- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.301
Günaydın hanımlar;
Bugün canım çok sıkkın. Eşimle dün altı üstü bir tişört için tartıştık. Küstü bana yineÇok sinirleniyorum o küsünce... Olay da şu. Yürüyüşe çıkarken bi tişört giydim. Göbeğim onda çok belli oluyormuş. Saklayamam ki artık yani... O kadar yorgundum ki onunla tartışacak hiç halim yoktu. Lütfen sen dolaptan başka tişört getir onu giyeyim dedim. Hala ama bak çok belli olmuyor mu falan diyor. Ya tamam getir tişört giyeyim hiç halim yok anca yürürüm diyorum yok hala ama çok belli oluyor. Sonra tutturdu haklısın de diye... Deli midir nedir Demem diye inatlaştım bende. Bu benim fikrim ama getir değiştiricem diyorum. Yok hala konuşuyor. Sonrada suratını 5 karış astı. Hiç konuşmadık. Eminim beni suçluyordur...İşte buna canım sıkılıyor. Kapris yapıyor beyefendi... Suçlu da benim gözünde... Hiç kusura bakmasın. Barışmak istediği zaman da ben barışmıycam
AY BU ERKEKLERİN HEPSİNDE Bİ LOHUSA DEPRESYONU NEDİR BU ANLAMADIM SANKİ KENDİLERİ DOĞURACAK. ALLAH BİLMİŞTE KADINLARA VERMİŞ BU DOĞUM ADET OLAYLARINI. YOKSA VAR YAAA ANAMIZI AĞLATIRLARDIgünaydınn kızlaarrr!güne bir doğum haberiyle başladım hemen paylaşayım dedim sizinle de..
"5N1KE" arkadaşımız da doğum yapmışşşşştemmuz 12'de sezeryan ile olmuş doğumu.. keyfi sezeryan isteyenlere de "aman dikkat" diye nacizane bir uyarısı var arkadaşımızın çünkü kendisi hala toparlanamamış,ağrıları devam ediyormuş.. en kısa zamanda gelip doğum hikayesini yazacakmış
aramıza yeni bir prenses katıldıhadi hayırlı olsun :) taze annemize de geçmiş olsun en kısa sürede toparlanır umarım..
Saçımın ön kısmındaki beyazları boyamak istiyorum. saç boyayan veya boyatan var mı ? neyle boyadınız. Teşekkürler
Masallah size 41bin kere.. rabbim bahtini da kendi kdr guzel etsin insallah.. vatana millete sizlere hayirli evlat olsun insallah.
Gunaydinlar hepimizee ve karnimizdaki kipirdaklara. Cook guzel haberler almak umuduyla,opuyorum.
Bu arada kardesimin dugununden bi kare benden size gelsin
Günaydın hanımlar;
Bugün canım çok sıkkın. Eşimle dün altı üstü bir tişört için tartıştık. Küstü bana yineÇok sinirleniyorum o küsünce... Olay da şu. Yürüyüşe çıkarken bi tişört giydim. Göbeğim onda çok belli oluyormuş. Saklayamam ki artık yani... O kadar yorgundum ki onunla tartışacak hiç halim yoktu. Lütfen sen dolaptan başka tişört getir onu giyeyim dedim. Hala ama bak çok belli olmuyor mu falan diyor. Ya tamam getir tişört giyeyim hiç halim yok anca yürürüm diyorum yok hala ama çok belli oluyor. Sonra tutturdu haklısın de diye... Deli midir nedir Demem diye inatlaştım bende. Bu benim fikrim ama getir değiştiricem diyorum. Yok hala konuşuyor. Sonrada suratını 5 karış astı. Hiç konuşmadık. Eminim beni suçluyordur...İşte buna canım sıkılıyor. Kapris yapıyor beyefendi... Suçlu da benim gözünde... Hiç kusura bakmasın. Barışmak istediği zaman da ben barışmıycam
Masallah size 41bin kere.. rabbim bahtini da kendi kdr guzel etsin insallah.. vatana millete sizlere hayirli evlat olsun insallah.
Gunaydinlar hepimizee ve karnimizdaki kipirdaklara. Cook guzel haberler almak umuduyla,opuyorum.
Bu arada kardesimin dugununden bi kare benden size gelsin
Günaydın hanımlar;
günaydınn kızlaarrr!güne bir doğum haberiyle başladım hemen paylaşayım dedim sizinle de..
"5N1KE" arkadaşımız da doğum yapmışşşşştemmuz 12'de sezeryan ile olmuş doğumu.. keyfi sezeryan isteyenlere de "aman dikkat" diye nacizane bir uyarısı var arkadaşımızın çünkü kendisi hala toparlanamamış,ağrıları devam ediyormuş.. en kısa zamanda gelip doğum hikayesini yazacakmış
aramıza yeni bir prenses katıldıhadi hayırlı olsun :) taze annemize de geçmiş olsun en kısa sürede toparlanır umarım..
AY BU ERKEKLERİN HEPSİNDE Bİ LOHUSA DEPRESYONU NEDİR BU ANLAMADIM SANKİ KENDİLERİ DOĞURACAK. ALLAH BİLMİŞTE KADINLARA VERMİŞ BU DOĞUM ADET OLAYLARINI. YOKSA VAR YAAA ANAMIZI AĞLATIRLARDI
5N1KE İÇİN ÇOK SEVİNDİM BAK GÖRÜYO MUSUN HİÇ SESİNİ DE ÇIKARMADI SESSİZ SEDASIZ HALLETTİ DOĞUMUNU HATUNDARISI BAŞIMIZA DİYORUM.
DOKTORDAN GELDİM. 3128 GR OLMUŞ BENİM Kİ. DOKTOR BOYU ENDAMI YERİNDE AMA KİLO ALIMI YAVAŞLAMIŞ DEDİ BOYU 51.6 CM
NE KADAR DAYANABİLİRSİN PAZARLIK YAPALIM DEDİ BENDE MAXİMAL 10 GÜN DEDİM. 26-27 GİBİ SUYUNUN GELMESİNİ BEKLİYORUM DEDİ. 29 TEMMUZ PAZARTESİ GÜNÜ İÇİN ANLAŞTIK. TABİ BENİM KUZU ÖNCE DAVRANMAZSA.
bizde haberler böyle işte
Ya kıyafet yüzünden her tartıştığımızda bir kere bile haklısın demem çünkü ben nereye nasıl giyinilmesi gerektiğini zaten biliyorum. Ona deli oluyor asıl derdi o. İnatlaşmadan üstümü değiştiriyorum ama 3 gün o benşm suratımı çekiyordu şimdi o surat yapıyor daha da hırslanıyorum. En güzel cevabı vermişsin şekerim. (Bugün ben de o cümleyi kullanıcam konuşursa eğer. Konuşmazsa ben de konuşmambnm kocamda bi tisortume takti..gecen igneye gittk arkan cok belli oluyo bundan dedi..bnmki gobegime bsey demez hep dar gydm hamilelikte..bnde cok secenegm var sanki donup donul giyiyorm bn ne dusunuyorm sen neyin derdndrsn dedm bda ses cikarmadi...smdide bn gergin oluyorm diye herseyi alttan aliyo cogu zamn abartiyorm ben olsam patlarm tamam askm sen gerilme askm diyo herseye..kiyamam cnm kocam
Maşallah bebişine redcim.AY BU ERKEKLERİN HEPSİNDE Bİ LOHUSA DEPRESYONU NEDİR BU ANLAMADIM SANKİ KENDİLERİ DOĞURACAK. ALLAH BİLMİŞTE KADINLARA VERMİŞ BU DOĞUM ADET OLAYLARINI. YOKSA VAR YAAA ANAMIZI AĞLATIRLARDI
5N1KE İÇİN ÇOK SEVİNDİM BAK GÖRÜYO MUSUN HİÇ SESİNİ DE ÇIKARMADI SESSİZ SEDASIZ HALLETTİ DOĞUMUNU HATUNDARISI BAŞIMIZA DİYORUM.
DOKTORDAN GELDİM. 3128 GR OLMUŞ BENİM Kİ. DOKTOR BOYU ENDAMI YERİNDE AMA KİLO ALIMI YAVAŞLAMIŞ DEDİ BOYU 51.6 CM
NE KADAR DAYANABİLİRSİN PAZARLIK YAPALIM DEDİ BENDE MAXİMAL 10 GÜN DEDİM. 26-27 GİBİ SUYUNUN GELMESİNİ BEKLİYORUM DEDİ. 29 TEMMUZ PAZARTESİ GÜNÜ İÇİN ANLAŞTIK. TABİ BENİM KUZU ÖNCE DAVRANMAZSA.
Çok doğru canım ayarı kaçtı bizimkinin.O güzel göbeğin saklanacak nesi var ki!!!!!eşin bişeye kızmış ve sana sarmış bence.bizde kırılmaya yer arıyoruz zaten.arada böyle ayarları kaçmasa hepsi çok çok iyiler aslında.bende kızıp alınganlık yapıyorum bazen ama sonra pişman oluyorum (haklıysam olmuyorum tabi).RED,canım senin kız kocaman olmuş valla.ne bu boy-pos,maşşallah ona.sende artık gün sayıyorsun demek.ben gidip kafayı nerelere vursam acaba,feci gaza getiriyorsunuz öz hakiki Ağustos anaları ve saz arkadaşlarını.
Canım anlamadım göbeğimizin belli olması ayıp bişeymiki???tabiki belli olucak bebeğimiz var orda ne yani haklısın kızmakta valla ben hamileliğimin hep başından beri hep dar göbeğimi tatlı tatlı belli eden şeyler giydim onunla gurur duydum öyle bosssbol şeyler giymedim eşiminde bi rahatsızlığı olmadı bu konuda kızdım şimdi bak biraz naz yap anlasın hatasını
Canım anlamadım göbeğimizin belli olması ayıp bişeymiki???tabiki belli olucak bebeğimiz var orda ne yani haklısın kızmakta valla ben hamileliğimin hep başından beri hep dar göbeğimi tatlı tatlı belli eden şeyler giydim onunla gurur duydum öyle bosssbol şeyler giymedim eşiminde bi rahatsızlığı olmadı bu konuda kızdım şimdi bak biraz naz yap anlasın hatasını
AY BU ERKEKLERİN HEPSİNDE Bİ LOHUSA DEPRESYONU NEDİR BU ANLAMADIM SANKİ KENDİLERİ DOĞURACAK. ALLAH BİLMİŞTE KADINLARA VERMİŞ BU DOĞUM ADET OLAYLARINI. YOKSA VAR YAAA ANAMIZI AĞLATIRLARDI
Günaydınlar efeniiimmm :))
Bir kızımız daha olmuşHergün böyle haberler almak harika. Bakalım sırada kim var. Bende bugün pek bişey yok gayet iyi hissediyorum kendimi. Halletmem gereken birkaç işim var onları halledeyim. Ara ara uğrarım yine fıstıklar )
Godofmercy bu arada çok tatlı görünüyosun, kıyafetin çok yakışmış
O güzel göbeğin saklanacak nesi var ki!!!!!eşin bişeye kızmış ve sana sarmış bence.bizde kırılmaya yer arıyoruz zaten.arada böyle ayarları kaçmasa hepsi çok çok iyiler aslında.bende kızıp alınganlık yapıyorum bazen ama sonra pişman oluyorum (haklıysam olmuyorum tabi).RED,canım senin kız kocaman olmuş valla.ne bu boy-pos,maşşallah ona.sende artık gün sayıyorsun demek.ben gidip kafayı nerelere vursam acaba,feci gaza getiriyorsunuz öz hakiki Ağustos anaları ve saz arkadaşlarını.
Saçımın ön kısmındaki beyazları boyamak istiyorum. saç boyayan veya boyatan var mı ? neyle boyadınız. Teşekkürler
gunaydin herkese...uykular bizdede kacti iki elimde uyusup duruyor agrisidan uyaniyorum surekli...varmi boyle elleri uyusan aranizda
Ayy basit bişey yüzünden ne kadar abartmış haklı değilken bir de onay bekliyorYaşlı teyzeler gibi göbeğin belli olmasın ne demek ya? Hayatımızın en güzel göbeği o... Gerine gerine göstermek hakkımız
Günaydın hanımlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?