2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet yaa tam bi kedicikkk bukadarmı şeker olunurrr

Kızlarr güzel haberlerı okudukca mutlu oldum.. Benım bebısım dönmemıs.. Salı gunu doktor bakıcak .. Olmadı tarıh kararlastırz dıyor.. Sezeryan ne kadar sürüyor.. Amelıyattan korkuyorum..

Ayyy Maşşallah yakışıklı gelmiş... Allaha şükürler olsun sağsağlim gelmiş prenses.Çok sevindim senin ve eşinin adına darısı başımızaaa

allah analı babalı büyütsün gözümüz aydın vatana millete ailesine hayırlı evlatlar olsunlar ömürleri bahtları güzel ve bereketli olsun inş darısı bizlere

Allahım maşallahhne tatlı bebeksin sen Allahım korusun senii...kedicik güle güle büyüt bebeğini çok sevindim

BİZDE SANAAAAAAAAAA
GÜZEL OĞLUŞUN NAPIYOOO CANIMMM OYY NASIL MİS KOKUYODURRRRRRR
Annelik nasıl gidiyooo tatlışş herşey yolunda dimiiiiiii

kedicikler süpersinn hepsini okudunmuuuuuu :)

napıoo barış bebişş...sende ii misinnn?

oyyy kedicikimm valla azmetmişsin nerdeyse bütün geçmişi okumuşsun

minik kedicik napıyooo iyisiniz dimi? hayat size güzel şimdiii yaaaa

evet yaa tam bi kedicikkk bukadarmı şeker olunurrr

Yaaaa öyle güzel şeyler yazmışsınız ki, okumamak da ne demek...........................

Şimdi çok daha iyiyiz. Ucundan bi sarılık atlattık ama hastaneye yatmaya gerek kalmadı allahtan.
Bu sabah da Barış bizi altın renkli kakayla ödüllendirdi Tehlike geçti çok şükür.
Memişler dev gibi oldu Uçlar daha az acıyor... İşte böyleeee :)

Siz neler yaptınız? Nasıl gidiyor?

Son düzenleme:
Aynen canım ya sinir harbi yaşadım ama şimdi daha sakinim. Ben hem ego tatmini hem kapris olduğunu düşünüyorum.Sağol tavsiyelerin için.
Ayy biz de bikini mayo kavgasını hala yapıyoruz. Dibimde deniz var hamile kadın bikini mi giyermiş mayo alalım dedi diye inadımdan denize gitmiyorum. Mayo alan giymem ben diyorum. Kıyafet konusunda takık ama ben çoğu zaman inatlaşmadan değiştiriyorum sonrası 3 gün küslük ve deli kavga...
Evet işte konu uzamasın diye ses etmedikçe üstüme geldi şimdi ben daha da çok hırslandım. Barışmak istediğini çok sanmıyorum çünkü kendini haklı görüyor. Tavırlarından anlıyorum. Ayyy basit bi konu ne kadar büyüdü burda yazılmaya değmez bile ama yaptığı haksızlığa delirdim ve anlatmadan duramadım

ayy çok şükür canım atlatmışsınızz ,altın renkli kakada gelmiş yaaa daha nolsun en büyük ödüll
memişler doğumdan sonra büyüyoo yanii benim öle kocaman diiler cünküm şimdiiibol bol sütün olsun kuzucummm barışın tosbik karnı doysun
bizde napalım bekliyoruzz minişleriii kim doğurdu kim doğurcakk az kaldıı geriye sayıyoruzzzzzzz

şşimdiden sürelim mi yani kremi

sürün sürün, ben 2.yi düşünürsem test pozitif çıktığı an başlicam

Geel gelinim gönlüme geeel senden başka yar sevemem

Ohh çok şükür maşallah :)

bugün evlilik yıldönümümüz bebişimiz bugün gelseydi iyi olurdu :))

Nice güzel seneleriniz olsun gelir bebişin merak etme seneye beraber kutlarsınız :)

Bende o dertten çok çektim canım hala da çekiyorum gebeliğimin 2.ayında başlamıştı cildiye dahiliye tahlil ultrason derken karaciğerimde 1 cm leke bulundu önemli olmadığı doğuştan yada gebelikte oluşmuş olabileceği söylendi karaciğer enzimlerim çok yüksek çıktı benim kaşıntımın sebebi bu ama tam olarak gebelik kolestazı da diyemediler 1 ay sürdü geçti.Geçtiğimiz ay başı yine kaşınmaya başladım yine doktor yine ultrason yine tahliller vs.ciğerdeki lekeye baktılar büyüdü mü diye çok şükür aynen duruyo büyümemiş.Karaciğer değerleri yine çok yüksek ursofalk verdi doktor ama kan değerlerimdeki anormalliği nispeten düşürdüğü görünsede kaşıntılarımda asla azalma olmadı dediğin gibi özellikle akşamüstünden itibaren kaşıntı iyice azıyo dayanılmaz hale geliyo aldığım duşun haddi hesabı yok o günden beri ara sıra dalmalarımı toplasan 8-10 saat bile etmez ağlamalar cabası kol-bacak yara bere çürük içinde kaşınmaktan Allah kimseye böyle dert vermesin sen de sakın korkma bende de böyle olur mu diye çünkü benim ki büyük ihtimalle tüp bebek tedavisinden kullanılan ilaçlardan kaynaklı bişey.İkimize de Allah sabır versin de tırlatmadan tez zamanda şu kaşıntılardan kurtulalım :)

Kedicik ben yaZamadim ama hep takipteydim. Anneme de hikayeni okudum ana kiz karsilik agladik. Oglun da sen de cok tatlisiniz masssssallahhhh

Kıyamam... Anneciğine de çok selam...

Evet canım sorma...
O kaka var yaaaaaa kaka değil altın mübarek Eşim tutmasa face'te profil resmi yapacam oderece sevinç kaynaği

Kimler doğum yaptı bu arada, takip edemedim ben....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…