gibi düzenli olacak hem bebeğede bakarım diye mahvettim kendimi ve kaçınılmaz son yorgunluktan bitkinlikten hem sütüm etkilendi hemde lohusalık depresyonuna girdim.şimdi gücüm yetmiyor eğilemiyorum afedersin külodumu bile zor giyiyorum kıçıma geçen gün kadın aldım bitmedi bugün bi daha yarım gün aldım ne yapayım başka çarem yok içime sinmek zorunda

normalde çabuk etkilenmem ama bu yazıda gözlerimden yaş aktı hormanlar tavan bugün bende sanırım çok güzelmiş yaaa anne olmayı ve anne olmanın hakkını vermeyi Rabbim tüm kadınlara nasip etsin

cnm bnm, bu durum dışında herşeyin iyi olduğunu söylemişsin. zaten evlilikte 4 4lüğü bozucak hep birşeyler çıkar. şuan hormonlarımızdan dolayı ve son ay çok daha gerginiz de iyice tahammül katsayımız düştü. ondan bu ağlama krizlerin ve kendini çaresiz hissetmen. Şu nu bilmeni isterim ki doğum olacak, lohusalık geçecek ve sen çok daha güçlü düşünebilecek, ona göre davranabilecek biri olacaksın ve bu durumun da üstesinden çok güzel geliceksin. Bu nu düşün ve kendini yıpratma daha fazla...

canım senin doğuma hayırlısıyla daha var gibi görünüyor takvime göre olmadı 2 hafta sonra falan ver halıları yıkamaya ama serme benimde salı günü geldi yıkamadan sermeyecektim ama benim yerler beyaz düşen belli oluyor eşimde halısız perdesiz evden nefret eder dün perdeler takılınca akşam işten gelince birimiz süpürüp birimiz silip serdik halıları bugün kadın halleder dedim onu bile beklemedi sen dayanabilirsen öyle yap

eksik bitmiyor bıktım artık son zamanlarda yaa işte çalışıyorum yaa evde uğraşıyorum yada bunların dışında eksikleri almak için alışverişteyim öğleden sonra kadın gelmeden hazır evdeyken gidip kalan eksikleri almam gerek banyoya misafir havluları almalıyım 1 takım türk kahvesi fincan takımı daha almam gerek kalabalık için yemek masası için örtü almam gerek kendime bikaç iççamaşırı daha almam gerek gerekte gerekkk daha gitmeyeceğim yeter bu kadar zaten bayag bi sarsıldı bütçe eşim isyanlarda bende koşturmaktan doğuma girmeye enerjim olmayacak

Yakın olaydık ben sana verirdim bir takım kahve fincanı çok var bende yeni evli olunca henüz kırılan olmadı.birde çeyiz görmeye gelenler hep kahve fincanı borcam vs getirip durdu.

cnm sabh sabh aglattn bni...anne olmk dunyann en guzel seyi..allah bzi hayirlisyla kavustursn isteyen herkesede nasip etsn bu mubarek gunlerde

aynen cnm, çalışmak inanılmaz zorlaştı. bayrama kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum. bazı sabahlar esiyor, doktora git al iş göremez raporunu diyorum. bakalım dayanabilecekmiyim...

Günaydın canlarım,, bugün yeğenim bende kendisi temizlik hastasıdır bizim evi görünce hem söylenip hem iş yapıyor :) bizde onunla anlaştık ben temizlikçiye vereceğim parayı sana vereyim dedim onunda ihtiyacı vardı ok dedi,ama doğuma daha var şimdiden erken midir temizlik için :26:

günaydın hamişler ve bızdıkları
ya herkes tek tek doğuruyo diye heycan yaptım ben geçen cumartesi doktordan doğum yaklaştı demesini bekliyorum sordum bebek dogum kanalına girmişmi yok daha erken diyince ferahladım şimdide ben hiç doğurmicakmışım gibi geliyo daha çok var diyorum :)

Ezana kadar uyuyamadim bende ;( bacaklarım ağrımaya başladı sizi okurken kolay oluyorduda basa gelince anladım
Hersey oğlum içn . Cok aciktim kahvaltı zamani .... Optummmmm

Günaydın hanımlar;
Bugün canım çok sıkkın. Eşimle dün altı üstü bir tişört için tartıştık. Küstü bana yine Çok sinirleniyorum o küsünce... Olay da şu. Yürüyüşe çıkarken bi tişört giydim. Göbeğim onda çok belli oluyormuş. Saklayamam ki artık yani... O kadar yorgundum ki onunla tartışacak hiç halim yoktu. Lütfen sen dolaptan başka tişört getir onu giyeyim dedim. Hala ama bak çok belli olmuyor mu falan diyor. Ya tamam getir tişört giyeyim hiç halim yok anca yürürüm diyorum yok hala ama çok belli oluyor. Sonra tutturdu haklısın de diye... Deli midir nedir Demem diye inatlaştım bende. Bu benim fikrim ama getir değiştiricem diyorum. Yok hala konuşuyor. Sonrada suratını 5 karış astı. Hiç konuşmadık. Eminim beni suçluyordur...İşte buna canım sıkılıyor. Kapris yapıyor beyefendi... Suçlu da benim gözünde... Hiç kusura bakmasın. Barışmak istediği zaman da ben barışmıycam

günaydınn kızlaarrr! güne bir doğum haberiyle başladım hemen paylaşayım dedim sizinle de..

"5N1KE" arkadaşımız da doğum yapmışşşşş temmuz 12'de sezeryan ile olmuş doğumu.. keyfi sezeryan isteyenlere de "aman dikkat" diye nacizane bir uyarısı var arkadaşımızın çünkü kendisi hala toparlanamamış,ağrıları devam ediyormuş.. en kısa zamanda gelip doğum hikayesini yazacakmış

aramıza yeni bir prenses katıldı hadi hayırlı olsun :) taze annemize de geçmiş olsun en kısa sürede toparlanır umarım..

Canım anlamadım göbeğimizin belli olması ayıp bişeymiki???tabiki belli olucak bebeğimiz var orda ne yani haklısın kızmakta valla ben hamileliğimin hep başından beri hep dar göbeğimi tatlı tatlı belli eden şeyler giydim onunla gurur duydum öyle bosssbol şeyler giymedim eşiminde bi rahatsızlığı olmadı bu konuda kızdım şimdi bak biraz naz yap anlasın hatasını

Oh ne guzel bir haber bu . Hayırlı olsun arkadasımıza :) acaba bugun kim dogum yapacak ?

Oyy oyy topiğimizi prensler ile prensesler basıyor yavaş yavaş.
Çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte dindirsin ağrılarını. sağlıkla mutlulukla büyütsünler prensesi maşallah.

bebeğim hareket ettikçe rahmime ağrı giriyor sancı yani demekki her hamilelik diğerinden farklı hepsi yeni tecrübe .....

ilkinde böyle olmamıştı oğlumda çok rahatdım son ana kadar hoplaya hoplaya herşeyimi kendim yaptım .......eeeeeeeee yaşda geçiyor insan kaldıramiyor artık hem fiziken hem ruhen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…