2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

puset almıştım yanımıza ama eşim kucağında çıkarmak istedi

Taksiyle mi dondunuz bizim krndi arabamiz var puset guvenli geliyor ama bilmiyorum ya kayinvalidem 1 gunluk bebegi buna koymayalim dedi bende ben oyle istiyorum daha guvenli dedim biraz bozuldu sanirim benimde keyfim kacti bide hastaneyle evimiz biraz uzk cvp icin tskler

evet cnm poposundada var kirmizi egzema gibi pitir pitir eline gelio kabarik...hangi ilaci kullandiniz cnm yazarsan cok sevinirim...ctesi gidecez doktorada bakalim insallah anlar...saglik ocagindaki doktor anlamadi

evet cnm poposundada var kirmizi egzema gibi pitir pitir eline gelio kabarik...hangi ilaci kullandiniz cnm yazarsan cok sevinirim...ctesi gidecez doktorada bakalim insallah anlar...saglik ocagindaki doktor anlamadi

Trosyd merhem kullanıyorum canım. günde iki kere sürüyorsun yalnız en fazla 7 gün kullanın diyor..o popodaki işte pişik değil mantarmış pamukçuk yüzünden. bu merhemi almasan bile yine mantar tedavisi için olan bişi kullanman lazım. bizim iki günde geçti ama yinede 2 daha kullanacağım. mantar meret bişey, geçti diyorsun tekrar hortluyor. bide altını hiç ıslak bırakma. mantarı azdıran en güzel şey nem zaten

taksi de olsa kendi arabanız da güvenliği için mutlaka oto koltuğu kullanman lazım derim ben. çok minik olduğu için emniyet kemeri sorun oluyor bağlarken. onun içinde battaniyesine sardık ve onun üzerinden oto koltuğunun kemerini taktık. ben arabayı kullandım eşimde arkada oğlumla oturdu. yalnız dikkat etmen gereken oto koltuğunu mutlaka arabanın koltuğuna ters oturtacaksın. oto koltuğu trafikte mecburi artık, ama onu bir yana bırak bebeğinin güvenliği için çok önemli

izmirli bizde oto koltuğu ile çıkardık :)

Bu arada kızlar hiç bir koca dize gelmez bence gelir gibi yaparlar :) Ben kocamı dize getirmiyorum gelmesi gereken bir durumda yok dışarı çıkmak benimde hakkım çocuğum var diye evdemi oturucam hep. Bize çıkma vs diyen kayınvalideler komşular görümceler çıkmamış mı. Hiç sanmıyorum insan cidden sıkılıyor ve çıkma ihtiyacı duyuyor. :)

Çok şükür kocam bu konuda kimseyi dinlemez ben evde durayım sen markete git desem hadi markete beraber gidelim yapalım alışverişi der :)

Tatile de gideceğim gezmeye de :)

Benimde görümcem bana diyor emel artık hiçbirşey eskisi gibi olamayacak kocan ile bir sinemaya gidemeyeceksin, kocan ile tatile gidemeyeceksin vs gibi şeyler dedi Hepsinide yaparım neden yapmayacak mışım. Kocam ve bebeğimle her yere giderim. Sinemayıda evde izleriz ne olacak :) Sanki çocuksuzken her hafta sinemaya mı gidiyorduk.

Birisi hic bisey yapmak istememek ve asiri yorgunluk mu dedi..
Uykusuzluk bi yandan bir yandan da oglumun okul hazirliklari.. Olula git gel vss yorgunluktan oluyorum.
Dun ust komsumun camasiri benim balkona dusmus, hic kimse gormeden asagi ativerdim. Kapi acmaya iki laf etmeye bile gucum yoktu. Ay yazarken bile utandim. Kimseye demeyin aramizda kalsin olur mu:)

Ahahahaha :))))))))

Çok fenasın minnosh :)

Canom bende trafik kazasi yaptim aracimla takla attim yanimda annem vardi benim hava yastigim sans eseri patladi yoksa camdan ucup giderdim kemerim takili deildi annemn kemeri takilidydi cok buyuktu birisi onume atlamisti ona carpmamak icin direksiyonu kirmamla hayatim mahfoldu. Ozamanda beni zorla doktora goturduler bisekilde atlattim..

Suanda bi uzmana gorunmemi esim cok istedigi icin gidicem ilk basta kabul etmedm. Ama napiorum ben die dusunebldm kizimdan esimden uzaklastm ailesi yuzunden buna ben dur diyemedm belki bi uzman yardimci olur insallahh

cnm arabamızla döndük puset in içine yastık vb.şey de koysan minik bebek beli boşluğa gömülü gibi oluyor.arabada annem kucağında tutmuştu. ama mecburen artık pusetle çıkıyoruz.

canın yaaa...aynı şeyleri söylemişiz vee aynı şeyleri yaşamışız. benim oğlumda aynı...valla gönül rahatlığıyla veriyorum. aç olup huzursuz olacağına...

Tecrubeli anneler bi sorum olcak cplarsaniz sevinirim bebeklerinizi hastaneden neyle cikardiniz portbebe puset yada kucakta mi
biz kucakta çıkardık. ana kucağı-oto koltuğu o kadar küçük bebek için uygun değil. içine gömülüyor..rahat edemez..beli falan iki büklüm oluyor..

Ana kucaklarının icine küçük bebekler icin minder ve boyunluklar var. Ne demek kucakta götürmek . Yasal da değil üstelik.

Kaza olsa cocuk elinizden uçsa ne yapacaksınız. Onlar ortepedik olarak bebek vücuduna uygun üretiliyor . Rahatsız olduguna nasil karar verdiniz. Yine şaşırtıyorsunuz beni.

Bu insanlari anlamak ne zor ! Zaten cevrendeki bu insanlara ettigin sabir yetiyor bugun bi kv komsusu gelmis gorumcesine diyorki ayyy bu kizi bi gorseydin incecikti benim gibi annelik ne hallere sokmus kendimi birden cokmus hisettim ne dicemi bilemedim halbuku 78le doguma girdim bugun 15gunlugum 68kilodayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…