2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bi bebişimiz daha oldu yuppycanım geçmiş olsun Allah analı bablı büyütsün bebişini

arastaaaa gözünaydınnn ida helen de dünyaya geldi hoşgeldi :))

darısı bizim bıcırıklaraa :)

herkeslere günaydın azıcık geçmişe bakıyımm tam takip edemiyorummm.....

Arasta canım ben sana yazana kadar parme güzel haberini verdi bile. Bebeğine sağlıkla kavuşmuşsun. Allah ayırmasın. Sağlıkla büyüsün idoş. Hayırlı evlat olsun inşallah. geridönüp buralrın tozunu attırmanı bekliyoruz:)))

Mutluluk, o kadr çok sevindim ki bebeğinin iyi olmasına. Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın inşallah. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da alacaksın. iyi düşün iyi olsun.

Fundacım sağol haber verdiğin için. Ama şok oldum resmen mesajlarda okuyunca. Cucu büyük sürpriz yaptı. Arastadan da önce doğurdu Hem de normal doğum yapmış. Valla hikayesini deli gibi merak ediyorum. Ayyy acaba bizimkler nasıl olacak öz hakki ağustos anneleri

Kızlar arasta mesaj attı . İdos doğmuş ikiside iyiymis :)
Parmecim sağol haber verdiğin için.

al bndende o kdr cnm nefesim daralıo sık sık..iftardan sonra az yememe rağmen çk daralıyo midem..stres heyecan herkes bi yorum yapıo kafa karıştırıo zaten..eşler anlamıo halden off off

ne güzel bi haber Allahıma şükürler olsun canım çok sevindimm....tekrar geçmiş olsunn

Günaydın hanımlar;
Gerçi benim için gün sabah 8 de başladı bile. Kahvaltı falan anca girip okudum. Anacım sizi yalnız bırakmaya gelmiyor. Dünün süpriz haberi cucudan gelmiş bile. Ben biraz kitap okuyacağım sonrada şu evde yürüyüş videoları ile bi yarım saat yürürüm. Sonra duş ve yine burdayım. Aman ben gelene kadar kimse doğurmasın

yeniden merhaba
kontrolden geldik herşey yolunda nstde hafif ağrı var ama normalmiş artık 3259 gr 51 cm olmuş benim minnoşum ama sanırım henüz gelmeye niyeti yok
arefe günü tekrar çağırdı bakalım neler olacak ozamana kadar

günaydın kızlar..
bugün geç kalktım biraz.. gece biraz rahatsızlandım..acile gittik eşimle.. çok fena nefes darlığı,baş dönmesi ve çarpıntım oldu gecenin köründe acilde oksijen verdiler 1 saat kadar,aynı anda nst ye de bağlandım.. 2 tane sancım çıkınca alttan muayene etti ebe.. neyse ki henüz açılmam yokmuş.. sonra doktorumu arayıp bilgilendirdi bebekle ilgili sıkıntı yok ama dahiliyeye gitmem gerektiğini söylemiş.. sonra da çıktık işte.. şimdi iyiyim merak edilecek bişey yok çok şükür ama dün çok korktumm yalan söyleyememm

kuzucum bugünki güzel haberi sen vermişsin iyi yapmışsın beni bekleyeydiniz anca şimdi alacaktınız haberi :))

herkese merhaba kızlar kaç tane doğurmayan hamiş kaldık biz mi tembeliz onlar mı aceleci valla bebekleri bide doğum haberlerini duydukça içim içime sığmıyor artık

Ağustos 3 te kızımın oda takımı gelecek, 7 sinde kardeşim ,11 inde annem gelecek kızımın ne zaman geleceğine dair bir işaret yok ama günler de geçmek bilmiyor yahu..

Kuzum gecmis olsun umarım şimdi iyisindir sakın ihmal etme . Neden olurmuş acaba ? Benimki de hareket etmiyo geceden beri öğle yemeğinden sonra hala tekmelemezse gidicem doktora stres oldum .

Sabah erken kalktım bende haberi alınca baktım sende görünmüyorsun altta listede bekletmedik heyecandan vereyim dedim haberi kusura bakma ama senin kadar Tatli dille veremedim tabi :) ee herkesin bir uzmanlık alanı var .

sabaha kadar sıcaktan uyuyamadım aklımda hep sen vardın şimdi uyuyabilmiş midir heyecanlı mıdır duyguları ne alemdedir diye düşünüp durdum uyku sersemi sabahta gözümü açar açmaz herhalde ida doğmuştur çoktannn diye düşündüm güle güle büyüt bebeğini canım Rabbim yüreğinde eksikliğini hissettiğin tüm duyguları ida nın sevgisiyle tamamlatsın eşinle yavrunla sağlıcakla bir ömür boyu mutlu olun inşallah

aynen katılıyorum herşey normal giderken normal doğum denemeli..bnde hep hayırlısı diyorum her doğum kişiye özel rabbim kime ne yaşatacak bilinmez inş. herkes kolay ve rahat doğum yapar

Kizlar daha once paylasmistim doktor persembe alabiliriz demisti, buaksam son bi nstye giricem sonra durum belli olcak. Gergin, korkulu ve heyecanliyim napcagimi bilmiyorum.

ayyy canım bende aynı durumdayım dr persembe sabahtan gel bi bakalım alabiliriz doğuma diyor bende de korku ve heyecan var valla offff

kızlar hakkınızda hayırlısı inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

ayy maşallah ne güzel pozitifsin cnm bzde inş. günümüz gelince sen gbi olabilirz.. diyodum kii

okudum maşallah darısı başımıza inş. sağlıklı uzun ömürlü bebiş olur inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…