- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.321
biz gelldik kızlar.. ikimizde iyiyiz cok şükür..
biraz agrım var. oğluşumla öpüyoruz sizi..
Eki Görüntüle 758044
Eki Görüntüle 758046
1 saat sürüyo ama çok acil olursa burda başka seçeneklerim de var. Gelibolu yanlış tahmin
Nedir benim bu alt komşudan çektiğim eziyet yahuuu
Yine hamur işi yapmış kokusu bizim evde sinir oluyorum tek zaafımda hamur işleri
Canım istedi insan hamile komşusunuda düşünür yaptın bir tanecik getir dimi :))
Şimdi ben yapsam hem sıcak üşenirim hemde yapınca çok yiyorum((
canım ben eşimi tanıdıgımda tansiyon hastasıydı biz 5 yıllık falan evliykende tip 1 diabet hastası oldugu ortaya çıktı nedense eşler arasında değilde oo hep dışardakiler için problem oluyor çenelerini bi tutamıyorlar art niyetli insanlar sanki onların yarın öteki gün hasta olmayacagıma garantileri var kaldı ki bu bir kusurmudur ki bana da nasıl hamile kalabildin diye çok sordular tövbe yarabbim verilecek çok cevap var da işte artık edebimden susuyorum
Canım elbisen çok güzel yakışmış harika olmuşsun
Ayy basit bişey yüzünden ne kadar abartmış haklı değilken bir de onay bekliyorYaşlı teyzeler gibi göbeğin belli olmasın ne demek ya? Hayatımızın en güzel göbeği o... Gerine gerine göstermek hakkımız
Süper bi haber buuHayırlı bi evlat olsun inşallah minik prenses çok sevindim. Her gün doğum haberi alıyoruz artık çok güzel
Tam 10 günün var canım geçmez sana bu sayılı günlerSona yaklaşıkça o heyecan nasıl tavan yapıyordur dimi? :18: Allahın izniyle en güzel şekilde geçirirsin inşallah doğumunu tatlım
kızlar çok sağolun da cidden geçmiyor sanki zamanredddd maşallahh Ada'cığaane güzel olmuş boyu posu kilosu ayy sana da az kaldı ya kıskanmayım diyorum ama tutamıyorum kendimiii
beybicim günaydıniyi olmana sevindim ama işleri halledeyim derken fazla yorma kendini taammııı
ahh yalovacmm ya tercüman olmuşsun duygularımaçok sabırsızlanıyorum zaman geçtikçe! bir an önce doğurmak istiyorumm yaaaa sonra da "dur kızım nereye doğuruyon daha erken" diye bir iç ses pörtleyiveriyo birden frenlere asılıyorum o zaman
Yaşlılara göre ayıp bir şeymiş !! Ben bunu duydum , içine tshirt giy geniş , üstüne de gömlek ki kapansın !! Bu sıcakta zaten pişiyoruz ; kat kat ne giyeceğim ayol !! Ayıp olan ne , onu anlamış değilim ; evlendikten sonra sürekli bebek ne zaman diye sormak ayıp değil de hamile iken karnının belli olması mı ayıp yani !! Kadın olarak belki de en rahat zamanımız ; yok göbeğim çıkrı yok şu yok bu demeden rahatça giyinmek , çıkan göbekten sıkılmamak :)
iyce abarttım yeni uyandım kızlarrrrrrrr birşeyler oldu bebişimle banagece yatamıyor sabah kalkamıyorummm..
bu arada bugun 37 haftamıza girdikkk
kaldııı 13 gün teyzoşlarr
Ya kıyafet yüzünden her tartıştığımızda bir kere bile haklısın demem çünkü ben nereye nasıl giyinilmesi gerektiğini zaten biliyorum. Ona deli oluyor asıl derdi o. İnatlaşmadan üstümü değiştiriyorum ama 3 gün o benşm suratımı çekiyordu şimdi o surat yapıyor daha da hırslanıyorum. En güzel cevabı vermişsin şekerim. (Bugün ben de o cümleyi kullanıcam konuşursa eğer. Konuşmazsa ben de konuşmam)Dün hiç halim yok sırf doktor bol yürüyüş yap dedi diye çıkıyorum adımımı zor atıyorum beyefendi benle tişört kavgası yapıyor.
Maşallah bebişine redcim.Erkekler konusunda söylediklerine aynen katılıyorum. Bazen babamında tutardı böyle saçma şeylere
kızar bağırır çağırırdı. Annem de "aybaşısı tuttu gene" derdi
Çok doğru canım ayarı kaçtı bizimkinin.
Ya valla itiraz etsem canım yanmaz. Bari itiraz etseydim diyorum şimdi. Ama ona bile halim yoktu. Surat asmadım kızmadım. GEtir tişört değiştireyim diyorum hala söyleniyor. O zaman da benim şarteller atıyor işte
Kizlar acele yaziyom bebek supriz yapiyo bize suyum geldi su an hastanedeyim sezeryan icin bekliyorum bize bol bol dua edin cok korkuyorum ve heyecanliyim
biz gelldik kızlar.. ikimizde iyiyiz cok şükür..
biraz agrım var. oğluşumla öpüyoruz sizi..
Eki Görüntüle 758044
Eki Görüntüle 758046
günaydınn kızlaarrr!güne bir doğum haberiyle başladım hemen paylaşayım dedim sizinle de..
"5N1KE" arkadaşımız da doğum yapmışşşşştemmuz 12'de sezeryan ile olmuş doğumu.. keyfi sezeryan isteyenlere de "aman dikkat" diye nacizane bir uyarısı var arkadaşımızın çünkü kendisi hala toparlanamamış,ağrıları devam ediyormuş.. en kısa zamanda gelip doğum hikayesini yazacakmış
aramıza yeni bir prenses katıldıhadi hayırlı olsun :) taze annemize de geçmiş olsun en kısa sürede toparlanır umarım..
Günaydınlar efeniiimmm :))
Bir kızımız daha olmuşHergün böyle haberler almak harika. Bakalım sırada kim var. Bende bugün pek bişey yok gayet iyi hissediyorum kendimi. Halletmem gereken birkaç işim var onları halledeyim. Ara ara uğrarım yine fıstıklar )
Godofmercy bu arada çok tatlı görünüyosun, kıyafetin çok yakışmış
canım funda haber verdi zaten kendisi yazmamış en kısa zamanda bekliyoruz hikayesini. 12sinde olmuş doğumu.5N1K damı yaptı doğum, doğdumu bebişi yani, kaçırdımmı ben , hangi sayfada bulamıyorum....
HAYIRLI OLSUN ÇOK TEBRİKLER CANIM, ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.
giyim konusunda ilk 3 ay flan omrumu yedi bnm kocam.tatile gttk bikini gydm sinirlendi..bn sennle grmem denize senn gbi varmi bska bi bak diyo bnde donlami giricem denize boyle girilir dedm gitti bnsz girdi denize dayanamadi gldi ozur dledi bikiniyi oyle astik..bikerede kocamn akrqbasinn dugunu vardi.diz kapaginb ustunde bi elbise gydm yok efendm topuklu ayakkabi sevmezmis elbise kisaymis..gtmzmis dugune ustumu degstrmzsem bnde sen bilirsn senn akrabalrn dedm.pes etti son 10 dakika gttk dugune..bn ne gycemi bilirm..bde babam annem bana giyimimde hc karismazdi bikinilerimi bile babamla secerdm ben..ayarimi bilirm hele bide hamilelikte bi laf ettimi iyice cildiriyrm gydgmz ayni seyler cok secenek var sanki
Günaydın anneciklerr, ne güzel bisürü bebişimiz doğdu,Allahım sağlık versin hepsine.
Kızlar benim biraz kafam karıştı ya, dün kontrolümüz vardı doktordaydık, benim plesentam biraz aşağıdaydı şimdiye kadar hep çıkmasını bekledik ama çok çıkmamış. Doktorum da bu durumda sezeryan tarihi belirlemeliyiz artık dedi, durum biraz riskliymiş kanaman falan olursa tehlikeli olur ikiniz içinde dedi. 5 ağustosta yapalım,bayram sonrasına kalmasın dedi, erken değilmi ya.. Normal olsaydı 23ünü beklemez bayramda gelir demişti daha öncesinde. Bir de suyumuzda azmış günde 4-5 litre su içtiğim halde. Gelişimi iyiymiş 2700 şu anda, 3 kiloyu geçer inşallah.. Üff, bayramdan sonraki haftayı beklemek için ısrar mı etsem, napsam???:18:
ayy ayy ayyy fındığım ne güzel bi haber bu cok sevindimm yavaştan geliolarrr sayıları artmaya başladıı minişlerin darısı başımızaa
arasta kuzum cok sevindim ii olmanaaa
bende bugün bi uyumuşumm son günlerde sanırım uykuya doycammkızım müsade ediyooo...
şimdi hem kahvaltımızı yapıyoruz hem sizi okuyoruzzz
5N1K damı yaptı doğum, doğdumu bebişi yani, kaçırdımmı ben , hangi sayfada bulamıyorum....
HAYIRLI OLSUN ÇOK TEBRİKLER CANIM, ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?