2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz gelldik kızlar.. ikimizde iyiyiz cok şükür..
biraz agrım var. oğluşumla öpüyoruz sizi..

Eki Görüntüle 758044
Eki Görüntüle 758046

oooy maşallah sübhanallah
kızlar ağustos anneleri coştu bi kere durdurabilene aşkolsun
bu topik yüzünden eşiminde piskolojisi bozuldu walla
ikide bir sende herhangi bir doğum belirtisi varmı deyip duruyo

1 saat sürüyo ama çok acil olursa burda başka seçeneklerim de var. Gelibolu yanlış tahmin

arasta ÇAN'damı oturuyorsun yoksa,
ben 2,5 sene çandaydım ilk aklıma orası geldi nedense

ya ne kadar düşüncesiz insanlar var inanamıyorum
ben ilk hamileliğimde bu tip sıkıntılar çekmemiştim ama bu sefer resmen çevremde pişse kokusunu alıyorum sanki
ama ALLAH razı olsun yan komşum öyle anlayışlı bir teyze ki
evinde çorba bile pişirse mutlaka arayıp kızım 2 dk cama gelsene der bana mutlaka bir tabak tattırır...
bizim oralarda hamile kadına, çevresinden bir yemek kokusu gelirde onu tadamazsa
o yemeğin piştiği eve fare girer derler
bu sebepten hamile olmanın çok avantajlarını gördüm diyebilirim

canım seni okadar iyi anlıyorum ki
benim eşimde biz tanışmadan önce kalp kapakcığı ameliyatı olmuş
bu yüzden çok istediği halde askere gidememiş
eşim hakkında bilgi sahibi olan birkaç kendini bilmez 'ya nasıl cesaret edebildin
kalp ameliyatı olmuş ya bişey olursa !!!! naparsın' diyen bile oldu...
her nekadar gereken cevabı versende sinirinin bozulmasına engel olamıyorsun
böyle insanlara ALLAH ıslah etsin diyorum başka bişey diyemiyorum

Son düzenleme:
iyce abarttım yeni uyandım kızlarrrrrrrr birşeyler oldu bebişimle bana gece yatamıyor sabah kalkamıyorummm..

bu arada bugun 37 haftamıza girdikkk

kaldııı 13 gün teyzoşlarr

kızlar çok sağolun da cidden geçmiyor sanki zaman bir de şöyle bişey var,sanki ben 10günden evvel doğuracakmışım gibi hissediyorum :44:

He canım ya yaşlılar öyle evet en son gittiğimde kendi annem aynı şeyi yaptı bana ya (etraftan o kadar çok etkilenirki mahalle baskısı)markete gidicez kocaman bir şal verdi al bunu üstünü ört ayıp öyle çok kızdım söylendim ben hep böyle giyiniyorum dedim dediğin gibi bebek ne zaman ne zman diye sorup duruyolar nerdeyse siz beceremiyosunuz biz tarif edelim diycekler onlar utanmıyoda ben karnımdan mı utanıcam

iyce abarttım yeni uyandım kızlarrrrrrrr birşeyler oldu bebişimle bana gece yatamıyor sabah kalkamıyorummm..

bu arada bugun 37 haftamıza girdikkk

kaldııı 13 gün teyzoşlarr

Günaydın canım seninde az kaldı hayırlısı bakalım

Bu arada inanmazsınız annem geldi ve bulaşıklarımı yerleştiriyor ancak ben alışık olmadığım için çok tedirginim. Bi yandan da söylenip duruyor dizerken. Nedense beni ayıpladığını düşünüyorum ve çok utanıyorum :44:

kızlar TRT1 de Anne elimi tutsana programında kadın bebeğe masaj yapıyor ama çocuğu güreşçi gibi vıcık vıcık yağladı, nasıl parlıyor, bu ne ya , sebamed yağ kullandı ama çok yağ sürdü çocuğun ağzına girdi yazık

masajı çok güzel yapıyor ama yağa buladı resmen

Son düzenleme:
Günaydın anneciklerr, ne güzel bisürü bebişimiz doğdu,Allahım sağlık versin hepsine.

Kızlar benim biraz kafam karıştı ya, dün kontrolümüz vardı doktordaydık, benim plesentam biraz aşağıdaydı şimdiye kadar hep çıkmasını bekledik ama çok çıkmamış. Doktorum da bu durumda sezeryan tarihi belirlemeliyiz artık dedi, durum biraz riskliymiş kanaman falan olursa tehlikeli olur ikiniz içinde dedi. 5 ağustosta yapalım,bayram sonrasına kalmasın dedi, erken değilmi ya.. Normal olsaydı 23ünü beklemez bayramda gelir demişti daha öncesinde. Bir de suyumuzda azmış günde 4-5 litre su içtiğim halde. Gelişimi iyiymiş 2700 şu anda, 3 kiloyu geçer inşallah.. Üff, bayramdan sonraki haftayı beklemek için ısrar mı etsem, napsam???:18:

giyim konusunda ilk 3 ay flan omrumu yedi bnm kocam.tatile gttk bikini gydm sinirlendi..bn sennle grmem denize senn gbi varmi bska bi bak diyo bnde donlami giricem denize boyle girilir dedm gitti bnsz girdi denize dayanamadi gldi ozur dledi bikiniyi oyle astik..bikerede kocamn akrqbasinn dugunu vardi.diz kapaginb ustunde bi elbise gydm yok efendm topuklu ayakkabi sevmezmis elbise kisaymis..gtmzmis dugune ustumu degstrmzsem bnde sen bilirsn senn akrabalrn dedm.pes etti son 10 dakika gttk dugune..bn ne gycemi bilirm..bde babam annem bana giyimimde hc karismazdi bikinilerimi bile babamla secerdm ben..ayarimi bilirm hele bide hamilelikte bi laf ettimi iyice cildiriyrm gydgmz ayni seyler cok secenek var sanki

minik prensesimin giysilerini yıkadım salı günü...bugün de ütülemeye başladım...nasıl zevkliiiii :))

minnak minnak badiler yelekler...kızlar bişey sorucam giysilerdeki etiketleri kesicem,alerji yapar,gıdıklar falan diye ama kesince de uç kısımları yapar mı ki? siz ne yaptınız? kesmek şart bence....?

Kizlar acele yaziyom bebek supriz yapiyo bize suyum geldi su an hastanedeyim sezeryan icin bekliyorum bize bol bol dua edin cok korkuyorum ve heyecanliyim

ayy Allahım teker teker gelioo bıcırıklarr ...güzel haberlerini bekliyoruz canım

biz gelldik kızlar.. ikimizde iyiyiz cok şükür..
biraz agrım var. oğluşumla öpüyoruz sizi..

Eki Görüntüle 758044
Eki Görüntüle 758046

oyyş maşalah sizeharika görünüyosunuz canım minik kartal cok seker...Allahım nazarlardan korusun sizi

ayy ayy ayyy fındığım ne güzel bi haber bu cok sevindimm yavaştan geliolarrr sayıları artmaya başladıı minişlerin darısı başımızaa

arasta kuzum cok sevindim ii olmanaaa
bende bugün bi uyumuşumm son günlerde sanırım uykuya doycammkızım müsade ediyooo...
şimdi hem kahvaltımızı yapıyoruz hem sizi okuyoruzzz

5N1K damı yaptı doğum, doğdumu bebişi yani, kaçırdımmı ben , hangi sayfada bulamıyorum....

HAYIRLI OLSUN ÇOK TEBRİKLER CANIM, ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.

Sulozzcum bebişine ve sana maşşalh, allah nazardan saklasın, sağlıkla huzurla büyüt bebeğini, allah mutluluğunuzu bozmasın

5N1K damı yaptı doğum, doğdumu bebişi yani, kaçırdımmı ben , hangi sayfada bulamıyorum....

canım funda haber verdi zaten kendisi yazmamış en kısa zamanda bekliyoruz hikayesini. 12sinde olmuş doğumu.

Denize neyle gircektin acaba ah bu kıskanç kocalar yaeşim ne güzel yanımda güzel giyiniyo kendine güveniyo diye gururlanmaları gerekirken boş yere kıskançlık yapıyolar

günaydın kızlar dün baya adet sancısı gibi sancım oldu kimseye demedim ama tırstım birazda heyecanlandım ama bişe olmadı iiyim şuan SULOZCÜM CNM MAŞALLAH ÇOK TATLSINIZ ANNEMDE BAKTI SİZE ÇOK TATLI BEBİŞİN RABBİM NAZARLARDAN SAKLASIN,BAŞKA DOĞURAN YOK DEMİ DÜN PEK TAKİP EDEMEDİM ÖPTÜM SİZİ

5n1kda mı doğurmuş bide papatya ecemin mi suyu gelmiş pek takip edemedim ayy patır patır dökülüoz

En iyisini dr. bilir canım ; ısrarcı olmak belki de riske atmak olur .
Sağlıklı şekilde kucağına al yavrunu ha 1 hafta önce ha 1 hafta sonra . Zaten gelişimi de iyiymiş , dr. buna göre karar vermiştir .
Kiloyu çok takma , önemli olan organ gelişimi .
Doğduktan sonra sütünle beslersin zaten .
Hiç kafan karışmasın , hamilelikteki son günlerin tadını çıkar , yavrunu kucağına alacağın günün hayalini kur rahatla :)

evet kuzumm çok güzel bir haber darısı hayırlısıyla hepimizin başına inşallah..
afiyet olsun size canımm yarasın kızımıza

canım bugün sabah bana mesaj atarak haber verdi doğum yaptığını.. 12 temmuzda sezeryanla doğmuş prensesi.. ben de size bildirdim..
aminn darısı hepimizin başına inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…