- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #51.841
yok canım yaa seni hayal kırıklığına uğratıcam ama ona cesaret edemedim. çarşamba 1 ay oluyor, kontrolde doktorumuz herşey yolunda desin ozaman siz görün beni
bunlar saçmalamada birbiriyle yarışır valla :)) hatta kendi aramızda yarışma düzenleyim; en bomba fikir kimin kvden gelecekyalnız uyarıyorum benimki kimseye birinciliği kolay kolay kaptırmaz
Yok ivycm olay biberon degil anne sutu..illa memedn vericn ona takmis..mamayi verirsen biberonla oyle olmuyomusBen gobegi dusmeden yikamaya basladim, bu haftaya kadar herhun yikiyordum simdi gun asiri yikiyorum, hava 7-9 derece burada cunku.
Doktorun kilo alimini yetersiz gormus ve ne yapman gerektigini soylemisse bence burada sormak yerine doktorunu dinle cnm...
:)) biberonla icerken daha cok hava yutuyorlarda ondan. Bende sagip biberonla verince cok hava yutuyor bebegim, gazi cok oluyor...
doğmadan önce hep diyordum ama şimdi cesaret edemiyorum...aslında bugün hava 34 dereceydi üşümezdi ama yinede korkuyorum
benim de 70 80 oluyo hep banada az gibi geliyo dünyanın duyunu içiyorum ama cikan bu..acaba oglum ondan mi bu kadar huzursuz...
Sut arttırmak icin ne yapilabilir kızlar. Denenmis fayda gorulmus neler var acaba?
Ben anladim ki bu lohusa sendromu hormonal degil çevresel...sutun bol mu?ac bu çocuk yetmiyo mu sutun?mama ver bence. Mama verme sutten kesilir. .dayanacak sin artik o emzirmr acısina(bunuda erkekler söylediğinde deli oluyorum)emzige basla.biberon verme.sagma.giydir.soy..alla alla bu ne ya!!!
Ya haklisin doktoru dinlemen lazim ama bu doktorlarinda birinin dedigi digerininkini hic tutmuyir insan arada kaliyor acaba kilo aliminin standarti ne yani bir bebek haftada kac gr alinca kabul ediyorlar birde sizin bebekler kac kilo aldi haftada merak ettim hemde bir fikrim olur
edersin edersin eminim,ben sen de o ışığı görüyorum..maşallah ne çabuk büyüttün bi ay nasıl geçti çk şükür çok güzel geçtibence dr. kilo almış sağlıklı bir bebek der cnm. (inş.)
bnmki dün bebeğin başına dokunup bunu yarın okutmaya götürelim dedi eşime kurbacık mı neymiş? bn şaşkın şaşkın eşime baktım o da ne dese beğenirsiniz, tamam dedi annesineeve gelince aşkım okumuş öğretmen olmuşsun ama çok eskiden köyde dr. yokken yapılan şeylere tamam diyosun. ben bebeğimi göndermem dedim. saçmalığın daniskası yaniiiiii...bıngıldağa annem dokundurtmaz bile, dr. bakar o kdr. yani saçmalamada sınır tanımıyor bizimkisi, bi anlatsam şoka girersiniz. Bize yemek koydu tencereden elleriyle dolma, bişi demedim,sonra lavaboda yağlı bulaşıklar vardı suya koymuş,elini ona soktu (güya yıkadı) sonra elini havluya kuruladı ve bebeği kucakladı daha anlatmama gerek yok heralde
Denizin ve gunesin tadina baktir annesi.. Belki cok sever. Cikinca hemen havluya sararsin biseycik olmaz.
beni gaza getiriyorsunuz, sizin yüzünüzden kv den yine azar işiticem
kızlar bana cevap verirseniz pek bir mutlu olurum, yine kafayı takacak birşey buldum
sizin bebeklerinizin de zaman zaman el ve ayakları morarıyor mu? bilemedim üşümekten olur normal mi, yoksa aklıma kötü kötü şeyler geliyor
teşekkür ettim gaza geldim çok pis, yarın sahile insek mi acep yerse denerim :)
sorma gerçekten canım yaaa göbek nezaman düşek derken salı günü bir ay bitiyor. ama benim kuruntular hala bitmedihergün bir yenisini ekliyorum. şimdide morarıyor mu diye takıyorum. senin bebeğinin de zaman zaman elleri ayakları morarıyor mu? yenidoğan bebeklerde olur mu bilemedim. şu bizim ailenin baş belası kalp problemi beni böyle paranoyak yaptı. gerçi çarşamba kontrolümüz var, doktorundan kalbini kontrol etmesini isteyeceğim. bu stresle yaşayamam valla ben
Evet ya nasıl yapıcaz bu ucretsız ızın ısını benım de kesın almam lazımm. Bılem ya da daha once yapan varda anlatsın nolurr. Mudurumlunhıc yuz goz olmak ıstemıyorum ıstemezse vetmeme gıbı hakkı var mı çok korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?