- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.681
Kızlar malumunuz süt verirken çok terliyorum. Buraya kadar normal. Ancak daha önce yerleşkem bile kendi kokumu hissetmiyordum. Şimdi terimin koktugunu hissediyorum ve hemen hemen her emzirmeden sonra boynumdan aşağısını yıkıyorum. Anneme soruyorum yok kokmuyorun sana öyle geliyor diyor ama annem ben uzulmeyeyim diye kokuyorsun demez.
Siz de durumlar nedir?
Cnm ayni durum bndede var..cok agir bi ter kokusu sanki hftalrdr yikanmamism gbi kndme pis pis kokuyrm dus aliyrm 1 sa snra sanki yine kokuyrm
Bugün evime gelen misafir göbeğin normal doğum yapmışsın gibi durmuyor sezeryanlı göbeği gibi dedi küçük kızı da karnında bir bebek daha mı var diye sordudoğum yapalı üç hafta oldu siz de durumlar nasıl
Canim ben de normal doğum yaptim dogumdan sonra kucuk bir ayva gobegim kaldi ki disardan hic belli olmuyordu. Ama simdi süt olsun diye cok yemek yedigim icin kilodan gobegim cikmaya basladi. Benimki de ayri bir olay :)
bende sezeryan oldum 18 kilo almıştım 13 ü gitti 5 kilo fazlama rağmen göbeğim yok gibi demekki bünyeden bünyeye değişio
canım bızdede hafıf bı sarılık vardı altıncı gunde 12 ıdı degerı..13 gunluk olunca dr tekrardan gıttık,dr hafıf artmıs olabılır,uyuması olursa getır cocugu dedı..bızımkının sukur oyle bı sıkıntısı yok..2 saatte bı uyanıyooo..kılo alımı ıyı olunca tekrardan kan almayalım dedı..bu hafta cumartesı tekraradan kontrol var..ıns artmamıstırr.22 gunluguzz sımdı.sızın ılk deger kactıı..
Merhaba arkadaslar bende forumu uzun zamandir pasif takip edenlerdenim.kizim 28 gunluk oldu ve ben 28 gundur gogus catlaklariyla ugrasiyorum cok direndim ama artik takatim kalmadi psikolojik olarak cokmeye basladim burdaki herkes bebegini rahat ve acisiz emziriyirmu cok merak ediyorum artik olmadigina inandigim icin bu derdime care arayamiyorum bile
canım kim demişti hatırlamıyorum bende ama doğru söylüyorsun, birisi mercimekli bulgur diye tavsiye etmişti....bende geçenlerde üşüttüğüm için deli gibi gaz problemi oldu yavrumunher altını değiştirmede poposuna zeytinyağı sürdüm (bu arada pişiğide her kremden daha iyi engellediğini anladım, sürmeyi bıraktığım an yavrum pişik oldu, sebamed falan hikaymiş) günde 5 kere her seferinde 5 damla şekilde sab simplex veriyorum. 3-4 kezde 3 damla zeytinyağı içiriyorum. acı elma yağı ile ayak altına masaj yapın demişlerdi ama o bizde işe yaramadı. bide hiç öyle sırtını ovalamakla falan uğraşmıyoruz. bacaklarını karnına bastırıyoruz o tam gaz çıkartmak için ıkınırken, bide pedal çevirir gibi bacaklarını hareket ettiriyoruz...başlıyor pıtır pıtır sesler :)
ben çok şey denedim bunlar çok işe yaradı. şimdi nerdeyse gaz sorunumuz yok denecek kadar az....bide bu arada hep çorapla geziyorum. bakliyat, soğan, domates,şeftali,elma doğumdan sonra tadını unuttuğum şeyler. tabiki bide tüm gazlı içecekler. birde aslı var mı bilmiyorum; soda gaz çıkartır diye biliriz ama bebeklere daha fazla gaz yapıyormuş. içmedim bilmiyorum
Kızlar malumunuz süt verirken çok terliyorum. Buraya kadar normal. Ancak daha önce yerleşkem bile kendi kokumu hissetmiyordum. Şimdi terimin koktugunu hissediyorum ve hemen hemen her emzirmeden sonra boynumdan aşağısını yıkıyorum. Anneme soruyorum yok kokmuyorun sana öyle geliyor diyor ama annem ben uzulmeyeyim diye kokuyorsun demez.
Siz de durumlar nedir?
Merhaba arkadaslar bende forumu uzun zamandir pasif takip edenlerdenim.kizim 28 gunluk oldu ve ben 28 gundur gogus catlaklariyla ugrasiyorum cok direndim ama artik takatim kalmadi psikolojik olarak cokmeye basladim burdaki herkes bebegini rahat ve acisiz emziriyirmu cok merak ediyorum artik olmadigina inandigim icin bu derdime care arayamiyorum bile
günaydın kızlar herkese gazsız sancısız bebişe bol uykulu gün diliyorum.bana bi akıl verin nolur kayınvalideler geliomuş bana haftasonu artık kaç gün kalırlarsa benim 1 ay sonra yükselme sınavım var fırsat buldukça ders çalışıyorum,çok yoğunum bide bebekle,eşimde gelin gelin die ısrar etti, kadının çenede durmazki ders çalışayım eşimle tartıştık halimi tahmin edinçok üzgünüm:2::2:geldi doğumda 4 gün zor durdu çene durmuo bebek ağlasa aç bu aç, uykudan kalkar yelek giydir çocuğa her şeye karışır sonrada bizi bıraktı gitti bi kap yemek bile yapmadı annem yaptı herşeyi bide hastanede annem kaldı yanımda sabaha kadar uyumadı geldi ne yemek var evde ne bişe yemek yaptı kadın.şimdi torun sahibi oldular delirecem.ha bide biz kızımla oturma odasında yatıoruz salonda oturuoz, eşimde yatak odasında yatıo şimdi bunlar gelecek mecbur oturma odasını verecez ben yatak odasında rahat edemiorum çocukla en azında 20 gün daha böle yatacaktık yerimizdende olacaz akşama kadar kp kv çeneleride durmaz ders çalışım tamam gelsinler bişe demiorum ama şu sınavım bi geçsin yaa eşime kızıorum diyemedi durunun sınavı var die bide bana küsüo,onlar gelmicekte kim gelecek die,haa asıl bomba kışın gelin işte babam emekli oldu burda kalın dedi bende ipler koptu dedim derhal işe başlarım benimi delirtecen ayy kafayı yicem kızlar
yardim edin kizlar bebgimin agzi pamucuk oldu sanirim benim gogsumede bulasti gogsum kasiniyo ve kirmizi kabarikciklar olustu mantar sanirim..bu durumda olan varmi..mikostatin vermisti doktor agzi icin kuzumun ama gecmedi sanirim
Cnm ayni durum bndede var..cok agir bi ter kokusu sanki hftalrdr yikanmamism gbi kndme pis pis kokuyrm dus aliyrm 1 sa snra sanki yine kokuyrm
Seni cok iyi anliyrm.suan kaynanam bende ne zamn gdicek diye gozune bakiyrm..sanki cocuk bnm degil onun..kndi kendne teshsler koyuyo tedqvi yontemleri bulmaya kalkiyo daraldm..kocam cok mutlu onun o mutlulgndan bile rahtsz oluyrm allahm yardm et
Üstüne ekmek bansaydınız birde!!!! Ya böle şeyleri okudukça hayretler içinde kalıyorum çocuğu Tuzla sarmak da ne ya zavallıcıklar türlü işkencelere maruz kalıyorlar ve asıl üzüldüğüm bu cahilliğin devam etmesi hepimiz üniversite mezunu olmayı geçtim okur yazar insanlarız neticede bu foruma girip paylaşım yapabiliyorsak araştırma yapabiliriz değilmi bebeklerinizin sağlığı ile oynamayın Allah aşkına ne çileler ile getiriyoruz dünya ya böle hurafelerle yazık oluyo yawrulara başıma ağtılar girio böle şeleri okudukça
bana tercüman olmuşsun canım..
rezene ile kimyonu demle içir canım. birde bol bol spor yaptır.
kızlar yapmayın etmeyin.. balık mı tuzluyorsunuz.. nolur koca karı söylentilerini bırakın.. her yıkanmayan insan kokar.. düzenli yıkanan kişi niye koksun.. bende kocamda kardeşimde tuzlanmamışız.. Allah a şükür kokmuyoruz.. nolur doktora sormuyorsunuz bari açın internetten açın okuyun sonuçlarının ne olacağını. hele bal sürmek nedemek. bekletmek ne demek.. vallahi içimden çok şey söylemek geliyor daha ama sonra kötü ben olucam.. onları ne şartlarda dünyaya getirdik. nolur biraz araştırın üzerinde birşey yapmadan önce.. hem ph değeri güzel olan şampuan araştırdınız. hemde cildini mahvedecek tuzlama yaptınız. bu nasıl bir tezatlıktır.. ilkokul mezunu bile araştırıp bilir bunu.. size kocaman bir yuhhh çekiyorum ve alıntı yapıyorum
Tuzlama: Yenidoğan bebek tuzlu su ile yıkanır veya tuzla ovulur. Bu uygulamada tuzun bereket ve uğur vereceğine inanılır. Ayrıca bazı yörelerde bebeğin büyüdüğünde terinin korkmaması için bebeği tuzlamak gerektiği inancı da vardır. Bebeklerin vücuduna sürülen tuz, cildi çok hassas olan bebeklerde yanıklara neden olabilir. Ayrıca yoğun tuz, sıvı kaybına, kanda tuz oranının artması ile beyin kanamasına yol açabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?