2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm ayni durum bndede var..cok agir bi ter kokusu sanki hftalrdr yikanmamism gbi kndme pis pis kokuyrm dus aliyrm 1 sa snra sanki yine kokuyrm

günaydın kızlar herkese gazsız sancısız bebişe bol uykulu gün diliyorum.bana bi akıl verin nolur kayınvalideler geliomuş bana haftasonu artık kaç gün kalırlarsa benim 1 ay sonra yükselme sınavım var fırsat buldukça ders çalışıyorum,çok yoğunum bide bebekle,eşimde gelin gelin die ısrar etti, kadının çenede durmazki ders çalışayım eşimle tartıştık halimi tahmin edin çok üzgünüm:2::2:geldi doğumda 4 gün zor durdu çene durmuo bebek ağlasa aç bu aç, uykudan kalkar yelek giydir çocuğa her şeye karışır sonrada bizi bıraktı gitti bi kap yemek bile yapmadı annem yaptı herşeyi bide hastanede annem kaldı yanımda sabaha kadar uyumadı geldi ne yemek var evde ne bişe yemek yaptı kadın.şimdi torun sahibi oldular delirecem.ha bide biz kızımla oturma odasında yatıoruz salonda oturuoz, eşimde yatak odasında yatıo şimdi bunlar gelecek mecbur oturma odasını verecez ben yatak odasında rahat edemiorum çocukla en azında 20 gün daha böle yatacaktık yerimizdende olacaz akşama kadar kp kv çeneleride durmaz ders çalışım tamam gelsinler bişe demiorum ama şu sınavım bi geçsin yaa eşime kızıorum diyemedi durunun sınavı var die bide bana küsüo,onlar gelmicekte kim gelecek die,haa asıl bomba kışın gelin işte babam emekli oldu burda kalın dedi bende ipler koptu dedim derhal işe başlarım benimi delirtecen ayy kafayı yicem kızlar

Canim ben de normal doğum yaptim dogumdan sonra kucuk bir ayva gobegim kaldi ki disardan hic belli olmuyordu. Ama simdi süt olsun diye cok yemek yedigim icin kilodan gobegim cikmaya basladi. Benimki de ayri bir olay :)

Canim ben de normal doğum yaptim dogumdan sonra kucuk bir ayva gobegim kaldi ki disardan hic belli olmuyordu. Ama simdi süt olsun diye cok yemek yedigim icin kilodan gobegim cikmaya basladi. Benimki de ayri bir olay :)

bende sezeryan oldum 18 kilo almıştım 13 ü gitti 5 kilo fazlama rağmen göbeğim yok gibi demekki bünyeden bünyeye değişio

bende sezeryan oldum 18 kilo almıştım 13 ü gitti 5 kilo fazlama rağmen göbeğim yok gibi demekki bünyeden bünyeye değişio

Canim ne guzel çoğunu vermissin. Ben de 18 kilo almistim.10 kilosu duruyor. Benim hamilelikte de gobegim kucuktu.bende genel bir kalinlasna var.ve 2 beden buyuyen goguslerim. Sut olsun diye rejim de yapamiyorum. Boyle ise baslarsam butun dolabimi yenilemek zorunda kalacagim :)

Bizimki 8.9 simdi, azalmasini bekliyoruz

çok iyi anlıyorum...bazen acısı aglatıyo resmen ya beter bişiy.emzirmeyi çok sevmeme ragmen acıkıcak diye korkar oldum ..bide benimki memeden de inmek istemiyo öylenolujca catlaklar büyüdükçe büyüyo...
Aventin kalkanını lanolin ve bepantei kullandım ama tam olarak gecemedi malesef acıdan beynim zonkluyo dinlendirmek için sagıp veriyorum ara ara hiç istemememe ragmen bazen de mama veriyorum...başka i çozümü yokmu acaba bubhep öyle olacaksa dayanılır gibi degil...

Aynen cnm ben de tadini unuttum onlarin ve corapla geziyorum hep. Bana pilav yaramadi

çok gerginim k.v geldiği günden beri şu çocuğu tuzlayalım,kınalayalım die başımın etini yedi. neyse hadi yapalım dedim. azcık tuz attım hatun beğenmedi. dedim yok artık çocuğun turşusunu kurmuyoruz heralde. neymiş kokarmış pişermiş. anne diyorum kokmak hormanel bir durum yani bu tuzla falan alakası yok hadi adet yerini bulsun dedim abartmayalım diyorum. yazık yavrum bal ve tuza bulanmış şekilde yatıyor şimdi yıkayalım dicem bekle diye tutturcak birbirimize gircez gelin k.v yetişin hemen

yardim edin kizlar bebgimin agzi pamucuk oldu sanirim benim gogsumede bulasti gogsum kasiniyo ve kirmizi kabarikciklar olustu mantar sanirim..bu durumda olan varmi..mikostatin vermisti doktor agzi icin kuzumun ama gecmedi sanirim

Kızlar bebeğiniz her emmeden sonra kusuyor mu? Oğlum sürekli kusuyor bazen kesik kesik bazen de süt kıvamında. Doktora söylemiştim kilo alması normal olduğu için önemli değil ama devam ederse takip edelim dedi. Kontrole de 20 gün var. Günde 2-3 kez kustuğu da oluyor 10 dan fazla kustuğu da bide bebeğimin yüzü çok kuru vücuduna bebe yağı sürüyorum ama yüzü için ne kullanabilirim?

canim ayni koku bendede oluyordu ben sebebini humana still tea nin icindeki cemen otuna bagladim ama hala icmeme ragmen koku hissetmiyorum. Ya artik kokmuyorum yada burnum alisti :)

Canım ne kadar acı verdiğini biliyorum, ben sarı kantaron yağı ile şifa buldum... Her emzirmeden sonra bolca sarı kantaron yağı sürüp göğüs pedi koydum, çok şükür o feci yaralar iyileşti... İnşaallah sende de çözüm olur, bence dene...

Seni cok iyi anliyrm.suan kaynanam bende ne zamn gdicek diye gozune bakiyrm..sanki cocuk bnm degil onun..kndi kendne teshsler koyuyo tedqvi yontemleri bulmaya kalkiyo daraldm..kocam cok mutlu onun o mutlulgndan bile rahtsz oluyrm allahm yardm et

yardim edin kizlar bebgimin agzi pamucuk oldu sanirim benim gogsumede bulasti gogsum kasiniyo ve kirmizi kabarikciklar olustu mantar sanirim..bu durumda olan varmi..mikostatin vermisti doktor agzi icin kuzumun ama gecmedi sanirim

canım bizde de çok kötü olmuştu...karbonatlı sulu ile temizledikten sonra dut şurubu sürdüm, şimdi çok azaldı. bu arada dikkat et, pamukçuk ilerlediğinde popoda pişik yapıyor. aslında pişik değil, pamukçuk dediğimiz mantar sonuçta. poposu için de mantar tedavisinde kullanılan bir ilaç kullandık

Cnm ayni durum bndede var..cok agir bi ter kokusu sanki hftalrdr yikanmamism gbi kndme pis pis kokuyrm dus aliyrm 1 sa snra sanki yine kokuyrm

evet yaa bende çok kokuyorum eşim elinde parfümle yaklaşıyor bana önce parfümü sıkıyor sonra bana sarılıyor. durum vahim yani.adam 40 gün geçsede bana yaklaşmak istemeyecek bu gidişle. duş alsamda 15 dk sonra hiç yıkanmamış gibi oluyorum.napsak kii?

Seni cok iyi anliyrm.suan kaynanam bende ne zamn gdicek diye gozune bakiyrm..sanki cocuk bnm degil onun..kndi kendne teshsler koyuyo tedqvi yontemleri bulmaya kalkiyo daraldm..kocam cok mutlu onun o mutlulgndan bile rahtsz oluyrm allahm yardm et

ah canım aynı duyguları yaşıyoruz hepimiz. çocuğa bi duş aldırdık kavgayla. yok davulun sesi uzaktan iyiymiş. eşimede bişey diyemiyorum gücüne gider sonuçta onun annesi iyisiyle kötüsüyle, bide çok düşkün annesine.ben zaten yay gibi gerginim k.v saolsun gerginlik katsayımı artırdı.
Allah yardımcımız olsun.

merhaba kızlarrr nasılsınız ben uzun zaman yoktum maleseff hala toparlanamadımm .bn ufak çapta depresyonda gecırdım kızlar halada sürmekte fazla ıyı hıssetmıyorum kendımıı o yüzden sızlerı ıhmal ettım ozur dılerım

Ben çeşit olsun diye pekmezle kaymak sürdüm üstüne de tuzot döktüm! İda kahvaltı sofrasına döndü yanına da çay demledim.

Valla bunları okudukça şu siteye giresim gelmiyo. Sinir sistemim bu kadarını kaldırmıyo. Şu aralar zamanım da var halbuki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…