2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin annesi , ellerine sağlık :)
Ben kestim , zaten bazılarındaki etiket çarşaf gibi .
Mümkün olduğunca dipten kestim , uç kısımlarına baktım yok gibi olduğu için bir problem olmaz sanırım .

bebekcim ben iğneyle ve küçük makasal sökmeye çalıştım
ama o zaman bazılarıının o kısmı söküldü gibi oldu,
sonra bıraktım,
benim aldıkalrımın genelinde yok allahtan, mamas&papas'dan falan almıştım onalrda hiç yok,
olanalrda az, onalrı da yine sökmeye çalşıcam kesince sanki o da rahatsız eder

Merhaba kızlar. Şu son dönemlerde hakikaten çok daha hassas oluyor insan.Geçen gün hastaneye gittim.İşim uzayınca orada yemek yemek zorunda kaldım.Hep fast food vardı. En masumu hamburgerdi.Eşim ne yediğimi sorunca söyledim."Hııımm hamburger ha!" dedi zavallı adam. Benim şekerim old. için böyle şeyleri pek yemiyorum hamileyken.Son aylarda şekeri kontrol etmek daha zor oluyor çünkü.Neyse...Adamcağız neye uğradığını şaşırdı, ben açtım ağzımı ve muslukları "Ben kötü anne miyim, bebeğimi düşünmüyor muyum, ona zarar mı veriyorum?" diye. Bu sabah da "Son zamanlarda süt içmiyorsun galiba" dedi.Yine aynı nağmeler benden: "Dün 400-500 gr yoğurt yedim, ara öğünlerde zaten hep meyve yiyip süt içiyorum." Zavallım benim, zaten sessizdi şimdi iyice sindirdim.Çok kötüyüm çook :26: Bebek işi dizisini izleyince söylediği şey "Lohusalık kaç gün sürüyor." Bitmez bu askerlik canım kocam

amin canım benimm
valla cok acıkmışız ikimizde bu saate kadar
yarın görüş günüüü fındığımmmmmmmmm

Ne güzel dedin bebek ne zaman diye sormaya utanmıyorlar göbeğinin belli olması ayıp oluyor. Bebek ne zaman diye soranlara da aslında yumurtlama tarihime 3 gün var enerji topluyoruz kısmetse 3 gün sonra yapıcaz demek lazım

İnsan öyle eksik hissediyor kendini canım alışık olmayınca. Sen hiç takma boşver yapsın isterse de söylensin duyma onu. Bu fırsat bir daha ele geçmez. Bulmuşken faydalan derim

Canım doktorunu dinle bence. Çünkü durumun tehlikeli normal doğumun başlamaması için daha erken bi tarih belirlemiştir. Rahim ağzın açılıp kanaman başlamasın kendiliğinden diye. İnşallah sorunsuzca atlatırsın doğumunu tatlım içini ferah tut bebişin gelişmiştir zaten maşallah ölçümleri iyi.

canım funda haber verdi zaten kendisi yazmamış en kısa zamanda bekliyoruz hikayesini. 12sinde olmuş doğumu.

çok sevindim redquenncim, fundanın yazdığınıda kaçırmışım o zaman,
bu arad bence çekirgede doğum yaptı bi de onu arasak mı acaba,
birde hatırlarsnız isetberrymiz vardı, o ne yaptıki, onuda çok merak ediyorum

amin canım benimm
valla cok acıkmışız ikimizde bu saate kadar
yarın görüş günüüü fındığımmmmmmmmm

evet evett eveettttt :119: :119: ayy her seferinde mi heyecan yapar insan yapılıyor işte! sadece siyah beyaz bir ekrandaki hareketlerini görmek için,kaç kilo,kaç cm olduğunu duymak için bir de bu heyecan.. ya kucağımıza alacağımız gün nolacakkkkk düşünemiyorum bileeee

evet canım kucağımıza alınca nasıl olcak kimbilircok az kaldı yaa
senin randevun kaçta canım bizim 15:30 da ama yarım saat önceden orda oluruz nst için

canım ben 2 gün önce çekirge'ye mesaj attım..ama dönmedi mesaja.. ben de doğum yaptığını düşünüyorum onun..

koptuuummmmmmmmmmmmm

Canım bende de aynı durum var. Benim tarihim 16 Ağustos görünüyor ama sezeryan günümüzü 25 Temmuz a verdi. 3 hafta önce alınacak yani. Bizim durumumuzda her an kanama riski olduğu için, bebek eğer gelişkinse fazla bekletmiyorlar. Benim şu an 3 kg civarı. Senin de öyle olacak gibi maşallah. Hiç geciktirmeye kalkışma bence.

cnm bu ara bende oyleyim.kocam ne dese suc ne dese kabahat...hep alttan aliyo neyseki almasa tartisicaz..cekilmz oluyorm biliyorm ama elimde degil

aynen ya bazıların ki ne kadar büyük...sağol teyzesi aminnn inşallah :)

canım evet ben de ondan korktum söksem dikiş yerleri de sökülürmü ki diye...bazılarında yok evet..idil baby'ninkiler çok güzel onlarda yok,baskı şeklinde yapmışlar yakalrına fln...h&m,smyk onlarda var dana gibi...smyk minicik eldivenin içine bile kocaman etiket koymuş hey allahım...

ben de düşünüyorum şimdi ne yapsam diye...illaki kesilcekte,kessem mi jiletle fln dikişlerden söksem mi :44:

Nasılsınız annişler? Biz iyiz çok şükür,oğluşumla konuşuyorum,göbişimi okşuyorum oda tekmeler atıp duruyor.Bu bile beni duygulandırıp gözlerimi dolduruyor.:)
Programı izledim ne kadar tatlıydı Eymen bebek.Masajdan da çok hoşlandı maşallah.Altını açınca birara panik oldum acaba hemşirenin üzerine doğru çişini yaparmı diye :))))))) Çünkü erkek bebeklerinde çok olurmuş bir arkd.oğluşlarının yüzüne üstüne kadar yaptığını söylemişti. :))))

5N1KE tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inş.Darısı başımıza.

Helenas enişte biraz abartmış sanki :) Düzelir sıkma canını.Bizdeki durum aksine ben biraz daha bol tişörtler giymek istiyorum herkes bana bakıyor gibi geliyor koca adamlar kafasını çevirip bakıyor deli oluyorum bağırasım geliyor o an. :)))

Kocişlede herakşam yürüyüş yapıyoruz ben genelde sakin olan yolu tercih ediyorum insanlara karşı nedense bir gıcıklık durumu oluştu tanıdık çok fazla görmek istemiyorum :))))
Kocişte inat gibi kalabalığa sokuyor onu gör selam ver,buna laf anlat,kimi göbeğini görüp çok küçük aşağı inmiş der,kimi çok şişmişsin der nasıl oluyorsa herkes farklı görüyor her kafadan ayrı ses çıkıyor bir kaç kişi aynı şeyi söylese tamam doğru dicem de böyle olunca daha çok sinirleniyorum. :))

benmde 15 ağustostu dr 5 aağustosa gün werdi sezeryan için...çok erken değil aslında ama bide ciğer geliştirici iğne yapalım haftaya dedi sana öyle bişi dedilermi yada yaptılarmı

cnm bebişinin kilosu fln çok guzel haftasına göre, bence doktorunu dinle ve bayramdan önce yap. çünkü bayramda normal doğum gelişme olasılığı varmış. yoksa bayramda stres yapar, hop oturup hop kalkarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…