- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.381
Hadi beni yalnız bırakma birlikte doğuralım
Fotoğrafını ilk gördüğümde aklımdan geçen tek şey "allahım nasıl güzel bi kadın ve gerçekten minik bir kediciğe benziyor" demek oldu. O kadar birbirine yakışan bir çiftsiniz ki eşler birbirine benzermiş derler doğruymuş. Allah mutluluğunuzu bozmasın,barışınızla çoook mutlu olun emi
Ayyy Maşşallah yakışıklı gelmiş...Allaha şükürler olsun sağsağlim gelmiş prenses.Çok sevindim senin ve eşinin adına darısı başımızaaa
var canım doğum yapan. medvecezir,kedicikler ve aramıza yeni katılan phalanx arkadaşımız doğum yaptıtakipteyim demek yetersiz kalır direk peşlerindeyim :)) sesi çıkmayan arkadaşlar için önlemimizi aldık merakta kalmayalım diye. numaralarını gönderdiler bana, ben de tek tek onlara verdim numaramı.. sen de gönderirsen aslında iyi olur şekerim
kodu alırım canım da umarım geçen haftaki gibi olmaz. sorun vardı sitede.. kimse alışveriş yapamadı.. belki düzelmiştir bu hafta bilmiyorum
ben aldım çoktan ama başlamadım...doktora sordum 1-2 hafta kala başlarsın dedi ama arkadaşlar 1 ay önce başla diyor..bilemeidm ben de...haftaya ya da öbür haftaya başlasam mı ki...
bu arada kedicikten haber var mı geçmişi okuyamadım,doğum yapmış mı nasılmış?
KEDİCİK MAŞALLAH BU MİNİK ADAMA NASIL TATLI MASUM OYY KUZUM.SANKİ KARDEŞİM DOĞUM YAPMIŞ GİBİ SEVİNDİM. NASIL BİR BAĞ OLDU ARAMIZDA BÖYLE ALLAH SAĞLIKLA BÜYÜMEYİ NASİP ETSİN. SENİ VE BABASINI TEBRİK EDİYORUM. TOPARLANINCA DÖN ARAMIZA.
kediciğim canım benim yaa nasıl mutluyum şuan anlatamam alıntı yapmıştım şaşkınlıkla oda gitmiş yaa ... maşallah güzel barışa cok şeker ismide harika sendende böle bi isim beklenirdiii inş. barış dolu bi ülkede yaşar minişlerimiz...kavgasız,savaşsız musmutlu çocuklar gencler olurlar kocaman öpüyorum siziiiiii
bu arada kızlar arasta canımcım bugün sabah kalktım pc açmak için elektrik yok delii oldum ...börülcemde bizdeydii dedim en iyisi gidip saçlarımı kestirelim aradan cıksın tek başıma gidemem dedimm öle kuaföre gittik gelişimizz kaçı buldu zatenn sizdede bi çenee oku oku bitiremedim vallaakusura bakmayın meraktaa bıraktımmmmm benim bıdış akıllı akıllı oturuyoo doğmaya niyetii yok şimdilikkk
phalanx canım Allah analı babalı büyütsün maşallah yaayavaş yavaş gelioo kuzucuklarrr sütünde gelirr canım üzme kendinii...Allahım hepsine sağlıklı uzun ömürler versinnnnnn
ayy çok güzel maşallah
çok geçmiş olsun canım....Allah analı babalı büyütsün...sağlıklı uzun bir ömrü olsun Barış'ın....:)
çok uğraştırmışlar seni ama neyseki sağsalim atlatmışsınız..çok sevindim...darısı başımıza...
benim de dr.um epidural sezeryan öneriyor..öyle olacak yani...genel anestezi önermedi ama istersen yaparız dedi...kararsızım hala...genel anesteziyle ilgili değil de epidural ve spinal konusunda kararsızım...hayırlısı inşallah
tekrar tebrikler
allah analı babalı büyütsün gözümüz aydın vatana millete ailesine hayırlı evlatlar olsunlar ömürleri bahtları güzel ve bereketli olsun inş darısı bizlere
Canim gecmi kaldim bilmiyorum, gecmisi okurken bekleyemeden yazayim dedim. Bu mubarek gunde sikintisiz saglikla yavrunu kucagi a alirsin (veya almissindir) insallah... Dualar sizinle...
Kedicikler; 41 kere maasallah cok duygulandim yavruna dua okuyarak baktim resmine. Tebrik ederim seni ve aileni...
Allahım maşallahhne tatlı bebeksin sen Allahım korusun senii ...kedicik güle güle büyüt bebeğini çok sevindim
BİZDE SANAAAAAAAAAA
GÜZEL OĞLUŞUN NAPIYOOO CANIMMM OYY NASIL MİS KOKUYODURRRRRRR
Annelik nasıl gidiyooo tatlışş herşey yolunda dimiiiiiii
kedicikler süpersinn hepsini okudunmuuuuuu :)
napıoo barış bebişş...sende ii misinnn?
Fotoğrafını ilk gördüğümde aklımdan geçen tek şey "allahım nasıl güzel bi kadın ve gerçekten minik bir kediciğe benziyor" demek oldu. O kadar birbirine yakışan bir çiftsiniz ki eşler birbirine benzermiş derler doğruymuş. Allah mutluluğunuzu bozmasın,barışınızla çoook mutlu olun emi
oyyy kedicikimm valla azmetmişsin nerdeyse bütün geçmişi okumuşsun
minik kedicik napıyooo iyisiniz dimi? hayat size güzel şimdiii yaaaa
evet yaa tam bi kedicikkk bukadarmı şeker olunurrr
Kızlarr güzel haberlerı okudukca mutlu oldum.. Benım bebısım dönmemıs.. Salı gunu doktor bakıcak .. Olmadı tarıh kararlastırz dıyor.. Sezeryan ne kadar sürüyor.. Amelıyattan korkuyorum..
Aynen canım ya sinir harbi yaşadım ama şimdi daha sakinim. Ben hem ego tatmini hem kapris olduğunu düşünüyorum.Sağol tavsiyelerin için.Allah allah itiraz etmemişsin , illa bunu giyeceğim diye ısrarcı olmamışsın daha ne yapacakmışsın ki !!
Haklısın lafını ne çok seviyorlar , hep bir teyit hali , hep bir onaylanma ihtiyacı niyesini bilemiyorum ego tatmini mi yoksa sadece kapris mi !! Canını sıkma diyeceğim belki demesi kolay geliyor dersin ama zamanla sıkmıyorsun şu an en azından başka şeyle oyalan kafanı dağıt yoksa sinir harbi yaşatır haksız değilken haksız gibi muamele görmek .
Ayy biz de bikini mayo kavgasını hala yapıyoruz. Dibimde deniz var hamile kadın bikini mi giyermiş mayo alalım dedi diye inadımdan denize gitmiyorum. Mayo alan giymem ben diyorum. Kıyafet konusunda takık ama ben çoğu zaman inatlaşmadan değiştiriyorum sonrası 3 gün küslük ve deli kavga...giyim konusunda ilk 3 ay flan omrumu yedi bnm kocam.tatile gttk bikini gydm sinirlendi..bn sennle grmem denize senn gbi varmi bska bi bak diyo bnde donlami giricem denize boyle girilir dedm gitti bnsz girdi denize dayanamadi gldi ozur dledi bikiniyi oyle astik..bikerede kocamn akrqbasinn dugunu vardi.diz kapaginb ustunde bi elbise gydm yok efendm topuklu ayakkabi sevmezmis elbise kisaymis..gtmzmis dugune ustumu degstrmzsem bnde sen bilirsn senn akrabalrn dedm.pes etti son 10 dakika gttk dugune..bn ne gycemi bilirm..bde babam annem bana giyimimde hc karismazdi bikinilerimi bile babamla secerdm ben..ayarimi bilirm hele bide hamilelikte bi laf ettimi iyice cildiriyrm gydgmz ayni seyler cok secenek var sanki
Evet işte konu uzamasın diye ses etmedikçe üstüme geldi şimdi ben daha da çok hırslandım. Barışmak istediğini çok sanmıyorum çünkü kendini haklı görüyor. Tavırlarından anlıyorum. Ayyy basit bi konu ne kadar büyüdü burda yazılmaya değmez bile ama yaptığı haksızlığa delirdim ve anlatmadan duramadımCanım konu uzamasın diye sen gerekeni yapmissin, bırak istediği kada sürat yapsın, uzatmamasi ve gelip seni öpmesi gereken eşin diye düşünüyorum .barismak isteyince barış ama
Cunku biz barismak isteyince onlar hemen barışıyorlar :)
bugün evlilik yıldönümümüz bebişimiz bugün gelseydi iyi olurdu :))
5 ağustosta bebek patlaması yaşıcak sanırım topik 5 ağustos doğumlu bebiş cok olucakkk
Yaaaa öyle güzel şeyler yazmışsınız ki, okumamak da ne demek...........................
Şimdi çok daha iyiyiz. Ucundan bi sarılık atlattık ama hastaneye yatmaya gerek kalmadı allahtan.
Bu sabah da Barış bizi altın renkli kakayla ödüllendirdiTehlike geçti çok şükür.
Memişler dev gibi olduUçlar daha az acıyor... İşte böyleeee :)
Siz neler yaptınız? Nasıl gidiyor?
Alıntılar bile sığmadı söyleyecek söz bulamıyorum........
Ehhe bizim de 5agustos :)) yuzum gozum sisene kadar aglamak istiyorummmm:)))
şşimdiden sürelim mi yani kremi
Günaydın kızlar bugün erkenciyiz. Suloz'u merak ettim uyku tutmadıBir de size bir haberim var tam emin değilim ama nişanım gelmiş olabilir Yani tarife çok uyan bişey geldi ama bilmiyorum artık Kahverengi ya da kırmızı bişey değil. Böyle sümüğümsü kımıl kımıl bişey. Sabah sabah mide bulandırmada üstüme yok di mi. Tamam kızmayın
Yaaaa öyle güzel şeyler yazmışsınız ki, okumamak da ne demek...........................
Şimdi çok daha iyiyiz. Ucundan bi sarılık atlattık ama hastaneye yatmaya gerek kalmadı allahtan.
Bu sabah da Barış bizi altın renkli kakayla ödüllendirdiTehlike geçti çok şükür.
Memişler dev gibi olduUçlar daha az acıyor... İşte böyleeee :)
Siz neler yaptınız? Nasıl gidiyor?
bugün evlilik yıldönümümüz bebişimiz bugün gelseydi iyi olurdu :))
bayram öncesi şekerlemelerii gelioooo
Bende o dertten çok çektim canım hala da çekiyorumMerhaba hamişler ay ne güzel bebişler gelmeye başladı darısı hepimizin başına saglıkla inşallah..Bana gelicek olursak ne güzel hamilelilk geçiriyorum derken bir kaç haftadır tatlı tatlı kaşınıyordum ancak son hafta artık ızdıraba döndü özellikle geceleri yanmayla beraber kaşınıyorum hemde nasıl Allah kimseye vermesinDoktorum dahiliyeye yolladı ilaç verdi hamilelikte oluyormuş korkmamamı söyledi tabi ben internette araştırma yaptıkça paranoyaya bağladım bişi olmaz indiririz dedi ve doğum tarihimi 5 agustosa çekti o tarihe kadar kendi gelmesse tabi..Sizde de varsa mutlaka danışın doktorunuza kızlarrr.. Off hayırlısıyla elimize alsak hepimiz bebişlerimizi zaman bana geçmez oldu
Kedicik ben yaZamadim ama hep takipteydim. Anneme de hikayeni okudum ana kiz karsilik agladik. Oglun da sen de cok tatlisiniz masssssallahhhh
ayy çok şükür canım atlatmışsınızz ,altın renkli kakada gelmiş yaaa daha nolsun en büyük ödüll
memişler doğumdan sonra büyüyoo yanii benim öle kocaman diiler cünküm şimdiiibol bol sütün olsun kuzucummm barışın tosbik karnı doysun
bizde napalım bekliyoruzz minişleriii kim doğurdu kim doğurcakk az kaldıı geriye sayıyoruzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?