- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.781
Canim ya ne güzel ozendim valla. Ben de istiyorum bebegimle cikmak gezmek ama benim kv de seninkinden. Kocacigim da annesinin kopyasi olunca hala evden disari adim atamadik ana ogul.tebrikler canim devam et :)
ben çektirdim canım karnımıza bakıldığı gibi bakılıyor benim kızı ben emzirdim altını aldım uyurken çekildi jel sürdüklerinde ağlar dedim ama maşallah gıkı çıkmadı:)kızlar kalca ultrasonu nasıl cekılıyorr!!aranızda cektıren varmı??bız bu cumartesı çektırecegız,26 gunluk oluyoruz..
Canım gaz belirtisi yoktur ama gazı vardır kesin çünkü gaz sorunu 2 haftadan sonra başlıyor.Karni tok alti temiz gaz belirtisu yok ama huzursu kucak istiyo dolasmak istiyo daha 15 gunluk hepimizi parmaginda oynatiyo nedir nerdi napmali kocamda bende depresyona gircez bi cocuga bakamiyoruz of!
Sütünü sağıp lavaboya dökenler, bebeği bal tereyağı ile ovup tuzlayanlar... Çok karışık bir grubuz... Ben de bebeği çamaşır suyuna basıcam hem beyazlasın hem de ölsün mikroplar...
Ah ah bi de onun yara izi omur boyu kalicak yasasin diye sevinenler var...
Sütünü sağıp lavaboya dökenler, bebeği bal tereyağı ile ovup tuzlayanlar... Çok karışık bir grubuz... Ben de bebeği çamaşır suyuna basıcam hem beyazlasın hem de ölsün mikroplar...
mylovel kimseden izin almak zorunda degilsin bunaldim de al bebegini cik biraz. Hava da kar kis kiyamet degil sonucta, kim ne karisirmis????
Kizlar bu lohusa depresyonu nasil birsey? Gercekten depresyona mi giriyor anneler? Yataktan cikmiyor, yemiyor icmiyor yikanmiyorlar mi? Bebeklerini gormekmistemiyorlar mi? Hormonlarin dalgalanmasindan dolayi hassas oluyoruz, bende hassasim ve bazen gucsuz hissediyorum ama bu surecte normaldir bunlar, depresyonu anlayamadim acaba bu durum mu kastediliyor...
Birde psikolojim bozuldu diyen anneler ( ozellikle kayinvalide komsu v.s. Yuzunden), cok buyuk tramva yasamadikca psikoloji o kadar kolay bozulmaz merak etmeyin. İnsan, olecegini bilerek yasayan, turlu aci gormeye hazirlikli tek canli, bu ufak tefek sorunlar bize birsey yapmaz, yeterki guclu durun, incinmeyi reddedin... Helede yavrusunu yeni kucagina almis kisi dunyanin en mutlusudur, kayinvalide ne dese uzebilir ki onu :) bebeklerinizle gecen su zamanin keyfini cikarin, birakin digerlerinin keyfi kacsin, size birsey olmasin...
Canim doğru diyorsun ama olmuyor iste.bir gun bebeği yalniz yikadim diye kocami öyle bir doldurdular ki telefonda iyi yapmissin aşkım diyen adam akşam bana demedigini birakmadi.sanki gorevim sadece cocugu dogurmakti da cocuk onlarin cocugu oldu.uzerinde hic bir soz hakkim yok sanki. 43 gun oldu daha şöyle bir cikmadim oglumla. Ama sabrediyorum. Biraz buyusun arabayla fildir fildir dolasacagim oglumla. Hep su kocasini dize getiren kadinlara ozenmisimdir.ben beceremedim.
tamamen ortaya karışık bir grubuz yani
Kızlarr 19 gün önce doğum yaptımm.. Ve nicedir sizlerden uzkatım.. Hızlıca yazdıklarınıza baktım.. Sıkıntılarımız az çok aynı.. Çok özlemişim sizi..
Doğum hikayem sonrası anlatılacak çok şey var.. Şimdi güzel kızımla başbaşaa bir birimizi tanımaya çalışarak saatlerimizi geçiriyoruz..
Uykusuzluklar, gaz problemi, emzirme.. Dört gözle beklediğim kakası çişi, yutkunmaları, esnemesiii.. Ağlamalarında ki çaresizlik.. Gaz çıkarma seansları...
Aşık olduk..
Görüşmek üzeree sevgiler
Canim doğru diyorsun ama olmuyor iste.bir gun bebeği yalniz yikadim diye kocami öyle bir doldurdular ki telefonda iyi yapmissin aşkım diyen adam akşam bana demedigini birakmadi.sanki gorevim sadece cocugu dogurmakti da cocuk onlarin cocugu oldu.uzerinde hic bir soz hakkim yok sanki. 43 gun oldu daha şöyle bir cikmadim oglumla. Ama sabrediyorum. Biraz buyusun arabayla fildir fildir dolasacagim oglumla. Hep su kocasini dize getiren kadinlara ozenmisimdir.ben beceremedim.
Tecrubeli anneler bi sorum olcak cplarsaniz sevinirim bebeklerinizi hastaneden neyle cikardiniz portbebe puset yada kucakta mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?