- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.761
Kizmm tam 2bucuk saattr deli gbi hc durmkszn bagr cagir agliyo ve ben hcsey ypamiyrm..elim ayagm titriyo..anne olmk ne zormus..lohusa olmk belaymis..ben npicam kafamda soru isareti...offf
Kizmm tam 2bucuk saattr deli gbi hc durmkszn bagr cagir agliyo ve ben hcsey ypamiyrm..elim ayagm titriyo..anne olmk ne zormus..lohusa olmk belaymis..ben npicam kafamda soru isareti...offf
slm güzel annelerrrruzun zamandır bakmak istiyorum ama bir türlü fırsat bulup giremedim foruma.hepiniz benim durumumdasınız sanırım.emzie uyut 10 dk sonra uyanıyor altını değiş birdaha emzir yine uyut............. işte benim durum böyle.birde sütüm az 23 günlük oldu bebeğim ama hala yetmiyor mama vermekte istemiyorum.nasıl artırırım sütümü kızlar.malt içeceği mi alayım humanan nın çayını mı? kullananlar bi fikir versin lütfen.sizlerde durumlar nasıl çok merak ediyorum ama ben hiç vakit bulamıyorum.daha doğum hikayemi bile yazamadım.ama en kısa sürede yine buralardayım inş.hepinizi öptüm cevabınızı bekliyorum
kızlar kalca ultrasonu nasıl cekılıyorr!!aranızda cektıren varmı??bız bu cumartesı çektırecegız,26 gunluk oluyoruz..
Biz bugün gördük o işi... Ultrasonla bi sağ bi sol bakıyorlar.. Benimkinin sağ kalçada biraz problem görüldü, çift bez ile geçermiş büyük ihtimalle. 1 ay boyunca iki bez bağlıcam. Sonra kontrol var.. Umarım atlatırız...
Canım gecende yazmıştım ama tekrar söyleyeyim bazı hastanelerde özel emzirme hemşiresi yada danışmanı oluyor , Ankara'da var benim bildigim . Bulunduğun yerde varsa bi danışmanı öneririm belki hatalı tekniğin filan vardırbi de yazmıştım meme çatlaklarından geçtim sürekli sızlıyor diye sütün çok sağ dediler evet çok başta sağıyorum emmeden sonda sağıyorum emince ama 10 dk sonra yine başlıyor iğneler batırmaya.ölüyorum ağrıdan yarım saat çekiyorum aynı şey sonra öbür memeye iş düşünce yine oluyor.siz nasılsınız ben niye anormalim nolur biriniz böyleyseniz bana bi çare bulun bebeğim sıkıntılı kendim acıdan ölüyorum napıcam ben allahım
Biz bugün gördük o işi... Ultrasonla bi sağ bi sol bakıyorlar.. Benimkinin sağ kalçada biraz problem görüldü, çift bez ile geçermiş büyük ihtimalle. 1 ay boyunca iki bez bağlıcam. Sonra kontrol var.. Umarım atlatırız...
Karni tok alti temiz gaz belirtisu yok ama huzursuz kucak istiyo dolasmak istiyo daha 15 gunluk hepimizi parmaginda oynatiyo nedir nerdi napmali kocamda bende depresyona gircez bi cocuga bakamiyoruz of!
.Kızlar nacizane bi öneri yazmak istiyorum
Benim bebis huzursuz oldugu zaman gaz da yoksa felak nas ayetel kursi ne varsa okuyorum rahatlayıp uyuyor , sizler de bilirsiniz gerci ama bebisler malesef nazara karşı cok hassaslar , hatırlatmak istedim
Bugün dışarı çıktık sadece bir kadın bu ne kadarlik diye sordu , esnemekten çenem ayrıldı az önce
Kızlar nacizane bi öneri yazmak istiyorum
Benim bebis huzursuz oldugu zaman gaz da yoksa felak nas ayetel kursi ne varsa okuyorum rahatlayıp uyuyor , sizler de bilirsiniz gerci ama bebisler malesef nazara karşı cok hassaslar , hatırlatmak istedim
Bugün dışarı çıktık sadece bir kadın bu ne kadarlik diye sordu , esnemekten çenem ayrıldı az önce
kızlar kalca ultrasonu nasıl cekılıyorr!!aranızda cektıren varmı??bız bu cumartesı çektırecegız,26 gunluk oluyoruz..
Selam kizlar. Malum kv ile altli ustlu oturuyoruz ve hep ic iceyiz. Aksamlari orda yemek yiyoruz. Bebegimi emzirirken de cok sakinmadim basta. Sirtimi dönüp emzirsem de gelip bakiyorlardi bebege emerken kv gorumceler. Bu durum beni git gide rahatsiz etneye basladi.kendime de cok kizdim neden bastan tavrimi koymadim diye. Artik onlarin yaninda gogsumu acip emzirmek istemiyorum.emzirsem de saklamak istiyorum. Şimdi nerden cikti bu diyecekler ama bilmiyorum asiri derecede utanc duyuyorum su anda Ağlıyorum neden böyle yaptim diye. Icimi döküp rahatlamak istedim.iyi ki varsiniz...
Sütünü sağıp lavaboya dökenler, bebeği bal tereyağı ile ovup tuzlayanlar... Çok karışık bir grubuz... Ben de bebeği çamaşır suyuna basıcam hem beyazlasın hem de ölsün mikroplar...
cnm bzmki dün gün boyu resmen yırtınarak ağladı, ciğerleri ne hale geldi aceba ? bnde ağladım çaresizlikten hiç uyumadı üstelik emdi ağladı önceki gece de az uyumuş mızlamıştı hepeşim gelince dr. a gttk arabada sustu velet dr. gazı var dedi metsil verdi bol bol su içir dedi.bnde uykusuzluktan perişan oldum. ymeği eşim yaptı saolsun ama yiyemedim bile öyle ağlıyodu ki..iştahım felan kalmadı..eşim bi yandan bn bi yandan kucakta salladık ayakta..en son annemi aradım deliriyorum napcam die annemde çığlıkları duyunca çk üzüldü.hemen z. yağı ısıt karnına masajla sür sonrada iice kundak yap yan yatır ayağında salla dedi. çk şükür dediklerini yapınca uykuya daldı ayakta sallamak istemezdim ama çaresiz kaldım işte..gece de uyudu emdi,uyudu,altı değişti yine uyudu. bnde dinlendim ohhh beeeee...20gün den sonra başlarmış gaz sancısı,3-4 aylıkken geçermiş.....daha çekicez galiba
cnm bnm al bzden de o kdr minnaklar bzi ne hale getirdi. Hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz rabbim yardımcımız olsun.kucağa alıştılar işimiz zor maalesef ama kucağa alıştırmamak imkansız. becerebilen varsa ayakta alkışlıyorum
eşim pazar günü dayısı ve annesigili yemeğe çağırmak istiyo, (9 kişi olacağız toplamda) dayısı yurtdışından geldi çk sever eşimi.ama bu gazlı bebekle ben istemiyorum,tüm yemekleri eşim yapar hizmet de eder ama bu psikoloji ile misafir görecek çay koyacak halim yok.eşime haksızlık mı ediyorum diye içim içimi yiyo :18: yemek çay meyve...saatler sürer, biliyorum görümcem mutfaktaki her işi halleder ama ona da haksızlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?