2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlaar

Bugün son kontrolümüze gittik, hala suyumuz az, plesentamız aşağıda.Ama nst miz iyi çıktı çok şükür. Dün karnım taş gibiydi yarım saatte bir olan kasılmalarım vardı,sabahı zor ettim korkudan, doktor artık normal olduğunu söyledi. Dinlenmek gerekiyormuş bu gibi durumlarda çok yorma kendini dedi. Tabi stres, sıkıntı falanda yapmamak gerekiyo, hemen etkileniyo bebişler. Son bir kaç gündür pek iyi değildim ona da yansıdı demekki, bugün iyiyiz ama
5 ağustosta öğlen gibi alacakmış sezeryana, sabah 7de güzelce kahvaltını yap sonra bir şey yeme dedi. Son 5 artık

kizlar yarin saat 12dehastanede olacagim 2de epidural sezeryan ile alinacak bebisimm...cok heycanliyim

çok iyiymiş yaa

canım geçmiş olsun belki bi tansiyon dalgalanması falandır dinlenmeye çalış son zamanlarda yoruldun falan mı acaba

Canım benim çok geçmiş olsun.. Dikkat et kendine. iyi olmanıza sevindim.

kuzucumm çok sağ ol iyiyiz şimdi çok şükür Allah tekrar yaşatmasın..

canım seninle aynı gibiyiz bende ağustosun sonunu bulucam bu gidişler enin bebeğin kaç gram oldu

canım benim en son 2 hafta önceydi kontrolüm..2 gün sonra tekrar gidecem şimdiki kilosunu bilmiyorum ama o zaman 2700 gr dı..

Arasta cucu tebrik ederim. Allah anani babali buytsun..
Tabi diger dogum yapanlari da.
Cok takipte olamiyorum ara ar okuyabiliyotum
Mutlulukk icin uzulmus dua etmistim bu sabah mutlu haberlerini okudum cok sevindim
Allahim evlatlarimizla sinamasin

Ben iki cocukla cok zorlaniyorum
Bebegim gece kusu 15 gundur uyumuyorum desem yeridir
Abisi zivanadan cikti. Butun sinirlari zorluyor
Sabir gosteremiyorum cok uzuluyorum sonra devamli yapma demek zorunda kaliyorum
Bugun komtrolum vardi. İyiymisim rahim toparlanoyormus
Kanamam daha cok surer dedi
İlkinde 8 9 gunde bitmisti.
Bu hengamede dogum hikayemi de yazdim. Ayrintili ayrintili. Bilgisayarin basina oturabilirsem paylasicam sizinle
Normal dogumu merak eden cok
Yanlis bilgi ve abartma da cok
Neyse cok uzattim
Herkese iyi gunler..

Günebakancım aynı dediğin şeyi bir kaç gündür ben de yaşıyorum, bugün azaldı çok şükür. Doktorum alttan başlayıp yukarı doğru yavaş yavaş çıkan kasılmalar doğum kasılmalarıdır dedi, bunun 2, 3 dakikada bir olması gerekiyomuş bir de. Benimkiler birden oluyodu, tümsek gibi sonra geçiyordu,ama poposu falan değildi eminim çünkü öyle olduğunda hareketlerinden anlıyorum. Dinlenmek gerekiyormuş, mümkün olduğunca yatmaya çalış dedi, stres sıkıntı yapma , bol su iç dedi.

aynen cnm duymucam artık yarın gitcem doktorumla konuşcam inşallah son kararı vericem sancım filanda yok ki gidim hemen

evet gerçek anne olamazmışız sezeryanla bunu bile duydum

işte cnm sorun olda normal yapabileceğime inanamıyorum en fazla epidural diorum ama bayrama kalırsak o da sıkıntı yarın halledecem inşallah.

çok kasıyorum cnmrahim filmindede yalvardım anestezi verin die vermedi sonuç kapalı çıktı tüplerim laparoskopi oldum ama açıkmış

cnm ii olmasına çok sevindim bebeğinin Rabbim sağlıkla kavuşmanızıda nasip etsin.

belirsizlik çok kötü Allahım yardımcımız olsun inşallah

cnm geçmiş olsun nefes darlığı geceleri bendede çok oluo tıkanıorum resmen bebekte kasılıo Allahım hayırla bizede bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin..

gunebakan33 kullanıcısından alıntı

Kızlaaar bu kasılma olayını yaşayanlara sorum olacak. Dün akşamdan beri kasılmam vardı hala kasılmalarım oluyor ama karnım sanki hiç yumuşamıyor. Sürekli sert kaldı arada daha da sıkışıp iniyor ama hep sert. Bu normal mi hep böyle mi kalacak karnım ya Bebiş kımıldıyor diye panik yapmayayım diyorum ama ciddi şekilde rahatsızlık vermeye başladı akşamdan beri geçmemesi .[/QUOTE]

cnm bendede çok fazla oluo kasılma doktorum süper dedi doğuma hazırlıyomuş vücut kendini hatta magnezyumu bile kestirdi birazn önce doğur kasılmanı engelmesin die 2 haftadır ama tabi benim tembel kızımda iş yokDD

canım geçmiş olsun belki bi tansiyon dalgalanması falandır dinlenmeye çalış son zamanlarda yoruldun falan mı acaba
sağ ol canım.. tansiyondan olduğunu sanmıyorum çünkü hep düşük benim tansiyon dün de aynıydı 9/5.. benim oğlum hala üstlerde geziniyor galiba ya baskı yapıyor ciğerlerime ondan olduğunu düşünüyorum.. inse rahatlycam sanırım..

Findik bu gidişle ayın 5 inde çok yogun olacaksın. Saat bası alırsın artık haberleri. Strese girip Pazartesi sendromu yasama ha :)
hakikaten ne çok doğum olacak 5 inde yaaa 5 ağustos da bir de annem geliyor taaaa uzaklardan ve onun da doğum günü bayram var o gün bayramm

Cucuummm arastammm gözünüz Aydın çok öpüyorum sizi . Bizim kızın duaları ediliyor şuanda aşası ana bba günü arada kaçtım size bakmak için öpüyorummm

Yoğunnnn,yorucuuuuu,uykusuzzz bir anne geldiiii :))))))
Nasılsınız teyzoşlar?Biz oğluşla birbirimize alışmaya çalışıyoruz :) Çok tatlı maşallah bak bak doymak bilmiyorum.:)
Süt işide düzene girdi çok şükür geliyor ve bebiş güzelce emiyor.Cuma günü kontrolümüz var bakalım neler diyecek dr.amcamız.

Son bir iki sayfaya bakabildim.Sanırım Arasta doğum yaptı.Çok mutludur eminim.
Tebrik ederim canım benim Allah analı babalı büyütsün inş.Darısı diğer hamişlerin başına inş.

Fundacım geçmiş olsun rahatsızlanmışsın sanırım inş.şimdi daha iyisindir.

GUNEBAKANCİM o sertlesmeler bnde o kdr cokki..ben alistm diyebilirm yaniama o illa kasilma anlimina glmiyo glmiyo o sekilde cok nst ye grdm sanci ckmadi icn raht olsn FUNDACM cok gcmis olsn.nefes darligi bndede feci durumda gceleri ter basiyo bu durumdan npicm blmiyrm

Günebakancım hemen doktorunu ara canım rica ediyorum kasılmaları atlamayınız bildiğiniz gibi ben atlamış olsaydım bizim kız daha da erken gelebilirdi Allah korusun

canım lansinoh mu? ben de kullanıyorum ama en ufak bir kokusunu almadım.

Bu arada aklına geldi sormadan duramiycam. Gecen gun sen Kediciklere msj mı armıştın sesin soluğun çıkmıyor diye . Cevabı gelmedi mı acaba benim gözümden mı kaçtı? Nerde bu kiz acaba İyidirler ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…