2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şekerim benim aşağısı baya hasar gördü fitil bile koyamıyorum korkumdan düşün ama adamında canına tak dedi hamilelikte erken doğum riski yüzünden yaklaşmamıştı of of bide o ara çocuk meme için ağlarsa nolcak çok keskin bi mode değişimi olur :))

Derin uykuya daldıklari ani kolluycagiz artık napalim :)

Bende korkuyorum,bir yandan da heyecanla bekliyorum:) 9 ayda 3 kez oldu :)))))))))
Geçen gün kocişe dedim artık kırkımız çıktı bundan sonra olabilir diye oda iç çekerek oğlun izin verirse olur dedi.:))

Ben hamişken hayal kurardım.O kadar uzun aradan sonra ilk gece gibi özel olması için gerekirse bir otelde 1 günlük süpriz hazırlarım kocişe oğluşuda anneme bırakırım diye düşünüyordum meğerse hayal gücüm çok yüksekmiş. :))) Şuan görüyorum ki bu imkansız.

Sezeryandan dolay sorun olmaz değilmi kızlar acaba dikişlere zarar verirmi?

bende önümüzdeki ay işe başlıyorum...benim iş haftanın 2-3 günü şehirdışı kara kara düşünüyorum her hafta yavrumu evde bırakıp nasıl gidicem diye...para kazanma derdinin gözü kör olsun sonuçta onlara iyi bir gelecek verebilmek için çalışıyoruz

Senİn isin zormus be canım Allah yardımcın olsun

biz 47 günlük filan olduk ve ilişki için korkma yani dikişlerine birşey olmuyor. Bebeğini emzir o uyurken kocana vakit ayır canım :)

Parmecim Allah nasip ederse ikinci çocuğum olursa sana getireceğim kırk uçurmaya ne güzel yapmışsınız öyle maşallah çok imrendim. biz kızımla yıkandık dışarı çıktık :) yıkanmada onun suyuna kırk çay kaşığı su benim suyuma kırk yemek kaşığı su ekledik yüzük para filan koyduk o kadar.

biz 47 günlük filan olduk ve ilişki için korkma yani dikişlerine birşey olmuyor. Bebeğini emzir o uyurken kocana vakit ayır canım :)

Bizde 47 günlüğüz :) 26 temmuzmu doğum tarihiniz?
Barış durmuyor gaz sancısında sürekli ağlıyor ve ben yanından kaktığım an uyanıyor gece yanımda yatıyor ne yaptıysak alışmadı yatağına (( o yüzden bizim durum çok zor.

kızlar kanguru kullanıyormusunuz ? sizce uygun zaman ne zaman? benim kollarım kopuyor artık akşama kadar kucağımda tasımaktan. Kuallansam çok mu erken olur ki

24 temmuz aman ya doğduğu günü sayma diyor anlamadım ki bugünü de ayın 10 biliyorum bu kız benim aklımı başımdan aldı :)

gaz için nurse harveys kullanıyoruz birde eşim bio gaia almış nurseden günde 2 kere veriyorum bir kerede bio dan veriyorum şuan iyi gibiyiz yani ilk zamanlara nazaran daha az ıkınıyor zaten büyüdükçe gaz geçiyormuş belkide ondan geçiyor. gece 2 ile 4 arası uyuyor. kendi yatağında yani odamızdaki park yatakta:)

Yanımda yatıramıyorum korkuyorum gün içinde bazen beraber benim yatağımda yatıyoruz oda yatağın bi ucunda o bir ucunda ben :) çünkü bir komşumuz bebeği boğulmuştu ondan korkuyorum Allah korusun. üzerindeki tshırtünü koy yanına kokunu istiyor demekki benim kide bizim yatakta yatarken hiç ıkınmıyor uyuyor kokumdan dolayı sesi gıkı çıkmıyor :)

Kızlarrrrrrr normal doğum yapıp 40'ı çıkan ve halvet olan var mı nasıl durumlar ???? Valla gerdekten bu kadar korkmuyordum nasıl olcak kara kara düşünüyorum

canım 40 ım çıkmadı ama inan ben de aynı durumdayım
eşime 2. çocuğu yaparken artık diyorum.
o derece korkuyorum yani
bi de dikişim hala acıyor o yüzden
4 haftalığız bu gün

bnde korkanlardanım:18::18::18: daha 20günlük bebiş

Ben bu tuzlama olayini hc anlamadm..tereyag flan nedir..tuzlayip yatrmak nedr..çin iskencesi gbi bsey..el kdr bebeklern cektgi iskenceye bak.hangi devirde yasiyorz ya suyun en kotu ihtimal sabunun oldgu yerde ter kokusu olmz sirf ter kokmasn diye bi bebege bu yapilmz ...

Beril sabahtan beridir uyumadı gaz sancısından
Gözlerinden uyku akıyor yavrunun ama az dalınca yatağına koyuyorum 5 dakika sonra ağlayark uyanıyo
Ben de uyusun diye 2 saattir dizimde sallıyorum ve sürekli takip ediyorum
Gaz sancısı gelip ıkınmAya başlayınca ellime hemen karnına masaj yaparak çıkarmasına yardımcı oluyorum
Pırt yapıp rahatlıyo o ara baya yüzünü ekşitiyo kızarıyo ağlama moduna giriyo
Ama. Hemen elimi falan koyup rahatlatıyorum
Sonra tekrar sallayıp uyutuyorum
Yerinde yatıyo olsa şimdiye kırk sefer uyanmıştı ağlaarak
Benim için zor oldu bugün ama ne yapayım yeterki az uyusun
Çok komiğim duyum falan yanmda
Az önce çorba bile içtim arada
Elimde de tablet internetten ona ciciler bile alıyorum
Bir taraftan da forumu akip ediyorum

kızlar oglum hasta oldu galıba hep bı hırıltı vardı zaten burdada konusu olmustu normal dıye ama bugun daha bı fala yavrum burnundan nefes alamıyo burnu tıkalıda degıl dogru dugun emmıyo uyumuyoda halsiza halsiz yatıo atesı yok cok sukur ama üsütmüs bellı oksuruyo bıde acayıp bı hırıltı var nefes almakta gucluk cekıyo napabılırım esımde ıste 12 de gelıcek olmassa o gelınce dr gtrcez ama ewde yapabılcem bısey var mı sogukalgınlıgı ıcın surub verdm cok üzgünüm nasıl usuttu anlamadm keske ben hasta olsaydım

Arkadaşlar yumurta da gaz yaparım ki bebeğe
İnternette çeşitli rivayetler var
Kaç sabahtan peynirli önlem yiyorum ve sabahları neredeyse akşam 8 e kadar gaz oluyor kuzumda
Ne yiyeceğimi şaşırdım
Domates yok salatalık yok kuru baklagiller zaten yok
Şeftali falan yemiyorum
Süt ve süt ürünleri yok
Hiç bir yemeğe soğan katmıyorum salça zaten katmıyorum
Ya ne yiyeceğimi bilemedim
Bol tavuk çorbası et çorbası içiyorum tel şehriyeli ama içinde başka bi ey yok sadece şehriye ve tavuk
Sebze yemeği yapıyorum mesela taze fasülye
İçinde soğan yok domates yok
Taze fasulye yemeğe benzemiyor bu sefer
Sizler neler yiyorsunuz
Ayaklarımda yünlü çorap gece gündüz
Bu adar dikkat ettiği halde bu kadar gaz
Acaba diyorumdikat etmesem de aynı oacaksa o zaman yiyeyimbariherşeyi
Bu arada içtiğin Rezene ve anason çaylarının kimyon sularının haddi hesabıyok
Günde 8 bardak falan içiyorum herhalde
Süt olsun diye üzüm hoşafı demişsiniz
Kuru üzüm mü yaş üzümden mi yapıyosunu

aynıyız bugün senle canım:) yemeğimi yaptım bir tek çorbam kaldı yapılacak ama kızçem izin vermiyor :)

Gel canım gel basımın üstünde yerin var :)

Kıyamam aybikecim ya
Ne çabuk geçti vakit
3 aylıkken mi başlayacaksın işe
Ben de 4 aylıkken başlıcam
Ya bilmiyorum ücretsiz izn alsam mı
Annem bir aylığına gelirim ancak diyo
Kavga ettim dün onla
Uzaktan torun sevmek kolay dedim
Babamı bırakamıyor
Babam çok beceriksiz tek başına yumurta bile kıramız
Bir ayda bile evipislk götürür
Çalıştığı için gelemez de
Bıraksın artık işi dedim anneme
Zaten emekli oldu
Ama yaşı genç daha evde oturamaz hele damat yanında hiç kalamaz
Bilmiyorum çok zor olacak işe başlamak
Herşey onların geleceği için ama
4 aylıkken ileride ihtiyaç duyacağı paradan daha çok ihtiyacı olacak bana
Eğer başlarsam da annemden başkasına emanet edemem

aynıyız bugün senle canım:) yemeğimi yaptım bir tek çorbam kaldı yapılacak ama kızçem izin vermiyor :)

Aynen emelcim
Bi çorba yapmıştım öğleyin onu da ben içtim
Birazdan eşim gelecek yemek falan yok.
Topuklarım acıdı artık oturur pozisyonda üzerinde de. 4 kilo ağırlık
Ama bırakamıyorum sürekli iç çekiyor yavrum az uyusun kıyamam ona
Böyle böyle 1.5 saat uyuttum. 1 saat daha uyutsam en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…