2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sıcak tutmaya çalışsan
Ateşi yokmuş çok şükür
Geçmiş olsun çok

Maşallah oğluna Cok tattlıııı:)

Biz 2. Gün sünnet ettirdik. İyiki yaptırmışız bitti gitti çok şükür. Pipisine bir halka koymşlardı. O halka kendiliğinden düşecek ve iyileşme süreci bitmiş olacak dedi doktor. Sanırım 10. Günde halka düştü. Şuan düzelmiş durumda. Yavrum aklı erince o depresyona girmemiş olacak ve kurtulmuş oldu şükürler olsun

Rezenenin fazlası da gaz yapabilirmiş bugün bi Dr yazısında okudum
Ayrıca yumurta gaz yapmaz bence çünkü protein ihtiyacı için Dr lar mutlaka günde bi tane öneriolar

Ben de senin gibi çorapları falan geziom üstüm açık yatmıom

Çok da kasma kendini bence sadece yediklerimizle alakalı diil gaz olayı biliosun
Bol bol yeşillik salatası veya yemeği tüket et ürünlerini eksik etme
Hoşafı da biz kuru meyvelerden yapıoz az şekerle

Sen de bahsetmişsin gerçi ama bebe yağıyla çıplak karına gaz masajı da ço işe yarıo
En azından benim oğlumda
Tabi ağlamayıp sakin olduğu zamanlarda yapabiliom ancak

Ah bu gaz ne belaymış çok zor biran önce kurtulsun hepimizin bebişleri inş

Biz de yarın 3 haftalık olcaz
Dr kontrolü var enfeksiyon için ilaçları bitio yarın bakalım sarılık ne durumda bi de kilo alımı nasıl

Kızlar kirkinda gittiğim akrabamız cok yakınım amcamın kızı . Dogum acil Oldu biliyorsunuz yanımda o vardı. Birde cok duygusal biridir amcamın kızı . İnci ' yi neredeyse kaybediyorduk hatırlarsanız . O gördü ilk kızımı falan. Cok etkilendi o yüzden . Doğduğundan beri etrafında pervane cocuğumun . O yüzden hersey 4 4 lük olsun istedi. Normalde biz de o kadar detaylı yapmazdik sanirim.

İmrendim yazmışsınız açıklamak istedim bende :) artık öğrendik hep beraber neler yapılıyormuş 2. Cocuklarda yaparsınız sizde

Arkadaşlar 12.13. Gün gibi göbeğimiz düştü. Göbek deliği dışarı çıkık duruyor, ilerleyen günlerde kendiliğinden düzeliyor mu? Yoksa bu göbek dışarı çıkık mı kalacak? Siz de durumlar nedir?

Sekerim bzde hamile oldgumu ogrendigmzden beri tik yok;-) haliyle bnm kocam artk yetti gayri modunda habire su kirkin bi ciksn eylulun uyudgu zamanlari degerlendirelim diyip duruyo cok bile dayandi nerdeyse 1 yil olmus;-) bn korkuyrm flan diyemem adama..cok uzun zamn oldu nasi bsey oldgunu bile unuttm..gerdege giricem sanki yine..yeni gelin gbi oldm:-D

Bizim kizinda gozunde vardi. Hastaneden cikarken doktor genta diye bir damla verdi aninda kurutuyor. Sut bizdede cok kotu yapti. Benim kizin banyodan sonra yada gozunu cizdiginde oluyor bende banyodan sonra damla damlatiyorum. Olmaz oldu. Goz pinarlari ile burun arasina masaj yapmakta iyi geliyormuş. Gecer insallah canim

Maşallah kızına 4 kg oldumu ? kaç kilo doğmuştu birde aylık kontrole gittin mi her gece dua ediyorum senin için :)çorbamıda yaptım iyiki anakucağını titreşimli almış kardeşim şimdi üzerinde uyuyor :)

buarada ben her gün en az iki bardak light süt içiyorum yumurtada yiyorum domates de gaz oluyor ama ne yapayım onu yeme bunu yeme ne yicez. doktoruma sordum gaz sancısını 3 yada 6 aya kadar çekecek dedi sen yesende yemesende bende yiyorum herşey sadece salata ve pişmemiş soğan yemiyorum çünkü bu ikisi beni mahvediyor sürekli ağzıma geliyor :)

merhaba kızlar ben 1 yıllık evliyim eşimle bu ay ciddi ciddi bebiş yapsakmı diye konuştuk bir yanm çok erken diyor bir yanım öyle çok istiyorki kararsz olmak zor halbuki hamile kaldığımı öğrensem havalara uçarım belki de korkuyorum sizler nasl karar verdnz anne olmaya

İnşallah canım 1.ler aceleci çıktı hepimizde neredeyse bakalım ikinciler ne olacak :)

10 aylık evliyim 48 günlük bebeğim var iyiki var iyi ki doğurmuşum :) 1 sene sonra düşünüyorduk oldu çokda mutlu olduk :) bütün herkes hemen niye hamile kadın desede umrum olmadı :) 1.evlilik yıldönümüzde bebeğimde olacak :)

mutluluğunuz daim olsun cnm hayırlısı inşallah geçen ay stresten sanırım çok şükür bir sorun yok ama 2 ay adet olmadım çok korktuk sağlıklıyken yapalm zaten istiyoruz dedik hayrlısı bakalm çok heyecanlym

Amin hepimizin inşallah bende evlendiğimde ilk ay adet gördüm ikinci ayda gördüm ama meğer hamileymişim :)

Son düzenleme:

1bucuk yillik evliyim..evlendgm ay adet oldm ertesi ay hamileydm ama dusuk oldu ksmet degilmis.aradan 4 ay gecti 5.ay hamileydmm tekrar..smdi kizm benimle iyiki dogurmusm onun kokusu varligi herseye deger..bz suan tam anlamiyla bi aile olduk kizimi esimn kucagnda gordugmde oyle mutlu oluyrm ki..annelige hazir olmk diye bsey varmi bilmiyrm cnm ama her kadinin icnde o icgudu var eger bu fikir aklina gldiyse bnce zamani glmis..allah gonlune gore versn

Bizimde birinci yıl dönümümüz pazar günüydü ailecek pazar kahvaltısına gidelim dedik ama yolda oğlum su koyverince geri dönüp ananemizde yaptık kahvaltıyı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…