- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.641
Belirsizlik de cok fena, ablam filan ona gore sabah yola cikacaklar. Herkes bu aksami bekliyor bizde
Kuzum gecmis olsun umarım şimdi iyisindir sakın ihmal etme . Neden olurmuş acaba ? Benimki de hareket etmiyo geceden beri öğle yemeğinden sonra hala tekmelemezse gidicem doktora stres oldum .
Sabah erken kalktım bende haberi alınca baktım sende görünmüyorsun altta listede bekletmedik heyecandan vereyim dedim haberi kusura bakma ama senin kadar Tatli dille veremedim tabi :) ee herkesin bir uzmanlık alanı var .
ayyy kusura bakma dedi yaa :) aşk olsun canımm tekelime mi aldım haber tellallığını sankigeç girdiğim için üzülüyordum hatta.. arasta saat 10 bucukta mesaj atmış 1 bucuk saat gecikmeli olacak diye :) neyse ki sen yazmışsın sevindim bile
şimdi saha iyiyim kuzum sağol.. sen de merak etme hareketleri artık kısıtlandı bizim zıpırların..ama yine de tedbiri elden bırakma git bi kontrole bakalım
Kızlar arasta mesaj attı . İdos doğmuş ikiside iyiymis :)
Ne bileyim yazarken aklıma gelmedi ama sonra düşündüm sonuçta senin dünürün belki kendi vermek isterdi haberi diye :)
Ama sen rahatsizlanmistim kuzum be zaten :) bu arada inci kiz annesinin çok üzüldüğünü anladı sonunda 2 tekme fırlattı sag kaburgama çok şükür :)
Of ne stresliymis son günler koca 9 ayi devirdik 5 gun geçmiyor
Fundacım geçmiş olsun dahiliyeye gidecek misin? İhmal etme Allah korusun.
Geçmiş olsun canım,korkmuşsundur tabi böyle şeyler yaşayınca.normal hayatta çok umursamayacağın rahatsızlıklar hamileyken insanı çok tedirgin ediyor.bu kadarla bitmiş olsun.nst'de sancı çıktı deyince,eyvah dedim Funda bana yamuk yapıyor galiba diye düşünmedim değil.yok öyle açılma sancı falan.bunların hepsini en erken bayramdan sonra konuşmaya başlayabiliriz ancak.ona göre sen de kızında rahat durun,ayar etmeyin insanı.yarın sabah sürpriz bekleyen arkadaşlarım,hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun.gönlümüzden geçen hayırlıysa öyle olsun,bize de ancak sizlerîn mutluluğunu paylaşmak düşer.hepinizi öpüyorum.bende hastaneye gidip çalışamaz raporunu almalıymışım,müdür arayıp öyle dedi.bugün yıllık iznimin son günü,gidip alalım raporuda evde bus bus bunalmaya devam edelim.
hihiiii sen misin hareket isteyen al sana annee deyip sallamış tekmeleri demekşiddetin böylesine can kurban
sağ ol canımmvalla bilmiyorum gitsem mi diye ama dahiliyelik ne olabilir diye düşünüyorum :44: cuma sabahı kontrolümüz var zaten bi konusayım bakim doktorumla da ona göre hareket edeyim..
yalovam bizde yamuk olmazz :)) merak etme canım doğurmam bayramdan önceben daha burdayım nöbetçi hamile misali
temizlik büyük dert inşallah bir an evvel halledip rahatlarsın canım5 günün mü kaldı sezeryanmı olacaktı senin
Canim inan aci yok cati muayenedinde gercekten inan ben 4 ayliktan beri alttan muayene oluyorum her kontrolumde ilk zamanlar kendimi sikiyodum sanki aci duyuyordum ah beynimiz ah aci hissi veriyodu korkudan sonra bigun sikmicam kendimi dedim derin nefes aldim ayetel kursi okudum ve iban hicbisey hissetmedim ki ben kendim bile kendime dokunamazdim o gunden beri sifir agri inan acimiyo sali gunu sancim vardi gittim doktora alttan muayene etti elini ittikce itti hicbisey hissetmedim acilmam varmis benki bugunlerin hayalini bike kurmaya korkardim vaji cok kotu bisey allah kimseye yasatmasin ancak yasan bilir
Kızlaaar bu kasılma olayını yaşayanlara sorum olacak. Dün akşamdan beri kasılmam vardı hala kasılmalarım oluyor ama karnım sanki hiç yumuşamıyor. Sürekli sert kaldı arada daha da sıkışıp iniyor ama hep sert. Bu normal mi hep böyle mi kalacak karnım ya :26: Bebiş kımıldıyor diye panik yapmayayım diyorum ama ciddi şekilde rahatsızlık vermeye başladı akşamdan beri geçmemesi
kızlar... benim de bebeğim sabah 7 buçul en geç 8 buçuk da hareket etmeye başlardı.. en son dün gece hissettim hareketini.. sorun var mıdır sizce? doktorumu aramalı mıyım? normalde ben ondan daha çok uyurum.. hiperaktiftir..ağlıcam
arasta, geçmiş olsun canım... Allah kucağına almayı nasip etti. darısı tüm bekleyenlerin başına.. Allah analı babalı büyütsün. sağlıklı ve mutlu bir çocuk olarak büyüsün inş...
günbakancım çok çok geçmiş olsun.. sorun olmamasına sevindim...
evet canım sezaryen olucam Allah kısmet ederse.. vallahi büyük dert.. alt kat bitmedi daha üst kat biticek..
Günaydın fıstışkolar. Horul horul uyuyosunuz di mi huleynBen birazdan duşa giricem, ojelerimi tazeliycem, makyajımı yapıcam, saçıma şekil verip 7.30 gibi evden çıkıp kesilmeye gidicem, siz uyuyun daha Çok tembelsiniz çoook D
Neyse ben gidiyorum döndüğümde uyanık olun. Anlatacaklarım var size, İdoş kucağımdayken tek elle yazmak kasıcak biraz ama olsun
Merhabalar... Normalde oglusumun planlanan dogum gunu 14 eylul ama doktorum 36. Haftayi tamamlayabilmek icin ugrastigindan agustos annesi olucam gibi gorunuyor:)) allah hepmize evlatlarimizi sag salim kucagimiza almak nasip etsin...arkadaslar saat 1.30 ve ben midemin asiri yanmasi ve agzima surekli su gelmesinden oturu uyuyamiyorum..var mi tavsiyesi olan ? Bir de tecrubeli anne adaylarina sorum olacak..hastanede anneyi doguma nasil hazirliyorlar? Planlanmayan dogmlar icin nasil bir kisisel temizlik uyguluyorlar ? Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler :))
Kızlaaar bu kasılma olayını yaşayanlara sorum olacak. Dün akşamdan beri kasılmam vardı hala kasılmalarım oluyor ama karnım sanki hiç yumuşamıyor. Sürekli sert kaldı arada daha da sıkışıp iniyor ama hep sert. Bu normal mi hep böyle mi kalacak karnım ya :26: Bebiş kımıldıyor diye panik yapmayayım diyorum ama ciddi şekilde rahatsızlık vermeye başladı akşamdan beri geçmemesi
günaydın kızlar..
bugün geç kalktım biraz.. gece biraz rahatsızlandım..acile gittik eşimle.. çok fena nefes darlığı,baş dönmesi ve çarpıntım oldu gecenin köründeacilde oksijen verdiler 1 saat kadar,aynı anda nst ye de bağlandım.. 2 tane sancım çıkınca alttan muayene etti ebe.. neyse ki henüz açılmam yokmuş.. sonra doktorumu arayıp bilgilendirdi bebekle ilgili sıkıntı yok ama dahiliyeye gitmem gerektiğini söylemiş.. sonra da çıktık işte.. şimdi iyiyim merak edilecek bişey yok çok şükür ama dün çok korktumm yalan söyleyememm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?