- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.281
Günaydın kuzucukların annişleri bizim uykumuza da nazar değdi benim paşa oğlum dün akşama kadar uyudu gece annesi yatınca uyumak bilmedi tep Allah tep kendide uyumadı beni de uyutmadı tam dalamadım uykuya Sabah'ta 7 de uyandım zombi gibiyim şuan sağlık Ocağı'na gidicem birazdan... Ev desen almış başını gidio halılarımı yıkamaya vermiştim onlar geldi camlar desen en son 10 gün önce dıştan silmiştim çok çakalım içleri kirlenmemiş die :) sil sil bitmio nabımm 12 cam bir teras iki büyük balkon bide koca evin temizliği yukarda ki wc yi kullanamıyorum tuvalet için in çık yapmaya bile yoruluyorum temizlikte düşünün Halim'i eşim kadın alalım Dio beğenmiyorum ki kadının yaptığı işi bida üstünden geçiyorum aramızda kaldın annemin yaptığı işi bile beğenmiyorum... Kocam dip ben yapıtım onun yaptığı işi hiç beğenmiyorum nerde o eski ben yatağığını bile toplamayan kıçından çıkardığını ortaya atan herşeyini annesi toplayan temizleyen rabarba işten ayrılıp evde oturumda yam bir temizlik psikopatı oldum çıktım sabah sabah ne dertliymişim yaw :)))
canım dikkat et kendine lütfen takıntı yapmamaya şimdiden başla çünkü kuzucuklar olunca daha da işleri salmak zorunda kalacağız ben kızımda hem evim eskisi gibi düzenli olacak hem bebeğede bakarım diye mahvettim kendimi ve kaçınılmaz son yorgunluktan bitkinlikten hem sütüm etkilendi hemde lohusalık depresyonuna girdim.şimdi gücüm yetmiyor eğilemiyorum afedersin külodumu bile zor giyiyorum kıçıma geçen gün kadın aldım bitmedi bugün bi daha yarım gün aldım ne yapayım başka çarem yok içime sinmek zorunda
günaydın göbekli ve güzel hatunlar.. ve yeni çıtır anneler :) ölüyorum yorgunluktan.. dün misafir vardı bütün gün yemek temizlik canım çıktı 1 i geçiyordu yattığımda pil bitmiş tuvaletim bile beni uyandıramamış.. sabah bi uyandım onda da çok üşendim pozisyon değiştirdim tekrar yattım
suloz cum Allah nazarlardan saklasın.. çok güzel görünüyorsunuz. Allah analı babalı büyütsün.. Allah güzel yazılar yazsın inş..
bakın annem face duvarıma ne yazmış:
***Anne olmadan önce***
sıcak yemekler pişirir ve yerdim. Elbisemde küçük bir leke bile olmazdı.
Telefonda sakin görüşmeler yapardım.
Anne olmadan önce, istediğim zaman yatar ve bunu dert etmezdim. Saçımı her gün fırçalardım.
Anne olmadan önce, evimi her gün temizlerdim. Ne oyuncaklara takılırdı ayağıma,ne de biberon
Bağışıklık sistemi diye bir şey yoktu dünyamda.
Anne olmadan önce, üzerime ne kimse kustu, ne çişini yaptı.
Anne olmadan önce, kontrol bendeydi, bütün gece uyuyabilirdim.
Anne olmadan önce, doktorların tahlil ya da iğne yapabilmesi için ağlayan bir çocuğu asla susturmadım.
Yaşlı gözlere bakıp, asla ağlamadım. Basit bir gülümsemeye asla dünyaları vermedim.
Anne olmadan önce içimden geldiği için uyuyan bir bebeği kucağımda taşımaya devam etmedim. Ağrısı dinmediği zaman kalbimin asla milyonlarca parçaya bölündüğünü hissetmedim. Bu küçük bir şeyin hayatımı bu kadar çok derinden etkileyebileceğini hiç düşünmedim. Birisini bu kadar çok sevebileceğimi, anne olmayı bu kadar çok isteyebileceğimi hiç aklıma getirmedim.
Anne olmadan önce, kalbimin bedenimin dışında atacağını bilmezdim.
Aç bir bebeği beslemenin ne özel bir şey olacağınıbilmezdim.
Anne ile bebeği arasındaki o bağdan asla haberim yoktu. Bu kadar küçük bir şeyin bana kendimi bu kadar önemli hissettireceği bilemezdim.
Anne olmadan önce gece yarısı her on dakikada bir kalkıp her şeyin yolunda gidip gitmediğine bakmazdım.
Anne olmanın sıcaklığını, lezzetini, yürek acısını, muhteşemliğini, duygusal doygunluğunu hiç tatmadım.
Anne olmadan önce, bu kadar çok şeyi hissedebileceğimden habersizdim.
normalde çabuk etkilenmem ama bu yazıda gözlerimden yaş aktı hormanlar tavan bugün bende sanırım çok güzelmiş yaaa anne olmayı ve anne olmanın hakkını vermeyi Rabbim tüm kadınlara nasip etsin