2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım lütfen önce biraz sakin olmaya çalış sakinleş ve kendini dinle sen ne istiyorsun onu düşün normal doğumu yapabileceğine inanıyorsan ki yapamaman için hiçbir sebep yok doktorunla bu yönde karar alır ve denersiniz ama eger kendini riske atmak istemiyorsan sezeryan olursun sonuçta amacımız sağlıklı bişekilde bebeklerimize kavuşmak.sezeryan yada normal ikiside doğum yöntemi sonuçta.ailedeki herkesle konuş ve artık doğum konusunun konuşulmamasını iste bi sürede telefonlara çıkma senin yerine eşin falan açıp dinleniyor desinler bana da doktor 20 sinden sonra hazırlıklı ol dedi ama son günümüz 11 ağustos şimdi ailedeki diğer bireyler hani 20 sinden sonraydı diyorlar aynı şeyleri açıklamaktan bıktım ama işte ne yaparsın

kızlar lütfen kendinizi üzmeyin... bebeklerin strese girmesi çok sakıncalı... bebekler strese girince kakalarını yapabiliyolar.. bu da tehlikeli.. lütfen dikkat edin.. kendinizi üzmeyin..

cucu'mm Eylül'ün gelmiş.. hayırlı uğurlu olsun... Rab'im sizi birbirinize bağışlasın.. Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin...

suloz, bebeğin çok tatlı.. baktıkça doğurasım geldi vallahi.. Allah nazarlardan saklasın

Kızlar selam bugünkü bombsyı cucu patlatmış normal doğum düşünen biri olarak hikayesini çok merak ediyorum:) sabahtan beri ev işi yapıyorum her taraf gözüme batıyor mutfağı dip köşe temizledim yatak odasını temizledim eşim de salonu temizledi halıları yıkamaya verdim annem de evin kalan kısımlarını yapacak bunlar da bitince miniğimi beklemeye hazır olacağım gerçi bebek karnımı çekiştirip duruyoranne yeter otur artık diye:))))))
Çevredekilerin dediklerine takılmamak elde değil bir çocuk doğuran profesör kesiliyor başımıza geçen birinormal mi sezeryan mı düşünüyorsun dedi normal dedim abartısız on dakika sezeryanın olumsuzluklarından bahsetti ya zaten ben normal demişim daha ne uzatıyorsun diyemedim tabi saygıdan. Normal desen sancılara nasıldayanacaksın çok acı çekeceksin diyorlar sezeryan desen yarım insan olacaksın diyorlar velhasıl insanların dedikleri hiç bitmiyor aziz nesin in bir hikayesinde vardı bizim insanımız akıl vermeyi çok sever.
Neyse allah herkese dilediği şekilde sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin bebeklerimiz gelsin de şöylebir güzel popolarını ısıralım çok heyecanlı beklemek ya :))))

geçen gün kayınvalidem aradı kendisi üvey kayınvalidem aramızda yaş farkı 10 yaş bile değil ve kendisinin de ufak çocukları oldu yani aynı jenerasyondan sayılırız bana dediği lafa bakar mısınız ne o zırt pırt kendinizi makinalara bağlatıyorsunuz bi duyuyorum ki makinaya bağlanmışsın bi duyuyorum ki hastahanedesin dogurmuyormusun sen daha şimdi söyleyin kızlar ne denir bu lafların karşısında densizlik işte cevap vermeye bile tenezzül etmiyorum artık cahilliğine densizliğine veriyorum

Canım kendini bu kadar kasıyorsan sezeryanı öneririm.Düşünsene kendini kastığın için boşu boşuna ameliyat olmuşsun.Çatı muayenesindede o kadar zorlanmışsın.Benim naçizane fikrim riske girme.Bebeğinin ve senin sağlığın herşeyden önemli.Oyüzden ben sez.ol derim.

canım sorma bugün markette kızımın sınıf arkadaşının annesiyle karşılaştım kendisi de hemşire bana sezeryanı yaşamış olsan rahatlığını anlarsın diyor ilk kez sezaryanın rahatlığı diye bi tabir duydum rahatlık diye hiç düşünmedim ben doğumu doğum doğumdur sonuçta ne sezeryana karşıyım ne normale kimseyi de neden şöyle doguruyrsun diye eleştirmek haddime düşmez herkesin kendi bedeni sonuçta. bebeğin saglıgı annenin saglıgı ve psikolojisi neye uygunsa o şekilde olması en doğrusu sonuçta

Cnm ben her gittgmde farkli pozisyonda goruyrm.bebisi..htta gecen tersti ertesi gun bas assagiydi..5.kez dondu 6 olur 7 olur ben alisti..cok nadir olur bu diyo doktor..normal dogum diye yola cksam doguma gittgmde bile ters bulabilrz

Benim kızda 3 kez döndü yarın kontrolümüz var bakalım...Ama hala baş aşağı galiba tekmelerini göğsümün hemen altında hissediyorum.

Ben her sorana son anda doktorum ne derse o olur diyorum....Ama normal doğarmak istiyorum diyorum... Aman biri sezeryan diyor biri normal diyor.. Millete neyse dert oluyor herkese hayırlısı olsun diyen yok...Millet nasıl doğracan diyor doğuranlar nasıl doğruyorsa çatır çatır doğracam diyorum:))) Sesleri çıkmıyor o zaman...

afedersiniz kızlar... ohhaaaaaa... hem üvey , hem aynı jenerasyondan hemde kaynanalık mı taslıyor? yuuuh diyorum Allah akıl fikir versin... ona neymiş.. çok kızdım... eşinin bundan haberi var mı canım? valla öz olsa yine kızardım da üvey ve genç olduğunu duyunca daha bi kızdım.. karıştırma kendine valla.. öle bi şansın var.. esirgeme lafını.. napıcak çocuk gibi kocasına mı şikayet edecek

Canım yarın Allah'ın izniyle minik kuzuna, meleğine kavuşuyorsun .Allah kolay, hayırlı doğumlar nasip etsin.Bizleri haberdar et.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

Canım inşallah hiç bir sorun olmaz
son cümleni okuyunca burnumun direği sızladı
Rabbim hepimzi bebeğine kavuştursun sağ sağlim...en kısa zamanda senn yavrunda iyileşip evinize gidersiniz mutlulukla

canım biz her zaman dualarımızla burdayız.. sen içini ferah tut..bebeğin sağsalim bir kaç güne kucağında olacak.. o gün geldiğinde de annesini güçlü görsün meleğin.. sakın salma kendini

çok geçmiş olsun canım. bence gönlünü ferah tut dualarımız seninle .sağlıcakla alacaksın bebeğini kucağına. onlar çok güçlü merak etme annesi

Canım Dr la konuştuktan sonra haberdar et , insallah iyi haberlerle gelirsin
Allah şifa versin tez vakitte

Canım okuyunca çok üzüldüm umarım hiç bir sorun yaşamadan çıkarsınız hastaneden ...

kızlar ben geldim hemde güzel haberlerle :))
öncelikle hepinizden Allah kat ve kat razı olsun ...
hepinizin en başından beri mesajıma yazdıklarınızı okudum tek tek biraz uzun sürdü ama okudum ve çok mutlu olduk iyi ki varsınız...
hepsini alıntı yapamadım ama idare edin :)
hayatımın en stresli anında sizin desteğiniz gerçekten bana kendimi daha iyi hissettirdi .. dualarınız sayesinde bebeğimle ilgili güzel haberler aldık doktorundan...

gelelim detaylara.. canımın parçası doğduğunda ağlamış ( bu ağlamak iyiye işaretmiş ), havale geçirmemiş.
oksijensiz kaldığının belirtisi olan kalp ve solunum durması çok şükür ki yaşamamış yalnız erken geldiği için ciğerleri gelişmemiş ve bu yüzden nefes alışı sık sıkmış... bu nedenle ve kilosu az olduğu için küvöze alındı dedi doktor..
biz eşimle oksijensiz kalma konusunda çok korktuğumuz için defalarca sorduk ve bize iki örnek verdi.
oksijensiz kalma vakası olarak bize 2 ağır vaka geldi dedi onlarda birinde bebek doğduğunda solunum ve kalp sıfırmış diğeri de doğduğunda ağır havale geçirmiş, sizinkinde böyle bir olay yok dedi, eğer risk vermek gerekirse onlara 10 da 8 risk var ise sizin bebeğinizde 10 da 1 dedi...
şanslısınız ki 6 saat daha geç kalmış olsaydınız bebeğiniz şuan yaşamıyor olurdu dedi.. biz bebeğinizi bu kadar iyi beklemiyorduk dedi.
bunları duyunca yeniden doğmuş gibi olduk eşimle...
o an aklıma sizler ve ailemde dilinden duasını esirgemeyen tüm akrabalarım geldi
sizlere çok teşekkür ederim...

şuan için minik kuzumun durumu iyi 2050 gr olmuş fakat sarılık olmuş ışık tedavisi görüyor buna da şükür diyorum ve taburcu olacağı günü bekliyorum.. evde beşiği boş, kucağım boş...dualarınız sayesinde bir an önce ama öncelikle sorunsuz sağlıklı bir şekilde taburcu olacak benim MUCİZE ÖYKÜ'M ....

Canım çok sevindim dualarım her zaman seninle kıyamam yavruna ya inşaallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun çok duygulandım sen öyle kucağım boş beşiği boş diye yazınca önemli olan sağlıklı olması canım benim

Maşallah diyorum başka bişi demiyorum.

Canımm benım nasıl mutlu oldum anlatamamm, bundan sonrası daha kolay olacak ınan bana çook yakında mınığın kucagında olacak ce srn kat kat mutluluğu yaşayacaksın. Allah analı babalı buyutsun çok sevındım kendıne cok iyi bak.:)

Çok sevindim cnm güzel haberine.. Allah'a şükürler olsun ki iyiye gidiyo durumu.. İnş en kısa sürede kucağını beşiğini evinizi doldurur meleğin.. Zaten bebişlerin çoğu sarılığı atlatıyo inş seninki de aşıcak bunları... Mis gibidir o şimdi misss ...

Bence aglamak yerine bir baska doktorla daha gorus, benim bebegimin kafasi 2 hafta onden gidiyor, dogum tarihime 8 gun kaldi ve kafasi kanala dun girdi :s acikligim benimde yoktu ki daha senin gunune var, tibbi olarak 42. Haftaya kadar bekleniyor normal dogum ve bebegin yerlesmesi, doktorunun bu kadarkesin konusmasina cok sasirdim, bizim doktorlar birsey bilmiyorlar o zaman :s

canım haklısın ama özellikle çatı muane olayıda beni korkutuyor aman ne huzursuzum son haftalar böyle oluyor demekki saol desteğin içinn

Canİm su an seninle aynı duygulardayim, bir yanım bekle normal doğur diyor diğer yanım git sezeryan ol Paşa paşa diyor.
Ne dusunecegimi bilemedim. Allah hayırlısı hangisiyse onu nasip etsin hakkımızda insallah. Beklemek gunün az kalması strese soktu iyicene.
Allah yardımcımız olsun insallah

herkese iyi geceler... normal mi sezeryan mı diye düşünen arkadaşlar bence ilk başta normali deneyin derim olmazsa pişman olmazsınız denedim nasip değilmiş dersiniz. ama direk sezeryan olursa keşke bekleseydim belki normal olurdu dersiniz. ben öyle yapmayı düşünüyorum.

çok sevindim canım içim rahatladı inşallah hiç bir anne böyle şeyler yaşamaz senin gibi yüzleri güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…