2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi günler annecikler... doktordan geldik. kızımın selamı var hepinize. suyumuz iyiymiş. 3200 lerdeyiz. yani şimdilik sorunumuz yok çok şükür. günümüzü bekleriz diye düşünüyoruz. hayırlıca gelir inşaallah...

Herkese slmlar... Bir bebiş daha gelmişş, gözünaydın 5N1K .. Sağlıkla büyüt inş yavrunu...
Bir sıkıcı gün daha başlıyor hadi bakalım.. Ayağa kalkınca biraz ağrım oluyor gene.. Merak ediyorum nezaman gelir benm bebiş ?

RED canım cok az kalmışşşş benimde o tarihlerde olabilir doğummmmaşallah tosbike ya kilosuda gayet ii benceee heyecan doruklardaaaaaa

:26: :119:

bilmem anlatabildim miiii

bundan daha ii anlatamazdın fındığımmmm koptum burdaaaaaaaaaaa

Bende izliyorum 10 kere izlesem bıkmam herhalde bu diziden :)))

bende bendeee

oyy maşallah kızına canım yaa kilosuda gayet ii suyuda iimiş cok şükürr
benim minişim 3 kiloya ulaştımı acabaaa :44:2700 dü 10 gün önce umarım bulmuşturrr çıtır olcak benim kızçem sanırım son bi atak yapmamışsaa

Merhaba hamişler ay ne güzel bebişler gelmeye başladı darısı hepimizin başına saglıkla inşallah..Bana gelicek olursak ne güzel hamilelilk geçiriyorum derken bir kaç haftadır tatlı tatlı kaşınıyordum ancak son hafta artık ızdıraba döndü özellikle geceleri yanmayla beraber kaşınıyorum hemde nasıl Allah kimseye vermesin Doktorum dahiliyeye yolladı ilaç verdi hamilelikte oluyormuş korkmamamı söyledi tabi ben internette araştırma yaptıkça paranoyaya bağladım bişi olmaz indiririz dedi ve doğum tarihimi 5 agustosa çekti o tarihe kadar kendi gelmesse tabi..Sizde de varsa mutlaka danışın doktorunuza kızlarrr.. Off hayırlısıyla elimize alsak hepimiz bebişlerimizi zaman bana geçmez oldu

benim kız 20 günde 600- 700 gr aldıysa seninki de olmuştur bence. ay kızlarımız koca kız oldu maşallah. ben onun 500 gr olduğu günü de biliyorum. arkadaşlar dalga geçiyordu yarım kilo kıyma kadar diye. asıl şimdi duysunlar kızımın kilosunu. hıııh...

bakalım canım yarın görücesss
evet görsünler şimdii yarım kilo kıyma kadarııı lokum lokum kollar bacaklar tam yemelik oldularrr
sığmıyolar artık göbişee itikleyip duruyolarr

aynen canım yaa sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil benim endişemde hep bu yönde işte o yüzden panik oldum kafasının küçük olması yüreğimi hoplattı.. beslenmeyle bu açığı kapatıcam inşallah başı ve karnı normal haftasına yetişecek
eşini kaybeden arkadaşına da çok üzüldüm çok zor bir sınav vermiş.. Allah sabır verisn.. ablanınkine de çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına..
bebeğe giden kan akışı iyi olsun diye sürekli soluma yatıyorum sol kulağım kafa tasımın içine girdi resmen :)
yapılacak işlerin bittiyse bol bol dinlen canım benim işler daha bitmedi malesef kii.. inşallah senin oğlan cumartesi iyi ölçümler verir annesini üzmez :)

kızlar hepinize selamlar bugun miniğimi görcem doktora randewumuz war hayırlısıyla hersey yolundadır ınsallah haberdar ederım sızı hepınızı öptum

ayyy yerim senin oğlunu ne güzel evde yeni bi can

cnm Allah yardımcın olsun ayy ne güzel gününü biliosun

Selam kızlarr 2 hafta olucak neredeyse 1cm açılmam vardı çok ş ükür doğum gerçekleşmedi 1 hafta daha dayansa paşam yeter :)

kedicik doğum yapytımı ?

Kızlar söyleye söyleye Kedicik'i doğurttum sanırım. Kız ortalarda yok gerçekten

herkese günaydınlar doğum yapan varmı acaba kedicikten haber yok sanırım gitdi

mesaja da hala cevap vermedi. arayıp çıkışacam şimdi nerdesin bizi merakta bırakıyosun diye

Canım sana arkadaşlık isteği gönderdim.sen kabul edince heralde özelden yazabilicem.telefon numaramı verecektimde.Beyaz çekirge ve kedicikleri bende merak ediyorum.umarım iyidirler ve biran önce haberlerini alırız.

herkeslere merabba gecmişi okumak ne kadar zaman alıyooo yaaa....
bugünde sıcakk ben bi duş alıyım pıtırcıklarr,
kedicikte yok arastaa doğurdumuuu dersinn amaninnnnnnnnn

Çok karışık duygular içerisindeyim şuan. Ayyy sağlıklı bir şekilde kucağına alsın inşallah bebişini tahmin ediyorduk zaten çok sevindim ve çok heyecanlandım :18:

Ay Kedicik ağlattı beni yine icim bir tuhaf oldu Allah yardımcısı olsun bir avazda alsın kucağına meleğini insallah

çok sevindim canım benden 1 gün sonrasın sağlıkla gelsin bebişlerimizzz:)

ay inanmıyorum arasta valla senden korkulur allah yardımcısı olsun arkadaşımız çok heyecanlandım yaw

Allah ım kedicik arkadaşımıza sen yardım et bi nefeste hayırlısıyla kurtulur inşallah,bizim ağustos annelerinin doğum hikayeleri başlığı var mı kızlar doğumlar başladı:18:

Kedicik doguruyomuuu ay nasi heyecan yptm ilk erkek bebismz geliyoooallahm hayrlisiyla kurtarsn ins

Ayy ne heyecanliiiiiii... Çok duygulandim. Allah yardimcisi olsun basta kedicik olmak uzere tum sanci cekenlerin. Hadi hayirlisi bakalim. Erken dogumlar haric ilk bebisimiz. Siftah senden bereket allah tan kedicik ;-)

Heyoooo topigin 3.bebegi geliyor.buarada tlfdan giriyorum kacincihaftasindaydi kedicik.allah yardimcisi olsun.bir avazda kurtarsin...

ayyy ne güzeell yaa çoook sevindim inşallah sağlıkla kucağına alır... napıyodur acaba şimdi müthiş bir şey yaaa...

not: arasta senden korkulur

kedicik doguruyomu doguruyo mu anam ne heycanlı simdi o agrılar içindedir tel nosunu falan bulup nasıl aradnz kızzzzz korkulur sizden sanalda samimiyet yok derler bide

kedicikler allah bı avazda kurtarsın ıns darısı basımıza... ben oglumun adını aras koymak ıstyorm ama esım kıvanc ıstıyo

yaaa ooofffffffffffff karnım ağrıdııı gülmektennnnnnn kedicik'e heyecan yaptık bak noldu halimiizz

Hea sorma valla Şu kızın ve ramazanın kurtulduğunu ve iyi olduklarını duysam rahatlıycam. Acaba sancı çekerken bana sövüp sayıyo mudur? :26::26:

İnşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini ; burada güzel haberlerini duyarız :)
Heyecanlı bir süreç :)

hadi hayırlısı...hem heyecanlandım hem de duygulandım...Allah kolaylık versin de sağ salim atlatsın ikisi de...

çok garip duygular gerçekten...

kedicik doğdumu kuzucun, çok merak ediyoruz seni, hastanedeysen eğer bi küçücük mesaj atsan,
merakta kalmasak:):)

Kızlar çok teşekkür ederim Allah hepimizin dualarını kabul etsin...

Ayyyyyyyyyy nasıl heyecanlandıysam Arruş'u hıçkırık tuttu

Tuttum ben bu ismi Arasta sesler çok yakın

Ayy bende istiyorum kalkıp bakirkoyemi gitsem kedicige :)
Sigara deme ya zaten kac gündür fena aklımda ama yok bıraktım ben bu illeti

kedicik inş. sağlıkla bebişini kucağına alır :) Allah bi avazda kurtarsınn derler öyle diyelimm..çook heyecanlııı

Allahim bu mubarek gunlerin hurmetine dogum yapacak olanlarin imdadina yetis. Saglikla bebeklerini kucaklarina almayi nasip et. İsteyen herkese de tez zamanda hayirli evlatlar nasip et. Amin.

neyse ben kalkıp mutfağa giriyim yoksa aç kalcazz
öperim en kocamanından
inş. kediciktenden haber alırızz son dakikaaa

Tesekkur ederiz teyzesi biraz kocaman dudakkarimiz var.... :)))))

bakalim kedicigin bebegi nasil olucak dogum hikayesini cok merak ediyorum...

Kedicik bir dogurana kadar topic dokuz doguracak anlasilan :)

aaaaaa kedicik te mi doğuruyorrrrr abboooooooooo..

Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla bebişini kucağına al silleler kendine gel ve bizi haberdar et emi.

ramazan kediden haber yok galiba daha ins kolay bi dogum olur kedi icin!!!!darisi basimiza...

kedicik mi doguruyor hay Allahım heyecan yaptım dua edelim Rabbim yardımcısı olsun saglıcakla kolaylıkla kucagına alsın inşallah

Ben de girip girip bakıyorum topiğe ama yok bizim Ramazan Kedi'den haber.:44::44:

bence kedicik doğum yapmıştır sırtından bir yük kalkmıştır hadi hayırlısı darısı bizim başımıza

Ramazan kedi dogmadan gobek adini verdiniz vallahi:) masallah size:))uzerine yapismasa bari. Buyuk bi ihtimalle dogum yapmistir...

Noldu kedicik arasana yaa

Selam kızlar kedicikten haber var mı diye bakmaya geldim Çok merak ediyorum doğdu mu acaba :26:

sayfayı yenileye yenileye bir hal oldum. hadi kedicikler güzel haberlerini yaz bize...

kediciklerden hala haber yok anlaşılan umarım sağlıkla almıştır kucağına bebeğini

eve gel duş al hemen açayım pc yi dedim kedicikten bi haber var mı diye Rabbim yardımcısı olsun inşallah çokktannn doğmuştur bebeği şimdi musmutlu birbirleriyle hasret gideriyorlardır.

yok kızlar kedicikten haber.. ben de aramak istemedim tekrar. ne bileyim koşturmacaları falan vardır diye :26: mesaj mı atsam ki??

at bence catlıcaza meraktan :)

ay bence doğum olmadı daha
yoksa kedicik kendine gelir gelmez bir şekilde bizi habersiz bırakmazdı :126:
ALLAHIM SEN YARDIM ET ARKADAŞIMIZA
BİR AN ÖNCE GÜZEL HABERLERİNİ ALALIM İNŞALLAH

kızlar görüşürüz inş..kedicik bakalım ne yapacak haberlerinizi bekliyorum allaha emanet olun

Kedicikten ses seda yok funda yarin msj atarsin bizde meraktan kurtuluruz...belkide melegine kavusunca bizi unutmustur:)allah yardimcisi olsun...

bizz dawetten geldik..oturmaktan mafoldum ayaklarım şişti..sanırım kedicikten haber yok...inş. doğurmuştur sağ salim...yrn öğreniriss :)) hepinise iigeceleerr

Aha Kedicik aşağıda görünüyor heyet çatladı meraktan kızım tüm kk :) bir ses ver nasıldınız geldi mı prensin

Şu an yanlış görmüyorsam kedicikler giriş yaptı sayfaya altta ismini görüyorum :)
Hadi bakalım hayırlı haberleri yazar inşallah :)

Kedicikkkkkk naptin

Herhalde yazmaya başladı , sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Ama hadi kedicik catlicam simdi cok merak ediyorum

gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün boyu ve kilosu gayet iyi senin adına çok sevindim darısı hepimizin başına:)

tebrık ederım canım allah analı babalı buyutsun darısı bizlerın basına ınsallah

Cnmmm Allah analı babalı büyütmek nasip etsin maşallah çok şükür kurtuldun yerim o minik surati

Cok tatli masallah subhanallah ayyy allahim dogurasim geldi bende istjyorum ya bebegimi

Alıntılar bile sığmadı söyleyecek söz bulamıyorum........

Allah bağışlasın bebeğin gayet sağlıklı görünüyor darısı başımıza inşallah

Masallahhhhh masallahhhhhh kedicik kisa zamanda toparlanirsin insallah oglun cok tatli....darisi bizim basimiza ...

amanııınnn foruma her girişimde heyecanla giriyorummm kedicikkkk doğurdunmu sen annneeemmm gözün aydınnnn Allah analı babalı büyütsünnnn bahtı açık olsun oğluşununnn inşallah..

Canım öncelikle geçmiş olsun,eşinle birlikte bebeğinizi sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün inşallah.

gözünüzaydın canım Allah analı babalı büyütsün

canım çok sevindim senin adına mis kokusunu kokla bol bol meleğinin bizim içinde.maşallaaah yerim ben o yakışıklıyı annesi

ayyy bi haber warmıki die girdimm okudumm we gözlerim doldu..maşallahhhh cnm yaa çook sewindimm kedicikler :)) Allah uzun sağlıklı ömürler wersinnnn hemencecik iyileşşş :))

maşallah Allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın inşallah.. sen sıranı geçtin sağlıkla aldın kucagına prensini
darısı bizlerin başına...

maşallah maşallah cok tatlı allah analı babalı büyütsün kedicik gözünaydın bebiş artık kucağında herşey çok güzel olsun sizin için inş

gozunuz aydin Allahim saglikli sihattli hayirli uzun omurler versin barisimiza... darisi bizlere kizlar

Canım gözün Aydın , Allah anali babali büyütsün , cok tatlı bi prens bu , maşallah Allah nazarlardan korusun, insallah sende tez zamanda iyileşir ayağa kalkarsın .. Cok gecmis olsun, maşallah sanada bebisine de

Gözün aydın canım ALLAH analı babalı büyütsün bebişini hayırlı evlat olur inşaallah darısı başımıza artık

gunaydin kizlar...kedicik barisin cok guzel masallah allah saglicakla buyutmeyi nasip etsin...verdigin bilgiler icinde tesekkurler...bizimde bugun kontrolumuz var 1 de bakalim ne diyecekler heyecan dorukta...

ne güzell, sen de sonunda meleğine kavuşuyorsun. Sağlıkla kucağına alırsın İnş. bizleri habersiz bırakma olur mu?

gözünaydın kedicik:) çok duygusallaştım ya, gözlerim doldu. Allah analı babalı büyütsün. çok tatlı bebeişin, maşallah...

Maşallah çok tatlı bi bebek :) Allah analı bbalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı biz hamişlerin başına :)

Kedicikler
Gozunuz aydin
Allah anali babali buyutsun
Heyecan korku panik basti beni

canım geçmiş olsun sağsağlim kurtuldunuz ikinizde ALALH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN

canım ağlıyorum şu an inan,
allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütsün minik barışını,
bir an önce ağrıların da geçer umarım,
öpüyoruz kuzucunla seni

Kedicik renklisini göremedim diye hayıflanıyodu, bir çoğumuzdan önce canlısını görüyo, full hd hem de

Kedicik 41 kere maşallah oğluşuna umarım en kısa sürede toparlanırsın, Allahım analı babalı büyütsün.

mutlu günler kızlarr

kedicik maşallah size hem normali hemde sezeryanı denemiş oldun helal olsun sana çok tebrik ediyorum Barış bebek hayırla büyüsün vatana millete hayırlı olsun cnm :)

canım çok çok sevindim nasıl duygulandım anlatamam güle güle saglıcakla büyütün bebeğinizi çarçabukta iyileşip agrın sızında kalmaz bol bol da sütün olur inşallah

CANIM ÇOK SEVİNDİM HAYIRLI OLSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN..ÇOK TATLI GÖRÜNÜYOR...
EŞİNLE OĞLUNLA SAĞLIKLI HUZURLU SENELER YAŞAMANIZ DİLEĞİYLE...
DARISI BİZLERE...............

kedicikler allah seni kurtarmış canım hayırlı uğurlu olsun kısmeti nasibi bol ve hayırlı olsun rabbim hayırlı yazgılar yazsın maşaaalllaahhh oğluna darısı da hayırlısı ile bize inşallah.

41 kere maşallah canım.. Rabbim kucagına almayı nasip etmiş rabbim nazarlardarsın korusun barışımızı inşallahhh.. Allah sağlıklı güzel yıllar yazmış olsun barışa..

Ayyy Maşşallah yakışıklı gelmiş... Allaha şükürler olsun sağsağlim gelmiş prenses.Çok sevindim senin ve eşinin adına darısı başımızaaa

BEN SİZE ÖLÜRÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Son düzenleme:
BİZDE SANAAAAAAAAAA
GÜZEL OĞLUŞUN NAPIYOOO CANIMMM OYY NASIL MİS KOKUYODURRRRRRR
Annelik nasıl gidiyooo tatlışş herşey yolunda dimiiiiiii

Canım konu uzamasın diye sen gerekeni yapmissin, bırak istediği kada sürat yapsın, uzatmamasi ve gelip seni öpmesi gereken eşin diye düşünüyorum .barismak isteyince barış ama
Cunku biz barismak isteyince onlar hemen barışıyorlar :)

Fotoğrafını ilk gördüğümde aklımdan geçen tek şey "allahım nasıl güzel bi kadın ve gerçekten minik bir kediciğe benziyor" demek oldu. O kadar birbirine yakışan bir çiftsiniz ki eşler birbirine benzermiş derler doğruymuş. Allah mutluluğunuzu bozmasın,barışınızla çoook mutlu olun emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…