2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bencede iyi yapmışsınız foto ısını :) ayun cucu dogum yapmış sen yarın yapıyorsun :) Allah'ım çok heyecanlı .

Belli olmaz kiz idos belki bu gece bir aksiyon katar :)

canım doktorunla ilgili bişey diyemem ama bence başka bi doktora daha gözükmelisin dönmedi ters desen anlarımda kanala girmemiş demesi biraz tuhaf yürüyüş fayda edebilir belki kanal girmesi için lütfen stres olma ve başka bi doktorunda görüşünü al

Normal doğurmak isteyn arkadaslar bol bol yürümek kazınmış yürüyüş yapiyormusunuz

canım benim doktorumda normald hiç yürü demedi zaten çalışıyorsun o sana yeter diyordu ama son 2 haftadır yürü diyor demekki faydası var bende elimden geldiğince çok yormadan yüyümeye çalışıyorum

canım Rabbim yardımcın olsun inşallah suni sancıya gerek kalmadan kendi sancın gelir

hac çiçeğini doğum esnasında diyorlardı canım önceden içebiliyormuyuz doktorundan da Allah razı olsun

hakkınızda hayırlısı olsun canım geçen nst sırasında bir sürü hamilenin nst si sıkıntılıydı bundan mıdır acaba
5 dak uğrıyayım dedim çarşıya çıkıcaz birazdan annem filan geldi kızlar. Akşam girmeye çalışırım öpüyorum ve hepinizi özlüyorum

canım Allah yardımcın olsun az kaldı büyük ana inşallah sağlıcakla al bebeğini kucağına

canım eşin akşama bir koca karpuz alıp getirsin belki utanır yaptığından hamile kadının yemesi diğerlerinin yemesinden daha sevaptır herhalde

canım hormonlar maalesef bide eşlerin erkeklerin daha kaba düşünmesi eşini al karşına konuş hislerini paylaş seni anlamasını sağla maalesef erkekler düşüncesiz olabiliyorlar
hehehe bende mandanın yogurdunu yemısım cnm yaaa eskiler bişey diosa dogrudur.. baksana miniklerimiz gelmicem diolar...

canım sorma bi biz mi kaldık nee senin nasıl gidiyor görüşmeyeli keyfin yerindedir inşallah

saol canım,affet dedi özür diledi ama çocuğunu düşündğünden gbi geldi bna..cok değersizim onun gözünde biliyorum bunu.annesi daha önemli ben kötü nyetli oldum bi anda onun gözünde..

canım olur mu öyle şey seni kırdığını anlamıştır lütfen öyle düşünme

bak sen şu afacana demekki son hafta bile dönülebiliyormuş bunu kanıtladı bize

kesinlikle sana katılıyorum hem de sonuna kadar

Bencede iyi yapmışsınız foto ısını :) ayun cucu dogum yapmış sen yarın yapıyorsun :) Allah'ım çok heyecanlı .

Belli olmaz kiz idos belki bu gece bir aksiyon katar :)

Yok be hazırcı benim kızım. Birileri ordan çıkarmazsa çıkacağı yok. Anca trip atsın, kaş çatsın o

iyi akşamlar bayanlar,
umarım istediğinize hemen ulaşırsınız.
ben 1 yıllık evliyim( foruma da yeni katıldım) ama bebek kararı için emin değilim, siz bu kararı nasıl verdiniz tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Yarin melek gibi yüzü ile sana gulumseyip koklasirken utanicaksin bu sözlerinden demedi deme :)

Hehehehe bakalım utandırır belkim :)) Çok merak ediyorum yüzünü. Ultrasonda bi garip görünüyo bu bebişler. Dudakları filan çok kalın duruyodu son görüntülerde

hehehe bende mandanın yogurdunu yemısım cnm yaaa eskiler bişey diosa dogrudur.. baksana miniklerimiz gelmicem diolar...

Ben Masalın yerinde olsam sabırsızlanırdım o güzel odaya kavuşayım diye elimi çabuk tutardım. Hain Masal hala bekletiyor annişini o popo ısırılacak

Anaaaa şok oldum ne ara gitti doğuma bu kız ne zaman doğuruverdi maşallah Tam sürpriz yumurta oldu bebişi İyi olmalarına çok sevindim gözü aydın ya çok çok tebrik ederim.

Hayırlısı olsun canım ya vardır bunda da bir hayır aşağıdan çıkmak istemedi demek ki

Hikayesiz olur mu kızımmm senin ilk doğum tarihin 17 ağustos değil miydi? 31 temmuza kadar indi binbir hikayeyle

Valla canım bizimki öyle karar vermeyle falan olmadığı için o konuda yorum yapamıycam ama kesinlikle hamile kalmak için güzel bir aydasın :) Ekimden sonraya kalırsa çalışmaları kesin aman diyim son ayların yaza gelmesin

Hehehehe bakalım utandırır belkim :)) Çok merak ediyorum yüzünü. Ultrasonda bi garip görünüyo bu bebişler. Dudakları filan çok kalın duruyodu son görüntülerde

Hehe senin yine iyi bizimki haftalardır yüzünü göstermiyor ultrason kağıdı kocaman bir siyah :) ondan oncede koca burun koca dudak birseydi:)

Saglikli olsun kuzularımız ya gerisi boş :)

Hikayesiz olur mu kızımmm senin ilk doğum tarihin 17 ağustos değil miydi? 31 temmuza kadar indi binbir hikayeyle

Yok kız ne hikayesi gelişimi yavaşlayınca doktor tutmaya gerek yok daha fazla dedi. 2 güncük öne çekti. Bunu da ekliyim de bari 2 cümlecik fazla olsun Sanırım hayal gücüme de başvurmam gerekecek

Ya kızlar sizin bağlandığınız nst cihazları nasıl çalışıyor merak ettim. Duruselin durumundan sonra kafam karıştı çünkü benim ilk girdiğim nstde de bebeğimin hiç hareketi yoktu ve kimse olumsuz yorum yapmadı. Benim bağlandığım cihazın işleyişi şöyle; 2 bant sarılıyor göbeğin üstünden bir tanesi rahmin üst seviyesi civarında o sancıyı ölçüyor. Diğeri ise daha alttan bebeğin kalp atışını alıyor. Elime de bir buton veriyorlar bebek her kımıldadığında basmamı söylüyorlar. Yani hareket ölçümü manuel yapılıyor. Sizlerinki de böyle mi?

Yok kız ne hikayesi gelişimi yavaşlayınca doktor tutmaya gerek yok daha fazla dedi. 2 güncük öne çekti. Bunu da ekliyim de bari 2 cümlecik fazla olsun Sanırım hayal gücüme de başvurmam gerekecek

Aaa ben bu gelişmeyi kaçırmışım mesela :) Eminim sen güçlü yorumunla harika bir şekilde anlatırsın hikayenizi Hem güleriz hem ağlarız okurken. Gittim, doğurdum, geldim bunlar sana göre değil

hımm.. teşekkür ederm canım. sen hamilesin sanırım hayırlı doğumlar...

Hekese iyi aksamlar. Cok acil bisey sormam lazim cevap verebilecek birileri vardir ins. Surekli bi islaklik hissediyorum acaba suyummu geliyo diye tedirginim hatırladığım kadariyla bi ped vardi suyla rengi degisen onun ismini söyleyebilecek olan varmı.

Pedin adı hatırladığım kadarıyla al sense olması lazım

Slm lar heycanlı hamişler:) son günler baya stresli geçiyor sanki ...en azından benm gbi normal doğum olacakların bi nebze daha fazladır stresi taşıyamıyorum artık kendimi , adet ağrısı gbi ağrım oluyo, belim çok ağrıyo, bacağımın kasığa bağlı olan kemiklerine kramp giriyo.. Çok sızlanıyorum artık napıyım stres korku heycan karıştım , nezaman gelir bebeğim bilmiyorum ama her an panik halindeyim artık...
Doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim .cucu normal doğum yapmış herhalde merakla bekliyorum hikayesini....
Arasta yarın kavuşuyorsun yavruna inş sağlıkla alırsın kucağına şimdiden tebrik ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…