- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.541
Ya kızlar sizin bağlandığınız nst cihazları nasıl çalışıyor merak ettim. Duruselin durumundan sonra kafam karıştı çünkü benim ilk girdiğim nstde de bebeğimin hiç hareketi yoktu ve kimse olumsuz yorum yapmadı. Benim bağlandığım cihazın işleyişi şöyle; 2 bant sarılıyor göbeğin üstünden bir tanesi rahmin üst seviyesi civarında o sancıyı ölçüyor. Diğeri ise daha alttan bebeğin kalp atışını alıyor. Elime de bir buton veriyorlar bebek her kımıldadığında basmamı söylüyorlar. Yani hareket ölçümü manuel yapılıyor. Sizlerinki de böyle mi?
Ya kızlar sizin bağlandığınız nst cihazları nasıl çalışıyor merak ettim. Duruselin durumundan sonra kafam karıştı çünkü benim ilk girdiğim nstde de bebeğimin hiç hareketi yoktu ve kimse olumsuz yorum yapmadı. Benim bağlandığım cihazın işleyişi şöyle; 2 bant sarılıyor göbeğin üstünden bir tanesi rahmin üst seviyesi civarında o sancıyı ölçüyor. Diğeri ise daha alttan bebeğin kalp atışını alıyor. Elime de bir buton veriyorlar bebek her kımıldadığında basmamı söylüyorlar. Yani hareket ölçümü manuel yapılıyor. Sizlerinki de böyle mi?
Yaa var ya o cücü buraya gelsin her türlü hesabını sorucam. Benden habersiz ve önce doğurmak heee. Cücü yandın sen elimden çekeceğin varHafifletici sebeplerin de var mesela ikiniz de iyiymişsiniz, herşey çok güzelmiş yoksa neler yapacaktım neler
Yaaaa ama herkesin doğum hikayesi enteresan oldu, benim hikayesiz bir doğumum olacak. Gittim, doğurdum, geldim mi diycem nayır nolamaz
Aaaaa sürprize bak cucu dogum yapmış ha. Severim ben onuda sürpriz yumurtasınida :)
Çok heyecanlandim yine ben çok sevindim CucuTesekkur cumartesini beklemedi bak :)
Anaaaa şok oldum ne ara gitti doğuma bu kız ne zaman doğuruverdi maşallahTam sürpriz yumurta oldu bebişi İyi olmalarına çok sevindim gözü aydın ya çok çok tebrik ederim.
benimde öyle canım yaadişlerim sızlıyor artık tatlısından ama kızımda gelmicem dio :))
hehehe bende mandanın yogurdunu yemısım cnm yaaa eskiler bişey diosa dogrudur.. baksana miniklerimiz gelmicem diolar...
GecEn gun benimki de hareketsizdi. Meger uyuyormuş cocuk . Tekrar nst ye bakıldı mı sonra. Yine mı hareketsizdi çıktı ?
kızlarr günün sürpriz haberi "cucu1984" den yani cücümm den geldiiiiidün akşam saat 21:30 da kızını dünyaya getirmiş güzel annemiz normal doğum yapmış, şu an evdelermiş ve ikisi de iyiymiş çok şükür ayrıntıları sonra girip yazacakmış.. "her şey çok güzel" demiş bir de
çok mutlu oldum yaa.. Allah onları birbirine bağışlasın inşallah.. darısı biz bekleyenlerin başınaaaaa
merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı. 1 aydır kafası aşağıda olan oğluşum bu hafta içi ters bir manevra ile dönmüş. şok oldum ya tam doğurdum doğurcam derken. benim yaramaz kafasını yine göğüs altıma dayamış. dr bu şekilde normal doğum imkansız dedi çok üzüldüm. c.tesi sabah 9.da randevu verdi .sezeryan olucam. bir yandan oğluma kavuşacağım için seviniyorum. bir yandan da bu kadar sabrettim ama yine sezeryan olcam diye üzülüyorum.
canım sıkma kendini bukadar inş sağlıcakla kucağına alacaksın bu hormonlar bizi mahvetti dışardan herkese söylemek kolay ama işin içinde olan biziz stresimizi arttırıyorlar maalesef yapacak bişi yok söyleşende bişi değişmio en iisi dış seslere kulaklarımızı tıkamak sen drunu dinle allaha sığın takdir allahın rabbim hepimizi sğsalim bebişlerimize kavuştıursun canım allahım yardımcımız olsun hangi doğum şekli hayırlıysa o şekilde doğuralım bende normal istiyorum ma sezaryen olma ihtimalide var nasip artık yinede sezaryen ii var olmzsaydı sıkıntılı durumlarda nolucaktı önceden herkes catır çatır doğuruyormuş ama şimdi kimse riske atmak istemiyor haklı olarak anneye yada bebeğe bişi olsa sezaryen yapsaydı diolar allah acısını yasatmasın hayırlı kolay doğumlar nasip etsin cümlemize bol bol la havle çek rahatlatır içini canımcnmcın elle basılanada girdim basılmayanada ben ama her ikisindede bebeğin hareketlerini makine kendiliğinden algılıo bugün girdiğimde buton yoktu ama bebeğin hareketleri olunca kalp atışlarında dalgalanma çok oluo,şükür bugün hareket etti bebeğim ama çok stresliyim ben halim nolacak bilmiorum eşim ve doktorum dio sezeryan yaparsın çok kasıosun kendini annem inat edio normal doğur die biraz öncede 2sinede bağırdım sizene benim hayatım benim bebeğim die bunaldım yaa kv aramış geçen hafta diodu çarşambaya kalmaz şimdide görümce diomuş cumaya kalmaz müneccim oldunuz hepiniz dedim yeter yaa benim bebeğim benim hayatım kızlar haksızmıyım bunalttılar beni yaa hngür hüngür ağlayasım geliooo
bende çok yediğimden herhalde inadına duruo yavrum herkesin lafına rağmen
canım sıkma kendini bukadar inş sağlıcakla kucağına alacaksın bu hormonlar bizi mahvetti dışardan herkese söylemek kolay ama işin içinde olan biziz stresimizi arttırıyorlar maalesef yapacak bişi yok söyleşende bişi değişmio en iisi dış seslere kulaklarımızı tıkamak sen drunu dinle allaha sığın takdir allahın rabbim hepimizi sğsalim bebişlerimize kavuştıursun canım allahım yardımcımız olsun hangi doğum şekli hayırlıysa o şekilde doğuralım bende normal istiyorum ma sezaryen olma ihtimalide var nasip artık yinede sezaryen ii var olmzsaydı sıkıntılı durumlarda nolucaktı önceden herkes catır çatır doğuruyormuş ama şimdi kimse riske atmak istemiyor haklı olarak anneye yada bebeğe bişi olsa sezaryen yapsaydı diolar allah acısını yasatmasın hayırlı kolay doğumlar nasip etsin cümlemize bol bol la havle çek rahatlatır içini canım
kızlarr günün sürpriz haberi "cucu1984" den yani cücümm den geldiiiiidün akşam saat 21:30 da kızını dünyaya getirmiş güzel annemiz normal doğum yapmış, şu an evdelermiş ve ikisi de iyiymiş çok şükür ayrıntıları sonra girip yazacakmış.. "her şey çok güzel" demiş bir de
çok mutlu oldum yaa.. Allah onları birbirine bağışlasın inşallah.. darısı biz bekleyenlerin başınaaaaa
merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı. 1 aydır kafası aşağıda olan oğluşum bu hafta içi ters bir manevra ile dönmüş. şok oldum ya tam doğurdum doğurcam derken. benim yaramaz kafasını yine göğüs altıma dayamış. dr bu şekilde normal doğum imkansız dedi çok üzüldüm. c.tesi sabah 9.da randevu verdi .sezeryan olucam. bir yandan oğluma kavuşacağım için seviniyorum. bir yandan da bu kadar sabrettim ama yine sezeryan olcam diye üzülüyorum.
canım doktorunla ilgili bişey diyemem ama bence başka bi doktora daha gözükmelisin dönmedi ters desen anlarımda kanala girmemiş demesi biraz tuhaf yürüyüş fayda edebilir belki kanal girmesi için lütfen stres olma ve başka bi doktorunda görüşünü al
canım benim doktorumda normald hiç yürü demedi zaten çalışıyorsun o sana yeter diyordu ama son 2 haftadır yürü diyor demekki faydası var bende elimden geldiğince çok yormadan yüyümeye çalışıyorum
canım Rabbim yardımcın olsun inşallah suni sancıya gerek kalmadan kendi sancın gelir
hac çiçeğini doğum esnasında diyorlardı canım önceden içebiliyormuyuz doktorundan da Allah razı olsun
hakkınızda hayırlısı olsun canım geçen nst sırasında bir sürü hamilenin nst si sıkıntılıydı bundan mıdır acaba
canım Allah yardımcın olsun az kaldı büyük ana inşallah sağlıcakla al bebeğini kucağına
canım eşin akşama bir koca karpuz alıp getirsin belki utanır yaptığından hamile kadının yemesi diğerlerinin yemesinden daha sevaptır herhalde
canım hormonlar maalesef bide eşlerin erkeklerin daha kaba düşünmesi eşini al karşına konuş hislerini paylaş seni anlamasını sağla maalesef erkekler düşüncesiz olabiliyorlar
canım sorma bi biz mi kaldık nee senin nasıl gidiyor görüşmeyeli keyfin yerindedir inşallah
canım olur mu öyle şey seni kırdığını anlamıştır lütfen öyle düşünme
bak sen şu afacana demekki son hafta bile dönülebiliyormuş bunu kanıtladı bize
kesinlikle sana katılıyorum hem de sonuna kadar
Kızlar herkesin derdi ayrı valla :) bende sezaryan olmak istiyorum doktorum yapmıyor . Sabahtan beri ağlıyorum suni sancı verecekler diye buraya girmek iyi geldi biraz olsun moralim düzeldi
valla cnm la havle çekiyorum ama bunaltıolar bak sırf gerginliğimden dün bebeğimde hareket etmedi kimse anlamıo ki beni sizene diyip sabah giyinip gidip bıçak altına yatasım var o denli bunaldım cnm her kafadan ses yarım kalırmışım kestirirmişim kendimi durduk yere vs vs uffffyav sizene benim hayatım benim bedenim Allahım hayırlısını verir inşallah korktuğumuza uğratmaz şu mübarek gnler yüzü suyu hürmetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?