2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok sevindim inş en kısa zamanda bebişine kavuşursun..

ah ah canım valla çok zormuş aynı evde yaşamak.ben bunu hep bilirdim ama hamileyken daha bi zor.napim eşimin annesi işte atsan atılmaz satsan satılmaz.bu arada sonradan dolaba koyduğumu farketmiş neden yemedin küstün mü bana dedi yok dedim canım istemiyor gönlüm geçti dedim ben ne dedim ki dedi az kes akşama az olur dedim dedi.bende söylemen yersiz oldu biraz dedim çünkü oturup 10 kiloluk karpuzun hepsini yiyemem zaten dedim.özür dilerim dedi ama hışımla dedi.bi halt ettik dedi.işte böyle canım bebişim için üzülmemeye çalışıyorum bende.

cemileyld ağzımdan almışsın lafı canım valla.aynen dediğin geçti içimden o an

narin nazenin kociş benim için 10 tane karpuz yine alır ama anlamaz ki k.valde.çok kırıldımmmm çookk

al bendende o kadar.sinir ediyolar insanı ya bunlarher hafta çağırıyor ya dr zırt pırt dr a gitmek ii değilmiş radyasyon varmış o makinalarda usg falana sık sık ne gerek varmış.vitamin kalsiyum falan zaten gereksiz gözünde.yani prof doğumcu oldu bizimkisi.ya sabır çekmek lazım bol bol

Merhabalar... Normalde oglusumun planlanan dogum gunu 14 eylul ama doktorum 36. Haftayi tamamlayabilmek icin ugrastigindan agustos annesi olucam gibi gorunuyor:)) allah hepmize evlatlarimizi sag salim kucagimiza almak nasip etsin...arkadaslar saat 1.30 ve ben midemin asiri yanmasi ve agzima surekli su gelmesinden oturu uyuyamiyorum..var mi tavsiyesi olan ? Bir de tecrubeli anne adaylarina sorum olacak..hastanede anneyi doguma nasil hazirliyorlar? Planlanmayan dogmlar icin nasil bir kisisel temizlik uyguluyorlar ? Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler :))

canım haklısın ama özellikle çatı muane olayıda beni korkutuyor aman ne huzursuzum son haftalar böyle oluyor demekki saol desteğin içinn

Canim inan aci yok cati muayenedinde gercekten inan ben 4 ayliktan beri alttan muayene oluyorum her kontrolumde ilk zamanlar kendimi sikiyodum sanki aci duyuyordum ah beynimiz ah aci hissi veriyodu korkudan sonra bigun sikmicam kendimi dedim derin nefes aldim ayetel kursi okudum ve iban hicbisey hissetmedim ki ben kendim bile kendime dokunamazdim o gunden beri sifir agri inan acimiyo sali gunu sancim vardi gittim doktora alttan muayene etti elini ittikce itti hicbisey hissetmedim acilmam varmis benki bugunlerin hayalini bike kurmaya korkardim vaji cok kotu bisey allah kimseye yasatmasin ancak yasan bilir

mutluluk bebeişinin iyi olmasına öyle sevindim ki anlatamam canım.hatta bugün bi arkadaşımızın kuzeninin başına doğumdan sonra oksijenle ilgili talihsiz bi olay geldiğini duydum ve öyle etkilendim ki sen geldin aklıma.ama allah büyük bak nasılda korumuş miniğini.artık hiiiiiçç üzülme ve meleğine odaklan yakında kucağında evinizde olur inş.

cucu valla bu ne hız şaşırttın bizi canım çok sevindim senin adına.maşallah hemde normal doğurmuşsun süpersin süperözendim sana bende normal istiyorum ve hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum. e tabi minişinin fotolarını da

arasta tatlım ben biraz geç saatte girebildim sen şimdi uyumuşsundur belki(tabi bu heyecanla uyuyabilirsen)sana düğün bayramdır şimdi eminim ama eğer varsa en ufak bi stres bile yapma.inş bebeğini sağlıkl a alırsın kucağına tatlım.şimdiden hayırlı olsun

Nasıl sevindim canım Öykü'nün iyi olmasına ve böyle güzel haberler vermene.artık biraz daha rahat ol ve büyük kavuşmaya hazırlan.asıl kızının bundan sonra sana ihtiyacı var hızlıca büyümek için.evladınla,eşinle en kötü gününüz bu olsun ve son olsun inşallah.öpüyorum ikinizide

Bacım sen gidip sessizce hemide normal doğurdun demek.çok çok çok sevindim senin ve Eylül adına,yani iyi ve evde olmanıza.sağlık ve mutlulukla büyüt inşallah kızını.hayırlı insan olsun inşallah herkese.doğum hikayen ve fotoğraflarla ilgili bişey söylememe gerek yok heralde.anladın sen

İda'sız geçirdiğiniz son geceniz,yarın inşallah kocaman bir aile olarak günü bîtireceksiniz.sağlıkla al inşallah yavrunu kucağına ve mutlulukla büyüt.dualarım seninle ve kızınla.güzel haberlerini bekliyorum Arasta'cım.Allah herkesinde,sizinde yardımcınız olsun

Mutluluk, çok sevindim sizin için.Çok şükür Allah bu sınavınızı kolayca atlatmanızı nasip etti. Bundan sonra da hep güzel şeyler yaşarsınız inşallah.

Aaa ben bu gelişmeyi kaçırmışım mesela :) Eminim sen güçlü yorumunla harika bir şekilde anlatırsın hikayenizi Hem güleriz hem ağlarız okurken. Gittim, doğurdum, geldim bunlar sana göre değil

Tamam bişeyler karalamaya çalışıcam panpa

Arasta yarın kavuşuyorsun yavruna inş sağlıkla alırsın kucağına şimdiden tebrik ederim..

Teşekkürler canım sizin iyi dualarınızla sorunsuz geçecek inş.

Canım yarın Allah'ın izniyle minik kuzuna, meleğine kavuşuyorsun .Allah kolay, hayırlı doğumlar nasip etsin.Bizleri haberdar et.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

Çok sağol cemileydcim Allah herkesin yardımcısı olsun. Sizi haberdar etmek için sabırsızlanıyorum :))

Bana bilgisayarı açarsam hiç uyuyamayacağım söylendi ben de açmadım gece. Uykum toplasan yarım saattir. Küçük prensesim gelecek nasıl uyurum ki :) Heyecanlıyım hem de çok stres yok ya da belki de heyecanım çok daha baskın geliyor :))) Beni motive ettiğin için ve hayır duaların için çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim tatlı dilli kız :)) Duların için kocaman bir AMİN.

Son düzenleme:
Günaydın fıstışkolar. Horul horul uyuyosunuz di mi huleyn Ben birazdan duşa giricem, ojelerimi tazeliycem, makyajımı yapıcam, saçıma şekil verip 7.30 gibi evden çıkıp kesilmeye gidicem, siz uyuyun daha Çok tembelsiniz çoook D

Neyse ben gidiyorum döndüğümde uyanık olun. Anlatacaklarım var size, İdoş kucağımdayken tek elle yazmak kasıcak biraz ama olsun

Canım inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın doğum sonrası ağrı sancı çekmezsin bebeğin hemen emmeye başlar senin için dua edicem Allah yardımcın olsun beklioruz idoşun fotosunu ikinizide öptük şimdiden

Canım günaydın Allah yardımcın olsun..sağlıkla çık doğumundan güzel haberini bekliyoruz. Bende bu saatte uyanık olmam da nişanım geldi. Korku sardı. Kimseyi uyandırmadım daha.

Son düzenleme:

canım benim nasıl sevindim anlatamam. gözlerim doldu okurken. çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda kollarında olur Öykü'n

Benim bugün iste son gunüm inşallah. Artık gidip gelmek tüm gün oturmak cok zor geliyor.

Canım çok sevindim kızının haberlerine Allah sizi bir daha bu şekilde sınamasın. Sen şimdi bebişini emzireceğin güne odaklan inşallah güzel güzel emer annesini çabucak büyür toparlanır

Arastacm bnde heyecn yptm sabh sabh idann ve senn guzel hberlerni bkliyrz.mutlulukk cnm cok sevndm minik oyku seni uzmezdi zaten annesi...mubarek gunde dualrm hepimzle evlatlarmza sag saglm kavusalm ins

Güle güle giit güle güle gel canım bekliyoruz güzel haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…