- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.821
Kizzlar birde bebeklerinizi ne kadar surede bir yikiyorsunuz
Bebeğim 22 günlük bugünKizzlar birde bebeklerinizi ne kadar surede bir yikiyorsunuz
cnm bzmki 20günlük 4kez yıkadık göbeği düşünce,ben becerebilsem kendim gün aşırı yıkarım ama korkuyorumeğer ortaanadolu değilde sahil kenarında olsam her gün yıkardım.
annecikler oda sıcaklığınız kaç bnm ev kuzey doğu her oda farklısürekli termometre elimizde yatak odası 24-23 oturma odası 25 bide arkada oda var 27 :)) güneş ikindin oraya gdiriyo bnde oraya taşınıyorum. üzerine ne giydiriyosunuz bi de ? paşama atlet ve tulum giydiriyorum dün gazı olunca ince bi yelek ekledim.tulumun içinde kısa çorap var. annem telde tulumun içine pantolon giydir kızım hava soğudu dio. bende istemiyorum kalın kalın alışmasın demi ?
cnm bzmki 20günlük 4kez yıkadık göbeği düşünce,ben becerebilsem kendim gün aşırı yıkarım ama korkuyorumeğer ortaanadolu değilde sahil kenarında olsam her gün yıkardım.
annecikler oda sıcaklığınız kaç bnm ev kuzey doğu her oda farklısürekli termometre elimizde yatak odası 24-23 oturma odası 25 bide arkada oda var 27 :)) güneş ikindin oraya gdiriyo bnde oraya taşınıyorum. üzerine ne giydiriyosunuz bi de ? paşama atlet ve tulum giydiriyorum dün gazı olunca ince bi yelek ekledim.tulumun içinde kısa çorap var. annem telde tulumun içine pantolon giydir kızım hava soğudu dio. bende istemiyorum kalın kalın alışmasın demi ?
canım ben ege sahilinde olduğum için burada hava oldukça sıcak...geçenlerde rüzgar çok vardı, 26-27 dereceydi hava. ozaman ince uzun kollu üst bide pantalon giydiriyordum. çorabı sadece ilk günler giydirdim, baktım ayakları çok sıcak bastı giydirmiyorum artık. iki gündür kolsuz ve şortla duruyor gündüzleri, hava çok sıcak. canım bence tenine göre karar ver, baktın terliyor bir kat eksilt üzerinden. ilk günler benim kv elleri soğuk diyip diyip giydirdi isilik oldu çocuk. doktorumuz ellerinin soğukluğuna bakmayın, bebeklerin elleri hep soğuk olur dedi. ensesinden kontrol etmek gerekiyormuş yada boynunun altından
çok uzattım ve anlatamadım galiba..iklim farklı olunca karıştı iyice :)
Aybike denize soktun mu pasayi?
Birisi hic bisey yapmak istememek ve asiri yorgunluk mu dedi..
Uykusuzluk bi yandan bir yandan da oglumun okul hazirliklari.. Olula git gel vss yorgunluktan oluyorum.
Dun ust komsumun camasiri benim balkona dusmus, hic kimse gormeden asagi ativerdim. Kapi acmaya iki laf etmeye bile gucum yoktu. Ay yazarken bile utandim. Kimseye demeyin aramizda kalsin olur mu:)
Aybike denize soktun mu pasayi?
Ben anladim ki bu lohusa sendromu hormonal degil çevresel...sutun bol mu?ac bu çocuk yetmiyo mu sutun?mama ver bence. Mama verme sutten kesilir. .dayanacak sin artik o emzirmr acısina(bunuda erkekler söylediğinde deli oluyorum)emzige basla.biberon verme.sagma.giydir.soy..alla alla bu ne ya!!!
anladım cnm saol :) şort ve kolsuz harika vallaelleri hep soğuk dediğin gbi bnde burnunu ve yanaklarını kontrol ediyorum.
kesin sokar Aybike maşallah cesaretli o
Bnada kv gelmis gaz sancisi anne sutu biberonla verilirse olurmus diyo gulermisn aglarmisn...bn sagdigm sutu veriyrm ya ne kdr daha sabredicm bkalm
Canim benim de ilk gunler bebegimi emzirirken yerleri tekmeliyordum acidan.ki bir ay onceden lansinoh kullanmaya baslamistim.bebegim emerken de kullanmaya devam ettim. Gogus pedi surekli kullandim kullaniyorum da. Emzirdikten sonra catkaklarin iyilesmesi icin lansinoh surup gogus kalkani kullandim. 15 gun bu sekilde devam etti.15 günden sonra tamamen iyilesti ve simdi en ufak bir aci duymuyorum.o kadar zevkli ki..Acisiz emzirme diye bisey yok mu ya...emzirirken mutluluktan aglicagimi dusunurdum acidan degil...
Arkadslar gogus catlaklariyla ilgili yardimci olan arkadaslara tesekkur ederim benim bir sorum olcakti bebekleriniz haftada kac gr aliyor benimki 2.haft 160 3.hafta 200 gr aldi doktor israrla mama ver diyor ama benim bebegim emdikten sonraa huzurlu br sekilde uyuyor aranmiyor ne yapsam bilemedim
Bnada kv gelmis gaz sancisi anne sutu biberonla verilirse olurmus diyo gulermisn aglarmisn...bn sagdigm sutu veriyrm ya ne kdr daha sabredicm bkalm
Canim benim de ilk gunler bebegimi emzirirken yerleri tekmeliyordum acidan.ki bir ay onceden lansinoh kullanmaya baslamistim.bebegim emerken de kullanmaya devam ettim. Gogus pedi surekli kullandim kullaniyorum da. Emzirdikten sonra catkaklarin iyilesmesi icin lansinoh surup gogus kalkani kullandim. 15 gun bu sekilde devam etti.15 günden sonra tamamen iyilesti ve simdi en ufak bir aci duymuyorum.o kadar zevkli ki..
Canim havalar sicakken her gun yikiyordum.simdi biraz serinlemeye basladigi icin gun aşırı yikiyorum.
Sutunu sagan arkadaslar kc ml sutunuz cikiyor? ben benimkinib azligindan supheleniyorum oglum doymuyor sanki memeler hasat benim. .
benim de 70 80 oluyo hep banada az gibi geliyo dünyanın duyunu içiyorum ama cikan bu..acaba oglum ondan mi bu kadar huzursuz...Az once sagdim her ikisinden zorlaya zorlaya 70 cikarabildim. Ideali ne bilmiyorum ama ikisinden 70 az gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?