2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese keyifler yerindedir inşallah
bugün kontrol var çok meraklıyım bebişim ne alemde kaç gr aldı diye bakalım doktorumuz neler diyecek alttanda muayene eder belki bugün bayramdan önce gelsin istiyorum minik kuşumu ya böyle muallakta olmak zor birşeymiş
geçmişe ve takvime bi bakıp geleyim

Günaydın tatlım uyuyamadın dimi bütün gece Hadi bakalım sağ salim kucağına al gel İdoşumuzu Sağlıkla gelsin size ömür boyu mutluluklar getirsin inşallah canım

Arastam canimmmm hersey cook guzel olsun insallah. Dualarim kalbim sizinle,bizi habersiz birakma.

Super bi haber buu. Her zaman duaciyiz.minnagin kucagina saglikla gelsin die.

Gunaydinlar prensesler,

Arasta dan baska dogum yapacak var mi bilmiyorum. Varsa sayet bi avazda alin kucaginiza. Dualarim sizinleee

Cucu çok tebrik ederim hikayen için sabırsızlanıyorum.

Arasta şu an bebişin ağladı ağlayacak az kaldı. Sağlıkla ikinizde kavuşun ve hemen buraya gelin emi?
Sanki kızında gelip foruma yazacakmış gibi hissediyorum niyeyse.

ne güzel haberler bunlar maşallah senin kızçene herşey daha da güzel olsun çabucak iyileşip toparlansın inşallah

canım kıskandırıyorsunuz bizi bi kolumda idoş bi elimle size yazcam diye.. ayıp olmuyor mu? şaka yapıyorum canım.. sağ salim kavuşun birbirinze inş.. bugün 3 kişilik aile oluyorsunuz.. bugün hayatınızın dönüm noktası.. inş hepsi mutlu olursunuz... Allah kurtarsın..

canım şükürler olsun.. meleğin iyiymiş.. gözlerim doldu sen anlatınca.. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tez zamanda inş.. sana meleğin seni bırakmıcak değiştik.. haydi üzülme artık sil gözyaşlarına.. Allah a şükür bebeğin çok iyi.. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.. Allah sağlıklı uzun ömürler versin...

günaydın kızlar.. şükürler olsun ki dün mutfağımın temizliği de bitti.. geriye 3 oda kaldı.. orda dağınıklılık yok.. bi tek süpürüp silip toz alcam.. yavaş yavaş yapsam maksimum 2 günlük işim kaldı.. 1 haftadır temizlik yapıyorum.. isyanlardayım.. inş biticek de bende bacaklarımı uzatıp doğumu beklemek istiyorum.. 5 günüm kaldı

gunaydin bugun ne guzel haberler var masallah arastacim allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insalah suan almissindir..guzel haberlerini ve resimlerini beklioruz idosun...

Günaydın canlarım sabah hızlıca cevaplar yazıp çıktım günaydın diyemedim :) Bugün işte son günüm pek giremiycem halletmem gereken işler var. Aklım hep sizde olacak tabiki bakalımm bugün sürprizci çıkacak mı

gözün aydın canım... sevindim.. tabi ya ayrıl işten uzat bacaklarını evinde bebişini bekle.. artık bebeğinle dinlenmek gani gani hakkın... :) eve gidince bizi de ihmal etme ama .. :)

cok kıskandırıcıısın ya darısı bebegini bekleyenlern basına yaaa bende melegimi istiyorum ama dogumdan da korkuyorum :) neyse gecmişe bakamadım doguran oldu mu ki

bende cuma günü ayrılacağım inşallah işler var topralanması gereken ama insan buraya bakmadan yapamıyo uyuyup uyanınca bile bakıyorum ne var ne yok diye dün de kaynanam geldi doğum için ama ben bizim kızın öyle hemencecik geleceğini sanmıyorum nazlı kızımın yeri rahat dün doktor amcanın orada da nst de de akıllı akıllı oturdu öyle ki doktorumuz çatı muayenesi yapacaktı haftaya gel dedi kilomuz da 3225 olmuş teyzeleri boyumuzda su fl*7 hesabı doğruysa 51,5 kızlar siz onu nasıl hesaplıyorsunuz benim doktorum hiç söylemiyor boyunu ben o hesaplara göre bakıyorum

temizlik büyük dert inşallah bir an evvel halledip rahatlarsın canım 5 günün mü kaldı sezeryanmı olacaktı senin

Günaydın canlar.sabahın miniğide gelmiş.sağlıklı,mutlu ve hayırlı evlat olur inşallah.Arastacım gözünüz Aydın.bizim yerimize de kokla yavrunu.tüm gelişmeleri ve duygularını anlatmanı bekliyoruz.kocamaaaaan öpüyorum ikinizide

İda Allah kurtarsın.9 ay mahpus damında yatmak senin için eminim çok zordu; ama şanslısın ki gardiyanın sık sık yemek, temiz çamaşır gönderiyordu.Zaman nasıl geçti senin için? Tek hücreli yerde arkadaşın da yoktu.Tek eğlencen kordondan yapılmış bir tespihti. Sık sık tekme atıp "Açın şu kapıyıııı!" naraların bak sonunda işe yaradı.Bugün tahliye günün.Neyse kardeş.Geçmiş olsun. Vefa borcunu ödemeyi unutma ha! Gardiyanın sana 9 ay çok iyi baktı.Arada bir gülümsesen,boynuna atlasan, hasta olmadığını göstersen, bol bol süt içsen yeter zaten.
İmza: Mahpus damındaki arkadaşın Gülru

arasta doğumada gitse yine aynı arasta
doğuma gidiyor ama 'hala uyuyorsunuz' diye gider yapıyor yaa

ayol ne uyuması bu geceki sıcakta uyumak ne mümkündü
tabi sahura kalkma ve tuvalet molalarını hiiiç saymıyorum
bugün zombi gibi dolaşıcaz artık (gündüzde uyuyayam, kalkınca bir türlü kendime gelemiyorum)
arasta güzel haberlerini bekliyoruz
habersiz bırakma bizi...

Kızlar arasta mesaj attı . İdos doğmuş ikiside iyiymis :)

aaa güzel haber ne çabuk geldi
maşallah subhanallah idoşa ve sana
darısı başımızaaa

Kizlar daha once paylasmistim doktor persembe alabiliriz demisti, buaksam son bi nstye giricem sonra durum belli olcak. Gergin, korkulu ve heyecanliyim napcagimi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…