- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.621
Kızlar arasta mesaj attı . İdos doğmuş ikiside iyiymis :)
Kizlar daha once paylasmistim doktor persembe alabiliriz demisti, buaksam son bi nstye giricem sonra durum belli olcak. Gergin, korkulu ve heyecanliyim napcagimi bilmiyorum.
Günaydın fıstışkolar. Horul horul uyuyosunuz di mi huleynBen birazdan duşa giricem, ojelerimi tazeliycem, makyajımı yapıcam, saçıma şekil verip 7.30 gibi evden çıkıp kesilmeye gidicem, siz uyuyun daha Çok tembelsiniz çoook D
Neyse ben gidiyorum döndüğümde uyanık olun. Anlatacaklarım var size, İdoş kucağımdayken tek elle yazmak kasıcak biraz ama olsun
Arasta canım ben sana yazana kadar parme güzel haberini verdi bile. Bebeğine sağlıkla kavuşmuşsun. Allah ayırmasın. Sağlıkla büyüsün idoş. Hayırlı evlat olsun inşallah. geridönüp buralrın tozunu attırmanı bekliyoruz:)))Günaydın fıstışkolar. Horul horul uyuyosunuz di mi huleynBen birazdan duşa giricem, ojelerimi tazeliycem, makyajımı yapıcam, saçıma şekil verip 7.30 gibi evden çıkıp kesilmeye gidicem, siz uyuyun daha Çok tembelsiniz çoook D
Neyse ben gidiyorum döndüğümde uyanık olun. Anlatacaklarım var size, İdoş kucağımdayken tek elle yazmak kasıcak biraz ama olsun
Mutluluk, o kadr çok sevindim ki bebeğinin iyi olmasına. Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın inşallah. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da alacaksın. iyi düşün iyi olsun.kızlar ben geldim hemde güzel haberlerle :))
öncelikle hepinizden Allah kat ve kat razı olsun ...
hepinizin en başından beri mesajıma yazdıklarınızı okudum tek tek biraz uzun sürdü ama okudum ve çok mutlu olduk iyi ki varsınız...
hepsini alıntı yapamadım ama idare edin :)
hayatımın en stresli anında sizin desteğiniz gerçekten bana kendimi daha iyi hissettirdi .. dualarınız sayesinde bebeğimle ilgili güzel haberler aldık doktorundan...
gelelim detaylara.. canımın parçası doğduğunda ağlamış ( bu ağlamak iyiye işaretmiş ), havale geçirmemiş.
oksijensiz kaldığının belirtisi olan kalp ve solunum durması çok şükür ki yaşamamış yalnız erken geldiği için ciğerleri gelişmemiş ve bu yüzden nefes alışı sık sıkmış... bu nedenle ve kilosu az olduğu için küvöze alındı dedi doktor..
biz eşimle oksijensiz kalma konusunda çok korktuğumuz için defalarca sorduk ve bize iki örnek verdi.
oksijensiz kalma vakası olarak bize 2 ağır vaka geldi dedi onlarda birinde bebek doğduğunda solunum ve kalp sıfırmış diğeri de doğduğunda ağır havale geçirmiş, sizinkinde böyle bir olay yok dedi, eğer risk vermek gerekirse onlara 10 da 8 risk var ise sizin bebeğinizde 10 da 1 dedi...
şanslısınız ki 6 saat daha geç kalmış olsaydınız bebeğiniz şuan yaşamıyor olurdu dedi.. biz bebeğinizi bu kadar iyi beklemiyorduk dedi.
bunları duyunca yeniden doğmuş gibi olduk eşimle...
o an aklıma sizler ve ailemde dilinden duasını esirgemeyen tüm akrabalarım geldi
sizlere çok teşekkür ederim...
şuan için minik kuzumun durumu iyi 2050 gr olmuş fakat sarılık olmuş ışık tedavisi görüyor buna da şükür diyorum ve taburcu olacağı günü bekliyorum.. evde beşiği boş, kucağım boş...dualarınız sayesinde bir an önce ama öncelikle sorunsuz sağlıklı bir şekilde taburcu olacak benim MUCİZE ÖYKÜ'M ....
Fundacım sağol haber verdiğin için. Ama şok oldum resmen mesajlarda okuyunca. Cucu büyük sürpriz yaptı. Arastadan da önce doğurdukızlarr günün sürpriz haberi "cucu1984" den yani cücümm den geldiiiiidün akşam saat 21:30 da kızını dünyaya getirmiş güzel annemiz normal doğum yapmış, şu an evdelermiş ve ikisi de iyiymiş çok şükür ayrıntıları sonra girip yazacakmış.. "her şey çok güzel" demiş bir de
çok mutlu oldum yaa.. Allah onları birbirine bağışlasın inşallah.. darısı biz bekleyenlerin başınaaaaa
Parmecim sağol haber verdiğin için.Kızlar arasta mesaj attı . İdos doğmuş ikiside iyiymis :)
Slm lar heycanlı hamişler:) son günler baya stresli geçiyor sanki ...en azından benm gbi normal doğum olacakların bi nebze daha fazladır stresitaşıyamıyorum artık kendimi , adet ağrısı gbi ağrım oluyo, belim çok ağrıyo, bacağımın kasığa bağlı olan kemiklerine kramp giriyo.. Çok sızlanıyorum artık napıyım stres korku heycan karıştım , nezaman gelir bebeğim bilmiyorum ama her an panik halindeyim artık...
Doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim .cucu normal doğum yapmış herhalde merakla bekliyorum hikayesini....
Arasta yarın kavuşuyorsun yavruna inş sağlıkla alırsın kucağına şimdiden tebrik ederim..
kızlar ben geldim hemde güzel haberlerle :))
öncelikle hepinizden Allah kat ve kat razı olsun ...
hepinizin en başından beri mesajıma yazdıklarınızı okudum tek tek biraz uzun sürdü ama okudum ve çok mutlu olduk iyi ki varsınız...
hepsini alıntı yapamadım ama idare edin :)
hayatımın en stresli anında sizin desteğiniz gerçekten bana kendimi daha iyi hissettirdi .. dualarınız sayesinde bebeğimle ilgili güzel haberler aldık doktorundan...
gelelim detaylara.. canımın parçası doğduğunda ağlamış ( bu ağlamak iyiye işaretmiş ), havale geçirmemiş.
oksijensiz kaldığının belirtisi olan kalp ve solunum durması çok şükür ki yaşamamış yalnız erken geldiği için ciğerleri gelişmemiş ve bu yüzden nefes alışı sık sıkmış... bu nedenle ve kilosu az olduğu için küvöze alındı dedi doktor..
biz eşimle oksijensiz kalma konusunda çok korktuğumuz için defalarca sorduk ve bize iki örnek verdi.
oksijensiz kalma vakası olarak bize 2 ağır vaka geldi dedi onlarda birinde bebek doğduğunda solunum ve kalp sıfırmış diğeri de doğduğunda ağır havale geçirmiş, sizinkinde böyle bir olay yok dedi, eğer risk vermek gerekirse onlara 10 da 8 risk var ise sizin bebeğinizde 10 da 1 dedi...
şanslısınız ki 6 saat daha geç kalmış olsaydınız bebeğiniz şuan yaşamıyor olurdu dedi.. biz bebeğinizi bu kadar iyi beklemiyorduk dedi.
bunları duyunca yeniden doğmuş gibi olduk eşimle...
o an aklıma sizler ve ailemde dilinden duasını esirgemeyen tüm akrabalarım geldi
sizlere çok teşekkür ederim...
şuan için minik kuzumun durumu iyi 2050 gr olmuş fakat sarılık olmuş ışık tedavisi görüyor buna da şükür diyorum ve taburcu olacağı günü bekliyorum.. evde beşiği boş, kucağım boş...dualarınız sayesinde bir an önce ama öncelikle sorunsuz sağlıklı bir şekilde taburcu olacak benim MUCİZE ÖYKÜ'M ....
Kızlar arasta mesaj attı . İdos doğmuş ikiside iyiymis :)
günaydın kızlar..
bugün geç kalktım biraz.. gece biraz rahatsızlandım..acile gittik eşimle.. çok fena nefes darlığı,baş dönmesi ve çarpıntım oldu gecenin köründeacilde oksijen verdiler 1 saat kadar,aynı anda nst ye de bağlandım.. 2 tane sancım çıkınca alttan muayene etti ebe.. neyse ki henüz açılmam yokmuş.. sonra doktorumu arayıp bilgilendirdi bebekle ilgili sıkıntı yok ama dahiliyeye gitmem gerektiğini söylemiş.. sonra da çıktık işte.. şimdi iyiyim merak edilecek bişey yok çok şükür ama dün çok korktumm yalan söyleyememm
kuzucum bugünki güzel haberi sen vermişsiniyi yapmışsın beni bekleyeydiniz anca şimdi alacaktınız haberi :))
herkese iyi geceler... normal mi sezeryan mı diye düşünen arkadaşlar bence ilk başta normali deneyin derim olmazsa pişman olmazsınız denedim nasip değilmiş dersiniz. ama direk sezeryan olursa keşke bekleseydim belki normal olurdu dersiniz. ben öyle yapmayı düşünüyorum.
Kizlar daha once paylasmistim doktor persembe alabiliriz demisti, buaksam son bi nstye giricem sonra durum belli olcak. Gergin, korkulu ve heyecanliyim napcagimi bilmiyorum.
ayyy canım bende aynı durumdayım dr persembe sabahtan gel bi bakalım alabiliriz doğuma diyor bende de korku ve heyecan var valla offff
Günaydın fıstışkolar. Horul horul uyuyosunuz di mi huleynBen birazdan duşa giricem, ojelerimi tazeliycem, makyajımı yapıcam, saçıma şekil verip 7.30 gibi evden çıkıp kesilmeye gidicem, siz uyuyun daha Çok tembelsiniz çoook D
okudum maşallah darısı başımıza inş. sağlıklı uzun ömürlü bebiş olur inş..Kızlar arasta mesaj attı . İdos doğmuş ikiside iyiymis :)
ayyy canım bende aynı durumdayım dr persembe sabahtan gel bi bakalım alabiliriz doğuma diyor bende de korku ve heyecan var valla offff
kızlar hakkınızda hayırlısı inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?