2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim stresi birak bebegine zarar verir benimde bir bucuk yillik vaji gecmisim var normal dogum yapicam allah izin verirse hic kimseyi dinlemiyorum korkunc seyler anlatiyorlar insan kafasina ne koyuyorsa onu yasiyor bence hurma ye bol bol dogumu kolaylastirsin ben basladim

Normal doğurmak isteyn arkadaslar bol bol yürümek kazınmış yürüyüş yapiyormusunuz

Aynı şey çatı muayenesi sonrası bana da oldu. Sonrasındaki muayenede olmamıştı. Narin Nazenin e ben de katılıyorum muayene sonrasında olduysa nışan olmama ıhtımalı yüksek.

çok üzgünüm iki gündür ağlıyorum evde
bebğim daha doğum kanalına girmemiş ve hiç açıklığım yokmuş.
sancımda yok - sürekli aktifim yürüyüş ve spor yapıyorum düzenli bir şekilde.
doktorum sezeryan olmam gerektiğini söyledi - ben kendimi o kadar inandırmışım ki normal doğum yapacağıma anlattıkları karşısında
resmen yıkıldım.
bebeğin kafasının haftasına göre yaklaşık bir hafta önde gidiyor kilosu 3600 civarında bundan sonrada kanala girmesi çok zor dedi
normal doğum yapamayacağımı söyledi - 1 ağustosa sezaryan günü aldık - ama çok korkuyorum.
yazarken bile gözlerim doldu nedensiz yere sürekli bir anda ağlama krizleri geçiriyorum.
öylesine içimi dökmek istedim.

merhaba canım, inan boşuna korkuyorsun. Bebeğin iyi değil mi önemli olan bu bence. Kilosu maşallah çok iyi.
Ne şekilde olduğunun önemi yokki. Bak benim bebeğim kaç hafta geriden geliyor, kilosu düşük
benim şuan en son düşüneceğim şey nasıl doğum yapacağım
yanlış anlama herkesin sıkıntısı farklı, elbette sana bu durum çok zor geliyordur
demek istediğim bunu için bebişini üzme germe

Canım benim bebeğimin 39. haftası haftaya Salı günü doluyor. Ve başından beri bebeğimin karın çevresi normalden biraz küçüktü. Çünkü geç döllenme olmuş normalde SAT tarihimin sonunda olmuş döllenme.

Sakın moralini bozma bebeğin organlarında ve gelişiminde sıkıntı yoksa ölçümleri normalse kilosu hiç önemli değil. Mesela bizimki şuan max 2900 gram ve haftaya doğum var. Üstelik daha once 1 ay kılo almadığı da oldu. Bende zayıf bır anneyım ve ınsulın dırencım var doktorum sen ıstesen de cok kılolu bebek doğuramazsın demıstı. Bebeğin kılo almaya devam da ediyormuş neden doktorun alınması gerek diyor anlayamadım?? :) Bence bunu kendısıne de soru olarak sormalısın..

Son düzenleme:
kızlar 11 de gittim doktora az önce geldim yarın sabh yatış suni sancı ile açılmam halen 1 cm hakkımızda hayırlısı olur inşallah rabbim yardımcımız olsun inşallah gece sancım gelirde rahat olur doğumum inşallahhhhhhhhhhhhh tek isteğim bu :)

canım öncelikle bir sakin ol ve ağlama lütfen :/ kendini bu kadar üzecek bir şey yok. çok şükür ki bebeğin sağlıklı,kilosu normal,her şey yolunda.. bundan sonra kanala girmesi çok zor demiş doktorun ama son bir kaç gün içinde bile kanala girmesi mümkün olabiliyormuş diye biliyorum konuşulmuştu burada da.. madem bu kadar rahatsız oldun doktorun söylediklerinden, sana tavsiyem başka bir doktora daha görün bakalım aynı şeyleri o da söyleyecek mi ama ağlamak üzülmek yokk artık

Selam kizlar
Bugün son kontrolüm vardı bebeğin suyu azalmış kilosuda 3750 olmuş nst de de sancim çıktı doktorum daha bir haftan var ama bekleyemeyiz dedi daha da kilo alır suyu biter riskli olur dedi yarın sabah 5 te yatis yapicam suni sancı verecekler hiç istemiyorum ilk doğumumuda suni sanciyla yapmıştım çok kötüydü sezeryan yap dedim olmaz durup dururken neden yapayım dedi. Lütfen kızlar bana dua edin kolay bir doğum olsun bir an önce kavusayim bebeğime. Her kese hayırlı doğumlar

Allah kolaylık versin. İnşallah sağsalim kucağına alırsın yavrunu.

slmm kızlarr. nasılsınzz? geçmişe bakacakk gücümm yokkk gibiii ama bakmadanda duramycmm sanırımmm. minkk kızımnnn izin verdiğii derecee bkmaya çalışacmmm.. biz kızımla iyiyz ama süt sorunumuz var ve kuru kalabalıkk sorunumuzz. cümbür cemaatizz maaleseff. hatta 2 gün önce bir odada ben ve bebişm dışında 4 kişi daha vardıı. öle uyudukkkgece.. artık nefes alackk oksijenn yoktuu ynii düşünün.. neyseki bügün birazz dağıldıı insanlarr.. siz siz olun 40 ınız çıktıktan sonra eş dost akrabaya haber verinn DDDDDD
herkesee iyi dileklerinden dolayııı çokk çokk teşekkr ediyrmmm. herkess en kısa zamnda bebişlerine kavuşurr inş.. yenii doumm yapanlar var mıı çokk merakk ediyrmmm.. nasıll alışmışımm burayaa hergün aklım sizlerdeee. kuş lokumumlaa sizii ve bebişleriniziii öpüyrzzz...

Canım seninle ayniyiz bende yarın sabah yaticam suni sanciyla doğum yapicam ALLAH yardımcımız olsun

normall doğumm düşünenn arkadaşlarrr hurma yemeyi unutmayınnn, ahududu yaprağı kaynatıpp içinn. ve eger bulabilirsenizzz hac çiçeğii alıp suya koyup için.. ben bunlarıın hepsini yaptımmm ve doktorumm bile açılma hızına şaşırmıştıı. çok hızlı açılmamm oluyrduu.. ve çok şaşırttı doktorum beni,i devlet hastanelerinde doğumu ebeler yaptırır doktor gelmez ama benimm doktorumm doğumun başından beri yanımdaydıı sağolsunn. ona bir teşkkr ziyaretii yapmayı düşünyrmmm :))

Bebegin streste olması ne demekmiş? Anlamadım ben canım neden alıyorlar ?

cnm bebek 40 dk boyunca hareketsiz çıktı nstde grafik dümdüz oldu doktor hemen serum takın alabiliriz dedi neden böle olur dedim bebek streste yada asabi olur dedi, sonra serumdan sonra hareketlendi ama hergün nstye gir dedi ama gözüm korktu benimde herhalde sezeryan olacam 5ten sonra girecem nstyede acilden giriş yapcam devlet hastanesine doktorum ilde 1 saat aramız

36. haftadan beri yediğim hurmanın haddi hesabı yok ama kızımın gelmeyede niyeti hiç yok

Bizler girişimci ev hanımları olarak siz değerli müşterilerimize gıda ile ilgili bir çok alanda hizmet vermeyi amaçlamaktayız.

Doğum, doğum günü, nişan, kına, sevgililer günü, evlilik yıldönümüz için farklı tatları birlikte yakalama arzusundayız..

Özel Günleriniz için nefis kurabiyelerimiz ve çikolatalarımız,

Çeşit çeşit şerbetler (lohusa şebeti vs..),

Organik malzemeler kullanılarak özenle tarladan sofranıza gelen sağlıklı zeytinyağlılarımızı ,

Ayrıca özenli anneler için hazırlanan kışlıklarımız da ,
siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz..

Ürünlerimizde sağlığa aykırı ve yabancı katkı malzemesi bulunmamaktadır..

Kurabiyelerimiz, çikolatalarımız, kışlıklarımız TÜRKİYE'nin heryerine kargo ile gönderilir..

*Fiyat bilgisi ve diğer sorularınız için lütfen bize mesajla ulaşın...

* Ürünlerimiz kişiye özel yapılmaktadır...

En güzel ve özel günlerinizde görüşmek dileğiyle...

GecEn gun benimki de hareketsizdi. Meger uyuyormuş cocuk . Tekrar nst ye bakıldı mı sonra. Yine mı hareketsizdi çıktı ?

Bu gün farkılı bir dr a gittim cumaya sezaryanım var normalde 38+2 de bide o baksın dedi önce bebeğin çok iri gözüküyor dedi 4 kg civarınd bende nasıl olur geçen hafta 3kg dı bir haftada 1 kg alırmı bişeymi var yoksa dedim oda başı büyük belkide kilosu okadar olmayabilir dedi kafası 40 haftaya dayanmış dedi bende şimdi haftasına göre bebek ölçülerine baktım internetten ortalamada gidiyor gibi 96 mm bpd si yani başı normal bence ama yani tabloyo göre çok korkmuştum başta ama şimdi iim sizcede öledir değilmi benimle ölçülerinizi kıyaslayıp yorumlarmısınız

Normal doğurmak isteyn arkadaslar bol bol yürümek kazınmış yürüyüş yapiyormusunuz

Malesef düzenli yürüyüş yapamıyorum belki evde kaldığım süre içinde yaparım yani inşallah :26: Yalnız hep merdiven kullanmaya gayret ediyorum umarım faydası oluyordur.

Canım tüm misafirlere rağmen yazdıkların çok pozitif geldi ne güzel kimse keyfini bozamamış çok sevindim Minik kızını bizim için de öp annesi

İnşallah doğumun kolay geçer canım hızlı hızlı açılman olsun fazla çekme o sancıyı dua ederiz tabiki

Canım seninle ayniyiz bende yarın sabah yaticam suni sanciyla doğum yapicam ALLAH yardımcımız olsun

Bişey sorabilirmiyim kızlaar??
Nişan,su gelmeden hiç açılma olmadan, suni sancıyla doğum başlatılıyomu başlatılıyosa bebeğe zararı yok muu? Bnmde 40. Haftam bitiyo ve sıpam gelmek bilmiyo :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…