- 15 Ocak 2012
- 1.462
- 211
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.801
puset almıştım yanımıza ama eşim kucağında çıkarmak istedi
canım bizde de çok kötü olmuştu...karbonatlı sulu ile temizledikten sonra dut şurubu sürdüm, şimdi çok azaldı. bu arada dikkat et, pamukçuk ilerlediğinde popoda pişik yapıyor. aslında pişik değil, pamukçuk dediğimiz mantar sonuçta. poposu için de mantar tedavisinde kullanılan bir ilaç kullandık
Tecrubeli anneler bi sorum olcak cplarsaniz sevinirim bebeklerinizi hastaneden neyle cikardiniz portbebe puset yada kucakta mi
evet cnm poposundada var kirmizi egzema gibi pitir pitir eline gelio kabarik...hangi ilaci kullandiniz cnm yazarsan cok sevinirim...ctesi gidecez doktorada bakalim insallah anlar...saglik ocagindaki doktor anlamadi
Taksiyle mi dondunuz bizim krndi arabamiz var puset guvenli geliyor ama bilmiyorum ya kayinvalidem 1 gunluk bebegi buna koymayalim dedi bende ben oyle istiyorum daha guvenli dedim biraz bozuldu sanirim benimde keyfim kacti bide hastaneyle evimiz biraz uzk cvp icin tskler
Birisi hic bisey yapmak istememek ve asiri yorgunluk mu dedi..
Uykusuzluk bi yandan bir yandan da oglumun okul hazirliklari.. Olula git gel vss yorgunluktan oluyorum.
Dun ust komsumun camasiri benim balkona dusmus, hic kimse gormeden asagi ativerdim. Kapi acmaya iki laf etmeye bile gucum yoktu. Ay yazarken bile utandim. Kimseye demeyin aramizda kalsin olur mu:)
Birisi hic bisey yapmak istememek ve asiri yorgunluk mu dedi..
Uykusuzluk bi yandan bir yandan da oglumun okul hazirliklari.. Olula git gel vss yorgunluktan oluyorum.
Dun ust komsumun camasiri benim balkona dusmus, hic kimse gormeden asagi ativerdim. Kapi acmaya iki laf etmeye bile gucum yoktu. Ay yazarken bile utandim. Kimseye demeyin aramizda kalsin olur mu:)
yalovacım hoşgeldin nasıl gidiyor ?
Ben de dun gece yatarken dedim yalova napio acep:)
Kızlar hepimiz zor bi dönemden geçioruz uykusuzluk düzenli beslenmemek adaptasyon sorumluluk ve aslında en büyük sorun ne umduk ne bulduk hamileyken hepimiz kafamızda bi çok şeyi şekillendirmiştik ve ne kadar zor olabilirki modundaydık ve herşeyin istediğimiz gibi olacağını düşünüyorduk umduklarımız olmayınca üzerine lohusalık ve çevre faktörleri eklenince durumların içinden çıkılmaz bir hale gelmesi beklenen son aslında
İşim gereği sürekli yollardaydım ve ufak tefek kazalarım olmuştu ama en büyük iki korkum vardı bir yaya iki motorsikletli.... İkinci gerçekleşti otobanda motorsikletli bir kurye arka soldan aracıma çarptı gözümün önünde uçarak karşı şeride düştü yaralandı çok şükür kurtuldu ama ben büyük bir buhran geçirdim ve düğünüme tam bir ay vardı depresyon denen şeyle o zaman tanıştım psikiyatriye gittim rapor ve ilaç verdi bırakması zor ilaçlar aldım ilaçları baktım baktım çöpe artım silkindim hayata devam ettim... Aslında hepimiz kendimizin doktorumuz ruhani anlamda içimizde o güç mevcut heleki şu dönemde çünkü artık anneyiz
Hayatımsın doktor tabiki bı işin uzmanı sen fayda göreceğine inanıyorsan mutlaka görürsün çünkü herşeyin başı inanmaktan geçiyor ilk adım inanmak ikincisi kabullenmek ve mücadeleyi elden bırakmamak elinden geleni yaptığına inanmak eğer olmuyorsa demekki böyle olması gerekiyormuş Allah daha büyük dert vermesin herkes herşeyi konuşur insanlara kulaklarını tıka ben öyle yapıyorum umarım en kısa sürede kendini toparlarsın
Taksiyle mi dondunuz bizim krndi arabamiz var puset guvenli geliyor ama bilmiyorum ya kayinvalidem 1 gunluk bebegi buna koymayalim dedi bende ben oyle istiyorum daha guvenli dedim biraz bozuldu sanirim benimde keyfim kacti bide hastaneyle evimiz biraz uzk cvp icin tskler
canın yaaa...aynı şeyleri söylemişiz vee aynı şeyleri yaşamışız. benim oğlumda aynı...valla gönül rahatlığıyla veriyorum. aç olup huzursuz olacağına...Kızlar büyük lokma ye büyük konuşma demişler ya. İşte bu laf tam beni anlatıyor. Doğumdan önce diyordum ki; ben asla ve asla çocuğuma işe başlayana kadar mama vermeyeceğim, sadece anne sütü alacak diyordum. Gerekirse 24 saat meme veririm de gözümü kırpmam uyumam diyordum. Öyle atıp tutmakla olmuyormuşya da ben güçsüz çıktım. Yavrumu 1 saat emziriyorum yine emmek istiyor. tam doymadığı için uyumuyor sürekli ağlıyor. bugün 18 gün takatim kalmadı. Ne zamanki emzirikten sonra ek takviye mama verdim çocuk mışıl mışıl uyumaya başladı. Ben pes ediyorum anne sütü + mama takviyesi ile devam edeceğim. Sadece paylaşmak istedim
biz kucakta çıkardık. ana kucağı-oto koltuğu o kadar küçük bebek için uygun değil. içine gömülüyor..rahat edemez..beli falan iki büklüm oluyor..Tecrubeli anneler bi sorum olcak cplarsaniz sevinirim bebeklerinizi hastaneden neyle cikardiniz portbebe puset yada kucakta mi
ben de bekliyorum o günleri sabırsızlıklaAcisiz emzirme diye bisey yok mu ya...emzirirken mutluluktan aglicagimi dusunurdum acidan degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?