- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.621
Bİzim kirkimİz çıktı ama damla damlada olsa kanama devam ediyor . Doktorum 50 55 gun sonra iliskiye girin demişti kanama ihtimaline karsı . O zaman içimden yuh demiştim 40 gun bekledik 55 gunu kaldı diye :) adam haklıymış
Bu arada ne korkması gun sayıyoruz biz artık :)
Şekerim benim aşağısı baya hasar gördü fitil bile koyamıyorum korkumdan düşün ama adamında canına tak dedi hamilelikte erken doğum riski yüzünden yaklaşmamıştı of of bide o ara çocuk meme için ağlarsa nolcak çok keskin bi mode değişimi olur :))
Kızlar Esım dün yurtdışına gitti . Cok kalmayacak gerçi yarın gelecek . Kızından ilk kez ayrıldı onda bende bir tuhaf olduk.
Ama bizim cadı ortalığı yıktı zaten eve uğradı üsten 15 dk durdu durmadı uçağa yetişmek icin gitti. 15 dk boyunca çığlık çığlığa agladi. Adamcagiz ile sarilamadim bile. İcime oturdu. Demek bundan sonra böyle olcak
bende önümüzdeki ay işe başlıyorum...benim iş haftanın 2-3 günü şehirdışıkara kara düşünüyorum her hafta yavrumu evde bırakıp nasıl gidicem diye...para kazanma derdinin gözü kör olsun sonuçta onlara iyi bir gelecek verebilmek için çalışıyoruz
Bende korkuyorum,bir yandan da heyecanla bekliyorum:) 9 ayda 3 kez oldu :)))))))))
Geçen gün kocişe dedim artık kırkımız çıktı bundan sonra olabilir diye oda iç çekerek oğlun izin verirse olur dedi.:))
Ben hamişken hayal kurardım.O kadar uzun aradan sonra ilk gece gibi özel olması için gerekirse bir otelde 1 günlük süpriz hazırlarım kocişe oğluşuda anneme bırakırım diye düşünüyordum meğerse hayal gücüm çok yüksekmiş. :))) Şuan görüyorum ki bu imkansız.
Sezeryandan dolay sorun olmaz değilmi kızlar acaba dikişlere zarar verirmi?
Parmecim Allah nasip ederse ikinci çocuğum olursa sana getireceğim kırk uçurmaya ne güzel yapmışsınız öyle maşallah çok imrendim. biz kızımla yıkandık dışarı çıktık :) yıkanmada onun suyuna kırk çay kaşığı su benim suyuma kırk yemek kaşığı su ekledik yüzük para filan koyduk o kadar.
biz 47 günlük filan olduk ve ilişki için korkma yani dikişlerine birşey olmuyor. Bebeğini emzir o uyurken kocana vakit ayır canım :)
Bizde 47 günlüğüz :) 26 temmuzmu doğum tarihiniz?
Barış durmuyor gaz sancısında sürekli ağlıyor ve ben yanından kaktığım an uyanıyor gece yanımda yatıyor ne yaptıysak alışmadı yatağına(( o yüzden bizim durum çok zor.
Kızlarrrrrrr normal doğum yapıp 40'ı çıkan ve halvet olan var mı nasıl durumlar ???? Valla gerdekten bu kadar korkmuyordum nasıl olcak kara kara düşünüyorum
canım 40 ım çıkmadı ama inan ben de aynı durumdayım
eşime 2. çocuğu yaparken artık diyorum.
o derece korkuyorum yani
bi de dikişim hala acıyor o yüzden
4 haftalığız bu gün
Bİzim kirkimİz çıktı ama damla damlada olsa kanama devam ediyor . Doktorum 50 55 gun sonra iliskiye girin demişti kanama ihtimaline karsı . O zaman içimden yuh demiştim 40 gun bekledik 55 gunu kaldı diye :) adam haklıymış
Bu arada ne korkması gun sayıyoruz biz artık :)
benim annem yaptı canım
kötü kokmasın, güzel koksun diye yapılıyor
biz tereyağı bal sürüp üstüne tuz ve çam ağacının kabuğunu serptik 2 saat uyudu öyle
sonra banyo yaptırdık
hem de beyazlıyormuş annem öyle dedi
Beril sabahtan beridir uyumadı gaz sancısından
Gözlerinden uyku akıyor yavrunun ama az dalınca yatağına koyuyorum 5 dakika sonra ağlayark uyanıyo
Ben de uyusun diye 2 saattir dizimde sallıyorum ve sürekli takip ediyorum
Gaz sancısı gelip ıkınmAya başlayınca ellime hemen karnına masaj yaparak çıkarmasına yardımcı oluyorum
Pırt yapıp rahatlıyo o ara baya yüzünü ekşitiyo kızarıyo ağlama moduna giriyo
Ama. Hemen elimi falan koyup rahatlatıyorum
Sonra tekrar sallayıp uyutuyorum
Yerinde yatıyo olsa şimdiye kırk sefer uyanmıştı ağlaarak
Benim için zor oldu bugün ama ne yapayım yeterki az uyusun
Çok komiğim duyum falan yanmda
Az önce çorba bile içtim arada
Elimde de tablet internetten ona ciciler bile alıyorum
Bir taraftan da forumu akip ediyorum
Parmecim Allah nasip ederse ikinci çocuğum olursa sana getireceğim kırk uçurmaya ne güzel yapmışsınız öyle maşallah çok imrendim. biz kızımla yıkandık dışarı çıktık :) yıkanmada onun suyuna kırk çay kaşığı su benim suyuma kırk yemek kaşığı su ekledik yüzük para filan koyduk o kadar.
bende önümüzdeki ay işe başlıyorum...benim iş haftanın 2-3 günü şehirdışıkara kara düşünüyorum her hafta yavrumu evde bırakıp nasıl gidicem diye...para kazanma derdinin gözü kör olsun sonuçta onlara iyi bir gelecek verebilmek için çalışıyoruz
Gel canım gel basımın üstünde yerin var :)
aynıyız bugün senle canım:) yemeğimi yaptım bir tek çorbam kaldı yapılacak ama kızçem izin vermiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?