2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizzlar birde bebeklerinizi ne kadar surede bir yikiyorsunuz

cnm bzmki 20günlük 4kez yıkadık göbeği düşünce,ben becerebilsem kendim gün aşırı yıkarım ama korkuyorum eğer ortaanadolu değilde sahil kenarında olsam her gün yıkardım.

annecikler oda sıcaklığınız kaç bnm ev kuzey doğu her oda farklı sürekli termometre elimizde yatak odası 24-23 oturma odası 25 bide arkada oda var 27 :)) güneş ikindin oraya gdiriyo bnde oraya taşınıyorum. üzerine ne giydiriyosunuz bi de ? paşama atlet ve tulum giydiriyorum dün gazı olunca ince bi yelek ekledim.tulumun içinde kısa çorap var. annem telde tulumun içine pantolon giydir kızım hava soğudu dio. bende istemiyorum kalın kalın alışmasın demi ?

Bebeğim 22 günlük bugün
Göbeği düştüğünden beri hemen hemen her gün yıkadık
Annem yardım edio ama
Aslında ben de yıkayabilirim bi gün denicem inş

Oda sıcaklığını hiç ölçmedim fakat bi haftadır falan klima açmıyoruz pek
Ev de idare eder durumda işte sıcaklık olarak
Dayanamazsam klimayı açıom 28-29 dereceye ayarlıom daha düşüğü çok soğuk oluo
Ne giydiriosun dersen 4-5 gündür yarım kollu çıtçıtlı badi ve ayağında çorap oluo gündüzleri
Akşam yatarken patikli alt giydiriom
Önceleri de sadece uzun kollu çıtçıtlı ya da uzun kollu alt üst takım giydiriodum

Bi sorum olacak benim de
Milupa rezene vardı onu içiodum sabah akşam ama bitti normal ot şeklinde olanı aldım
Sizce bebeğime de vermeli miyim gaz için
Sadece benim içmem yeterli olur mı yoksa
Ekstra hiçbişi verme taraftarı değilim de mümkün oldukça

canım ben ege sahilinde olduğum için burada hava oldukça sıcak...geçenlerde rüzgar çok vardı, 26-27 dereceydi hava. ozaman ince uzun kollu üst bide pantalon giydiriyordum. çorabı sadece ilk günler giydirdim, baktım ayakları çok sıcak bastı giydirmiyorum artık. iki gündür kolsuz ve şortla duruyor gündüzleri, hava çok sıcak. canım bence tenine göre karar ver, baktın terliyor bir kat eksilt üzerinden. ilk günler benim kv elleri soğuk diyip diyip giydirdi isilik oldu çocuk. doktorumuz ellerinin soğukluğuna bakmayın, bebeklerin elleri hep soğuk olur dedi. ensesinden kontrol etmek gerekiyormuş yada boynunun altından
çok uzattım ve anlatamadım galiba..iklim farklı olunca karıştı iyice :)

anladım cnm saol :) şort ve kolsuz harika valla elleri hep soğuk dediğin gbi bnde burnunu ve yanaklarını kontrol ediyorum.

Aybike denize soktun mu pasayi?

kesin sokar Aybike maşallah cesaretli o

heheheh allah seni hayırlı etsin gece gece güldürdürdün beni hım hiç kimse görmediğine eminmisin ............???

Ben anladim ki bu lohusa sendromu hormonal degil çevresel...sutun bol mu?ac bu çocuk yetmiyo mu sutun?mama ver bence. Mama verme sutten kesilir. .dayanacak sin artik o emzirmr acısina(bunuda erkekler söylediğinde deli oluyorum)emzige basla.biberon verme.sagma.giydir.soy..alla alla bu ne ya!!!

Arkadslar gogus catlaklariyla ilgili yardimci olan arkadaslara tesekkur ederim benim bir sorum olcakti bebekleriniz haftada kac gr aliyor benimki 2.haft 160 3.hafta 200 gr aldi doktor israrla mama ver diyor ama benim bebegim emdikten sonraa huzurlu br sekilde uyuyor aranmiyor ne yapsam bilemedim

Bnada kv gelmis gaz sancisi anne sutu biberonla verilirse olurmus diyo gulermisn aglarmisn...bn sagdigm sutu veriyrm ya ne kdr daha sabredicm bkalm

anladım cnm saol :) şort ve kolsuz harika valla elleri hep soğuk dediğin gbi bnde burnunu ve yanaklarını kontrol ediyorum.

kesin sokar Aybike maşallah cesaretli o

yok canım yaa seni hayal kırıklığına uğratıcam ama ona cesaret edemedim. çarşamba 1 ay oluyor, kontrolde doktorumuz herşey yolunda desin ozaman siz görün beni

Bnada kv gelmis gaz sancisi anne sutu biberonla verilirse olurmus diyo gulermisn aglarmisn...bn sagdigm sutu veriyrm ya ne kdr daha sabredicm bkalm

bunlar saçmalamada birbiriyle yarışır valla :)) hatta kendi aramızda yarışma düzenleyim; en bomba fikir kimin kvden gelecek yalnız uyarıyorum benimki kimseye birinciliği kolay kolay kaptırmaz

Yalovaaaa neresinin ses ver bize. Hadi artık toparlan normal hayata dön. Ozledık enerjini. Yoksa kuzun tüm enerjini aldı da bize bişicik kalmadı mı?

Sutunu sagan arkadaslar kc ml sutunuz cikiyor? ben benimkinib azligindan supheleniyorum oglum doymuyor sanki memeler hasat benim. .

Acisiz emzirme diye bisey yok mu ya...emzirirken mutluluktan aglicagimi dusunurdum acidan degil...
Canim benim de ilk gunler bebegimi emzirirken yerleri tekmeliyordum acidan.ki bir ay onceden lansinoh kullanmaya baslamistim.bebegim emerken de kullanmaya devam ettim. Gogus pedi surekli kullandim kullaniyorum da. Emzirdikten sonra catkaklarin iyilesmesi icin lansinoh surup gogus kalkani kullandim. 15 gun bu sekilde devam etti.15 günden sonra tamamen iyilesti ve simdi en ufak bir aci duymuyorum.o kadar zevkli ki..

Canim havalar sicakken her gun yikiyordum.simdi biraz serinlemeye basladigi icin gun aşırı yikiyorum.

Ben gobegi dusmeden yikamaya basladim, bu haftaya kadar herhun yikiyordum simdi gun asiri yikiyorum, hava 7-9 derece burada cunku.

Doktorun kilo alimini yetersiz gormus ve ne yapman gerektigini soylemisse bence burada sormak yerine doktorunu dinle cnm...

:)) biberonla icerken daha cok hava yutuyorlarda ondan. Bende sagip biberonla verince cok hava yutuyor bebegim, gazi cok oluyor...

Umarim oyle olur ya umut verdigin icin saol..

Az once sagdim her ikisinden zorlaya zorlaya 70 cikarabildim. Ideali ne bilmiyorum ama ikisinden 70 az gibi geliyor bana
benim de 70 80 oluyo hep banada az gibi geliyo dünyanın duyunu içiyorum ama cikan bu..acaba oglum ondan mi bu kadar huzursuz...
Sut arttırmak icin ne yapilabilir kızlar. Denenmis fayda gorulmus neler var acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…