2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy kusura bakma dedi yaa :) aşk olsun canımm tekelime mi aldım haber tellallığını sanki geç girdiğim için üzülüyordum hatta.. arasta saat 10 bucukta mesaj atmış 1 bucuk saat gecikmeli olacak diye :) neyse ki sen yazmışsın sevindim bile

şimdi saha iyiyim kuzum sağol.. sen de merak etme hareketleri artık kısıtlandı bizim zıpırların..ama yine de tedbiri elden bırakma git bi kontrole bakalım

Ne bileyim yazarken aklıma gelmedi ama sonra düşündüm sonuçta senin dünürün belki kendi vermek isterdi haberi diye :)
Ama sen rahatsizlanmistim kuzum be zaten :) bu arada inci kiz annesinin çok üzüldüğünü anladı sonunda 2 tekme fırlattı sag kaburgama çok şükür :)

Of ne stresliymis son günler koca 9 ayi devirdik 5 gun geçmiyor

GÜNAYDINLAR HERKESE kontrolden geldik nst ye girdik sancı çıkmadı bebeğim 2500 gram olmuş boyu 47 cm nasıl sizce eşim zayıf diyor doktor iyi diyor banada zayıf gibi geliyor.tam bir ayım kaldı eğer beklerse bebiş son haftalarda kaç gram alıyordu bebek bilen varmım

Geçmiş olsun canım,korkmuşsundur tabi böyle şeyler yaşayınca.normal hayatta çok umursamayacağın rahatsızlıklar hamileyken insanı çok tedirgin ediyor.bu kadarla bitmiş olsun.nst'de sancı çıktı deyince,eyvah dedim Funda bana yamuk yapıyor galiba diye düşünmedim değil.yok öyle açılma sancı falan.bunların hepsini en erken bayramdan sonra konuşmaya başlayabiliriz ancak.ona göre sen de kızında rahat durun,ayar etmeyin insanı.yarın sabah sürpriz bekleyen arkadaşlarım,hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun.gönlümüzden geçen hayırlıysa öyle olsun,bize de ancak sizlerîn mutluluğunu paylaşmak düşer.hepinizi öpüyorum.bende hastaneye gidip çalışamaz raporunu almalıymışım,müdür arayıp öyle dedi.bugün yıllık iznimin son günü,gidip alalım raporuda evde bus bus bunalmaya devam edelim.

hihiiii sen misin hareket isteyen al sana annee deyip sallamış tekmeleri demek şiddetin böylesine can kurban

Fundacım geçmiş olsun dahiliyeye gidecek misin? İhmal etme Allah korusun.

sağ ol canımm valla bilmiyorum gitsem mi diye ama dahiliyelik ne olabilir diye düşünüyorum :44: cuma sabahı kontrolümüz var zaten bi konusayım bakim doktorumla da ona göre hareket edeyim..

yalovam bizde yamuk olmazz :)) merak etme canım doğurmam bayramdan önce ben daha burdayım nöbetçi hamile misali

Kızlaaar bu kasılma olayını yaşayanlara sorum olacak. Dün akşamdan beri kasılmam vardı hala kasılmalarım oluyor ama karnım sanki hiç yumuşamıyor. Sürekli sert kaldı arada daha da sıkışıp iniyor ama hep sert. Bu normal mi hep böyle mi kalacak karnım ya :26: Bebiş kımıldıyor diye panik yapmayayım diyorum ama ciddi şekilde rahatsızlık vermeye başladı akşamdan beri geçmemesi

canım seninle aynı gibiyiz bende ağustosun sonunu bulucam bu gidişler enin bebeğin kaç gram oldu

kızlar... benim de bebeğim sabah 7 buçul en geç 8 buçuk da hareket etmeye başlardı.. en son dün gece hissettim hareketini.. sorun var mıdır sizce? doktorumu aramalı mıyım? normalde ben ondan daha çok uyurum.. hiperaktiftir.. ağlıcam

arasta, geçmiş olsun canım... Allah kucağına almayı nasip etti. darısı tüm bekleyenlerin başına.. Allah analı babalı büyütsün. sağlıklı ve mutlu bir çocuk olarak büyüsün inş...

günbakancım çok çok geçmiş olsun.. sorun olmamasına sevindim...

temizlik büyük dert inşallah bir an evvel halledip rahatlarsın canım 5 günün mü kaldı sezeryanmı olacaktı senin

evet canım sezaryen olucam Allah kısmet ederse.. vallahi büyük dert.. alt kat bitmedi daha üst kat biticek..

canım bende alttan muane oldum çok ama bu daha farklı diye yazmışlar o yüzden biraz tırstım mıncıklamasınlar :)))zaten beyinde bitiyor herşey bende senin gibi telkinler veririm artık inşallah güzel geçer normal doğurursam diyecem doktora çok dikme az kenarlardan toparla kapı açık kalsın sonra kilitleniyor açamıyorum:))

iltihap felanmı var acaba iltihap olunca bebek kasılırmış bi idrar tahlili vermekte fayda var bende bu gün verdim iltihap çıktı idrar kültürü verdim oda üç gün sonra çıkıcak bakalım hayırlısı

kızlar lanolin göğüs kermi aldım doğumdan önce başlayım diye sürdüm amanın bu bozuk mu yoksa ben bebek olsam memeyi değil ağzıma almak annemin kucağında bilem olmak istemem bu nebiçim koku yanmış pilastik ve koyun pisliği karışımı acaba kremmi bozuk kızlar birde silmeden verebilirmişim memeyi bilemedim ki niye böyle bebek tiksinmez mi?

valla canım ne kadar doğru bilmiyorum ama benim bebiş hareketi kesince tatlı yiyorum ama yine de hareket etmediyse göbişim iki tarafından tutup sallıyorum genelde o zaman hareketleniyor tabi bebişim beni sövüyordur o ayrı maynak karı beynimi sallıyor diye:)))

Arastacımm heyecanla beklıyoruuz:)

9 ay rahat geçtide şu son 5 gün geçmio :)

işin kötüsü ben söylemesi ayıp tuwalete çıkamıyorumm bebek büyüdü bağırsaklara baskı mı yapıoki..

kuru kayısı alıp yemeyi denicem ama kötüym ya

herkess temizlikle uğraşıo son hazırlıklar...bizde annemle salonu bitirdk mutfağı bitirdk bebişimin yatagını hazırlıcaz :)

5inde doğum yapıcak baya kişi war galiba...

Kizlarrr bana yardimci olaniniz yok muu(((

Canim ben 36 haftalik muayenemde senin tarif ettigin gibiydim. Dr yat dinlen demisti.
İsin bu gun sondu dimi bu gunden sonra yatip dinlenirsin.

Canım benim çok geçmiş olsun.. Dikkat et kendine. iyi olmanıza sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…