2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende senin gibi normal dogum yapmayi cok istiyorum ve benim bebegimin de basi 2 hafta onde gidiyo.farkli doktorlara gorundum cogu normal yapamazsin dedi fakat baska bir dojtor buldm ki o da moralini bozma normal dogurabilirsin dedi. Benim deaz sonra kontrolum var heyecanla bekliyorum ins basi daha fazla buyumemistir ins normal dogum yapabilirm diye dua edip duruyorum haftalardir. Seni cok iyi anliyorum. Ins hersey yolunda gider.allah hepimizin gonlune gore versin...

Normal doğurmak isteyn arkadaslar bol bol yürümek kazınmış yürüyüş yapiyormusunuz
bol yurumek rahım kaslarını genısletıyormus ama ben artık yuruyemıyorum kı 15 dkda kesılıyorum her yerden bı agrı giriyor

canım kendını hıc bosna üzme bunlar senın en mutlu gunlerın saglıkla ınsallah bebegıne kavusacaksın sen uzulursen oda strese gırer karnında herseyde bı hhayır var dıye düşün ve doktoruna guven bence onlar bebegı rıske atmak ıstemezler benım annemde kardesımı doktor sezeryan dedıgı halde normal dogurmak ıstemıs ve cok sıkıntlar yasamıs dogum annında cunku bebek ırıymıs onun ıcın bana sımdı hep doktoruna guven der sonucta bu ısın ustaları onlar bız acemılerız hergun kacar tane bebek dogurttuyorlar hem senın doktorun guzelce acıklamasınıda yapmıs bence rahat ol tevekkül et

canım aynısı az önce benim de başıma geldi.çok koyu renk ve yoğun bir akıntı gördüm peçetede. doktoruma sordum hemen arayıp dün çatı muayenesi olduğum için muayenenin etkisiyle gelebilir dedi.bebeğin hareketleri normalse korkulacak bir şey yok dedi. ama benim 2 cm açılmam vardı.belki senin de açılman başlamıştır canım ya da çatı muayenenin etkisiyle de gelmiş olabilir.

5 dak uğrıyayım dedim çarşıya çıkıcaz birazdan annem filan geldi kızlar. Akşam girmeye çalışırım öpüyorum ve hepinizi özlüyorum

AraSta geldin mı kuzum .

Basil geciyor son hamilelik gunün? Fotoları çektirdiniz mı ?

Tüm hazırlıklar melekler ve çikolata hazır mı?

Hepsini geç sen nasılsın heyecan ne durumda?

İlk hamileliğimde gittiğim farklı doktorlar kızımın başının büyük olduğunu söylediler. Hamilelik şekerimden dolayı mantar enfeksiyonu vardı ve doktorum bebeğe bulaşabilir dedi. Ayrıca 42. haftada doğum yaptığımdan bebek 4 kilonun üzerinde 4. 100 gram ve 36,5 kafa ölçüsü ile doğdu. Bunların hiç biri moralimi bozmadı ve ben neşe içerisinde kendime ve Allah'ın bana verdiği güce inanarak bekledim. Lütfen kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin. Kaçıncı haftadasınız ki, bekleyemiyorsunuz ve bebek doğum kanalına girmeyecekmiş. Bir başka doktordan fikir almanızı tavsiye ederim. Türkiye'de pek çok dürüst ve normal doğum yaptıracak doktor var. Yani bir sıkıntı olur, bir acil durum vb. anlarım ama doğum başlamadan bu tür şeyler söyleyen doktorlara güvenmiyorum. En güzel zamanlarınızı lütfen ağlayarak geçirmeyin. Her şey çok güzel olacak. Ameliyat önemli bir müdahaledir, sonrasında halsiz, enerjisiz kalacak olan sizsiniz. Ben 2 günlük lahusa iken bebeğim hiç durmadan ağladığı için sabah 4 te hastaneye gittim. Meğer çok gazı varmış. Eğer sezaryenli olsaydım. Bebeğimle bu şekilde aktif ilgilenemeyecek veya çok ağır bir yükün altına girecektim vesaire. Size ve herkese kolay doğumlar diliyorum.

kızlar moralim çok bozuk ağladım bi de üstüne bir sürü.ben k. valşdede kalıyorum son 15 gündür çün,kü biz başka şehirde oturuyoruz ve dr um burda yani doğm burda olcak.evde sürekli gözüne batıyorum gibi hissediyorum kendimi.eşimde benim annemde kalmıyo ben gidiyorum sizi özlüyorum olmuyo böyle diyo.2 gündür evde karpuz var canımda istemesine rağmen kesip yemiyorum.bugün kesip dolaba koydu bende 1 dilim yiyeyim dedim daha keserken geldi akşama yetmez kalanı dolaba koy dedi.misafir gelcekte akşama.sanki ben oturup bir karpuzun hepsini yiycem.çok üzüldüm kestiğimide yemedim hepsini dolaba koydum.evde bi iş yapmıyorum die mi gözüne batıyorum bilemedim ki.ama ben buraya son haftalarımda evde yorulmayayım die geldim sözde(kocam öyle deyipte erken getirdi)ayrıca biz gelene kadar hergün 2 kez arayıp gelin diye ısrar ettiler rahat vermediler bize evde. artık evimede gidemem her an d. olabilir.

Canım benim çok hassasiz biz bu donemde . Öyle demek istememiştir belkide o kadar istemezdi gelmeni yoksa . Bazen büyükler çok yanlış ifade ediyorlar söylemek istediklerini

Sen şimdi doğumuna az kala böyle seyleri dert edip üzülüp ağlama .

canım son haftalarda yanılma payı çok yüksek oluyor. olmasa bile neden zor olsun ki bebeğin kilosu çok fazla değil.bence üzülme ve başka bir doktora daha görün derim.

Normal doğurmak isteyn arkadaslar bol bol yürümek kazınmış yürüyüş yapiyormusunuz

maalesef canım. gündüz tek başıma çıkıp yürüyüş yapmamı istemiyor eşim. o geldiğinde de geç oluyor yorgun oluyor çıkamıyoruz. ama evde yeterince koşturuyorum iş yapıyorum umarım faydası oluyordur

canım Allah yardımcın olsun umarım kolaylıkla ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın.

Bişey sorabilirmiyim kızlaar??
Nişan,su gelmeden hiç açılma olmadan, suni sancıyla doğum başlatılıyomu başlatılıyosa bebeğe zararı yok muu? Bnmde 40. Haftam bitiyo ve sıpam gelmek bilmiyo :/

bende seninle aynı durumdayım hatta 25 temmuz muhtemel doğum tarihiydi 5 gün geçti ve ne sancı ne açılma nede su gelme nişan var.perşembeye kadar bekleyelim dedi doktor acaba suni sancıyla açılma mı deneyecek bende çok tedirginim:26:

cnm bence baska bı dr daha görün bebegın ters sezeryana alalım dese anlarım 37 den sonra donmuyo dıolar acılman yok demıs e bnmde acılmam yok gunlerımız hemen hemen aynı nerdeyse bol bol yuru bebegın kanla gırer ıns. moralınıde bozma sezaryan olmak zorunda kalırsanda uzulme cnm önmlı olan bebegınle snn saglıgın ama bana normal doguma engel bısey görünmuyo gibi geldı baska bı dr daha görün bence

Evet canım o da olabılır. Gercı benımkı cok acık pembeydı, doktoru da aradım amelıyattaymıs fığer doktor da mesgulmuş. No stcı doktor altıda gelcrkmıs ben de esımı beklıyorum napsam bılemedım cunku bır ıkı saatır araralıklı sancım var hafıf hafıf. Belkı de acılma oluyordur devam ederse hastaneye gıdeceğim . Senın agrın var mı pekı

canım benim ne kadar zor bir durum, her an diken üstünde oturmak, yediğin iki lokmanın gözüne batması ve bunun lafını etmesi. Allah yardımcın olsun. biraz sabret canım üzülmemeye çalış, sıkma canını. annen yakınsa eğer arada sırada gidip bir gün kal. biraz rahat olursun en azından nazın geçer. üzülme tatlım.

Bişey sorabilirmiyim kızlaar??
Nişan,su gelmeden hiç açılma olmadan, suni sancıyla doğum başlatılıyomu başlatılıyosa bebeğe zararı yok muu? Bnmde 40. Haftam bitiyo ve sıpam gelmek bilmiyo :/

Evet canım zaten böyle durumlarda suni sancı veriyorlar bebeğe bir zararı yok herhalde benlm ilk doğumum da böyle oldu malesef suyuda doktor patlatiyor

Kızlar herkesin derdi ayrı valla :) bende sezaryan olmak istiyorum doktorum yapmıyor . Sabahtan beri ağlıyorum suni sancı verecekler diye buraya girmek iyi geldi biraz olsun moralim düzeldi

Kızlar herkesin derdi ayrı valla :) bende sezaryan olmak istiyorum doktorum yapmıyor . Sabahtan beri ağlıyorum suni sancı verecekler diye buraya girmek iyi geldi biraz olsun moralim düzeldi

cnm daha 8 günün var sunı sancıya gerek kalmadan kendı sancın gelır belkı kendıne cesaret ver bence bnmde normal olcak en son care sezaryen dogumda bı sıkıntı cıkarsa oda ama bn korkmuyorum sunı sancıdan da kendı sancımdan da kendını hazırlarsan korkmazsın yürüyüs yap hurma ye burda dogumu kolaylastran bır sürü sey paylastı arkadaslar bnm dogumumun kolay olcana o kadar ınandrdm kı kendımı rüyalarımda cok kolay dopgum yapıorum :) hatta bırınde ewde dogurdum dusun yani :)

sulozz çook tatlı büyümüş walla yakışıklın :))

doğuma girecekler hepiniz hayırlısıyla güsel haberlerle gelrisiniz inş.

biz de börek yap buzluğa at telaşındayız annemle

kızlar biz bugun ramazan girdiginden beri esimle ilk defa basbasa yemek yicez cok mutluyum :) bnm esimin ramaznda işleri cok yogun oluyo izin kullanmıyo iftardan sonra 9 gibi gelıyo ewe bnde bugun isden erken gelmesını istedm yemek yapaym beraber yiyelim dıye saolsun benı kırmadı ayarlamıs ısını aksama yemege gelıcek ama gelın görünki bnm belım pert oldu nasıl belım agrıyo kalca kemıklerım kırıldı sankı belım desen yattım kalktm gecmedı güzel bi masa hazaırlıyım kendm süslenym demiştim sımdı sanırım sadece yemek yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…