- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.341
minik prensesimin giysilerini yıkadım salı günü...bugün de ütülemeye başladım...nasıl zevkliiiii :))
minnak minnak badiler yelekler...kızlar bişey sorucam giysilerdeki etiketleri kesicem,alerji yapar,gıdıklar falan diye ama kesince de uç kısımları yapar mı ki? siz ne yaptınız? kesmek şart bence....?
minik prensesimin giysilerini yıkadım salı günü...bugün de ütülemeye başladım...nasıl zevkliiiii :))
minnak minnak badiler yelekler...kızlar bişey sorucam giysilerdeki etiketleri kesicem,alerji yapar,gıdıklar falan diye ama kesince de uç kısımları yapar mı ki? siz ne yaptınız? kesmek şart bence....?
evet kuzumm çok güzel bir haberdarısı hayırlısıyla hepimizin başına inşallah..
afiyet olsun size canımm yarasın kızımıza
canım bugün sabah bana mesaj atarak haber verdi doğum yaptığını.. 12 temmuzda sezeryanla doğmuş prensesi.. ben de size bildirdim..
aminn darısı hepimizin başına inş..
Yaşlılara göre ayıp bir şeymiş !! Ben bunu duydum , içine tshirt giy geniş , üstüne de gömlek ki kapansın !! Bu sıcakta zaten pişiyoruz ; kat kat ne giyeceğim ayol !! Ayıp olan ne , onu anlamış değilim ; evlendikten sonra sürekli bebek ne zaman diye sormak ayıp değil de hamile iken karnının belli olması mı ayıp yani !! Kadın olarak belki de en rahat zamanımız ; yok göbeğim çıkrı yok şu yok bu demeden rahatça giyinmek , çıkan göbekten sıkılmamak :)
Bu arada inanmazsınız annem geldi ve bulaşıklarımı yerleştiriyor ancak ben alışık olmadığım için çok tedirginim. Bi yandan da söylenip duruyor dizerken. Nedense beni ayıpladığını düşünüyorum ve çok utanıyorum :44:
Günaydın anneciklerr, ne güzel bisürü bebişimiz doğdu,Allahım sağlık versin hepsine.
Kızlar benim biraz kafam karıştı ya, dün kontrolümüz vardı doktordaydık, benim plesentam biraz aşağıdaydı şimdiye kadar hep çıkmasını bekledik ama çok çıkmamış. Doktorum da bu durumda sezeryan tarihi belirlemeliyiz artık dedi, durum biraz riskliymiş kanaman falan olursa tehlikeli olur ikiniz içinde dedi. 5 ağustosta yapalım,bayram sonrasına kalmasın dedi, erken değilmi ya.. Normal olsaydı 23ünü beklemez bayramda gelir demişti daha öncesinde. Bir de suyumuzda azmış günde 4-5 litre su içtiğim halde. Gelişimi iyiymiş 2700 şu anda, 3 kiloyu geçer inşallah.. Üff, bayramdan sonraki haftayı beklemek için ısrar mı etsem, napsam???:18:
canım funda haber verdi zaten kendisi yazmamış en kısa zamanda bekliyoruz hikayesini. 12sinde olmuş doğumu.
amin canım benimm
valla cok acıkmışız ikimizde bu saate kadar
yarın görüş günüüü fındığımmmmmmmmm
evet evett eveettttt :119: :119: ayy her seferinde mi heyecan yapar insanyapılıyor işte! sadece siyah beyaz bir ekrandaki hareketlerini görmek için,kaç kilo,kaç cm olduğunu duymak için bir de bu heyecan.. ya kucağımıza alacağımız gün nolacakkkkk düşünemiyorum bileeee
çok sevindim redquenncim, fundanın yazdığınıda kaçırmışım o zaman,
bu arad bence çekirgede doğum yaptı bi de onu arasak mı acaba,
birde hatırlarsnız isetberrymiz vardı, o ne yaptıki, onuda çok merak ediyorum
Ne güzel dedin bebek ne zaman diye sormaya utanmıyorlar göbeğinin belli olması ayıp oluyor. Bebek ne zaman diye soranlara da aslında yumurtlama tarihime 3 gün var enerji topluyoruz kısmetse 3 gün sonra yapıcaz demek lazım
Günaydın anneciklerr, ne güzel bisürü bebişimiz doğdu,Allahım sağlık versin hepsine.
Kızlar benim biraz kafam karıştı ya, dün kontrolümüz vardı doktordaydık, benim plesentam biraz aşağıdaydı şimdiye kadar hep çıkmasını bekledik ama çok çıkmamış. Doktorum da bu durumda sezeryan tarihi belirlemeliyiz artık dedi, durum biraz riskliymiş kanaman falan olursa tehlikeli olur ikiniz içinde dedi. 5 ağustosta yapalım,bayram sonrasına kalmasın dedi, erken değilmi ya.. Normal olsaydı 23ünü beklemez bayramda gelir demişti daha öncesinde. Bir de suyumuzda azmış günde 4-5 litre su içtiğim halde. Gelişimi iyiymiş 2700 şu anda, 3 kiloyu geçer inşallah.. Üff, bayramdan sonraki haftayı beklemek için ısrar mı etsem, napsam???:18:
Merhaba kızlar. Şu son dönemlerde hakikaten çok daha hassas oluyor insan.Geçen gün hastaneye gittim.İşim uzayınca orada yemek yemek zorunda kaldım.Hep fast food vardı. En masumu hamburgerdi.Eşim ne yediğimi sorunca söyledim."Hııımm hamburger ha!" dedi zavallı adam. Benim şekerim old. için böyle şeyleri pek yemiyorum hamileyken.Son aylarda şekeri kontrol etmek daha zor oluyor çünkü.Neyse...Adamcağız neye uğradığını şaşırdı, ben açtım ağzımı ve muslukları "Ben kötü anne miyim, bebeğimi düşünmüyor muyum, ona zarar mı veriyorum?" diye. Bu sabah da "Son zamanlarda süt içmiyorsun galiba" dedi.Yine aynı nağmeler benden: "Dün 400-500 gr yoğurt yedim, ara öğünlerde zaten hep meyve yiyip süt içiyorum." Zavallım benim, zaten sessizdi şimdi iyice sindirdim.Çok kötüyüm çook :26: Bebek işi dizisini izleyince söylediği şey "Lohusalık kaç gün sürüyor." Bitmez bu askerlik canım kocam
Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin annesi , ellerine sağlık :)
Ben kestim , zaten bazılarındaki etiket çarşaf gibi .
Mümkün olduğunca dipten kestim , uç kısımlarına baktım yok gibi olduğu için bir problem olmaz sanırım .
bebekcim ben iğneyle ve küçük makasal sökmeye çalıştım
ama o zaman bazılarıının o kısmı söküldü gibi oldu,
sonra bıraktım,
benim aldıkalrımın genelinde yok allahtan, mamas&papas'dan falan almıştım onalrda hiç yok,
olanalrda az, onalrı da yine sökmeye çalşıcam kesince sanki o da rahatsız eder
evet canım kucağımıza alınca nasıl olcak kimbilircok az kaldı yaa
senin randevun kaçta canım bizim 15:30 da ama yarım saat önceden orda oluruz nst için
Canım bende de aynı durum var. Benim tarihim 16 Ağustos görünüyor ama sezeryan günümüzü 25 Temmuz a verdi. 3 hafta önce alınacak yani. Bizim durumumuzda her an kanama riski olduğu için, bebek eğer gelişkinse fazla bekletmiyorlar. Benim şu an 3 kg civarı. Senin de öyle olacak gibi maşallah. Hiç geciktirmeye kalkışma bence.
bizim de 1 buçukta cücümmkontrole daha 3 hafta var diye üzülürken ne de çabuk geçmiş zaman yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?