2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm aynısı bzde de oldu sonra geçti acele etme panik olma kendiliğinden geçiyor.

Bnmde eşim çk istiyodu bn korkuyodum 2.yılımız dolmadan oğluşumuz oldu iiki de olmuş.

yok canım ya ne 3 ayı 18 Ağustosta doğum yaptım, 40 çıkınca başlıyorum...
aslına bakarsan çalıştığım firma 1 temmuzda önceden bildirmeden hamilesin çalışamıyorsun diyip anlaşmamızı iptal etti. yurtdşında olduğu için firma ne tazminat talep edebildim nede başka bişey. tam doğum öncesi masraflarımız varken çok kötü sarstı bizi. bu hafta İtalyada başka bir firma ile görüşüyorum, ay başında başlamamı istiyor yeni anne olduğumu bilmediği için. mecburen kabul edicem çünkü sadece eşimin geliriyle geçinmemiz mümkün değil bir formül bulucam artık seyehatlere

kullanan varmı ki dony imemnun olan okadar paraya değermi sizce

Ben de var kullanıyorum bebeğim güzel uyuyor içinde uzaktan kumandası var gece emziriyorum basıyorum tuşa müziğini de açıyorum benle eşim bebekten önce dalıyoruz uykuya:) canım şak bir yana ben memnunum ama bir arkadaşım aldı bebeği kolikti çaresizlikten aldı ama hiç memnun kalmadı şöyle bebek ağırlaştıkça sallanmıyormuş bir de bence mama sandalyesi olarak biraz alçak kalıyor daha güzel sallanan beşikler var ben illa mama sandalyesi olsun istedim çünkü kısa süre kullanacağım almışken ikisi bir arada olsun dedim o yüzden tercih ettim yine de iyice araştır başka modellere de bak derim

Bende düşünüyorum almayı kullanan varsa yorumlarını bende merakla bekliyorum

kızlar bişey soracağım acil cevap lütfen hani şu sallanan ve sonra mama sandalyesi olan şeyin adı neydi bandigomu bandino mu neydi hatırlayan varmı

kullanan varmı ki dony imemnun olan okadar paraya değermi sizce

Kizlar sanirim kraft dondy den bahsediyorsunuz bende var ve cok memnunjm verdigim para helali hos olsun diyorum su anda bile onun icinde o sayede bende buralara bakabildim tekerlilli olusu sayesinde kahvaltida bile yanimiza aliyoruz uyanik olsa bile o hafif saalanmada mayisiyo geceleri salonda birakiyorum bugun babamiza dedim yakinda biz salona tasiniriz bende bi arkadas tavsiyesiyle aldim onu alinca uyku yuzu gorduk demisti saat ayari var kuruyorsun sen uyuyana kadar oda uyuyo daha sonrada tv koltugu ve mama sandelyesi olark kullanabiliyosun hepsine ayri ayri para vermektense boylesi daha mantıklı hem de yerden tasarruf

bizim evliliğimizin 6. yılında sormadan geldi oğlum, iyiki de geldi :) hiç düşünmüyorduk çocuk sahibi olmayı, Allah biliyor ya erken öğrenseydim muhtemelen cesaret edemezdim ama Allahım bana o duyguyu yaşatmamak için 3,5 aylıkken öğrenmemi sağladı...şimdi hergün şükrediyorum böyle güzel bir bebeği bana verdiği için. Geç kaldığım için pişmanım şimdi, bana sorarsan hiç beklemeyin. güzel bir evliliğim vardı, eşim bebeğimizi kucağına aldıktan sonra mükemmel bir evliliğim oldu :)

Biz oyle çok cocuk asigi bi cift degildik ama simdi ikimizin de goz bebegi oglumuz oldu. İkimiz de iyi ki yapmisiz diyoruz. Hatta keske daha once tanissaymisiz da daha erken olsaymis bebegimiz...

Sorumluluklar konusunda birbirinize guveniyosaniz hic vakit kaybetmeyin bence...

Son düzenleme:

Biz üçüncü yılımızda aldık bebeğimizi kucağımıza çok gezdik eşimle ama hiç doymadım gezmelere hamile kaldığımdan beri diyorum ki keşke daha çok gezseydim içseydim sabahlara kadar eğlenseydim ki hamileyken de bir gün evde oturduğumu hatırlamıyorum ama doğduktan sonra o düşünceleri hepsi gitti hiç pişman değilim iyiki olmuş diyorum herkesin yaşam tarzı farklı işte bana göre bir yıl biraz erken ama olursa da tanrının insana verebileceği en güzel hediye bir an bile pişman olmuyorsun oyyyyyy kuzumun gülüşünü dünyalara değişmem uyuyor çok özledim:)))))

normal doğum yapan hatunlar, benim de kırkım çıktı lohusalık bitti. dikişlerim iyileşti çok şükür. en ufak bir acıma falan yok.
sadece dikiş yerlerinde hafif şişlik var.ama ben çok korkuyorum.kocişi de özledim ama sanki dikişlerim açılacak korkunç acı hissedeceğim gibi geliyor. acaba bir şey olur mu ki.ne kadar daha beklesem iyi olur. :18:

Canım doktorum bana kırkın bitince ilişkiye girmeden önce mutlaka gel dedi sen de bir görün istersen için rahat eder

Merhaba arkadaslar bende forumu uzun zamandir pasif takip edenlerdenim.kizim 28 gunluk oldu ve ben 28 gundur gogus catlaklariyla ugrasiyorum cok direndim ama artik takatim kalmadi psikolojik olarak cokmeye basladim burdaki herkes bebegini rahat ve acisiz emziriyirmu cok merak ediyorum artik olmadigina inandigim icin bu derdime care arayamiyorum bile

Canım selam benim bebeğim 18 günlük. Ben ilk günden beri Avent'in göğüs kalkanını.kullanıorum ve her emzirmeden sonra lansinoh kremi kullanıyorum. Gogsumde yara catlak olmadı henuz. ınsallah olmaz da. bebedim mememi agzına alıp cekmeye basladığı ilk 3-4 sn bir acı oluyor sonra geçiyor. Okuduğum bilgilere göre memenin ucunu kıyafet/ sütyen ile temas ettirmeyeceksin.

Çatlak acısının korkunç olduğumu tahmin ediyorum. Allah sabır versin. Olmadı makinan var ise biraz sağ ve öyle bebeğini emzir

Kızlar malumunuz süt verirken çok terliyorum. Buraya kadar normal. Ancak daha önce yerleşkem bile kendi kokumu hissetmiyordum. Şimdi terimin koktugunu hissediyorum ve hemen hemen her emzirmeden sonra boynumdan aşağısını yıkıyorum. Anneme soruyorum yok kokmuyorun sana öyle geliyor diyor ama annem ben uzulmeyeyim diye kokuyorsun demez.

Siz de durumlar nedir?

Aynen ben de ter koktuğumu hissediyorum günde iki kez duş kar etmiyor bir de farklı bir ter kokusu gibi geliyor bana daha ağır bir koku sankidoğumdan sonra oldu bana da üfffbıktım bu sorunlardan

Bugün evime gelen misafir göbeğin normal doğum yapmışsın gibi durmuyor sezeryanlı göbeği gibi dedi küçük kızı da karnında bir bebek daha mı var diye sordu doğum yapalı üç hafta oldu siz de durumlar nasıl

cnm bu konu için bi kaç sf geriyi oku bzde konuştuk hepimiz aynı durumdayız

bnde eşime soruyorum günlük duş roll on ...koku bna göre var hala, ama o yok sana öle geliyo diyo

cnm bu konu için bi kaç sf geriyi oku bzde konuştuk hepimiz aynı durumdayız

bnde eşime soruyorum günlük duş roll on ...koku bna göre var hala, ama o yok sana öle geliyo diyo

Gece nöbetinden herkese sevgiler.. Kızlar koku konusunda bana da aynı şey oldu ılk 20 gun kadar . Tenımde cok garıp farklı bır ter kokusu hissediyordum ve yıkanınca da geçmiyormuş gibi geliyordu. Eşim de tam tersine doğumdan sonra sen ne guzel kokmaya basladın, oğlumuz da güzel kokuyor ama senden dolayı sanırım ıkınız de süt gibi mis gibi kokuyorsunuz diyor. Anlamadım gitti.
Normal doğum yaptım belkı psıkıpjık olabilir diyorum yaşadığımız, kendımdrn şüphe edicektim sizi okumadan önce. Ne kadar oldu doğum yapalı bilmiyorum ama benim bir ay oluyor bugun son bir haftadır şükür ki geçti gibi o kokuyu duymuyorum Artık .. Ne dersiniz

Canim ben de cojcektim hala devam ediyor ama catlaklartedavj oldu gibi. Kanamiyoren azindan
Ben deri merhemi kullandim bepanten merhem, gohus kalkaniyla kapattum. Emzirmeden temizleyip zeytinyagisurdum bu surec iyilestirdi. Tabi kalkan kullanarak. Simdi cok kuru ve catlamaya meyilliler o yuzden gugus ucu kremi suruyorum earth mama angel baby, lanolin de olur.
Sana tavsiyem memeni bebegin agzina duzgun ver. Internette resimleri var. Kavrama yanlis olunva catliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…