- 28 Ocak 2013
- 255
- 4
- 26
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.461
kızlar bugün 37 oldum haftaya 38 kontrol var ayın 6 sında doğum şekline karar verecek doktor çatı felan.bayramada burada değil doktorum ya derse hemen alalım ben izne çıkacam derse ben istemiyorum daha küçük almazsada bu sefer ben bayramda doğurmaya kalkarsam doktorumun izni en az 1 hafta annemde yok yanımda imdatttt bebeğim erken alınmasın ama doktorsuzda kalmasın maşallah normal yanlısı doktor da yok cesaret vereceklerine yok öyle şeyler söylüyorlar ki zaten vajinimus geçmişim var iyice strese giriyor insan kızlar çok dertlendim Allahım yardımcımız olsun insanın önünü görememesi stres yapıyor
parça kısmını anlamadım ama eger açık renk kanlı akıntı ise nişanda olabilir dünkü çatı muayanesinden sonra olabilen kanamada olabilir çatı muayenesinden sonra kanama olabiliyor benim ilk kızımda çatı muayanesinden sonra kanamalı akıntı oldu o gün ve sonraki gün bu seferki çatı muayenemden sonra kanama olmadı ama bikaç gün yoğun sarı renk akıntım oldu yinede doktorunu haberdar et istersen
çok üzgünümiki gündür ağlıyorum evde
bebğim daha doğum kanalına girmemiş ve hiç açıklığım yokmuş.
sancımda yok - sürekli aktifim yürüyüş ve spor yapıyorum düzenli bir şekilde.
doktorum sezeryan olmam gerektiğini söyledi - ben kendimi o kadar inandırmışım ki normal doğum yapacağıma anlattıkları karşısında
resmen yıkıldım.
bebeğin kafasının haftasına göre yaklaşık bir hafta önde gidiyor kilosu 3600 civarında bundan sonrada kanala girmesi çok zor dedi
normal doğum yapamayacağımı söyledi - 1 ağustosa sezaryan günü aldık - ama çok korkuyorum.
yazarken bile gözlerim doldu nedensiz yere sürekli bir anda ağlama krizleri geçiriyorum.
öylesine içimi dökmek istedim.
ya kızlar kontrolden geldim, en son perşembe günü gitmiştik kendi doktoruma
yurtdışında olduğundan bugün başka bir doktora gittik
moralimi alt üst etti, daha önce de yazmıştım size benim kendi doktorum
bebeğin senin gibi minyon olacak ama gelişim geriliği yok demişti
bugünkü doktor karın çevresi bir ay geriden geliyor,
eğer geç döllenme varsa normal dedi ilk üç aya bakmak gerek dedi
içerde sıkıntıda olabilir dedi kilo alımı açısından dedi
gününü doldursun alınmalı bence dedi
organları gelişmiş dedi ama kilosu 2510 gram çıktı
geçen perşembe yani 4 gün evvel 2420 idi
sonuçta az da olsa kilo alıyor bebek
doktor moralimi bozdu
haftaya alınsın diyo bi de kendi doktorum değil yani
çok üzgünümiki gündür ağlıyorum evde
bebğim daha doğum kanalına girmemiş ve hiç açıklığım yokmuş.
sancımda yok - sürekli aktifim yürüyüş ve spor yapıyorum düzenli bir şekilde.
doktorum sezeryan olmam gerektiğini söyledi - ben kendimi o kadar inandırmışım ki normal doğum yapacağıma anlattıkları karşısında
resmen yıkıldım.
bebeğin kafasının haftasına göre yaklaşık bir hafta önde gidiyor kilosu 3600 civarında bundan sonrada kanala girmesi çok zor dedi
normal doğum yapamayacağımı söyledi - 1 ağustosa sezaryan günü aldık - ama çok korkuyorum.
yazarken bile gözlerim doldu nedensiz yere sürekli bir anda ağlama krizleri geçiriyorum.
öylesine içimi dökmek istedim.
Selam kizlar
Bugün son kontrolüm vardı bebeğin suyu azalmış kilosuda 3750 olmuş nst de de sancim çıktı doktorum daha bir haftan var ama bekleyemeyiz dedi daha da kilo alır suyu biter riskli olur dedi yarın sabah 5 te yatis yapicam suni sancı verecekler hiç istemiyorum ilk doğumumuda suni sanciyla yapmıştım çok kötüydü sezeryan yap dedim olmaz durup dururken neden yapayım dedi. Lütfen kızlar bana dua edin kolay bir doğum olsun bir an önce kavusayim bebeğime. Her kese hayırlı doğumlar
kızlar 11 de gittim doktora az önce geldim yarın sabh yatış suni sancı ile açılmam halen 1 cm hakkımızda hayırlısı olur inşallah rabbim yardımcımız olsun inşallah gece sancım gelirde rahat olur doğumum inşallahhhhhhhhhhhhh tek isteğim bu :)
Bebegin streste olması ne demekmiş? Anlamadım ben canım neden alıyorlar ?
Dediğin gibi canım inşallah dinlenebilirim ben de evden devam edicem ama buradaki gibi olmaz diye düşünüyorum. İşyerinde kod adım YETİŞ
Canım sadece nst zamanı değil gün içinde de hareketsiz mi? İnşallah sağlıkla gelir bebişin canım haberlerini bekliyoruz
normall doğumm düşünenn arkadaşlarrr hurma yemeyi unutmayınnn, ahududu yaprağı kaynatıpp içinn. ve eger bulabilirsenizzz hac çiçeğii alıp suya koyup için.. ben bunlarıın hepsini yaptımmm ve doktorumm bile açılma hızına şaşırmıştıı. çok hızlı açılmamm oluyrduu.. ve çok şaşırttı doktorum beni,i devlet hastanelerinde doğumu ebeler yaptırır doktor gelmez ama benimm doktorumm doğumun başından beri yanımdaydıı sağolsunn. ona bir teşkkr ziyaretii yapmayı düşünyrmmm :))
cnm bebek 40 dk boyunca hareketsiz çıktı nstde grafik dümdüz oldu doktor hemen serum takın alabiliriz dedi neden böle olur dedim bebek streste yada asabi olur dedi, sonra serumdan sonra hareketlendi ama hergün nstye gir dedi ama gözüm korktu benimde herhalde sezeryan olacam5ten sonra girecem nstyede acilden giriş yapcam devlet hastanesine doktorum ilde 1 saat aramız
Normal doğurmak isteyn arkadaslar bol bol yürümek kazınmış yürüyüş yapiyormusunuz
slmm kızlarr. nasılsınzz? geçmişe bakacakk gücümm yokkk gibiii ama bakmadanda duramycmm sanırımmm. minkk kızımnnn izin verdiğii derecee bkmaya çalışacmmm.. biz kızımla iyiyz ama süt sorunumuz var ve kuru kalabalıkk sorunumuzz. cümbür cemaatizz maaleseff. hatta 2 gün önce bir odada ben ve bebişm dışında 4 kişi daha vardıı. öle uyudukkkgece.. artık nefes alackk oksijenn yoktuu ynii düşünün.. neyseki bügün birazz dağıldıı insanlarr..siz siz olun 40 ınız çıktıktan sonra eş dost akrabaya haber verinn DDDDDD
herkesee iyi dileklerinden dolayııı çokk çokk teşekkr ediyrmmm. herkess en kısa zamnda bebişlerine kavuşurr inş.. yenii doumm yapanlar var mıı çokk merakk ediyrmmm.. nasıll alışmışımm burayaa hergün aklım sizlerdeee. kuş lokumumlaa sizii ve bebişleriniziii öpüyrzzz...
Selam kizlar
Bugün son kontrolüm vardı bebeğin suyu azalmış kilosuda 3750 olmuş nst de de sancim çıktı doktorum daha bir haftan var ama bekleyemeyiz dedi daha da kilo alır suyu biter riskli olur dedi yarın sabah 5 te yatis yapicam suni sancı verecekler hiç istemiyorum ilk doğumumuda suni sanciyla yapmıştım çok kötüydü sezeryan yap dedim olmaz durup dururken neden yapayım dedi. Lütfen kızlar bana dua edin kolay bir doğum olsun bir an önce kavusayim bebeğime. Her kese hayırlı doğumlar
Canım seninle ayniyiz bende yarın sabah yaticam suni sanciyla doğum yapicam ALLAH yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?