- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.521
Yavyum şekerleri daha önce almıştık bu gün de çikolataları aldık. 11.5 saat kaldı ahey ahey tey tey Ben iyiyim güzelim heyecanlıyım işte yaa. Fotolara gelince yaaa eşim doğum öncesi fotoları bi gördü ben böyle poz vermem dediCidden bana da biraz komik göründü Paketi ödemiştik stüdyo+hastane+ev çekimleri şimdi hastane ve ev olacak bir de albüm hazırlatıcaz. Yani stüdyoyu öyle telafi edicez :)
Yaa var ya o cücü buraya gelsin her türlü hesabını sorucam. Benden habersiz ve önce doğurmak heee. Cücü yandın sen elimden çekeceğin varHafifletici sebeplerin de var mesela ikiniz de iyiymişsiniz, herşey çok güzelmiş yoksa neler yapacaktım neler
Yaaaa ama herkesin doğum hikayesi enteresan oldu, benim hikayesiz bir doğumum olacak. Gittim, doğurdum, geldim mi diycem nayır nolamaz
çok üzgünümiki gündür ağlıyorum evde
bebğim daha doğum kanalına girmemiş ve hiç açıklığım yokmuş.
sancımda yok - sürekli aktifim yürüyüş ve spor yapıyorum düzenli bir şekilde.
doktorum sezeryan olmam gerektiğini söyledi - ben kendimi o kadar inandırmışım ki normal doğum yapacağıma anlattıkları karşısında
resmen yıkıldım.
bebeğin kafasının haftasına göre yaklaşık bir hafta önde gidiyor kilosu 3600 civarında bundan sonrada kanala girmesi çok zor dedi
normal doğum yapamayacağımı söyledi - 1 ağustosa sezaryan günü aldık - ama çok korkuyorum.
yazarken bile gözlerim doldu nedensiz yere sürekli bir anda ağlama krizleri geçiriyorum.
öylesine içimi dökmek istedim.
Normal doğurmak isteyn arkadaslar bol bol yürümek kazınmış yürüyüş yapiyormusunuz
Selam kizlar
Bugün son kontrolüm vardı bebeğin suyu azalmış kilosuda 3750 olmuş nst de de sancim çıktı doktorum daha bir haftan var ama bekleyemeyiz dedi daha da kilo alır suyu biter riskli olur dedi yarın sabah 5 te yatis yapicam suni sancı verecekler hiç istemiyorum ilk doğumumuda suni sanciyla yapmıştım çok kötüydü sezeryan yap dedim olmaz durup dururken neden yapayım dedi. Lütfen kızlar bana dua edin kolay bir doğum olsun bir an önce kavusayim bebeğime. Her kese hayırlı doğumlar
normall doğumm düşünenn arkadaşlarrr hurma yemeyi unutmayınnn, ahududu yaprağı kaynatıpp içinn. ve eger bulabilirsenizzz hac çiçeğii alıp suya koyup için.. ben bunlarıın hepsini yaptımmm ve doktorumm bile açılma hızına şaşırmıştıı. çok hızlı açılmamm oluyrduu.. ve çok şaşırttı doktorum beni,i devlet hastanelerinde doğumu ebeler yaptırır doktor gelmez ama benimm doktorumm doğumun başından beri yanımdaydıı sağolsunn. ona bir teşkkr ziyaretii yapmayı düşünyrmmm :))
cnm bebek 40 dk boyunca hareketsiz çıktı nstde grafik dümdüz oldu doktor hemen serum takın alabiliriz dedi neden böle olur dedim bebek streste yada asabi olur dedi, sonra serumdan sonra hareketlendi ama hergün nstye gir dedi ama gözüm korktu benimde herhalde sezeryan olacam5ten sonra girecem nstyede acilden giriş yapcam devlet hastanesine doktorum ilde 1 saat aramız
5 dak uğrıyayım dedim çarşıya çıkıcaz birazdan annem filan geldi kızlar. Akşam girmeye çalışırım öpüyorum ve hepinizi özlüyorum
kızlar moralim çok bozuk ağladım bi de üstüne bir sürü.ben k. valşdede kalıyorum son 15 gündür çün,kü biz başka şehirde oturuyoruz ve dr um burda yani doğm burda olcak.evde sürekli gözüne batıyorum gibi hissediyorum kendimi.eşimde benim annemde kalmıyo ben gidiyorum sizi özlüyorum olmuyo böyle diyo.2 gündür evde karpuz var canımda istemesine rağmen kesip yemiyorum.bugün kesip dolaba koydu bende 1 dilim yiyeyim dedim daha keserken geldi akşama yetmez kalanı dolaba koy dedi.misafir gelcekte akşama.sanki ben oturup bir karpuzun hepsini yiycem.çok üzüldüm kestiğimide yemedim hepsini dolaba koydum.evde bi iş yapmıyorum die mi gözüne batıyorum bilemedim ki.ama ben buraya son haftalarımda evde yorulmayayım die geldim sözde(kocam öyle deyipte erken getirdi)ayrıca biz gelene kadar hergün 2 kez arayıp gelin diye ısrar ettiler rahat vermediler bize evde. artık evimede gidemem her an d. olabilir.
canım hormonlar maalesef bide eşlerin erkeklerin daha kaba düşünmesi eşini al karşına konuş hislerini paylaş seni anlamasını sağla maalesef erkekler düşüncesiz olabiliyorlariçim sıkılıyo herşeye ağlıyorum eşime alınganlık yapıyorummutsuz huzursuzum gece uyuyamıyorum...Allahım neler oluyo bana?:18: aslında her zmn neşeli pozitif biriyim alınganlık hiç yapmam ama...sanki eşim beni görevi bebek taşımak doğurmak olan bir fil gibi görüyo bunu demedi tabi ki ama ben bana sık sık sarılmasını bana nasılsın kuzucum bebiş nasıl diye durmadan ilgi göstermesini bekliyorum oysa o sadece nette oyun oynuo saatlerce bıkmadan usanmadan konuşmadan......en son daralıyorum ağlıyorum eee nooldu die kızıyo...okuyorum üflüyorum kendime sanki içime şeytan kaçmış inş. toparlanırım bi an önce ve kendimi üzmekten vazgeçerim
hehehe bende mandanın yogurdunu yemısım cnm yaaa eskiler bişey diosa dogrudur.. baksana miniklerimiz gelmicem diolar...
saol canım,affet dedi özür diledi ama çocuğunu düşündğünden gbi geldi bna..cok değersizim onun gözünde biliyorum bunu.annesi daha önemli ben kötü nyetli oldum bi anda onun gözünde..
merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı. 1 aydır kafası aşağıda olan oğluşum bu hafta içi ters bir manevra ile dönmüş. şok oldum ya tam doğurdum doğurcam derken. benim yaramaz kafasını yine göğüs altıma dayamış. dr bu şekilde normal doğum imkansız dedi çok üzüldüm. c.tesi sabah 9.da randevu verdi .sezeryan olucam. bir yandan oğluma kavuşacağım için seviniyorum. bir yandan da bu kadar sabrettim ama yine sezeryan olcam diye üzülüyorum.
Kökcüm kesinlikle bir doktora daha gözükmelisin
Senin doktorun işin kolayına kaçmış sanki
Şimdi buna normal istiyorum diye ısrar etsen bi kez gününü falanda vermiş ikna edemezsin
Bence sezeryan olmak anne için hiç kolay bi şey değil hele istemiyorsa çok zor
Benim 160 boyunda ufacık annem 4.5 kilo kardeşimi hiç yırtıksız normal doğurdu
Şimdi yok başı iri yok kanala girmemiş falan diye hemen sezeryanA alıyorlar
Çok sinirleniyorum bunlara çok
Sen yine de son zamanların. Bebeğinde üzüntünden etkilenmesin
Moralini yüksek tutarak ir çözüm yolu bulmaya çalış
Eminim izmirde normal doğum yanlısı bir sürü doktor vardır
Bencede iyi yapmışsınız foto ısını :) ayun cucu dogum yapmış sen yarın yapıyorsun :) Allah'ım çok heyecanlı .
Belli olmaz kiz idos belki bu gece bir aksiyon katar :)
ccanım Allah yardımcın olsun az kaldı büyük ana inşallah sağlıcakla al bebeğini kucağına
Yok be hazırcı benim kızım. Birileri ordan çıkarmazsa çıkacağı yok. Anca trip atsın, kaş çatsın o
Yarin melek gibi yüzü ile sana gulumseyip koklasirken utanicaksin bu sözlerinden demedi deme :)
hehehe bende mandanın yogurdunu yemısım cnm yaaa eskiler bişey diosa dogrudur.. baksana miniklerimiz gelmicem diolar...
kızlarr günün sürpriz haberi "cucu1984" den yani cücümm den geldiiiiidün akşam saat 21:30 da kızını dünyaya getirmiş güzel annemiz normal doğum yapmış, şu an evdelermiş ve ikisi de iyiymiş çok şükür ayrıntıları sonra girip yazacakmış.. "her şey çok güzel" demiş bir de
çok mutlu oldum yaa.. Allah onları birbirine bağışlasın inşallah.. darısı biz bekleyenlerin başınaaaaa
merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı. 1 aydır kafası aşağıda olan oğluşum bu hafta içi ters bir manevra ile dönmüş. şok oldum ya tam doğurdum doğurcam derken. benim yaramaz kafasını yine göğüs altıma dayamış. dr bu şekilde normal doğum imkansız dedi çok üzüldüm. c.tesi sabah 9.da randevu verdi .sezeryan olucam. bir yandan oğluma kavuşacağım için seviniyorum. bir yandan da bu kadar sabrettim ama yine sezeryan olcam diye üzülüyorum.
Yavyum şekerleri daha önce almıştık bu gün de çikolataları aldık. 11.5 saat kaldı ahey ahey tey tey Ben iyiyim güzelim heyecanlıyım işte yaa. Fotolara gelince yaaa eşim doğum öncesi fotoları bi gördü ben böyle poz vermem dediCidden bana da biraz komik göründü Paketi ödemiştik stüdyo+hastane+ev çekimleri şimdi hastane ve ev olacak bir de albüm hazırlatıcaz. Yani stüdyoyu öyle telafi edicez :))
Yaa var ya o cücü buraya gelsin her türlü hesabını sorucam. Benden habersiz ve önce doğurmak heee. Cücü yandın sen elimden çekeceğin varHafifletici sebeplerin de var mesela ikiniz de iyiymişsiniz, herşey çok güzelmiş yoksa neler yapacaktım neler
Yaaaa ama herkesin doğum hikayesi enteresan oldu, benim hikayesiz bir doğumum olacak. Gittim, doğurdum, geldim mi diycem nayır nolamaz
iyi akşamlar bayanlar,
umarım istediğinize hemen ulaşırsınız.
ben 1 yıllık evliyim( foruma da yeni katıldım) ama bebek kararı için emin değilim, siz bu kararı nasıl verdiniz tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Hehehehe bakalım utandırır belkim :)) Çok merak ediyorum yüzünü. Ultrasonda bi garip görünüyo bu bebişler. Dudakları filan çok kalın duruyodu son görüntülerde
Hikayesiz olur mu kızımmm senin ilk doğum tarihin 17 ağustos değil miydi? 31 temmuza kadar indi binbir hikayeyle
Yok kız ne hikayesi gelişimi yavaşlayınca doktor tutmaya gerek yok daha fazla dedi. 2 güncük öne çekti. Bunu da ekliyim de bari 2 cümlecik fazla olsunSanırım hayal gücüme de başvurmam gerekecek
Valla canım bizimki öyle karar vermeyle falan olmadığı için o konuda yorum yapamıycam ama kesinlikle hamile kalmak için güzel bir aydasın :) Ekimden sonraya kalırsa çalışmaları kesin aman diyim son ayların yaza gelmesin
Hekese iyi aksamlar. Cok acil bisey sormam lazim cevap verebilecek birileri vardir ins. Surekli bi islaklik hissediyorum acaba suyummu geliyo diye tedirginim hatırladığım kadariyla bi ped vardi suyla rengi degisen onun ismini söyleyebilecek olan varmı.
Hekese iyi aksamlar. Cok acil bisey sormam lazim cevap verebilecek birileri vardir ins. Surekli bi islaklik hissediyorum acaba suyummu geliyo diye tedirginim hatırladığım kadariyla bi ped vardi suyla rengi degisen onun ismini söyleyebilecek olan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?