2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vaaaaay,ne güzel,bir kızımız daha oldu.yanlış hatırlamıyorsam zaten 5n1k'nin erken doğum tehdidi vardı ve dinlenerek geçiriyordu son zamanlarını.Allah sağlık ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin ve inşallah o da en kısa sürede toparlanır ve ağrıları geçer.

AY BU ERKEKLERİN HEPSİNDE Bİ LOHUSA DEPRESYONU NEDİR BU ANLAMADIM SANKİ KENDİLERİ DOĞURACAK. ALLAH BİLMİŞTE KADINLARA VERMİŞ BU DOĞUM ADET OLAYLARINI. YOKSA VAR YAAA ANAMIZI AĞLATIRLARDI
5N1KE İÇİN ÇOK SEVİNDİM BAK GÖRÜYO MUSUN HİÇ SESİNİ DE ÇIKARMADI SESSİZ SEDASIZ HALLETTİ DOĞUMUNU HATUN DARISI BAŞIMIZA DİYORUM.
DOKTORDAN GELDİM. 3128 GR OLMUŞ BENİM Kİ. DOKTOR BOYU ENDAMI YERİNDE AMA KİLO ALIMI YAVAŞLAMIŞ DEDİ BOYU 51.6 CM
NE KADAR DAYANABİLİRSİN PAZARLIK YAPALIM DEDİ BENDE MAXİMAL 10 GÜN DEDİM. 26-27 GİBİ SUYUNUN GELMESİNİ BEKLİYORUM DEDİ. 29 TEMMUZ PAZARTESİ GÜNÜ İÇİN ANLAŞTIK. TABİ BENİM KUZU ÖNCE DAVRANMAZSA.
bizde haberler böyle işte

günaydınlaarr daha ilk sayfada ne güsel haberler war :) 5n1k doğum yapmşş :)) red doğum tarihi almşş ....azıcık daha geçmişe bakıyımmm...ne war ne yok

O güzel göbeğin saklanacak nesi var ki!!!!!eşin bişeye kızmış ve sana sarmış bence.bizde kırılmaya yer arıyoruz zaten.arada böyle ayarları kaçmasa hepsi çok çok iyiler aslında.bende kızıp alınganlık yapıyorum bazen ama sonra pişman oluyorum (haklıysam olmuyorum tabi).RED,canım senin kız kocaman olmuş valla.ne bu boy-pos,maşşallah ona.sende artık gün sayıyorsun demek.ben gidip kafayı nerelere vursam acaba,feci gaza getiriyorsunuz öz hakiki Ağustos anaları ve saz arkadaşlarını.

ayyy çok tatlı olmşsun cnmmm :)) maşallahhhh

bu arada trt de anne elimi ttutsana başladıı i,zleynnn kıslar güsel oluoo

Günaydınlar efeniiimmm :))

Bir kızımız daha olmuş Hergün böyle haberler almak harika. Bakalım sırada kim var. Bende bugün pek bişey yok gayet iyi hissediyorum kendimi. Halletmem gereken birkaç işim var onları halledeyim. Ara ara uğrarım yine fıstıklar )

Godofmercy bu arada çok tatlı görünüyosun, kıyafetin çok yakışmış

Son düzenleme:
Kizlar bebislerinize size 41 kere masallah. ..Rabbim sag salim hepimiz e goztersin insallah

bnm kocamda bi tisortume takti..gecen igneye gittk arkan cok belli oluyo bundan dedi..bnmki gobegime bsey demez hep dar gydm hamilelikte..bnde cok secenegm var sanki donup donul giyiyorm bn ne dusunuyorm sen neyin derdndrsn dedm bda ses cikarmadi...smdide bn gergin oluyorm diye herseyi alttan aliyo cogu zamn abartiyorm ben olsam patlarm tamam askm sen gerilme askm diyo herseye..kiyamam cnm kocam

Canım elbisen çok güzel yakışmış harika olmuşsun

Ayy basit bişey yüzünden ne kadar abartmış haklı değilken bir de onay bekliyor Yaşlı teyzeler gibi göbeğin belli olmasın ne demek ya? Hayatımızın en güzel göbeği o... Gerine gerine göstermek hakkımız

Süper bi haber buu Hayırlı bi evlat olsun inşallah minik prenses çok sevindim. Her gün doğum haberi alıyoruz artık çok güzel

Tam 10 günün var canım geçmez sana bu sayılı günler Sona yaklaşıkça o heyecan nasıl tavan yapıyordur dimi? :18: Allahın izniyle en güzel şekilde geçirirsin inşallah doğumunu tatlım

Ya kıyafet yüzünden her tartıştığımızda bir kere bile haklısın demem çünkü ben nereye nasıl giyinilmesi gerektiğini zaten biliyorum. Ona deli oluyor asıl derdi o. İnatlaşmadan üstümü değiştiriyorum ama 3 gün o benşm suratımı çekiyordu şimdi o surat yapıyor daha da hırslanıyorum. En güzel cevabı vermişsin şekerim. (Bugün ben de o cümleyi kullanıcam konuşursa eğer. Konuşmazsa ben de konuşmam)Dün hiç halim yok sırf doktor bol yürüyüş yap dedi diye çıkıyorum adımımı zor atıyorum beyefendi benle tişört kavgası yapıyor.

Maşallah bebişine redcim. Erkekler konusunda söylediklerine aynen katılıyorum. Bazen babamında tutardı böyle saçma şeylere
kızar bağırır çağırırdı. Annem de "aybaşısı tuttu gene" derdi

Çok doğru canım ayarı kaçtı bizimkinin.

Ya valla itiraz etsem canım yanmaz. Bari itiraz etseydim diyorum şimdi. Ama ona bile halim yoktu. Surat asmadım kızmadım. GEtir tişört değiştireyim diyorum hala söyleniyor. O zaman da benim şarteller atıyor işte

Yaşlılara göre ayıp bir şeymiş !! Ben bunu duydum , içine tshirt giy geniş , üstüne de gömlek ki kapansın !! Bu sıcakta zaten pişiyoruz ; kat kat ne giyeceğim ayol !! Ayıp olan ne , onu anlamış değilim ; evlendikten sonra sürekli bebek ne zaman diye sormak ayıp değil de hamile iken karnının belli olması mı ayıp yani !! Kadın olarak belki de en rahat zamanımız ; yok göbeğim çıkrı yok şu yok bu demeden rahatça giyinmek , çıkan göbekten sıkılmamak :)

redddd maşallahh Ada'cığaa ne güzel olmuş boyu posu kilosu ayy sana da az kaldı ya kıskanmayım diyorum ama tutamıyorum kendimiii

beybicim günaydın iyi olmana sevindim ama işleri halledeyim derken fazla yorma kendini taammııı

ahh yalovacmm ya tercüman olmuşsun duygularıma çok sabırsızlanıyorum zaman geçtikçe! bir an önce doğurmak istiyorumm yaaaa sonra da "dur kızım nereye doğuruyon daha erken" diye bir iç ses pörtleyiveriyo birden frenlere asılıyorum o zaman

Son düzenleme:
Saçımın ön kısmındaki beyazları boyamak istiyorum. saç boyayan veya boyatan var mı ? neyle boyadınız. Teşekkürler

bende boyamadım.. doğumdan sonra boyatmayı düşünüyorum.. organik boyalar var ama inanmıyorum organik olduğuna. muhakkak kimyasal var..

gunaydin herkese...uykular bizdede kacti iki elimde uyusup duruyor agrisidan uyaniyorum surekli...varmi boyle elleri uyusan aranizda

benimde ellerim uyuşuyor. yumruk yapamıyorum bazen

aaaa suloz burda... canım nasılsınız? ağrın sızın var mı? sütün geldi mi? sezeryanı öneriyormusun? bebişin nasıl? bizim yerimize de kokluyor musun? çok sordum

Yaaa valla ne güzel söyledin canım. Hem abarttı. Hem de haklı değilken onay bekliyor paşam. Bi de şimdiye kadar kim bilir kaç kere giydim o tişörtü. Dün akşam gece vakti takacağı tuttu işte.

Allah allah itiraz etmemişsin , illa bunu giyeceğim diye ısrarcı olmamışsın daha ne yapacakmışsın ki !!
Haklısın lafını ne çok seviyorlar , hep bir teyit hali , hep bir onaylanma ihtiyacı niyesini bilemiyorum ego tatmini mi yoksa sadece kapris mi !! Canını sıkma diyeceğim belki demesi kolay geliyor dersin ama zamanla sıkmıyorsun şu an en azından başka şeyle oyalan kafanı dağıt yoksa sinir harbi yaşatır haksız değilken haksız gibi muamele görmek .

Kac gun olmus hic haberimiz olmadi. Allah acil sifalar versin. Biran once toparlanir insaallah. Haber verdigin icin tsk ederiz fundarda.

Papatyaecemden haber var mi. Cok geriye gidemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…