- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.501
ayy kızlar siz 10lardan15lerdesiniz benimki 5 ağustos benden sonra doğurcaklar fırtlattı biletık yok bizde manda etimi yedin die dalga geçiolar yiyince geç olurmuş eskiden, bende baya yoğurdunu yemiştim mandanın DDD doktorum bayramda yok yarın 39+0 oluorum 40a girioz yani artık kızım baya tembel ben epidural istiorum normal doğumda epidurali yapan ilde bi tek benim doktorum var oda gider bayrama kalırsam ben napacam:44::44::44::44::44:
kızlar biz bugun ramazan girdiginden beri esimle ilk defa basbasa yemek yicez cok mutluyum :) bnm esimin ramaznda işleri cok yogun oluyo izin kullanmıyo iftardan sonra 9 gibi gelıyo ewe bnde bugun isden erken gelmesını istedm yemek yapaym beraber yiyelim dıye saolsun benı kırmadı ayarlamıs ısını aksama yemege gelıcek ama gelın görünki bnm belım pert oldu nasıl belım agrıyo kalca kemıklerım kırıldı sankı belım desen yattım kalktm gecmedı güzel bi masa hazaırlıyım kendm süslenym demiştim sımdı sanırım sadece yemek yapıcam
canım ne güzel,ağzınızın tadı bozulmasında boşver süslenmebiziim de aramız bozuk hayırlısı...
çok üzgünümiki gündür ağlıyorum evde
bebğim daha doğum kanalına girmemiş ve hiç açıklığım yokmuş.
sancımda yok - sürekli aktifim yürüyüş ve spor yapıyorum düzenli bir şekilde.
doktorum sezeryan olmam gerektiğini söyledi - ben kendimi o kadar inandırmışım ki normal doğum yapacağıma anlattıkları karşısında
resmen yıkıldım.
bebeğin kafasının haftasına göre yaklaşık bir hafta önde gidiyor kilosu 3600 civarında bundan sonrada kanala girmesi çok zor dedi
normal doğum yapamayacağımı söyledi - 1 ağustosa sezaryan günü aldık - ama çok korkuyorum.
yazarken bile gözlerim doldu nedensiz yere sürekli bir anda ağlama krizleri geçiriyorum.
öylesine içimi dökmek istedim.[/QUO
Endıselenmeyın, dr unuza nacıl durum olusmadıkca normal dogumda ısrar ettıgınızı soyleyın. Ilk dogumumda dogum sırasında kanala ınmıstı bebegım.
hormonlardan dolayı bızımde arada tadımız kacıyo ama hemen toparlıyorz allahtan küs kalmıyoz :) ya bu arada arkadaslar ılıskıye girmek dogumu hızlandırıyomus kolay acılma oluyoms dogrumu kı temmz annelerı topıgınde okudugm dogum hıkayesınde esiyle iliskiye girmis kanamsı gelmis 5 cm acılmayla gitmis hasteneye cok kolay bı dogum olmus :) ayıptr sölemesı denesemmı dıye dusunuyrm da:))
ne güzel canım..bizimkini artık allah bilir kalbim param parça..neyse.benimde bi arkadaşım anlamıştı birisi normal doğum yapacakmış açılması olmamış ebe de sen hiç eşinle ilişkiye girmedin mi demiş kadına.doğrudur çünkü olmayınca orası küçülüyo ya.bende öle oluyo yani sanki hiç olmamış gibi hissediyorum ozaman doğumdanda tırsıyorum böle olunca hayırlısı bakalım
içim sıkılıyo herşeye ağlıyorum eşime alınganlık yapıyorummutsuz huzursuzum gece uyuyamıyorum...Allahım neler oluyo bana?:18: aslında her zmn neşeli pozitif biriyim alınganlık hiç yapmam ama...sanki eşim beni görevi bebek taşımak doğurmak olan bir fil gibi görüyo bunu demedi tabi ki ama ben bana sık sık sarılmasını bana nasılsın kuzucum bebiş nasıl diye durmadan ilgi göstermesini bekliyorum oysa o sadece nette oyun oynuo saatlerce bıkmadan usanmadan konuşmadan......en son daralıyorum ağlıyorum eee nooldu die kızıyo...okuyorum üflüyorum kendime sanki içime şeytan kaçmış inş. toparlanırım bi an önce ve kendimi üzmekten vazgeçerim
kızlarr günün sürpriz haberi "cucu1984" den yani cücümm den geldiiiiidün akşam saat 21:30 da kızını dünyaya getirmiş güzel annemiz normal doğum yapmış, şu an evdelermiş ve ikisi de iyiymiş çok şükür ayrıntıları sonra girip yazacakmış.. "her şey çok güzel" demiş bir de
çok mutlu oldum yaa.. Allah onları birbirine bağışlasın inşallah.. darısı biz bekleyenlerin başınaaaaa
cnm bnm inş esinle aranızdakı sorunu halledersınız hamıleyken ınsan daha ayrı bı ilgi bekliyo umarım düzeltirsiniz sıkma canını.
saol canım,affet dedi özür diledi ama çocuğunu düşündğünden gbi geldi bna..cok değersizim onun gözünde biliyorum bunu.annesi daha önemli ben kötü nyetli oldum bi anda onun gözünde..
ahh bu kv bence cnm degersiz fln degılsındır gözünde bnmde esım annesıne laf söyletmez ama bnm haklı oldugumu bılır hep bence esınde farkındadır herseyın ama iste annelerıne bısey dıyemıyolar üzme kendını bebegınız olunca düzelir aranız belkı esınde bı aıle oldugunuzn farkına varır belkı
Ne Çok Şey Kaçırmışım Yahuu.. Temmuz Bitti Bebekler Gelmeye Başlamış. Doğum Yapan Arkadaşları Tebrik Ediyorum, Geçmişin Tamamını Okuyamadım O Yüzden İsim İsim Alıntı Yapamayacağım..
Benim Oğlumda Büyüyor Artık. Bugün 13 Günlük Olduk. Çok Şükür Uslu Oğlum, Annesini Yormuyor. Yinede Devamlı İlgi İstiyor :)
Bu Da Oğlumun Yenilesi Dudakları..Öpüyoruz Hepinizi..
Eki Görüntüle 767553
kızlar moralim çok bozuk ağladım bi de üstüne bir sürü.ben k. valşdede kalıyorum son 15 gündür çün,kü biz başka şehirde oturuyoruz ve dr um burda yani doğm burda olcak.evde sürekli gözüne batıyorum gibi hissediyorum kendimi.eşimde benim annemde kalmıyo ben gidiyorum sizi özlüyorum olmuyo böyle diyo.2 gündür evde karpuz var canımda istemesine rağmen kesip yemiyorum.bugün kesip dolaba koydu bende 1 dilim yiyeyim dedim daha keserken geldi akşama yetmez kalanı dolaba koy dedi.misafir gelcekte akşama.sanki ben oturup bir karpuzun hepsini yiycem.çok üzüldüm kestiğimide yemedim hepsini dolaba koydum.evde bi iş yapmıyorum die mi gözüne batıyorum bilemedim ki.ama ben buraya son haftalarımda evde yorulmayayım die geldim sözde(kocam öyle deyipte erken getirdi)ayrıca biz gelene kadar hergün 2 kez arayıp gelin diye ısrar ettiler rahat vermediler bize evde. artık evimede gidemem her an d. olabilir.
kızlar bu fotoyu az önce nette gördüm
hemen paylaşayım dedim
prenseslerin odası için çok pratik ve şirin olabilir
ne dersiniz?
Eki Görüntüle 767779
kızlarr günün sürpriz haberi "cucu1984" den yani cücümm den geldiiiiidün akşam saat 21:30 da kızını dünyaya getirmiş güzel annemiz normal doğum yapmış, şu an evdelermiş ve ikisi de iyiymiş çok şükür ayrıntıları sonra girip yazacakmış.. "her şey çok güzel" demiş bir de
çok mutlu oldum yaa.. Allah onları birbirine bağışlasın inşallah.. darısı biz bekleyenlerin başınaaaaa
çok üzgünümiki gündür ağlıyorum evde
bebğim daha doğum kanalına girmemiş ve hiç açıklığım yokmuş.
sancımda yok - sürekli aktifim yürüyüş ve spor yapıyorum düzenli bir şekilde.
doktorum sezeryan olmam gerektiğini söyledi - ben kendimi o kadar inandırmışım ki normal doğum yapacağıma anlattıkları karşısında
resmen yıkıldım.
bebeğin kafasının haftasına göre yaklaşık bir hafta önde gidiyor kilosu 3600 civarında bundan sonrada kanala girmesi çok zor dedi
normal doğum yapamayacağımı söyledi - 1 ağustosa sezaryan günü aldık - ama çok korkuyorum.
yazarken bile gözlerim doldu nedensiz yere sürekli bir anda ağlama krizleri geçiriyorum.
öylesine içimi dökmek istedim.
Kızlar bebekler genelde 38 haftada doğuyormuş dogrumu
AraSta geldin mı kuzum .
Basil geciyor son hamilelik gunün? Fotoları çektirdiniz mı ?
Tüm hazırlıklar melekler ve çikolata hazır mı?
Hepsini geç sen nasılsın heyecan ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?