- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.581
canım çok sevindim inş en kısa zamanda bebişine kavuşursun..kızlar ben geldim hemde güzel haberlerle :))
öncelikle hepinizden Allah kat ve kat razı olsun ...
hepinizin en başından beri mesajıma yazdıklarınızı okudum tek tek biraz uzun sürdü ama okudum ve çok mutlu olduk iyi ki varsınız...
hepsini alıntı yapamadım ama idare edin :)
hayatımın en stresli anında sizin desteğiniz gerçekten bana kendimi daha iyi hissettirdi .. dualarınız sayesinde bebeğimle ilgili güzel haberler aldık doktorundan...
gelelim detaylara.. canımın parçası doğduğunda ağlamış ( bu ağlamak iyiye işaretmiş ), havale geçirmemiş.
oksijensiz kaldığının belirtisi olan kalp ve solunum durması çok şükür ki yaşamamış yalnız erken geldiği için ciğerleri gelişmemiş ve bu yüzden nefes alışı sık sıkmış... bu nedenle ve kilosu az olduğu için küvöze alındı dedi doktor..
biz eşimle oksijensiz kalma konusunda çok korktuğumuz için defalarca sorduk ve bize iki örnek verdi.
oksijensiz kalma vakası olarak bize 2 ağır vaka geldi dedi onlarda birinde bebek doğduğunda solunum ve kalp sıfırmış diğeri de doğduğunda ağır havale geçirmiş, sizinkinde böyle bir olay yok dedi, eğer risk vermek gerekirse onlara 10 da 8 risk var ise sizin bebeğinizde 10 da 1 dedi...
şanslısınız ki 6 saat daha geç kalmış olsaydınız bebeğiniz şuan yaşamıyor olurdu dedi.. biz bebeğinizi bu kadar iyi beklemiyorduk dedi.
bunları duyunca yeniden doğmuş gibi olduk eşimle.
o an aklıma sizler ve ailemde dilinden duasını esirgemeyen tüm akrabalarım geldi
sizlere çok teşekkür ederim...
şuan için minik kuzumun durumu iyi 2050 gr olmuş fakat sarılık olmuş ışık tedavisi görüyor buna da şükür diyorum ve taburcu olacağı günü bekliyorum.. evde beşiği boş, kucağım boş...dualarınız sayesinde bir an önce ama öncelikle sorunsuz sağlıklı bir şekilde taburcu olacak benim MUCİZE ÖYKÜ'M ....
ah ah canım valla çok zormuş aynı evde yaşamak.ben bunu hep bilirdim ama hamileyken daha bi zor.napim eşimin annesi işte atsan atılmaz satsan satılmaz.bu arada sonradan dolaba koyduğumu farketmiş neden yemedin küstün mü bana dedi yok dedim canım istemiyor gönlüm geçti dedim ben ne dedim ki dedi az kes akşama az olur dedim dedi.bende söylemen yersiz oldu biraz dedim çünkü oturup 10 kiloluk karpuzun hepsini yiyemem zaten dedim.özür dilerim dedi ama hışımla dedi.bi halt ettik dedi.işte böyle canım bebişim için üzülmemeye çalışıyorum bende.canım benim ne kadar zor bir durum, her an diken üstünde oturmak, yediğin iki lokmanın gözüne batması ve bunun lafını etmesi. Allah yardımcın olsun. biraz sabret canım üzülmemeye çalış, sıkma canını. annen yakınsa eğer arada sırada gidip bir gün kal. biraz rahat olursun en azından nazın geçer. üzülme tatlım.
al bendende o kadar.sinir ediyolar insanı ya bunlargeçen gün kayınvalidem aradı kendisi üvey kayınvalidem aramızda yaş farkı 10 yaş bile değil ve kendisinin de ufak çocukları oldu yani aynı jenerasyondan sayılırız bana dediği lafa bakar mısınız ne o zırt pırt kendinizi makinalara bağlatıyorsunuz bi duyuyorum ki makinaya bağlanmışsın bi duyuyorum ki hastahanedesin dogurmuyormusun sen daha şimdi söyleyin kızlar ne denir bu lafların karşısında densizlik işte cevap vermeye bile tenezzül etmiyorum artık cahilliğine densizliğine veriyorum
canım haklısın ama özellikle çatı muane olayıda beni korkutuyor aman ne huzursuzum son haftalar böyle oluyor demekki saol desteğin içinn
kızlar moralim çok bozuk ağladım bi de üstüne bir sürü.ben k. valşdede kalıyorum son 15 gündür çün,kü biz başka şehirde oturuyoruz ve dr um burda yani doğm burda olcak.evde sürekli gözüne batıyorum gibi hissediyorum kendimi.eşimde benim annemde kalmıyo ben gidiyorum sizi özlüyorum olmuyo böyle diyo.2 gündür evde karpuz var canımda istemesine rağmen kesip yemiyorum.bugün kesip dolaba koydu bende 1 dilim yiyeyim dedim daha keserken geldi akşama yetmez kalanı dolaba koy dedi.misafir gelcekte akşama.sanki ben oturup bir karpuzun hepsini yiycem.çok üzüldüm kestiğimide yemedim hepsini dolaba koydum.evde bi iş yapmıyorum die mi gözüne batıyorum bilemedim ki.ama ben buraya son haftalarımda evde yorulmayayım die geldim sözde(kocam öyle deyipte erken getirdi)ayrıca biz gelene kadar hergün 2 kez arayıp gelin diye ısrar ettiler rahat vermediler bize evde. artık evimede gidemem her an d. olabilir.
canım üzme kendinide bebeğinide takma yaaa bak meleğini üzmesine kimsenin hakkı yok tamam sabret bak onu alıcaksın kucağına onu düşün onlar öledirler önce derler isterler sonra sanki sen zorla gelmişssinde onlar seni istemiyomuş muamelesi görürsün dedğin gbi bişi yapmayosunya göze batio herşey amaanben her şeye gülüp geçiorum kızımı nie üzim her kez için eşim annem nebilm beni kırmaya çalışan herkeze gülüp geçiorum sonra nedense gerçekten oann mutlaka onları üzecek bişi olu çünki ben rabbime sığınıyorum :) sende ole yap güzel anne kalbini ferah tut dua et :)
Aaa ben bu gelişmeyi kaçırmışım mesela :) Eminim sen güçlü yorumunla harika bir şekilde anlatırsın hikayeniziHem güleriz hem ağlarız okurken. Gittim, doğurdum, geldim bunlar sana göre değil
Arasta yarın kavuşuyorsun yavruna inş sağlıkla alırsın kucağına şimdiden tebrik ederim..
Canım yarın Allah'ın izniyle minik kuzuna, meleğine kavuşuyorsun.Allah kolay, hayırlı doğumlar nasip etsin.Bizleri haberdar et.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
arasta tatlım ben biraz geç saatte girebildim sen şimdi uyumuşsundur belki(tabi bu heyecanla uyuyabilirsen)sana düğün bayramdır şimdi eminim ama eğer varsa en ufak bi stres bile yapma.inş bebeğini sağlıkl a alırsın kucağına tatlım.şimdiden hayırlı olsun
İda'sız geçirdiğiniz son geceniz,yarın inşallah kocaman bir aile olarak günü bîtireceksiniz.sağlıkla al inşallah yavrunu kucağına ve mutlulukla büyüt.dualarım seninle ve kızınla.güzel haberlerini bekliyorum Arasta'cım.Allah herkesinde,sizinde yardımcınız o:2:
Günaydın fıstışkolar. Horul horul uyuyosunuz di mi huleynBen birazdan duşa giricem, ojelerimi tazeliycem, makyajımı yapıcam, saçıma şekil verip 7.30 gibi evden çıkıp kesilmeye gidicem, siz uyuyun daha Çok tembelsiniz çoook D
Neyse ben gidiyorum döndüğümde uyanık olun. Anlatacaklarım var size, İdoş kucağımdayken tek elle yazmak kasıcak biraz ama olsun
kızlar ben geldim hemde güzel haberlerle :))
hepinizin en başından beri mesajıma yazdıklarınızı okudum tek tek biraz uzun sürdü ama okudum ve çok mutlu olduk iyi ki varsınız...
hayatımın en stresli anında sizin desteğiniz gerçekten bana kendimi daha iyi hissettirdi .. dualarınız sayesinde bebeğimle ilgili güzel haberler aldık doktorundan...
gelelim detaylara.. canımın parçası doğduğunda ağlamış ( bu ağlamak iyiye işaretmiş ), havale geçirmemiş.
oksijensiz kaldığının belirtisi olan kalp ve solunum durması çok şükür ki yaşamamış yalnız erken geldiği için ciğerleri gelişmemiş ve bu yüzden nefes alışı sık sıkmış... bu nedenle ve kilosu az olduğu için küvöze alındı dedi doktor..
biz eşimle oksijensiz kalma konusunda çok korktuğumuz için defalarca sorduk ve bize iki örnek verdi.
oksijensiz kalma vakası olarak bize 2 ağır vaka geldi dedi onlarda birinde bebek doğduğunda solunum ve kalp sıfırmış diğeri de doğduğunda ağır havale geçirmiş, sizinkinde böyle bir olay yok dedi, eğer risk vermek gerekirse onlara 10 da 8 risk var ise sizin bebeğinizde 10 da 1 dedi...
şanslısınız ki 6 saat daha geç kalmış olsaydınız bebeğiniz şuan yaşamıyor olurdu dedi.. biz bebeğinizi bu kadar iyi beklemiyorduk dedi.
bunları duyunca yeniden doğmuş gibi olduk eşimle...
o an aklıma sizler ve ailemde dilinden duasını esirgemeyen tüm akrabalarım geldi
şuan için minik kuzumun durumu iyi 2050 gr olmuş fakat sarılık olmuş ışık tedavisi görüyor buna da şükür diyorum ve taburcu olacağı günü bekliyorum.. evde beşiği boş, kucağım boş...dualarınız sayesinde bir an önce ama öncelikle sorunsuz sağlıklı bir şekilde taburcu olacak benim MUCİZE ÖYKÜ'M ....
my-honey seninle günlerimiz aynı, bende aynı şeyleri yaşıyorum, kasılmalarım oluyor, soğuk soğuk terleme oluyor zaten gece lavabo ihtiyacından dolayı deliksiz bir uyku yok. Allah yardımcımız olsun. bir de ben hala iş yerindeyim sürekli masa başı da rahatsız ediyor:26:
kızlar ben geldim hemde güzel haberlerle :))
bunları duyunca yeniden doğmuş gibi olduk eşimle...
Günaydın fıstışkolar. Horul horul uyuyosunuz di mi huleynBen birazdan duşa giricem, ojelerimi tazeliycem, makyajımı yapıcam, saçıma şekil verip 7.30 gibi evden çıkıp kesilmeye gidicem, siz uyuyun daha Çok tembelsiniz çoook D
Neyse ben gidiyorum döndüğümde uyanık olun. Anlatacaklarım var size, İdoş kucağımdayken tek elle yazmak kasıcak biraz ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?