2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bitanem benım senı o kadar iyi anlıyorum ki nolu üzme kendını hiç bişeyi üçinde de tutma tabi. Çok iyi yapmışsın psikoloğa gitme kararı vermekle. Allah hepimizin yardımcısı olsun, yavrunu düşün .. Ben de öok fenayım ama bu günler gececek biliyorum. Eşinle de aynı eskı halınızıe donersınız hayırlısıysa. Bizde de var değişik durumlar ben de hüngür hüngğr ağlıyorum rahatlamak için ama sonra da sağlıklı olduğum için ve bebeğim de iyi olduğu için şükrediyorum..
Ahh şu insanlar kendi işlerine bi baksalar ahh.

Tuzlama ile ilgili dusuncemi ve rahatsizligimi acik acik yazdim, kavga cikarma ve bir seyin acisini alma niyetim yok. Daha da fazla uzatmiyorum.

Emzirme ile ilgili sorun yasayanlar Bebek Yapım Bakım Onarım adresinde cok guzel bilgliler var. Cok faydalandim siz de bakin.

Hayatimsin, dualarim seninle..

Emelcim mutlulugun ve huzurun daim olsun.

Ayyynen katılıyorum özellikle son cümleye..

Canım bur uzmandan yardım Almaya kara verdigin icin tebrik ederim seni. Cogu zaman icimizde cozemediklerimizi kendi kendimize daha karmaşık hale getiriyoruz. Sen ise çözüm yolu bulmuşsun kendine.

Arasta cok haklı sen cok ozel bir annesin :)

ilk günler bebekler memde hemen uyur. bizimkide öyleydi çenesi ile oynayıp ayağı ile oynayıp uyandırıp yediriyorduk. acıma uyandır içisin. merka etme 1 hafta sonra çok içiyo diye şikaayet ediceksin. benimde ve benle aynı zamanda doğum yapan kardeşime de aynı şey oldu ilk hafta uyur ikinci hafta çok emer. ben çok emdiği için doktora bile gittim bu çocuğun şekeri olmasın yarım saat emiyor doymuyormu yoksa demiştim :))

canım benim bebişimde senin bebiş gibi tek göğsümü emip uyuyordu bende çareyi tek göğsümü emzirip kızımın altını değiştirmekte buldum.altını açınca uyanıyor bende değiştirir değiştirmez diğer memeyi veriyorum.yalnız bu sefer çabuk bırakacaktır memeni uyumak için bundan sürekli çenesini ve burnunu dürt :)

Cnm kocama karsi bndede sogukluk var.annemn suratina karima cocuguma annem bkmaliydi dedi anneme seni istemiyrm dedi yani.bn 20gune kdr annemde kldm..smdi onun annesi bzde ve bu adaletszlik bni deli ediyo..bnm annem istenmzken bn bu durumu cekmek zorundayim onun bu mutlulugu bni deli ediyo kavga cikarmk istiyrm icime atiyrm..bnm sorunum daha bi farkli..sen psikolojk destek almak istegn icn zaten olayi yari yariya cozmusn egr kndi icimzde hlledemiyosak bi uzmann destegni almaliyz bn hayatimn bazi kisir zamnlarinda yardm aliyrm ve yine alicam..lohusalik cok hassas bi donemmis kimimz kolay atlatiyrz kimimizi deliyo geciyo.gcicek cnm bebegnle esinle mutlu olucaksn ins

Arkadas lar size bisey sorcamm
Sezeryan dikisimin biraz uzerinde, bir hat gibi dikis boyu uzananan odemli bir doku var.dr normal demisti ama simdi cok vesvese yapiyorum sizdecde boyle bi durum var mi nokur bi cvp verin..sisme kizarma iltihap yok ama sanki orda kucuk bi gobek olusmusda dikislerime dogru sarkmis gibi duruyo:2:moralim sifir

Canm benim insallah bigun bende senin gibi dusunurum sabah aksam aglamaktan basim catlio..

Kizlar destegini ve guzel dusunceleriniz icin tesekkur ederim sizleri cok seviyorummm..
Tben trafik kazasi yapmistim onda bile bukadar yenilmemistim ama suan dipteyim insallah cikacagim ve kizima esime yakin olacagim.. su 3. Sahislar bide uzak olsaaaa goresim yok onlarrri gordukce icim kalkio

canım o bende de var...o bölge ödem toplamaya çok müsaitmiş, doktorum ödem olduğunu söyledi. her bünyede farklılık gösterir ama 40 çıkınca geçer dedi. dün eczaneme uğradım, oradaki kız da 6 ay önce sezeryan oldu. onunki 2 ayda geçmiş ama hala belli bellirsiz bir şişlik var dedi. tamamen eski haline gelmesi 1 yılı bulurmuş

Yanitladigin icin cok tesekkur ederim canim. .icime dert oldu

Kizlr bsey sorucam nolur bi care...eylul bugun meme delisi oldu..sabh 4ten beri ugrqsiyrm.emziriyrm yatiriyorum uyumuyo biraz dalsa aranarak uyaniyo sqdece memede susuyo memeyi ceker cekmez agit kiyamet .ac olamaz saat sabh 4ten beri memede napicm benn

Canım Kaan da arada öyle oluo özellikle gazı olduğunda ve kaka yapamadığında o kadar çok emioki karnı taş gibi oluo bende çareyi emzik vermekte buluyorum böle zamanlarda emzikle sakinleşio iyice yoruluom hırpalanmadan uyumuyor lepisstes bi gaz ilaci önermişti bende aldım aquline damlanın adı onla rahatladık uyku sorununu da çözüo içinde anason yağı var emmek için uyanıo geri uyuyo sende bi dene bence canım

Kızlar hepimiz zor bi dönemden geçioruz uykusuzluk düzenli beslenmemek adaptasyon sorumluluk ve aslında en büyük sorun ne umduk ne bulduk hamileyken hepimiz kafamızda bi çok şeyi şekillendirmiştik ve ne kadar zor olabilirki modundaydık ve herşeyin istediğimiz gibi olacağını düşünüyorduk umduklarımız olmayınca üzerine lohusalık ve çevre faktörleri eklenince durumların içinden çıkılmaz bir hale gelmesi beklenen son aslında
İşim gereği sürekli yollardaydım ve ufak tefek kazalarım olmuştu ama en büyük iki korkum vardı bir yaya iki motorsikletli.... İkinci gerçekleşti otobanda motorsikletli bir kurye arka soldan aracıma çarptı gözümün önünde uçarak karşı şeride düştü yaralandı çok şükür kurtuldu ama ben büyük bir buhran geçirdim ve düğünüme tam bir ay vardı depresyon denen şeyle o zaman tanıştım psikiyatriye gittim rapor ve ilaç verdi bırakması zor ilaçlar aldım ilaçları baktım baktım çöpe artım silkindim hayata devam ettim... Aslında hepimiz kendimizin doktorumuz ruhani anlamda içimizde o güç mevcut heleki şu dönemde çünkü artık anneyiz

Hayatımsın doktor tabiki bı işin uzmanı sen fayda göreceğine inanıyorsan mutlaka görürsün çünkü herşeyin başı inanmaktan geçiyor ilk adım inanmak ikincisi kabullenmek ve mücadeleyi elden bırakmamak elinden geleni yaptığına inanmak eğer olmuyorsa demekki böyle olması gerekiyormuş Allah daha büyük dert vermesin herkes herşeyi konuşur insanlara kulaklarını tıka ben öyle yapıyorum umarım en kısa sürede kendini toparlarsın

Hayatımsın ben de kendıme bazı şeyleri itiraf ettim ve ben de destek almaya karar verdım. Maddı yonu nasıl olur ama hiç bilemiyorum bana dacesaret verdın. Yoksa gerı donusu olmayan çok buyuk patlama yasıcaz gercekten . Zamanında müdahele önemli iyi ki varsınız ya valla iyi ki iyi ki :....(allahım sen sabırlar ver

Canim ya ne güzel ozendim valla. Ben de istiyorum bebegimle cikmak gezmek ama benim kv de seninkinden. Kocacigim da annesinin kopyasi olunca hala evden disari adim atamadik ana ogul.tebrikler canim devam et :)

biz de 3 gündür öyleyiz hayatımdan bezdim.dün akşam 6 da emzirmeye başladım.belki sadece toplamda 1 saat oyalamışızdır gece 3te uyudu.yani toplam 8 saat uyumadan meme emdi.emzik istemiyor. naptıysak olmadı.memeden uzaklaştığı an kıyamet kopuyor.sadece akşam 5ten sonra böyle.yardım edin kızlar nolur berbat bi durum bu dün altıma yapıcaktım o derece eşimde yoktu. nasıl geçicek bu durum ölüyorum artık

bi de yazmıştım meme çatlaklarından geçtim sürekli sızlıyor diye sütün çok sağ dediler evet çok başta sağıyorum emmeden sonda sağıyorum emince ama 10 dk sonra yine başlıyor iğneler batırmaya.ölüyorum ağrıdan yarım saat çekiyorum aynı şey sonra öbür memeye iş düşünce yine oluyor.siz nasılsınız ben niye anormalim nolur biriniz böyleyseniz bana bi çare bulun bebeğim sıkıntılı kendim acıdan ölüyorum napıcam ben allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…