- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.361
bizim 10 güne inince nasıl gectiii anlamadım valla canım bu son randevudur belkide bidahakine doğuma gidebilirmmmmmm
yine ramazan yine aşk-ı memnuve ben yine ekran başındayımmmm
benmde 15 ağustostu dr 5 aağustosa gün werdi sezeryan için...çok erken değil aslında ama bide ciğer geliştirici iğne yapalım haftaya dedi sana öyle bişi dedilermi yada yaptılarmı
AY BU ERKEKLERİN HEPSİNDE Bİ LOHUSA DEPRESYONU NEDİR BU ANLAMADIM SANKİ KENDİLERİ DOĞURACAK. ALLAH BİLMİŞTE KADINLARA VERMİŞ BU DOĞUM ADET OLAYLARINI. YOKSA VAR YAAA ANAMIZI AĞLATIRLARDI
5N1KE İÇİN ÇOK SEVİNDİM BAK GÖRÜYO MUSUN HİÇ SESİNİ DE ÇIKARMADI SESSİZ SEDASIZ HALLETTİ DOĞUMUNU HATUNDARISI BAŞIMIZA DİYORUM.
DOKTORDAN GELDİM. 3128 GR OLMUŞ BENİM Kİ. DOKTOR BOYU ENDAMI YERİNDE AMA KİLO ALIMI YAVAŞLAMIŞ DEDİ BOYU 51.6 CM
NE KADAR DAYANABİLİRSİN PAZARLIK YAPALIM DEDİ BENDE MAXİMAL 10 GÜN DEDİM. 26-27 GİBİ SUYUNUN GELMESİNİ BEKLİYORUM DEDİ. 29 TEMMUZ PAZARTESİ GÜNÜ İÇİN ANLAŞTIK. TABİ BENİM KUZU ÖNCE DAVRANMAZSA.
bizde haberler böyle işte
:26: :119:
bilmem anlatabildim miiii
Bende izliyorum 10 kere izlesem bıkmam herhalde bu diziden :)))
iyi günler annecikler... doktordan geldik. kızımın selamı var hepinize. suyumuz iyiymiş. 3200 lerdeyiz. yani şimdilik sorunumuz yok çok şükür. günümüzü bekleriz diye düşünüyoruz. hayırlıca gelir inşaallah...
Yok canım öyle bişey demedi... Benim bebek biraz iri olacak galiba zaten...
işte benmkinede gerek yok aslında iri bebek hemde ama öyle dedi..haftaya sorcam şartmı bu iğne die...benm bildiğim çok erken doğumlarda yapılıomuş iğne ..neyse hayırlısı artıkk
RED canım cok az kalmışşşş benimde o tarihlerde olabilir doğummmmaşallah tosbike ya kilosuda gayet ii benceee heyecan doruklardaaaaaa
bundan daha ii anlatamazdın fındığımmmm koptum burdaaaaaaaaaaa
bende bendeee
oyy maşallah kızına canım yaakilosuda gayet ii suyuda iimiş cok şükürr
benim minişim 3 kiloya ulaştımı acabaaa :44:2700 dü 10 gün önce umarım bulmuşturrr çıtır olcak benim kızçem sanırım son bi atak yapmamışsaa
benim kız 20 günde 600- 700 gr aldıysa seninki de olmuştur bence. ay kızlarımız koca kız oldu maşallah. ben onun 500 gr olduğu günü de biliyorum. arkadaşlar dalga geçiyordu yarım kilo kıyma kadar diye. asıl şimdi duysunlar kızımın kilosunu. hıııh...
Canım üzme kendini benim oğlum hep önde gidiodu 31. Haftada 2 kilo olmuştu 34.haftada kontrole gittim 2200 olmuş 3 haftada 200 gr şok oldum çok üzüldüm acaba bi sıkıntımı var die seninkinin boyu uzun benim sıpanın boyu be göbüşü geride kafası büyük koca kafalı babaya çekmiş :) doktorum bana artık iş güç yapma soluna yat dinlen bol bol haftaya bakalım dedi Cumartesi 2200 dü salı günü 2400 olmuş anlamadım ben bu çocuğun işini bakalım Cumartesi tekrar gidicez o zaman ne dicek sağlıklı olsunlarda doğuncada kilo alıp büyürler doğduktan sonrası daha önemli ben 4300 doğmuşum ama gelişmemişim doğduktan sonra 7 yaşındayken 15 kiloydum. Eğer bebeğe giden damar akışında bi sıkıntı yok ise bebeğin kilosunun yeme içme ike alakalı olduğunu düşünmüyorum çok yakın bi arkadaşım hamileliğinde eşini kaybetti günde 2 paket sigara içiodu su bile içmiyordu 3 kilonun üzerinde doğdu bebeği ablamın oğluna hamileliğinin 7. Ayında sakat olabilir dediler Allah'a şükür sapasağlam yawrumuz ablam stresten yiyip içermedi kilo verdi hatta ama bebiş bildiğin tosun doğdu 38. Haftada 3800 doğdu. Allah sağlık versin önemli olan o doğduktan sonra kınadığım anneler gibi zorla tıkıcam herhalde ağzına :)))
ayyy yerim senin oğlunu ne güzel evde yeni bi can
cnm Allah yardımcın olsun ayy ne güzel gününü biliosun
Canım okurken resmen gözlerim doldu çok tatlı bir bebeğin var ALLAH Analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun biraz zor bir doğum olmuş ama sonu çok güzel bir mucize mutluluğunuz daim olsun darısı bizlerin başına
canım Allah analı babalı büyütsün meleğinisütün için de üzülme çoğu kişide hemen gelmiyormuş zaten..bebeğin emdikçe gelir hiç merak etme
yalovacım çekirgenin numarası maalesef yok..görmedi diye tahmin ediyorum geçmişe çok bakamıyordu çünkü son zamanlarda.. ben doğum yaptığını düşünüyorum onun ama
yerimm sizi kedicikim..evinizdesiniz ne güzel yaaayy nasıl miss kokuyordur şimdi heryer çabucak toparlan ve dön aramıza canımm
kızlar Helencik aşk acısıyla suratını asıyor siz bilmiyosunuzParis'ine kavuşmak için sabırsızlanıyor..hele bir doğsunlar da görün siz kim asık suratlı ayrıca sizi gelinime "cadı,asık suratlı" demekten men ederim oğlumu zor zaptediyorum şu an söyleyim
Selam kızlarr 2 hafta olucak neredeyse 1cm açılmam vardı çok ş ükür doğum gerçekleşmedi 1 hafta daha dayansa paşam yeter :)
kedicik doğum yapytımı ?
Kızlar söyleye söyleye Kedicik'i doğurttum sanırım. Kız ortalarda yok gerçekten
Arasta öncelikle teşekkür ederim canım az kaldı benım artık zaman geçti bi şekildeay bizim davulcuda öyle ben 7.katta oturuyorum adam öyle bi çalıyoki sıçrayıp uyanıyorum güm güm dediğin gibi davul nasıl dayanıyo anlamıyom bende çok merak ettim kediciği ya
günaydınnn güzellikler!dün gece nihayet daha iyi uyuduk (3 sefer kalkılan wc hariç ) güzelce kahvaltımızı yaptık geldik oğlumla
GÜNEBAKANCKK çok güldürdün beni kuzum yaaaben de geçen tırnaklarımı kesmeye çalıştım ama nasıl efor sarfettim anlatamammm şekilden şekle girdim yaa :)))
ANGYS canımm geçmiş olsun...hastane odasında romantizm de iyiymiş gerçekten
canım kedicik'e mesaj attım henüz cevap vermedi ama.. çekirgenin numarası yok maalesef..az girdiği ve geçmişe bakamadığı için görmedi sanırım bu numara verme olayını.
günaydınlaaaaar
Kızımla kahvaltı yaptık,klimamızı açtık oturuyoruz başka türlü olmuyor bu sıcaklar.
kedicikler ve çekirge nerde . Fundaarda numaraları varsa bi sor kuzucum,meraktayım . doğurdular mı acep ?:44:
herkese günaydınlar doğum yapan varmı acaba kedicikten haber yok sanırım gitdi
mesaja da hala cevap vermedi. arayıp çıkışacam şimdi nerdesin bizi merakta bırakıyosun diye
Canım sana arkadaşlık isteği gönderdim.sen kabul edince heralde özelden yazabilicem.telefon numaramı verecektimde.Beyaz çekirge ve kedicikleri bende merak ediyorum.umarım iyidirler ve biran önce haberlerini alırız.
En son kaç saat kaldı demiştin kızaDediğin tuttuysa sana sorucam ne zaman doğuracağımı
Saçıma mı dikkat ettin ilahi :) Bizim genimiz böyle canım benim 75 yaşındaki anneannemin bile saçında beyazı yok
herkeslere merabba gecmişi okumak ne kadar zaman alıyooo yaaa....
bugünde sıcakk ben bi duş alıyım pıtırcıklarr,
kedicikte yok arastaa doğurdumuuu dersinn amaninnnnnnnnn
kızlar selam..dün akşam igne mi yaptırdım ama sanırım pek fayda etmedi sabah 5 ten bu yana 10 dakikada bir kasılmalarım oluyor ara ara ...doktora gitsem mi karar veremedim cumartesi kontrolümüz var napıcamı bilmiyorum bu arada ayağa kalktığımda ya da yataktan doğrulurken malum bölgede acayip bir ağrı var Allah sonumuzu hayır etsin...benim de aklim hep kedicikler de...ins.ondan guzel hbr aliriz....
Bence kedicik kesin doğurdu ya da doğurmak üzere. Zaten gece saat 4 gibi evle uğraşırken birden kalbim pir etti kedicik geldi aklıma . Sanki çok yakınım doguma gitmiş Yanında olamamisim gibi icim sıkıldı. İcime dogar da benim bazı seyler ya da rüyama girer .
Kestane çok Tatli canım maşallah kuzuna
meraba anneler ve bebişler...
havva noldu son durum nedir acep?
maşallah nasya sağ salim kucağına al gerçekten gittikçe heyecan basıyoooo
lesya maşallah oğluşun
beyaz çekirge ve kediciklerden haber yok muu
kızlar kedicik'i aradım. önce cevap verilmedi. 5 dk sonra eşi aradı :) şu an hastanedeymiş sancıları başlamış ve 4 cm.de açılması varmış.. akşama kadar doğurması bekleniyormuş.. ayy bir heyecanlandım ki sormayınben de haber verdiği için teşekkür ettim hepimiz adına iyi dileklerimi ilettim öyle kapattık işte...
topiğin yeni prensi geliyoorr Allahım yardımcısı olsun arkadaşımızın..
Çok karışık duygular içerisindeyim şuan. Ayyy sağlıklı bir şekilde kucağına alsın inşallah bebişini tahmin ediyorduk zaten çok sevindim ve çok heyecanlandım:18:
Ay Fundaa kendimden alıntı yaptım. Ya da 'dan sonrasını oku. Dün de kaç saat kaldı yazmıştım.Abdal mıyım neyim. Demin yazmıştım yine yazayım Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın. Çok heyecanlandım
Ay Kedicik ağlattı beni yine icim bir tuhaf oldu Allah yardımcısı olsun bir avazda alsın kucağına meleğini insallah
Ay kedicik bize bebeğine ne isim koyacağını hiç söylemedi şimdiye kadar ya da ben mi hatırlamıyorum? Takma isim taktım şimdi küçük kediciğe. Eskiler ramazanda doğunca ramazan koyarlarmış yaBizim Ramazan kedi geliyor desene ahahah
çok sevindim canım benden 1 gün sonrasın sağlıkla gelsin bebişlerimizzz:)
ay inanmıyorum arasta valla senden korkulur allah yardımcısı olsun arkadaşımız çok heyecanlandım yaw
Allah ım kedicik arkadaşımıza sen yardım et bi nefeste hayırlısıyla kurtulur inşallah,bizim ağustos annelerinin doğum hikayeleri başlığı var mı kızlar doğumlar başladı:18:
Kedicik doguruyomuuu ay nasi heyecan yptm ilk erkek bebismz geliyoooallahm hayrlisiyla kurtarsn ins
Ayy ne heyecanliiiiiii... Çok duygulandim. Allah yardimcisi olsun basta kedicik olmak uzere tum sanci cekenlerin. Hadi hayirlisi bakalim. Erken dogumlar haric ilk bebisimiz. Siftah senden bereket allah tan kedicik ;-)
Heyoooo topigin 3.bebegi geliyor.buarada tlfdan giriyorum kacincihaftasindaydi kedicik.allah yardimcisi olsun.bir avazda kurtarsin...
ayyy ne güzeell yaa çoook sevindim inşallah sağlıkla kucağına alır... napıyodur acaba şimdi müthiş bir şey yaaa...
not: arasta senden korkulur
kedicik doguruyomu doguruyo mu anam ne heycanlı simdi o agrılar içindedir tel nosunu falan bulup nasıl aradnz kızzzzz korkulur sizden sanalda samimiyet yok derler bide
kedicik için çok sevindim umarım fazla ağrı sancı çekmeden bebeğini sağlıkla kucağına alır darısı hepimizin başına :) ağustos anneleriyiz ama temmuzda başladı doğumlar bizim bebişler hızlı çıktılar :)
kedicikler allah bı avazda kurtarsın ıns darısı basımıza... ben oglumun adını aras koymak ıstyorm ama esım kıvanc ıstıyo
yaaa ooofffffffffffff karnım ağrıdııı gülmektennnnnnnkedicik'e heyecan yaptık bak noldu halimiizz
Hea sorma vallaŞu kızın ve ramazanın kurtulduğunu ve iyi olduklarını duysam rahatlıycam. Acaba sancı çekerken bana sövüp sayıyo mudur? :26::26:
İnşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini ; burada güzel haberlerini duyarız :)
Heyecanlı bir süreç :)
Ayyyyy nasıl heyecan yaptım.ALLAH bir avazda kurtarsın inşallah.Kedicik kaç haftalıktı hatırlayan var mı?Hemen eşimi aradım.Bizden bir arkadaş daha doğuruyor şimdi hastanedeler diye.
Al bendende o kadar.Hen korku, hem heyecan,hemde doğumdan sonra evde yardım amaçlı gelen kişiler beni çok düşündürüyor.Çünkü ben evimde başkası olduğu zaman çok rahatsız oluyorum.Büyük ihtimalle kayınvalidem kalacak.İnşallah işime çok karışmaz.Onu şöyle yap.Bunu böyle yap.Şunu giydir, bunu giydir diye.Ben gelemem böyle sıkıntılara.Birinin kalbini kırıveririm.
hadi hayırlısı...hem heyecanlandım hem de duygulandım...Allah kolaylık versin de sağ salim atlatsın ikisi de...
çok garip duygular gerçekten...
kedicik doğdumu kuzucun, çok merak ediyoruz seni, hastanedeysen eğer bi küçücük mesaj atsan,
merakta kalmasak:):)
Tahminler tuttu.Allah yardımcısı olsun. Bebeğini sağ salim, sağlıklı bi şekilde kucağına alır inşallah. Ayyyy çok heyecanlı yaaa. Bi kaç gün önce her şey normaldi yazışıyorduk birden nişan geldi şimdi de doğum....
Ben de aynı şekilde hissediyorum çoğunlukla. Sonra o düşünceleri unutmaya çalışıyorum. İlk bebek olduğundan ne yaşayacağımızı bilmediğimizden normaldir heralde...İnşallah yanii:))
Arasta ne kötüsün yaaaAllem ettin kallem ettin gönderdin kızı doğuma. Baksana bi kaç saat kaldı yazdığından bu zaman kaç saat geçmiş???? Aklından bi an sen geçmişsindir eminim. Peki sence benim bu haftasonu olan kontrolüm nasıl geçecek. Ayça 2 kiloyu geçmiş midir? Doğumdan sonra teyzemler gelecek mi?Sence kaç gün kalacaklar?? Bunları bi cevapla daha sorularım var
Kızlar çok teşekkür ederim Allah hepimizin dualarını kabul etsin...
Ayyyyyyyyyy nasıl heyecanlandıysam Arruş'u hıçkırık tuttu
Tuttum ben bu ismi Arasta sesler çok yakın
Şu an çok yakın arkadaşım doğuma girmişçesine heyecan yaptım.okuyunca tüylerim diken diken oldu.kedicik kıdem attı kızlar bize.Allah yardımcısı olsun,sağlıkla alsın evladını kucağına.Allah kurtarsın bir avazda.inşallah çok çabuk toparlanır da aramıza döner en kısa zamanda ama bizi muhatap alır mı bilmem artık.medcezir ve s.akçam ile kanka olur.bizim oramız buramız şişti,sağdan sola dönemiyorum muhabbetlerimiz açmaz artık onu :))))) öfffff inşallah iyidir herşey bir yana
Öff beklemek ne zor şimdi Kedicik'in yanında olup, bi sigara yakıp, doğumhane kapısının önünde volta atasım var. Ramazan Kedi'nin ağlama sesini duymak istiyorum, Kedicik'in gülerek mutlu bir şekilde o odadan çıkmasını görmek istiyorum. Çok şey mi istiyorum.
Ayy bende istiyorum kalkıp bakirkoyemi gitsem kedicige :)
Sigara deme ya zaten kac gündür fena aklımda ama yok bıraktım ben bu illeti
İnşallah hayırlı bir şekilde doğurusun. Bende sigaradan iksindim hamileliğimle ama şimdilerde aklımda ama içmedim hiç. Bu arada kedicik 37. hafta içindeymiş geçmişten baktım:) umarım sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alır.
Ay alemsiniz siz ya gülme krizine girdim. Hep böyle neşeli olun bizede geçiyor neşeniz:)
Kedicik doğum yapıyor ben hiç tanımıyorum ama heyecan yaptım ayyy yerimde duramıyorum:)
Allahım kolay doğum nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle kucağına alsın yavrusunu...
kedicikler
Acıyı ağrıyı korkunç detayları mümkün olabildiğince pas geçip yazsak tam süper olur :)
Korkuyla ve dehşetle beklemeyelim bebişlerimizi
Kedicik doğum hikayeleri bölümüne bunu yazmış ama ilk doğum hikayesini yazanlardan olacak
Selamm
Kedicik doğumamu girdiiiiii?Çok heyecanlı Rabbim bir avazda kurtarsın inş.Sağlıkla gelsin meleği.Darısı başımıza.
Bende kendimi düşünüyorum heran olabilme ihtimali çok heyecan verici.
Ağdaya gidip geldim bende bu sıcakta yandım ama mecburrrrr :)) Birde enteresan bir durum var hamişlikten önce çok acırdı ve ben çok korkardım ağdadan şimdi hiiiiç acımıyor inş.doğumdan sonrada böyle olur. :)))
Ang çok geçmiş olsun canım.Eylüş hayırlısı ile doğsada bu sııkıntıların son bulsa canım.Baya sıkıntılı bir hamişlik süreci geçirdin.
inanmıyorummmm kedicik doğuruyor mu???? ayyyyy kalbim pır pır yaptı.. Allah bir avazda kurtarsın inş.. ayy ağustos melekleri bir bir geliyor.. :) bu arada 3 arkadaş 26 sında doğurcakmış :) doğum günleride aynı olcak.. kıskanıyorum ama yaben ne zaman doğurcam doktorum yarın gün verir heralde
kedicik inş. sağlıkla bebişini kucağına alır :) Allah bi avazda kurtarsınn derler öyle diyelimm..çook heyecanlııı
Cok güzel melekler canım ya yine bulmuşsunbu arada senden fena haldee tırstımm bişey sormaya korkar oldum kedicikten sonraaa
oyy oyy maşallah dudişlere bak cok seker oğluşun canım
Alllahım Allahım fındığım neler duyuyorumm bugün bi boşladıkk neler olmuşşşkediciğim canım sağlıkla kavuş bebişineeeeeee oğluşuna kuzuna inş... dualarımız seninle
inş. bizi haberdar edersinn teyzoşlarıı cok mirakk ediyoo siziiiiiiiiiii
Allahim bu mubarek gunlerin hurmetine dogum yapacak olanlarin imdadina yetis. Saglikla bebeklerini kucaklarina almayi nasip et. İsteyen herkese de tez zamanda hayirli evlatlar nasip et. Amin.
neyse ben kalkıp mutfağa giriyim yoksa aç kalcazz
öperim en kocamanından
inş. kediciktenden haber alırızz son dakikaaa
Tesekkur ederiz teyzesi biraz kocaman dudakkarimiz var.... :)))))
bakalim kedicigin bebegi nasil olucak dogum hikayesini cok merak ediyorum...
ANAAAMMM EN SONUNDA KEDİCİĞİ DE DOĞURTTUNUZ YA WALLA SİZDEN KORKULUR :83:
ALLAHIM YARDIM ETSİN ARKADAŞIMIZA YA
KIZLAR BANA BİŞEYLER OLUYO ÇOOK DUYGULANDIMKARNIMA AĞRILAR GİRİYO,
SANKİ ÇOK YAKIN TANIDIĞIM BİRİ DOĞUMA GİRMİŞ DE GÜZEL HABERİ BEKLİYORMUŞUM GİBİ
fundArda86 Bİ HABER ALIRSAN AMAN DEYİM HEMEN BİZİMLE PAYLAŞ OLURMU
BÜTÜN TOPİK TAKİPTEYİZ
#DİRENKEDİCİK
AY ARASTA NE FENASIN...
GÜLMEKTEN ÖLDÜRDÜN BENİ
Kedicik bir dogurana kadar topic dokuz doguracak anlasilan :)
aaaaaa kedicik te mi doğuruyorrrrr abboooooooooo..
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla bebişini kucağına al silleler kendine gel ve bizi haberdar et emi.
ramazan kediden haber yok galiba dahains kolay bi dogum olur kedi icin!!!!darisi basimiza...
kedicik mi doguruyor hay Allahım heyecan yaptımdua edelim Rabbim yardımcısı olsun saglıcakla kolaylıkla kucagına alsın inşallah
Ben de girip girip bakıyorum topiğe ama yok bizim Ramazan Kedi'den haber.:44::44:
bence kedicik doğum yapmıştır sırtından bir yük kalkmıştır hadi hayırlısı darısı bizim başımıza
Ramazan kedi dogmadan gobek adini verdiniz vallahi:) masallah size:))uzerine yapismasa bari. Buyuk bi ihtimalle dogum yapmistir...
Noldu kedicik arasana yaa
Selam kızlar kedicikten haber var mı diye bakmaya geldimÇok merak ediyorum doğdu mu acaba :26:
sayfayı yenileye yenileye bir hal oldum. hadi kedicikler güzel haberlerini yaz bize...
Lohusa taçlarımız aynı canım benim birde kırmızı var değişik modelden :) İnşallah takarız :)
Herkese merhaba :)
Kedicik doğumdaymış Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah. Sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşsun.
kediciklerden hala haber yok anlaşılan umarım sağlıkla almıştır kucağına bebeğini
eve gel duş al hemen açayım pc yi dedim kedicikten bi haber var mı diye Rabbim yardımcısı olsun inşallah çokktannn doğmuştur bebeği şimdi musmutlu birbirleriyle hasret gideriyorlardır.
kızlar hepinize merhaba...
inşallah bende ağustos annesi olucamsizi çoooook uzun süreden bu yana takip ediyodum ama işlerim dolayısıyla mesaj yazmaya pek vaktim olmuyordu nasip bugüneymiş. benim de çoğunuz gibi ilk gebeliğim oğlumuzu bekliyoruz heyecanla ve hayırlısıyla (hele kediciği okuduktan sonra kat kat heyecanla) ben doğum sonrası annelik izni torba yasası ile ilgili son gelişmelerden haberiniz var mı,varsa sonuç nedir onu öğrenmek istiyorum.en son baktığım bi forumda sadece 1 hafta eklendiği söyleniyo yani 16 hafta değil demişler ama resmi gazetede falan bulamadım :26: aranızda bilgisi olan var mı?
simdi biraz gecnişi okudumda herkesin canını sıkan birileri var etrafında bu insanlardanda kurtulamıyoz ya biz hamişiz barii bu donemde uzak dursalar demi ay yyyy sıkıcı ınsanlar bu arada kedicik dogurmustur gibi geliyo bana
yok kızlar kedicikten haber.. ben de aramak istemedim tekrar. ne bileyim koşturmacaları falan vardır diye :26: mesaj mı atsam ki??
at bence catlıcaza meraktan :)
ay bence doğum olmadı daha
yoksa kedicik kendine gelir gelmez bir şekilde bizi habersiz bırakmazdı :126:
ALLAHIM SEN YARDIM ET ARKADAŞIMIZA
BİR AN ÖNCE GÜZEL HABERLERİNİ ALALIM İNŞALLAH
kızlar görüşürüz inş..kedicik bakalım ne yapacak haberlerinizi bekliyorum allaha emanet olun
bende dedim uyumadan bakıyım kedicikten haber varmı diyee ama yok...meraklardayızz
inş. yarın güzel haberlerini alırızzz pisicikten...
herkese ii gecelerr güzel göbişliler ve melekleriiağrısız sızısız uyuruz inş...
Kedicikten ses seda yokfunda yarin msj atarsin bizde meraktan kurtuluruz...belkide melegine kavusunca bizi unutmustur:)allah yardimcisi olsun...
bizz dawetten geldik..oturmaktan mafoldum ayaklarım şişti..sanırım kedicikten haber yok...inş. doğurmuştur sağ salim...yrn öğreniriss :)) hepinise iigeceleerr
Aha Kedicik aşağıda görünüyor heyet çatladı meraktan kızım tüm kk :) bir ses ver nasıldınız geldi mı prensin
Şu an yanlış görmüyorsam kedicikler giriş yaptı sayfaya altta ismini görüyorum :)
Hadi bakalım hayırlı haberleri yazar inşallah :)
Kedicikkkkkk naptin
Herhalde yazmaya başladı , sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Ama hadi kedicik catlicam simdi cok merak ediyorum
41 kere maşallah ; Allah nazarlardan saklasın bu yakışıklıyı . Yaşamı da kendi gibi hep güzelliklerle dolu geçsin .
Gözün aydın olsun , sağlıcakla kucağına aldın :)
İnşallah ağrıların da hemencecik geçer .
canımmmm Allah analı babalı büyütsün inşallahhbiraz sıkıntı çekmişsin ama çok şükür ikiniz de iyisiniz,sağlıklısınız şimdi ben bu fındık suratlıyı yerimm yaaa Allahım esirgesin çok güzel bir bebek maşallahhh en kısa zamanda toparlanman dileğiyle kuzucm öpüyorum
not: eşine de teşekkürlerimi iletiyorum tekrar..aramama dönüp haber verdiği için..
gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün boyu ve kilosu gayet iyi senin adına çok sevindim darısı hepimizin başına:)
tebrık ederım canım allah analı babalı buyutsun darısı bizlerın basına ınsallah
Cnmmm Allah analı babalı büyütmek nasip etsin maşallah çok şükür kurtuldun yerim o minik surati
Cok tatli masallah subhanallah ayyy allahim dogurasim geldi bende istjyorum ya bebegimi
Canim biraz sıkıntı çekmişsin ama beklediğine değmiş. Çok şükür dünya yakisiklisi bir oğlun olmuş. Allah onu korusun. Eli elinden hic ayrılmasın adı gibi huzurlu bir hayatı olsun insallah. İkinizide öpüyorum. Hadi sen dinlen bir iyileş yine konuşuruz ne de olsa :)
Allah bağışlasın bebeğin gayet sağlıklı görünüyor darısı başımıza inşallah
Kediciğim maşallah oğluşuna :) Rabbim kem gözlerden korusun :) Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda toparlanman dileğiyle. eşinden de Allah razı olsun bizlere haber verdiği için ve mesaj yazdığı için :) bende eşime tembihledim :) kk dan kızlar arayınca söyle dedim tmm dedi :)
Masallahhhhh masallahhhhhh kedicik kisa zamanda toparlanirsin insallah oglun cok tatli....darisi bizim basimiza ...
amanııınnn foruma her girişimde heyecanla giriyorummm kedicikkkk doğurdunmu sen annneeemmm gözün aydınnnn Allah analı babalı büyütsünnnn bahtı açık olsun oğluşununnn inşallah..
Canım öncelikle geçmiş olsun,eşinle birlikte bebeğinizi sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün inşallah.
gözünüzaydın canım Allah analı babalı büyütsün
canım çok sevindim senin adına mis kokusunu kokla bol bol meleğinin bizim içinde.maşallaaah yerim ben o yakışıklıyı annesi
ayyy bi haber warmıki die girdimm okudumm we gözlerim doldu..maşallahhhh cnm yaa çook sewindimm kedicikler :)) Allah uzun sağlıklı ömürler wersinnnn hemencecik iyileşşş :))
maşallah Allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın inşallah.. sen sıranı geçtin sağlıkla aldın kucagına prensini
darısı bizlerin başına...
maşallah maşallah cok tatlıallah analı babalı büyütsün kedicik gözünaydın bebiş artık kucağında herşey çok güzel olsun sizin için inş
gozunuz aydinAllahim saglikli sihattli hayirli uzun omurler versin barisimiza... darisi bizlere kizlar
CANIM ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
BİRAZ SIKINTI ÇEKMİŞSİN AMA HAYIRLISIYLA MELEĞİNİ KUCAĞINA ALMIŞSIN :84:
ÇOOK SEVİNDİM (DARISI BAŞIMIZA)
RABBİM SİZLERE BAĞIŞLASIN
VATANA MİLLETE HAYIRLI EVLAT EYLESİN (AMİN)
Canım gözün Aydın , Allah anali babali büyütsün , cok tatlı bi prens bu , maşallah Allah nazarlardan korusun, insallah sende tez zamanda iyileşir ayağa kalkarsın .. Cok gecmis olsun, maşallah sanada bebisine de
İnanmiyorum ya. Su an sabah ezani okunuyor ve aklima kedicik geldi. Foruma girip ona ve hepimize kolay dogumlar dilemek istedim ki ne goreyim cennetten bir misafir daha gelmis dunyaya. Hikayesini henuz okumadim bile. Rabbim butun kotuluklerden korusun.
Ayy canım maşaallah kuzucuğuna senin adına çok sevindim kurtuldun darısı bize inşaallah bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyorum barış bebek çok çok güzel sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşaalah ayrıca hepimiz seni çok merak ediyorduk habe vermene de ayrıca mutlu oldum kendine barış bebeğe çok iyi bak :)
Allah bir avazda kurtarsın inş. duarlarım seninle Rabbim sağlıklı sıhhatli bebeğini versin kucağına.Heyecan yaptım şimdi bende:)
Ne güzel ne muhteşem bir bebek... Gözlerim doldu görünce inş. bizlerede hayırlı doğumlar nasip olur tebrik ederim sizi.. çok geçmişler olsun...
Allah hayırlı ve güzel bir ömür versin bebeğine. Birlikte sağlıkla büyütün inşallah. Maşallah çok güzel bir bebek.Boyu ve kilosu da gayet güzel.Önceki mesajlarında biraz küçük doğacak yazmıştın;ama gayet iyi bir kiloda. Sen de tez zamanda toparlanırsın umarım.Geçmiş olsun.
baris ramazan kedi dunyaya gelmis:) allah nazarlardan korusun.yuce rabbim anali babali buyutsun bu arada 4. Bebegimizde yolda,yakinda topigin adini degistiricez agustos annesi kalmicak yahu
phalanx kullanıcısından alıntı
2 saat önce nişanım geldi. Hemen hastaneye gittik açıklık 1 cm. Eve geldik sabah tekrar gideceğiz. Ebe 3 gün içinde olabilir dedi. korkuyorum. Ben nst de bağlıyken bi hamiş geldi çatır çatır normal doğurdu . Ben çıkarken bebeğin sesi dolduruyodu heryeri. Allahım nasıl güzeldi. bana dua edin. Çok sırtım ağrıyorçok karışık yazmışım idare edin sancıdan zor yazıyorum
Canim sanada allah kolaylik versin bir avazda kurtarsin ins...dualarimiz seninle...
Gözün aydın canım ALLAH analı babalı büyütsün bebişini hayırlı evlat olur inşaallah darısı başımıza artık
Canım maşallah süpanallah.Minicik meleğine nazar değmesin.Allah şansını, bahtını açık etsin.İkinizin iyi olmasına çok sevindim.Çok duygulandım.Bende bebeğime hemencecik hayırlısıyla kavuşmak istiyorum.İnşallah biran önce toparlanırsın.
Kızlar durun yaaaa noluyoruz.Bukadarını bünyemiz kaldırmaz.Hergün ayrı bir heyecan.Biraz bekleyinde sindire sindire ilerleyelim.Allah senide bir avazda kurtarsın inşallah.
gunaydin kizlar...kedicik barisin cok guzel masallah allah saglicakla buyutmeyi nasip etsin...verdigin bilgiler icinde tesekkurler...bizimde bugun kontrolumuz var 1 de bakalim ne diyecekler heyecan dorukta...
Kedicikim şuanki duygularımı kelimelere sığdırmak çok güç. Hamilelikten kaynaklanan duygusallığım doruk noktasındaBir kardeş, çok yakın bir akraba, bir dost doğum yapmış gibi hissediyorum şuan. Nasıl da bağlanmışız birbirimize farketmeden böyle. Gözlerimden yaşlar süzülürken harflere hükmetmek çok zor. Hepsi birbirine giriyor ve asla yeterli olmuyor kendimi ifade etmeye.
Son günlerde yaşadığımız onca kargaşanın, kavgaların, ölümlerin içinde bir Barış gözlerini açmış dünyaya. Ne güzel bir isim. Umarım barış içinde olan bir toplumda büyür, umarım onla birlikte barış gelir her yere.
Seni çok çok tebrik ediyor, biran önce iyileşip aramıza dönmeni bekliyor ve o dünyalar güzelini o minik çenesinden öpüyorum canım. Allah nazarlardan saklasın sizi
Günaydın kızlar, ne güzel bir sabaha uyandık böyle. Bir bebeğimiz daha oldu ve artık arkası da gelir. Daha çok güzel sabahlara uyanıcaz hep birlikte inşallah.Ben bu topiğe geldim geleli ilk kez böyle erken giriyorum. Kedicik merakı erken uyanmama sebep oldu, oysa ki daha geçen gün davulcu bile uyandırmayı başaramamıştı. Buraya karşı ne kadar içten duygular beslediğimi siz düşünün artık.
Herkese hayırlı bir Cuma ve neşemizi kaçırmayacak mutlu bir gün diliyorum kızlar :))
Kedicik bebeğin çok güzel maşallah. Sancılarım girdikçe bebeğine bakıyorum cesaret versin diye. Benimde böyle güzel bebeğim olacak diye :)
20 dk önce de az bi suyum geldi. ama sakin kalmaya çalışıyorum . Şimdi sıcak duşa girip yavaş yavaş hastaneye gidicem. Ağrılar böyleyse normal yaparım. Allahım bana cesaret versin. Deli gibiyim bi ben yaparım diyorum bir de yapamam.
tebrik ederim ve Allah bağışlasın, çook tatlı barış. darısı başımıza. biz de bugün 38. haftaya giriyoruz. normalde izne bugün ayrılıyordum artık ama sevgili yöneticim pzt ve salı da gelmemi rica etti, gelmem diyemedim. doğurmazsam o iki gün de çalışçam
anamm bu arada ben senden iki gün ilerideymişim...korkmaya başladım, eşim işi nedeniyle çoğu gece eve gelemiyor, şehirdışında çalışıyor, annem çalıştığı için gelemiyor, kayınvalidem de sanırım haftaya gelicek...ben de her gece rüyamda ya nişan geldiğini görüyorum, ya suyum geliyor ya da doğum yapıyorum, 37. haftanın başından itibaren bu psikolojiye girdim :)
gözünüz aydın kedicik Allah sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin. çok sevindim yahu ay içim bir tuhaf olduöp kokla canım çek içine. sen de benle aynı kaderi paylaşmışsın genel anestezi olayı... kendine gelmen biraz sürmüştür bana öyle olmuştu. ağrıların geçecek canım az daha dayan. ayyyyyyyyy musmutlu olun kızımın arkadaşı gelmiş hoşgelmiş. kızım da öpüyor
tebrik ederim canım... Allah bağışlasın.. Allah nazarlardan ve tüm kötü gözlerden korusun.. çok mutlu oldum.. sayende dün bütün gece rüyamda doğurdumşimdi ne kadar güzel bebeğini kokluyosundur.. Allah burda bekleyen herkese nasip etsin..
benimde bugün kızımla randevum var.. umarım bi aksilik çıkmaz.. öyle umuyorum.. şuanda içimde yaramazlık yapmakla meşgul kendi gerip gerip boşluğuma vuruyor :) yerim ben onu
ne güzell, sen de sonunda meleğine kavuşuyorsun. Sağlıkla kucağına alırsın İnş. bizleri habersiz bırakma olur mu?
gözünaydın kedicik:) çok duygusallaştım ya, gözlerim doldu. Allah analı babalı büyütsün. çok tatlı bebeişin, maşallah...
Maşallah canım öncelikle annemize sonra bebşimize en sonrada babamıza tebrikler.Yeni çekirdek ailemiz oluştu. )
Allah hepinizi nazarlardan korusun .
Bu nasıl tatlı bir küçük adam öyle...yerim ben onuu yaaa...
AYYYY çok heves ettim minnak oğlunu görünce doğurmayı ...ben de isterimmmm
ne güzel bir bebek böyle kedicik, Allah bağışlasın. Maşallah ona... Biraz sıkıntı çekmişsin ama keşke her sıkıntının sonu böyle güzel bitse... bebeğini görünce daha bi heyecanlandım, Allah hepimize yaşatsın o duyguyu.
hadi bugün de senden güzel haberler alalım, Allah yardımcın olsun. Kolaylıkla doğurursun inşallah.
uzun zamandır kesin karar veremediğim park yatak siparişimi vermiş bulunuyorum, baktım patır patır doğurmaya başladı ağustos anneleri, bekleyecek zaman kalmadı anladım
Günaydın hanımlar;
Herkese hayırlı cumalar öncelikle... Bugün heyecanla okudum hep yazılanları...Neyseki güzel haberlerimiz var...
Canım ben de bir tane de kırmızı aldım. Kırmızı hiç istemiyordum ama dayanamadım. İşte...
Facebookta nilsutasarım diye aratınca çıkıyor canım. Ben aldığım tacın fotosunu buraya koymuştum gördün mü bilmiyorum ama bizim topiğe de yeni modelleri eklemişti dün veya önceki gün..
Kedicik canım;
Bu çivisi çıkmış dünyaya barışı getirdin ne güzel... Adı da kendi de çok güzel melek oğlunun... Kilosu gayet normal. Biraz sıkıntı çekmişsin ama sonunda sağ salim birbirinize kavuşmuşsunuz ya o yeter işte...
Bahtı güzel , şansı açık olsun. Ailesine, vatanına hayırlı evlat olsun inşallah...bebişede 41 kere maşallah...
Hayırlı kolay doğumlar dilerim. Bizi habersiz bırakma olur mu? İnşallah sağ salim bebeğini kucağına alacaksın sakin olmaya çalış...
Tuylerm diken diken oldu.sanki akrabam ailemden biri dogum yapti..butun gce uykumda sennle ugrastn cnm ruyamda bile dogurdumu kedicik nasil diyodm...cok sevndm.bi arkds daha doguma gitti sanirm cepten giriyorm tam takip edemedm..kedicigi cok merak ettm daldn tooige.masallh nasi tatli allah anali babali buyursn bahti kaderi guzel olsn heo guzellklijlr yasasn ins..
Canım çok geçmiş olsun. Hayırlısıyla bebeğini kucağına almışsın. Rabbim bağışlasın.Maşallah subhanallah tatlı bebeğine. sağlıklı mutlu ve huzur dolu bir ömür nasip etsin size hep birlikte. Darısı başımıza inşallah.
Maşallah çok tatlı bi bebek :) Allah analı bbalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı biz hamişlerin başına :)
Kedicikler
Gozunuz aydin
Allah anali babali buyutsun
Heyecan korku panik basti beni
canım allah yardımcın olsun hadi bakalım bugünde gözümüz sende
Kediciiik maşallah bu ne tatlı bir bebek allahım ya gözünüz aydın canım darısı başımıza allah uzun uzun ömürler versin Barışımıza
Kızlar günaydın,kedicik barış geldi başlığını okudum resmi gördüm tüylerim ürperdi maşallah canım oğluna 41 kere hemde sanada çok geçmiş olsun sahurda benimde aklıma geldi girip baksam diye ama dün gece 3 e kadar hiç uyumadım yine kasılmalar yüzünden yattığım yer acı verdi ağustosun sonuna kadar topikde doğurmayan kalmayacak heralde yediğimizden mi içtiğimizden mi durdurabilene aşk olsun sağlıklı olsunlarda
canım geçmiş olsun sağsağlim kurtuldunuz ikinizde ALALH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN
dün akşam her saate baktığımda aklıma sen geldin şimdi doğurmuş mudur? acaba ne hissediyordur? diye düşünüp durdum. canım benim barışa kocaman birallah analı babalı büyütsün. çok tatlı huzurlu bir bebek. hep böyle sürsün. mutluluğunuz daim olsun. artık senin de tecrübelerinden faydalanıcaz. med le birlikte gece nöbetine katıldın sen de. darısı başımıza sağlıkla...
canım ağlıyorum şu an inan,
allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütsün minik barışını,
bir an önce ağrıların da geçer umarım,
öpüyoruz kuzucunla seni
Kedicik renklisini göremedim diye hayıflanıyodu, bir çoğumuzdan önce canlısını görüyo, full hd hem de
Kedicik 41 kere maşallah oğluşunaumarım en kısa sürede toparlanırsın, Allahım analı babalı büyütsün.
selam kızlar biz geldikkk...
kedicikkk maşşallahhh allah analı babalı buyutsun cok tatlıııı bır bebek nazarlardan korusun rabbım sağlıklı uzun omru olsun...bebeişler gelıooo tek tekkk..
teyzoşlarııı bizde dün doktordaydık nst girdik kuzu yoldan yorulmuşki uyudu kaldı nst sırasında 20 dk yattım doktora sonucu gosterdıler daha sonraa doktor 10 dakıka daha yan yatmamı ıstedı bu sefer bıraz hareketlendı.neyseki ağrı falan çıkmadııı..
bebişimde 35+1 2,571 kg olmuşş...haftaya cuma tekrar çağırdı doktorumuzz ,soraki hafta tatıle çıkıyormuş 22-28 arası, goreyım bıdaha dedı erken dogurm rıskı falan gormuyorum hersey yolunda cok sukur dedı...doktorumuz tatildeyken acil durum ıcın başka bır dr yonlendırdı 6gun ıcın... ama ztn o süreçte cagırmadı hastaneye bısey olmassa doktorumuz geldıgı hafta ayın 1ağustosta alınacak kuzumm
Hoşgeldi barış bebekkkkk Nazar
Maşallah çok güzel oğlun, çok şükür her ikiniz de sağlıklısınız. Allah analı babalı büyütsün. Ha doğurdu ha doğuracak diye bizi burda 9 defa doğurttunHerşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Miss kokulu oğlunuşunu bizim yerimize de kokla
Canım benim İnan kıskandım inşallah bizde hayırlısı ile kucağımıza alırız ne mutlu sana maşallah subhanellah kurban olurum ben yaradana yokdan var eden Rabb'ime şükürler olsun şükürler olsun
mutlu günler kızlarr
kedicik maşallah size hem normali hemde sezeryanı denemiş oldun helal olsun sana çok tebrik ediyorum Barış bebek hayırla büyüsün vatana millete hayırlı olsun cnm :)
canım çok çok sevindimnasıl duygulandım anlatamam güle güle saglıcakla büyütün bebeğinizi çarçabukta iyileşip agrın sızında kalmaz bol bol da sütün olur inşallah
CANIM ÇOK SEVİNDİM HAYIRLI OLSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN..ÇOK TATLI GÖRÜNÜYOR...
EŞİNLE OĞLUNLA SAĞLIKLI HUZURLU SENELER YAŞAMANIZ DİLEĞİYLE...
DARISI BİZLERE...............
kedicikler allah seni kurtarmış canım hayırlı uğurlu olsun kısmeti nasibi bol ve hayırlı olsun rabbim hayırlı yazgılar yazsın maşaaalllaahhh oğluna darısı da hayırlısı ile bize inşallah.
oyyyyyyyyyyyyyyy kurban olayım seni veren Rabbime sonsuz şükürler olsun
çok geçmiş olsun Allah analı babalı ve sağlıklı büyütsün inş.
buarada oğluşlarımız adaş :))) benim kuzumun adıda BARIŞ :)
CAnım benim Allah bağışlasın topiğin ilk yakışıklısı bu maşallah inşallah sen de en kısa zamanda ayaklanırsın tatlım çok mutlu oldum görünce :)
Canım tavsiyeler için çok teşekkür ederim hemen not alıyorum öptüm seni ve çıtırını
Kediciğin doğumu büyük bir sevinç yarattı forumda.Darısı başımıza inş.
Benim şikayetlerim şuan sadece sıcaktan.Ara arada sancı girip çıkıyor yinede bin şükür halime iyim.
Anlamıyorum bütün camlar açık ama fayda yok.
Kaç gecedir salona gidip balkon kapısını açıp önündeki koltukta uyumaya çalışıyorum.Orasıda yatak kadar rahat olmuyor yatağıma geçince belimin ağrıdığını hissediyorum.Öyle böyle derken sabah oluyor.
Kendi evim olsa kesin klima yaptırırdım ki benim ev serin kociş fosur fosur uyuyor.Kayınvalide filan hep bu senenin çok iyi gittiğini diğer senelere göre serin olduğunu söylüyor ama bana öyle gelmiyor işte şıpır şıpır terliyorum.:)))
cnm A llah yardımcın olsunn umarım iyi geçer we bebişine kawuşursun :)
bel ağrısı bendede oluoo bi ara oluo bi taraftan yürütmüo bile bi hafta sürüo geçio...
tşkler medvecezir tecrübeli annemis :))
herkeseeeeeeeeee günaydınnnnnn kediciğin haberini sahurda aldm :)) çok mutlu oldumm...
gece yattığımda benm bebişte hıçkırık gibi bişi başladı sağa yatmıştım 5dk oldu geçmio sola döndümm 5 dk oldu 10 dk oldu geçmio eşimide uyandırdımm oda korktu bi 15-20dk sürdü kalp gibi atıo böylee..sonra geçti ama bende bittim yaa....
şimdide hastane çantamın eksiklerini tamamlıyımmm bu bebişler erkenci çıktı belli olmass...rüyamda bişiler oluodu hastane çantamı getir diodum eşime ama içinde daha makyaj malzemeleri yok die düşünüodum :))) makyajsız kalcam die üzüldm ayy ne komiğim yaa düşündüğüm şeye bak
Barışımız maşallah sana ne tatlı bir bebeksinKediciğim canım dünden beri topikcek seni düşünüyoruz sağlıkla almışsın oğlunu kucağına çok sevindim hayırlı uğurlu musmutlu bir küçük adam olsun inşallah
Canım senin de güzel haberlerini bekliyoruzbirden başladı doğumlar önünü alamıyoruz efenim
Tecrübeli anniş teşekkür ederiz verdiğin bilgiler için terlik almamıştım hala iyi hatırlattın canım.
Ama bu yapılır mı canım gelir gelmez doğurulmaz biz burda 8 aydır her gün yazalım hala bebiş bekleyelim sen geldiğin ilk gün doğuma hazırlanŞaka bi yana canım bi doktoruna git sanırım senin de bugün yarın doğum haberini alıcaz :)
He ya sabahtan polise kayıp bildirisinde bulunmaya gittim canım
Geldim canlarım geldim kusura bakmayın merakta bıraktıysam :26: İnanın sabahtan beri ben de çatlıyordum girip kedicikten haber var mı diye bakmak için :) Gelir gelmez forumu açtım ama hemen kapatmak zorunda kaldım. Önemli ve acil bi işim çıktı öğlene kadar onunla uğraştım şükür ki bitti... Bakıyorum hergün biri patlatıyor bombayı nişanım geldi diyeBundan sonra bol meraklı günler bizi bekliyor yaşasın
41 kere maşallah canım.. Rabbim kucagına almayı nasip etmiş rabbim nazarlardarsın korusun barışımızı inşallahhh.. Allah sağlıklı güzel yıllar yazmış olsun barışa..
Ayyy Maşşallah yakışıklı gelmiş... Allaha şükürler olsun sağsağlim gelmiş prenses.Çok sevindim senin ve eşinin adına darısı başımızaaa
Günaydın hanımlar;
Bugün canım çok sıkkın. Eşimle dün altı üstü bir tişört için tartıştık. Küstü bana yineÇok sinirleniyorum o küsünce... Olay da şu. Yürüyüşe çıkarken bi tişört giydim. Göbeğim onda çok belli oluyormuş. Saklayamam ki artık yani... O kadar yorgundum ki onunla tartışacak hiç halim yoktu. Lütfen sen dolaptan başka tişört getir onu giyeyim dedim. Hala ama bak çok belli olmuyor mu falan diyor. Ya tamam getir tişört giyeyim hiç halim yok anca yürürüm diyorum yok hala ama çok belli oluyor. Sonra tutturdu haklısın de diye... Deli midir nedir Demem diye inatlaştım bende. Bu benim fikrim ama getir değiştiricem diyorum. Yok hala konuşuyor. Sonrada suratını 5 karış astı. Hiç konuşmadık. Eminim beni suçluyordur...İşte buna canım sıkılıyor. Kapris yapıyor beyefendi... Suçlu da benim gözünde... Hiç kusura bakmasın. Barışmak istediği zaman da ben barışmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?