2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynı şekilde bağlıyorlar ama hareket için buton yok bebek hareket eince kalp atışları artıyoo bunu farkettim ozaman inişler çıkışlar oluşuyooo

aynen öyleydi canım ben bi 10 kere falan bastım herhalde 15 dk içinde o butona :) benim zıpır aç olmama rağmen durmadı yerinde

Aaaaa sürprize bak cucu dogum yapmış ha. Severim ben onuda sürpriz yumurtasınida :)

Çok heyecanlandim yine ben çok sevindim CucuTesekkur cumartesini beklemedi bak :)

Anaaaa şok oldum ne ara gitti doğuma bu kız ne zaman doğuruverdi maşallah Tam sürpriz yumurta oldu bebişi İyi olmalarına çok sevindim gözü aydın ya çok çok tebrik ederim.

yaa kızlar gördünüz mü son dakika golü attı cücü bize hemi de normal doğumla yaa :) çok merak ediyorum nasıl oldu doğumu acabaaa

cnmcın elle basılanada girdim basılmayanada ben ama her ikisindede bebeğin hareketlerini makine kendiliğinden algılıo bugün girdiğimde buton yoktu ama bebeğin hareketleri olunca kalp atışlarında dalgalanma çok oluo,şükür bugün hareket etti bebeğim ama çok stresliyim ben halim nolacak bilmiorum eşim ve doktorum dio sezeryan yaparsın çok kasıosun kendini annem inat edio normal doğur die biraz öncede 2sinede bağırdım sizene benim hayatım benim bebeğim die bunaldım yaa kv aramış geçen hafta diodu çarşambaya kalmaz şimdide görümce diomuş cumaya kalmaz müneccim oldunuz hepiniz dedim yeter yaa benim bebeğim benim hayatım kızlar haksızmıyım bunalttılar beni yaa hngür hüngür ağlayasım geliooo

benimde öyle canım yaa dişlerim sızlıyor artık tatlısından ama kızımda gelmicem dio :))

hehehe bende mandanın yogurdunu yemısım cnm yaaa eskiler bişey diosa dogrudur.. baksana miniklerimiz gelmicem diolar...

bende çok yediğimden herhalde inadına duruo yavrum herkesin lafına rağmen

anam maşallah ne güzel doğurmuş evine bile gelmiş cucu:)))Allah analı babalı büyütsün inş

canım üzülme bence ne olucak sezeryan ol...o da doğum bu da doğumm

çok bunaldım yanlış mı düşünüyorum nolur yardım edin normali deneyim epidural alım diorum en azından 5ine kadar durum diorum baktık olmuo sancı yok veyada epiduralle yapamıorum sezeryana girim diorum bunaldım günde 100 kişi arıo daha doğurmadın mı die stresten ölecem annem normaaaalll dio eşim dio yapamazsın rahim filmindede kendimi kastığımdan tüplerim tıkalı çıkmıştı boşuna ameliyat oldum yine kendini kasarsın Allah korusun bişe olur dio sezeryan yaptıralım dio doktorda onca sancıyı çekip sonra bıçak altına yatarsan üzülürüm ama çatı muayenende bile kendini kastın yine dio normal biraz zor olur ama tabi sonuna kadar normal dio,ama onca acıyı çekipte kesersem seni üzülürüm dio çıldıracam bidaha hamile kalırsam inşallah gidip dağ başında doğuracammmm bunalıorummmmmmmmmmmmmmmmm yardım edin nolur

canım sıkma kendini bukadar inş sağlıcakla kucağına alacaksın bu hormonlar bizi mahvetti dışardan herkese söylemek kolay ama işin içinde olan biziz stresimizi arttırıyorlar maalesef yapacak bişi yok söyleşende bişi değişmio en iisi dış seslere kulaklarımızı tıkamak sen drunu dinle allaha sığın takdir allahın rabbim hepimizi sğsalim bebişlerimize kavuştıursun canım allahım yardımcımız olsun hangi doğum şekli hayırlıysa o şekilde doğuralım bende normal istiyorum ma sezaryen olma ihtimalide var nasip artık yinede sezaryen ii var olmzsaydı sıkıntılı durumlarda nolucaktı önceden herkes catır çatır doğuruyormuş ama şimdi kimse riske atmak istemiyor haklı olarak anneye yada bebeğe bişi olsa sezaryen yapsaydı diolar allah acısını yasatmasın hayırlı kolay doğumlar nasip etsin cümlemize bol bol la havle çek rahatlatır içini canım

valla cnm la havle çekiyorum ama bunaltıolar bak sırf gerginliğimden dün bebeğimde hareket etmedi kimse anlamıo ki beni sizene diyip sabah giyinip gidip bıçak altına yatasım var o denli bunaldım cnm her kafadan ses yarım kalırmışım kestirirmişim kendimi durduk yere vs vs uffffyav sizene benim hayatım benim bedenim Allahım hayırlısını verir inşallah korktuğumuza uğratmaz şu mübarek gnler yüzü suyu hürmetine

tam süpriz yani maşallah ne güzel normal doğurmuş darısı bizlere inşallah

ya son zamanda dönebiliyor demekki dün gece sancım vardı sanırım benimkide bi atraksiyon yaptı sanki bakalım yarın doktor ne diyecek

amin cnm evet bebek gerilince daha doğrusu anne geilince bebekte bunalıp strese giriomuş yerinden memnun olmuomuş

Selam kızlar.Nasılsınız? Biz minnoşla oynadık bütün gün.Yorulunca da akşam yemeğine daha başlamadan nefesimi kesti. Biraz su içip meyve yedirince kendimize geldik.Obur olacak sanırım benim minik.Sağ tarafımı o minik ayaklarıyla şiddetle itip canımı yakıyor, nefes almakta zorlanıyorum. Bazı arkadaşlar streste old. söylüyor.Allah dertlerine çare versin tez zamanda.Stres insanı gerçekten mahvediyor.Birkaç hafta önce siyatik ağrısı çektiğimi söylemiştim.Yıllar önce de bu ağrı stresten başlamıştı.İnanır mısınız stresim azaldı, ağrılarım da yok oldu.Her gün şükrediyorum.Bu pek kolay değil; ama arkadaşlar kendinizi teskin etmeye ve kendinize telkinde bulunmaya çalışın.En güzel günlerimizi kimsenin zehir etmesine izin vermeyelim.

Kızlar herkesin derdi ayrı valla :) bende sezaryan olmak istiyorum doktorum yapmıyor . Sabahtan beri ağlıyorum suni sancı verecekler diye buraya girmek iyi geldi biraz olsun moralim düzeldi

İlk doğumun suni sancıyla olmuş.. demekki çok zor olmuşki ikincide istemiyosun bende normal sancıyı bile yaşamamış ve bukadar korkarken suni sancıya hiç cesaret edemiyorum

Ayyyy bebişler çoğalmış. Ağustosu bekleyemedi sabırsız bebekler:) Benimkide Eylülü bulur diye korkuyorum:) İdrar yaptıktan sonra kasıklarıma sancı giriyor. Sizdede oluyor mu?

Doğum yapan arkadaşlar bir an önce sağlıklarına kavuşurlar inşallah....Bebekleri küvezde olan arkadaşlarında bebekleri sağlıklarına kavuşup evlerine annelerinin kucaklarına dönerler inşallah...

Tüm doğum yapanların gözü aydın...Darısı bizlere artık...

Yakın zamanda doğum yapacaklarada Allah kolay sorunsuz doğumlar nasip etsin....

Cucu suprz yptms minign cok sevndm allah anali babali buyutsn..duruselcm stres bebisleri etkiliyo cnm bn bseye gerilsem kaskati oldugunu hssediyrm.kimseye kulak asma bebek senn keyif senn.yarm insan neyms dogumlrn yarisi sezeryan kim yarm kalmis ya...

Neden böyle bu insanlar ya aynı sıkıntıları bende yaşıyorum, nezaman gelmek isterse o zaman gelcek diyo annem kimisi belli bi süreden sonra bekemek sakıncalı diyo :/ illa normal doğum olmalı yoksa doğurmuş olmıcam yani o kafadalar

Cnm ben her gittgmde farkli pozisyonda goruyrm.bebisi..htta gecen tersti ertesi gun bas assagiydi..5.kez dondu 6 olur 7 olur ben alisti..cok nadir olur bu diyo doktor..normal dogum diye yola cksam doguma gittgmde bile ters bulabilrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…