- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.481
çok üzgünümiki gündür ağlıyorum evde
bebğim daha doğum kanalına girmemiş ve hiç açıklığım yokmuş.
sancımda yok - sürekli aktifim yürüyüş ve spor yapıyorum düzenli bir şekilde.
doktorum sezeryan olmam gerektiğini söyledi - ben kendimi o kadar inandırmışım ki normal doğum yapacağıma anlattıkları karşısında
resmen yıkıldım.
bebeğin kafasının haftasına göre yaklaşık bir hafta önde gidiyor kilosu 3600 civarında bundan sonrada kanala girmesi çok zor dedi
normal doğum yapamayacağımı söyledi - 1 ağustosa sezaryan günü aldık - ama çok korkuyorum.
yazarken bile gözlerim doldu nedensiz yere sürekli bir anda ağlama krizleri geçiriyorum.
öylesine içimi dökmek istedim.
bol yurumek rahım kaslarını genısletıyormus ama ben artık yuruyemıyorum kı 15 dkda kesılıyorum her yerden bı agrı giriyorNormal doğurmak isteyn arkadaslar bol bol yürümek kazınmış yürüyüş yapiyormusunuz
doktorum sezeryan olmam gerektiğini söyledi - ben kendimi o kadar inandırmışım ki normal doğum yapacağıma anlattıkları karşısında
resmen yıkıldım.
bebeğin kafasının haftasına göre yaklaşık bir hafta önde gidiyor kilosu 3600 civarında bundan sonrada kanala girmesi çok zor dedi
normal doğum yapamayacağımı söyledi - 1 ağustosa sezaryan günü aldık - ama çok korkuyorum.
yazarken bile gözlerim doldu nedensiz yere sürekli bir anda ağlama krizleri geçiriyorum.
Kızlar bir saat önce kadar cok afedersınız lavaboya gıttığımde peceteye cook acık pembe koyu kıvamlı parca gıbı yogun bir şey geldi ama tam oembe değildi. Akıntım da olduğu için pek ayırt edemedım ama bu parça gıbıydı sanki .. Nişan olabilir mi sizce. Daha dun muayenem vardı doktor acıklık yok dedı ama nişan gelmesı için mutlaka acılma mı olması lazım bilginiz var mı kızlar. Aslında dın aksam sancıyla beraber kasılmam da oldu acaba açıklık oldu da mı nişan geldi ne dersiniz çok heyecanlandım.
Canim bende senin gibi normal dogum yapmayi cok istiyorum ve benim bebegimin de basi 2 hafta onde gidiyo.farkli doktorlara gorundum cogu normal yapamazsin dedi fakat baska bir dojtor buldm ki o da moralini bozma normal dogurabilirsin dedi. Benim deaz sonra kontrolum var heyecanla bekliyorum ins basi daha fazla buyumemistir ins normal dogum yapabilirm diye dua edip duruyorum haftalardir. Seni cok iyi anliyorum. Ins hersey yolunda gider.allah hepimizin gonlune gore versin...
kızlar moralim çok bozuk ağladım bi de üstüne bir sürü.ben k. valşdede kalıyorum son 15 gündür çün,kü biz başka şehirde oturuyoruz ve dr um burda yani doğm burda olcak.evde sürekli gözüne batıyorum gibi hissediyorum kendimi.eşimde benim annemde kalmıyo ben gidiyorum sizi özlüyorum olmuyo böyle diyo.2 gündür evde karpuz var canımda istemesine rağmen kesip yemiyorum.bugün kesip dolaba koydu bende 1 dilim yiyeyim dedim daha keserken geldi akşama yetmez kalanı dolaba koy dedi.misafir gelcekte akşama.sanki ben oturup bir karpuzun hepsini yiycem.çok üzüldüm kestiğimide yemedim hepsini dolaba koydum.evde bi iş yapmıyorum die mi gözüne batıyorum bilemedim ki.ama ben buraya son haftalarımda evde yorulmayayım die geldim sözde(kocam öyle deyipte erken getirdi)ayrıca biz gelene kadar hergün 2 kez arayıp gelin diye ısrar ettiler rahat vermediler bize evde. artık evimede gidemem her an d. olabilir.
resmen yıkıldım.
Normal doğurmak isteyn arkadaslar bol bol yürümek kazınmış yürüyüş yapiyormusunuz
Selam kizlar
Bugün son kontrolüm vardı bebeğin suyu azalmış kilosuda 3750 olmuş nst de de sancim çıktı doktorum daha bir haftan var ama bekleyemeyiz dedi daha da kilo alır suyu biter riskli olur dedi yarın sabah 5 te yatis yapicam suni sancı verecekler hiç istemiyorum ilk doğumumuda suni sanciyla yapmıştım çok kötüydü sezeryan yap dedim olmaz durup dururken neden yapayım dedi. Lütfen kızlar bana dua edin kolay bir doğum olsun bir an önce kavusayim bebeğime. Her kese hayırlı doğumlar
Bişey sorabilirmiyim kızlaar??
Nişan,su gelmeden hiç açılma olmadan, suni sancıyla doğum başlatılıyomu başlatılıyosa bebeğe zararı yok muu? Bnmde 40. Haftam bitiyo ve sıpam gelmek bilmiyo :/
resmen yıkıldım.
canım aynısı az önce benim de başıma geldi.çok koyu renk ve yoğun bir akıntı gördüm peçetede. doktoruma sordum hemen arayıp dün çatı muayenesi olduğum için muayenenin etkisiyle gelebilir dedi.bebeğin hareketleri normalse korkulacak bir şey yok dedi. ama benim 2 cm açılmam vardı.belki senin de açılman başlamıştır canım ya da çatı muayenenin etkisiyle de gelmiş olabilir.
kızlar moralim çok bozuk ağladım bi de üstüne bir sürü.ben k. valşdede kalıyorum son 15 gündür çün,kü biz başka şehirde oturuyoruz ve dr um burda yani doğm burda olcak.evde sürekli gözüne batıyorum gibi hissediyorum kendimi.eşimde benim annemde kalmıyo ben gidiyorum sizi özlüyorum olmuyo böyle diyo.2 gündür evde karpuz var canımda istemesine rağmen kesip yemiyorum.bugün kesip dolaba koydu bende 1 dilim yiyeyim dedim daha keserken geldi akşama yetmez kalanı dolaba koy dedi.misafir gelcekte akşama.sanki ben oturup bir karpuzun hepsini yiycem.çok üzüldüm kestiğimide yemedim hepsini dolaba koydum.evde bi iş yapmıyorum die mi gözüne batıyorum bilemedim ki.ama ben buraya son haftalarımda evde yorulmayayım die geldim sözde(kocam öyle deyipte erken getirdi)ayrıca biz gelene kadar hergün 2 kez arayıp gelin diye ısrar ettiler rahat vermediler bize evde. artık evimede gidemem her an d. olabilir.
Bişey sorabilirmiyim kızlaar??
Nişan,su gelmeden hiç açılma olmadan, suni sancıyla doğum başlatılıyomu başlatılıyosa bebeğe zararı yok muu? Bnmde 40. Haftam bitiyo ve sıpam gelmek bilmiyo :/
cnm bence baska bı dr daha görün bebegın ters sezeryana alalım dese anlarım 37 den sonra donmuyo dıolar acılman yok demıs e bnmde acılmam yok gunlerımız hemen hemen aynı nerdeyse bol bol yuru bebegın kanla gırer ıns. moralınıde bozma sezaryan olmak zorunda kalırsanda uzulme cnm önmlı olan bebegınle snn saglıgın ama bana normal doguma engel bısey görünmuyo gibi geldı baska bı dr daha görün bence
Kızlar herkesin derdi ayrı valla :) bende sezaryan olmak istiyorum doktorum yapmıyor . Sabahtan beri ağlıyorum suni sancı verecekler diye buraya girmek iyi geldi biraz olsun moralim düzeldi
36. haftadan beri yediğim hurmanın haddi hesabı yok ama kızımın gelmeyede niyeti hiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?