- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.641
kızlar oglum hasta oldu galıba hep bı hırıltı vardı zaten burdada konusu olmustu normal dıye ama bugun daha bı fala yavrum burnundan nefes alamıyo burnu tıkalıda degıl dogru dugun emmıyo uyumuyoda halsiza halsiz yatıo atesı yok cok sukur ama üsütmüs bellı oksuruyo bıde acayıp bı hırıltı var nefes almakta gucluk cekıyo napabılırım esımde ıste 12 de gelıcek olmassa o gelınce dr gtrcez ama ewde yapabılcem bısey var mı sogukalgınlıgı ıcın surub verdmcok üzgünüm nasıl usuttu anlamadm keske ben hasta olsaydım
Büyümüş Müyüz Deyzeleri.. :)
Eki Görüntüle 799734 Eki Görüntüle 799735
Kızlar Cuma Günü Oğlumuzu Sünnet Ettirmeyi Düşünüyoruz. Bizim Gibi Erken Sünnet Ettiren Var Mı Aranızda? İyileşme Süreci Nedir?
Arkadaşlar yumurta da gaz yaparım ki bebeğe
İnternette çeşitli rivayetler var
Kaç sabahtan peynirli önlem yiyorum ve sabahları neredeyse akşam 8 e kadar gaz oluyor kuzumda
Ne yiyeceğimi şaşırdım
Domates yok salatalık yok kuru baklagiller zaten yok
Şeftali falan yemiyorum
Süt ve süt ürünleri yok
Hiç bir yemeğe soğan katmıyorum salça zaten katmıyorum
Ya ne yiyeceğimi bilemedim
Bol tavuk çorbası et çorbası içiyorum tel şehriyeli ama içinde başka bi ey yok sadece şehriye ve tavuk
Sebze yemeği yapıyorum mesela taze fasülye
İçinde soğan yok domates yok
Taze fasulye yemeğe benzemiyor bu sefer
Sizler neler yiyorsunuz
Ayaklarımda yünlü çorap gece gündüz
Bu adar dikkat ettiği halde bu kadar gaz
Acaba diyorumdikat etmesem de aynı oacaksa o zaman yiyeyimbariherşeyi
Bu arada içtiğin Rezene ve anason çaylarının kimyon sularının haddi hesabıyok
Günde 8 bardak falan içiyorum herhalde
Süt olsun diye üzüm hoşafı demişsiniz
Kuru üzüm mü yaş üzümden mi yapıyosunu
Canım sıcak tutmaya çalışsan
Ateşi yokmuş çok şükür
Geçmiş olsun çok
Şekerim benim aşağısı baya hasar gördü fitil bile koyamıyorum korkumdan düşün ama adamında canına tak dedi hamilelikte erken doğum riski yüzünden yaklaşmamıştı of of bide o ara çocuk meme için ağlarsa nolcak çok keskin bi mode değişimi olur :))
Bizim kizinda gozunde vardi. Hastaneden cikarken doktor genta diye bir damla verdi aninda kurutuyor. Sut bizdede cok kotu yapti. Benim kizin banyodan sonra yada gozunu cizdiginde oluyor bende banyodan sonra damla damlatiyorum. Olmaz oldu. Goz pinarlari ile burun arasina masaj yapmakta iyi geliyormuş. Gecer insallah canimKızımın derdine derman arıyorum kızlar. Doğduğumzdan beri göz çapaklanması yaşıyoruz. Bir geçiyor sonra tekrarlıyor. Geçenlerde bi arkadaş anne sütü ile silin yazmıştı ama süt daha kotü yaptı şimdi hiç açılmıyor. Yanlızca sağ gözle sorunumuz var. Dogdugundan beri zaten hergün gül suyu ile siliyorum.. Birazdan çay pansumanı yapıcam.. Siz ne önerirsiniz acaba?
Aynen emelcim
Bi çorba yapmıştım öğleyin onu da ben içtim
Birazdan eşim gelecek yemek falan yok.
Topuklarım acıdı artık oturur pozisyonda üzerinde de. 4 kilo ağırlık
Ama bırakamıyorum sürekli iç çekiyor yavrum az uyusun kıyamam ona
Böyle böyle 1.5 saat uyuttum. 1 saat daha uyutsam en azından
İnşallah canım 1.ler aceleci çıktı hepimizde neredeyse bakalım ikinciler ne olacak :)Kızlar kirkinda gittiğim akrabamız cok yakınım amcamın kızı . Dogum acil Oldu biliyorsunuz yanımda o vardı. Birde cok duygusal biridir amcamın kızı . İnci ' yi neredeyse kaybediyorduk hatırlarsanız . O gördü ilk kızımı falan. Cok etkilendi o yüzden . Doğduğundan beri etrafında pervane cocuğumun . O yüzden hersey 4 4 lük olsun istedi. Normalde biz de o kadar detaylı yapmazdik sanirim.
İmrendim yazmışsınız açıklamak istedim bende :) artık öğrendik hep beraber neler yapılıyormuş 2. Cocuklarda yaparsınız sizde
merhaba kızlar ben 1 yıllık evliyim eşimle bu ay ciddi ciddi bebiş yapsakmı diye konuştuk bir yanm çok erken diyor bir yanım öyle çok istiyorki kararsz olmak zor halbuki hamile kaldığımı öğrensem havalara uçarım belki de korkuyorum sizler nasl karar verdnz anne olmaya
10 aylık evliyim 48 günlük bebeğim var iyiki var iyi ki doğurmuşum :) 1 sene sonra düşünüyorduk oldu çokda mutlu olduk :) bütün herkes hemen niye hamile kadın desede umrum olmadı :) 1.evlilik yıldönümüzde bebeğimde olacak :)
mutluluğunuz daim olsun cnmhayırlısı inşallah geçen ay stresten sanırım çok şükür bir sorun yok ama 2 ay adet olmadım çok korktuk sağlıklıyken yapalm zaten istiyoruz dedik hayrlısı bakalm çok heyecanlym
merhaba kızlar ben 1 yıllık evliyim eşimle bu ay ciddi ciddi bebiş yapsakmı diye konuştuk bir yanm çok erken diyor bir yanım öyle çok istiyorki kararsz olmak zor halbuki hamile kaldığımı öğrensem havalara uçarım belki de korkuyorum sizler nasl karar verdnz anne olmaya
10 aylık evliyim 48 günlük bebeğim var iyiki var iyi ki doğurmuşum :) 1 sene sonra düşünüyorduk oldu çokda mutlu olduk :) bütün herkes hemen niye hamile kadın desede umrum olmadı :) 1.evlilik yıldönümüzde bebeğimde olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?