2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sagliga zararliysa bak kardesim, sagliga zararli bebeklerinize uygulamayin, su kaynaklari okuyun dersin kabul. Yok midem kalkti, yok sinirim kalkti, yok guldum, bu nedir? Insanlar yaptiklari uygulamayi yaziyor. Bal surmus birisi bilmiyordum, sagliga zararlimi olabilir cunku alerjen. Ama benim midem bulanmadi. Sinirden bayilacak hale de gelmedim. Internet elimde simdi bakarim bal bebek cildine zarar veriyor mu diye. Eger zararliysa yapmayin zarari varmis yazarim.

Sağol canım maşallah senin meleğine de:) Ben lüleburgaz'a gelin geldim burada çok seçenek yok bazı şeylerde. bebeğimin tüm kıyafetlerini bile 6 ayda İstanbul'a geldiğimde almıştım:)

:)) ben de cerkezkoyde yasadigim zaman istanbula geliyorduk alisverise.
Ama artik hersey internette, yeni cicilerine internetten de bakarsin..

03.09.2013 tarihli yazımdan alıntı. Sanırım birkaç arkadaş da buna benzer şeyler yazmıştı. Halen devam ediliyorsa sinir olmamak elde değil.

Şuan nerede oturuyorsun ben İstanbuldan buraya gelin geldim :)
Evet internettende alıyorum :)

Simdi istanbuldayim.. Ama sanki cerkezkoydeyken daha mutluydum. Kucuk bir yerdi ama cevrem genisti. Evlenip gitmistim senin gibi. 3 sene aonra geri geldik. Sen alisabildin mi? Luleburgaxa hic gelmedim ama guzeldir.

Simdi istanbuldayim.. Ama sanki cerkezkoydeyken daha mutluydum. Kucuk bir yerdi ama cevrem genisti. Evlenip gitmistim senin gibi. 3 sene aonra geri geldik. Sen alisabildin mi? Luleburgaxa hic gelmedim ama guzeldir.

Alıştım insan sevince herşeye alışıyor :) bizim buradan gitme gibi ihtimalimiz yok yani çok düşük bir ihtimal :) eşimin kendi işi :) güzel küçük bir yer :) çok şükür eşim sıkıldığımda gezdiriyor hafta sonları çorlu tekirdağ kırklareli edirne çerkezköy :) hafta içide ben geziyorum çarşıda filan :) İstanbul'dan sıkılmıştım ben trafiğinden kalabalığından hep Rabbimden böyle istedim küçük bir yer olsun dedim beni İstanbuldan kurtar Allahım dedim çok şükür oldu:)

Sen neden bu kdr tepki verdn anlamadm cnm.bu gelenek degil bi iskence bnce..21.yuzyilda tuzlama nedr ..icm kalktysa sinir olduysamda soylerm bu seni niye bu kdt rahtsz etti bz olayn saglik boyutundayz

Cok guzel anltmisn cnm..bunun diplomayla ne ilgisi var.ilkokul mezunu bananneme soyledm bebeklere yapilan bi iskence resmen dedi...

Seni cok iyi anliyrm.suan kaynanam bende ne zamn gdicek diye gozune bakiyrm..sanki cocuk bnm degil onun..kndi kendne teshsler koyuyo tedqvi yontemleri bulmaya kalkiyo daraldm..kocam cok mutlu onun o mutlulgndan bile rahtsz oluyrm allahm yardm et

benimkide hevesle gelin gelin dio kp desen çocuğun başına geçio sanki sağır var dedesinin kızıııııııııııııı die bağırıp duruo,bide kucağına aldı 20 günlükken falan çocuk bi çığlık nie ağlıo diolar bide yavum yüzünü sürtmüş sakalllara dedim ver sakalına ağlıoevet seninkide bi anormal doktora falan götürmüşlerdi demi geçende yorum yazamadım,yatak odasına koycam kızımı emzirip yatırcam zaten çok ilgilenip uykusu kaçarsa mahvoldum ağlıo mememle kavga edio bunlarda sevme kucak meraklısı kv hemen ağzına emzik verio ben emziği sadece gece uyuyamazsa veriorum zaten midesi bulanıo çok tutmuo.emziriorum gelio başıma göğsünü yıkıcanmı sanki her emzirmede yıkıoz sanane ya çocuk benim sen benden daha fazla düşünemezsinki.fenalardayım yani

işte eşler mutlu oluo istio die biz depresyona girioz maalesef

Canım benim sen neden içerledin bu kadar. Geçen günkü kalça usgsinin acısı mı bu

Kalca usg si ne alaka?
Gercekten samimiyetimle soyluyorum alaka kuramadim..
Hastanelerin para tuzagimi acaba diye dusunuyordum, sizde gerekli erken teshisin oneminden bahsetiniz?
Zaten yapilacakti.. Mevuz buydu neyin acisini cilaracagimi soyler misin lutfen??

16 ağustosta sezeryan ile doğum yaptım o zamandan beridir giremedim. bebeğim kan uyuşmazlığına bağlı sarılık oldu. doğumumun 3. gününden beridir hastanelerdeyim. sezeryanlı halimle çok zor oldu. meme başım yarıldı var mıdır bir önerisi olan, gerçi denemediğim şey kalmadı. Sütüm var ama hem kendimin hem de bebeğimin psikolojisini bozuyorum süt verirken. Ne yapmalı bilmiyorum, hepinizi öpüyorum, kolaylıklar olsun....

kızlar emzirme konusunda yardım istiyorum sizden..benim oğlum tek memeyi emiyor uyuyor uyurken de emmiyor diğerini.. gazını bile ya çıkartıyoruz ya çıkartamıyoruz.. sonra da bir güzel uyuyor diğer göğüs oluyor taş gibi onu rahatlatıyoruz diğeri şişiyor...ne yapmalıyım???sütün yağlı kısmı 15 dk dan sonra gelir diyorlar bıraktırıp diğerine de geçemiyorum bi tane ile doymuş oluyor daha çok minik bugün 7. günü..lütfen yardımm

Kizlar memeydi mamaydi kv idi oydu buydu suydu derken esimden sogudum bunu esimde farknda ve gidisat hic ii deill elmde deil esimin hic sucu yok ama butun sinirimi ondan aldigom icin onunla sorun yasamaya basladm. Surekli senn annen mama manyagi yapti cocugumu deip duruorum cok cnm sklsada ailesinden sogudugum icin esimede uzagim.. bu cumartesi psikolaga gidiorum b3begime bile yakn davranamiorum gogsume aldikca yaygarayi kopario die gene aglicak die gogsumu acmak bile istemioru sutumde azaldida azaldi yakinda hic gelmez. Her goren emziriosun dimi sormuomu goz yaslarimi tutamiorum.. kizim cok kustugu icin dr. Refluden suphelendi tahlil beklerken mama veriodum kizima kadinin biri mamami veriosunuz aaa dedi baka kaldim sanko ben emzirmek istemiorum ama olmafi iste mucadeleci bi anne olamadm sanirim agladkca moralim bozuldukca icten ice pes ettim. Bunu size yazarken bile agliorum. Surekli aglama icindeyim basaramadm.. kendimi gucsuz bi anne kizina faydasi olmayan bi anne olarak goruorum.. hersey bana yuk gelio doktora gtmeyide esime ve kizima karsi daha fazla uzaklasmamak icin kabul ettim yoksa ben benlikten cikiorumm (( sizinle paylasmak istedim sadece

Ben de şuanda yapmakta olduğun şeyi anlamaya çalışıyorum ama anlamıyorum ne ilginç di mi. Konunun muhattabı burda yok sana laf anlatıyoruz. Olayı kavgaya mı çevirmeye çalışıyorsun eğer öyleyse benim niyetim yok yani. Çocuğunu tuzlayanı tebrik edecek de değilim. Ayrıca dalga da geçmemiştim ironi yapmıştım. Arada fark var. Sinir olmam seni neden bu kadar ilgilendirdi acaba ? Sinir benim sinirim :)

ben de varım çok çaresizim

Canım psikolojik yardım almak istemen çok doğru bir karar olmuş. Birçok kişi doğumdan sonra psikolojik sorunlar yaşıyor. Burda sana ne yazsam diye düşündüm ama belki yazdığım yanlış anlamana sebep olabilir. Bu yüzden desteği bu işi bilen bir kişiden alman en mantıklısı. Sana sadece şunu söyleyebilirim ilk önce psikiyatriste git eğer psikoloğa yönlendirirse gidersin. Ve bişey daha eklemek istiyorum sen kızına faydan olmadığını düşünüp psikolojik destek almayı düşünüyorsan çok özel bir annesin demektir :)

Her anne güçlüdür sadece içindeki gücün farkında değildir. Mama yemesine bu kadar takılma canım bende mama ile büyüdüm ikizimde mama ile büyüdü. Büyüdük anneme hep ihtiyacımız var ve annem güçlü bir anne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…