2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar..ben 3eylül de doğum yaptım, ilk 3günsütüm gelmedi, şimdi de oğlumu doyuramadığımı düşünüyorum sağıyorum 50 cc anca çıkıyor. Emzirdikden sonra mama vermezsem oğlum durmadan ağlıyor.. Kendimi çaresiz ve yetersiz hissediyorum..

yok canım yaa seni hayal kırıklığına uğratıcam ama ona cesaret edemedim. çarşamba 1 ay oluyor, kontrolde doktorumuz herşey yolunda desin ozaman siz görün beni

edersin edersin eminim,ben sen de o ışığı görüyorum..maşallah ne çabuk büyüttün bi ay nasıl geçti çk şükür çok güzel geçti bence dr. kilo almış sağlıklı bir bebek der cnm. (inş.)

bunlar saçmalamada birbiriyle yarışır valla :)) hatta kendi aramızda yarışma düzenleyim; en bomba fikir kimin kvden gelecek yalnız uyarıyorum benimki kimseye birinciliği kolay kolay kaptırmaz

bnmki dün bebeğin başına dokunup bunu yarın okutmaya götürelim dedi eşime kurbacık mı neymiş? bn şaşkın şaşkın eşime baktım o da ne dese beğenirsiniz, tamam dedi annesine eve gelince aşkım okumuş öğretmen olmuşsun ama çok eskiden köyde dr. yokken yapılan şeylere tamam diyosun. ben bebeğimi göndermem dedim. saçmalığın daniskası yaniiiiii...bıngıldağa annem dokundurtmaz bile, dr. bakar o kdr. yani saçmalamada sınır tanımıyor bizimkisi, bi anlatsam şoka girersiniz. Bize yemek koydu tencereden elleriyle dolma, bişi demedim,sonra lavaboda yağlı bulaşıklar vardı suya koymuş,elini ona soktu (güya yıkadı) sonra elini havluya kuruladı ve bebeği kucakladı daha anlatmama gerek yok heralde

Yok ivycm olay biberon degil anne sutu..illa memedn vericn ona takmis..mamayi verirsen biberonla oyle olmuyomus

Ya haklisin doktoru dinlemen lazim ama bu doktorlarinda birinin dedigi digerininkini hic tutmuyir insan arada kaliyor acaba kilo aliminin standarti ne yani bir bebek haftada kac gr alinca kabul ediyorlar birde sizin bebekler kac kilo aldi haftada merak ettim hemde bir fikrim olur

Arkadaslar oto koltugu MECBURİDİR. Kendi keyfinize gore kullanmamazlik edemezsiniz. 50km hizla giderken bile (ki 50yle giden de cok azdir) bi savrulma olsa o bebegi tutamazsiniz kaya gibi agir olur disari firlar. Onde oturtamazsiniz airbag kafasini kopartir.
Bu kadar acik yazmak istemezdim uzgunum ama o bebekler hepimizin bebegi burda. Sessiz kalamadim uzgunum.

benim de 70 80 oluyo hep banada az gibi geliyo dünyanın duyunu içiyorum ama cikan bu..acaba oglum ondan mi bu kadar huzursuz...
Sut arttırmak icin ne yapilabilir kızlar. Denenmis fayda gorulmus neler var acaba?

incir ve hurma canım kesinlikle işe yarıyor.

Bunun gibi

Ayda 600 gr 1 kg arası almalı canım ,günde 25-30 gr diye biliyorum ben
benimki 1 aylikken 800 gr almıştı

teşekkür ettim gaza geldim çok pis, yarın sahile insek mi acep yerse denerim :)
sorma gerçekten canım yaaa göbek nezaman düşek derken salı günü bir ay bitiyor. ama benim kuruntular hala bitmedi hergün bir yenisini ekliyorum. şimdide morarıyor mu diye takıyorum. senin bebeğinin de zaman zaman elleri ayakları morarıyor mu? yenidoğan bebeklerde olur mu bilemedim. şu bizim ailenin baş belası kalp problemi beni böyle paranoyak yaptı. gerçi çarşamba kontrolümüz var, doktorundan kalbini kontrol etmesini isteyeceğim. bu stresle yaşayamam valla ben

kızlar bana cevap verirseniz pek bir mutlu olurum, yine kafayı takacak birşey buldum
sizin bebeklerinizin de zaman zaman el ve ayakları morarıyor mu? bilemedim üşümekten olur normal mi, yoksa aklıma kötü kötü şeyler geliyor

Canım bazen üşümekten benim oğlumda morarıyor ultrasonda belli olurdu birşey olsaydı merak etme bir de benim yakınımın oğlunda vardı kalp poblemi tırnakları ve dudakları hep mordu bazen oluyorsa bence sorun yoktur dediğim gibi izde de oluyor

cnm bnmkininde eli morarıyo gibi görünüyordu bi ara, ama şimdi yok. valla her an gözümüzü ayırmadan gak dedi şu mu oldu guk dedi bumu oldu diyoruz. annelik fena bişeymiş. elimizde değil ama napalım en kıymetlimiz onlar inş. sor bakalım bi dr. ne diyecek bze de yaz ama.

kızlar malum bebekler tam gün vaktimizi alıyor eskisi gibi pek fazla giremiyorum umarım herkes iyidir her şey yolundadır bebeklerimiz büyüyordur..
ben şu sıralar biraz üzgünüm çünkü bebeğimin burnu çok fena tıkalı ve akıntısı var
nefes alamıyor doktor orti bebe verdi onunla çektir dedi çektiriyorum ama hala bitmedi çok sıkta yapma dedi zaten burnu tahriş oluyor
3 kez çektirdiğim halde dünden beri hala tıkalı.. uyuyamıyor sürekli ağlıyor kuzum (((
sizlerde bu durumu yaşayan var mı? neler yapmam lazım bilgisi olan varmı ? varsa bebeğime yardımcı olabilir mi ?

bende ücretsiz izin alcam doğumdan önce konuşmuştuk maaşları yaptıkları için tam izin alacağımız ay bildirirsek maaştan geri ödeme yapmamız gerekirmiş. Geri ödeme yapmak istemiyorsak ki istemeyiz tabi 1 ay önceden söylersek ona göre maaş ayarı yaparlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…