- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.921
Benim de her yediğini facede paylaşan arkadaşlarım sağolsunlar canımı pasta çektirdiler.
Yuh daha gelir gelmez misafir mi ağırladın ah kıyamam
Yerim Ben bu prensesi:)
Sizede Iyi bayramlar findigim nice nice bayramlar gorelim hepimiztatlı kuzucuklar ve onların güzel anneleriiii
biraz geç de olsa biz de minik tavşanımla birlikte sizlerin bayramını kutluyoruz büyüklerimizin ellerinden kankilerimizin de gözlerinden öpüyoruzzzznice mutlu bayramlaraaaa!!
Yerim yerim yanaklar dudisler ne seker masallah😊Kızlar oğlum size öpücük gönderiyor yola çıktık bu öğlen benim memleketime Eskişehir'e gidiyoruz çok mutluyum Kaan'ım rahmetli büyükbabamın evine gidecek annemle anlamlar teyzemler hepsi orda kavgasız gürültüsüz kaçabildik kaynanatörlerden Eki Görüntüle 832015 Eki Görüntüle 832015
Agustos anneleride bebisleride cok seker masallah hepimizee :)Eki Görüntüle 832025
Oglumla herkesin bayramını kutluyoruz güzel anneler ve melekleri...
Yalova'cım 1-2 sayfa önce fikriye bi yazı paylaşmış , süt yapımı gözyaşı gibidir , ağladığında gözyaşı hemen geldigi gibi süt de bebek emdikce oluşur hemen üretilir diyor, oyuzden sağınca az çıktı diye düşünme , benim sütüm yetiyor ama belki bende sağsam az çıkacak , çıkan miktar tam bi kriter degil süt miktarı icin
Bu arada Fikriyecim paylaştığın yazı cok guzel ve yararlı oldu sagol
canım geçen iki gün aynıydık şaşırdım buna ne oldu diye.acaba sıcakmı odanız.bide uyanınca bi sonraki uyuku ne zmana benimki önce 1 saat uyanık duruyordu bend e arayaı açtım daha yarım saat oyaladım sonra uyuttum maşlalah dün ve bugun uyukusu daha iyiy.ama belki de gazı var cnaım yediğin içtin birşey belki dokundu gaz yaptı.bana bi akıl verir misiniziki gündür paşam çok huzursuz ve ben hala sebebini bulamadım...
göğüslerim eskisi gibi sert olmuyor, acaba sütüm mü yetmiyor aç mı diyorum ama çiş sayısı bence normal...günde 7-8 kez bez değiştiriyoruz ve hep bez tamamen çiş dolmuş oluyor. hergün verendaya çıkardı, hava bozdu diye 2 gündür odasında kapalı kaldı. acaba onun huysuzluğu mu? herzaman gece uykumuz çok güzel olurdu, akşam 8 gibi derin uykuya geçer 12 de süt için uyanırdı. bu akşam 8.30 da zor uyuttum ama hala derin uykuya dalamadı, sürekli kıpırdanıp duruyor.offff ne bu çocuğun sıkıntısı, ben niye bulup çözemiyorum
canım geçen iki gün aynıydık şaşırdım buna ne oldu diye.acaba sıcakmı odanız.bide uyanınca bi sonraki uyuku ne zmana benimki önce 1 saat uyanık duruyordu bend e arayaı açtım daha yarım saat oyaladım sonra uyuttum maşlalah dün ve bugun uyukusu daha iyiy.ama belki de gazı var cnaım yediğin içtin birşey belki dokundu gaz yaptı.
amanınnnn ben o tavşanı ısırırım bu ne tatlılıkkkk maşaAllah canım...
Herkesin bayramini kutluyorum.Bisey sormak istiyorum sizlere.bebisleriniz ayda kac kg aliyor?bizim gecen kontrolumuzde oglum gunde 50 g almis gorundu.doktor da cok beslenmis dedi.3 saat arayla emzir dedi.ama benim oglum gunduzleri uyumadigi icin surekli emmek istiyor.uyusa bile en fazla 1 bucuk saat uyuyor kesintisiz.yani 3 saatte bir emme isi bizde olmuyor maalesef.cunku uyanikken emmek istiyor surekli.sizde durumlar nasil?
Hepinizin bayramini kutlarim yoldaslarim...yazmiyordum ama hep burdayim telden olunca zor oluyor yazmasi...
Kaynana muhabbeti dönüyor ya benim 2 oglum var simdi kara kara düsünüyorum kaynana olunca nasil davranmak gerektigini :)) cunki ne olursa olsun kaynana sevilmiyo sanki ya iste buna uzuluyorum kendim icin sadece...
Mutlu bayramlar hepinize.
kızlar birşey sorucam bu zamana kadar endişe etmemiştim ama br sorun var.sütünüzün yetmediğini nerden anlıyorsunuz? yani benim önceden çoktu ama sanırım son bir haftadır azaldı galiba.mesela bebeğim eskisi gibi emmiyor en fazla 5 dakika gündüzleri sonra ağlayarak beni ittiriyor süt bittiği için mi bunu yapıyor aç aç mı uyuyor anlamıyorum o sinirle bu sefer diğer göğsümü de almıyor.gecede saat 1.30 dan 5.30 6ya kadar uyuyor.sabahlarıda göğüslerim dolu olduğu için öğlene kadar emmesi güzel oluyor.önceden emdikten sonra sağıyordum 30 cc falan çıkıyordu şimdi damla damla çıkıyor emdikten sonra.ne oluyor süt mü bitiyor bu ağlamalarına katlanıyım mı sonra sarıp sallayınca uyuyor ama akşama doğru hepten beter oluyor.yani anlatabildim mi bilmiyorum ama çişini de sık sık yapıyor kakası da eskisi gibi değil leke şeklinde aç olsa uyur mu bu çocuk gece açlığından mı bu kadar uzun uyuyor aklımda bir sürü soru var.3200 kg doğdu 50 günlükken 4500 kg dı.doktor normal dedi ama ayın 31 inde aşı tarihimiz o gün bu çocuğun aç kaldığı gerçeğiyle karşılaşmak istemiyorum.emme süresi bir anda bu kadar kısalırmı karnı doyuyor ondan mı beni ittiriyor yoksa süt gelmiyor ondan mı böyle yapıyor anlamıyorum.uzun oldu özür dilerim ama benzer şeyler yaşayanınız var mı ne yapayım
geçen hafta istenbulda bya soğuktu kalorifer çalıtı ama benimki sıcağı seviyor sanırm öyle geceleri hiç derin uykuya dalmadı.en son pes ettim yanıma aldım mışıl mışıl uyuduk:)bi dene bakalım yanında nasıl uyucak hani eğer çok soğuk değilse birşey açma yanında olsun sen ısıtrısın onu.kalın giydiriyorsun dedi ne giyidiriyorsun .annem hırka örmüş giydiridm ama çok rahatsız oldu ağladı hep çıkartınca rahatladı susutu ki hava soğukltu hoşuna gider sandım ama yanılmışım.denemekle tuturacaz ihtiyaçlarını.acaba hava değişiminden mi etkileniyor bebekler? oda ısısı bizde tam bir karmaşaevimiz sobalı, paşamın odasına klima bayramdan sonra takılacak. şimdilik ufoyla ısıtıyorum ama onu da açınca çok sıcak, kapatınca hemen soğuyor. o yüzden artık çalıştırmaktan ziyade bebeği kalın giydiriyorum. aslında gündüz uykusuna da gece uykusuna da aynı saatlerde geçiyor ama derin uykuya dalmadan mızırdanarak uyanıyor. o yüzden ilk aklıma gelen açlık oldu. ama dediğim gibi çiş sayısında azalma yok, demekki sütüm var diyorum
bu durumda ya dediğin gibi odanın havası yada gaz var
geçen hafta istenbulda bya soğuktu kalorifer çalıtı ama benimki sıcağı seviyor sanırm öyle geceleri hiç derin uykuya dalmadı.en son pes ettim yanıma aldım mışıl mışıl uyuduk:)bi dene bakalım yanında nasıl uyucak hani eğer çok soğuk değilse birşey açma yanında olsun sen ısıtrısın onu.kalın giydiriyorsun dedi ne giyidiriyorsun .annem hırka örmüş giydiridm ama çok rahatsız oldu ağladı hep çıkartınca rahatladı susutu ki hava soğukltu hoşuna gider sandım ama yanılmışım.denemekle tuturacaz ihtiyaçlarını.
kızlaaaarr hayırlı bayramlar hepinize ve bebişlerinze. ben hasta oldumhem ishalim hem kusuyorum. vücudumda sıvı kalmadı sanıyorum ama bir karın burması koştur tuvalete gene sıvı geliyor. iki sorum var 1. ishalin geçmesi için acile gitmeden neler deneyebilirim
2. benm ishalim masum minik yavrumada geçer mi?
kızlaaaarr hayırlı bayramlar hepinize ve bebişlerinze. ben hasta oldumhem ishalim hem kusuyorum. vücudumda sıvı kalmadı sanıyorum ama bir karın burması koştur tuvalete gene sıvı geliyor. iki sorum var 1. ishalin geçmesi için acile gitmeden neler deneyebilirim
başka bir topice bakarken gördüm, bir ara kraft dony arıyormuşsun..aldın mı memnun musun?
bizim fisher price ı birgün sapıtıp atıcam camdan aşağıya, deli etti beni
kısa süreli bişey almak istemiyorum, anladığım kadarıyla dony daha uzun dönem kulanımlı?
Yerim o tavşanı , seker cocuk senitatlı kuzucuklar ve onların güzel anneleriiii
biraz geç de olsa biz de minik tavşanımla birlikte sizlerin bayramını kutluyoruz büyüklerimizin ellerinden kankilerimizin de gözlerinden öpüyoruzzzznice mutlu bayramlaraaaa!!
Kızlar oğlum size öpücük gönderiyor yola çıktık bu öğlen benim memleketime Eskişehir'e gidiyoruz çok mutluyum Kaan'ım rahmetli büyükbabamın evine gidecek annemle anlamlar teyzemler hepsi orda kavgasız gürültüsüz kaçabildik kaynanatörlerden Eki Görüntüle 832015 Eki Görüntüle 832015
Canım gecmis olsunKızlar günaydın,keyfim hiç yok.feci hastayım,maskeyle uyudum hatta dün gece, Melisime bulaşmasından çok korkuyorken ve ben feci hastayken sabah ablam aradı,bayramın ilk günü Bursa'ya gitmiştik,annemlere,oraya 7 yaşında kızıyla kuzenim geldi.kızımı sevdiler falan,çok durmadılar ve ertesi günü kuzenimin kızında su çiçeği döküntüleri başlamış.geldiklerinde daha bişeyi yokmuş.ablamında 6 aylık kızı var,duyunca hemen aradı ama onun kızı uyuduğu için ona yaklaşmadılar.yüreğim pırpır.Arastacım eşin doktor ya,bir sorar mısın ne yapmalıyım?ya da bilen arkadaşlarım.eşime söylemedim daha,uyuyor şimdi.zaten yarım saat oldu öğreneli.net'tede bişey bulamadım.sevgiler hepinize
Canım cok sıvı kaybettiysen emzirdigin icinde, serum taktir istersenkızlaaaarr hayırlı bayramlar hepinize ve bebişlerinze. ben hasta oldumhem ishalim hem kusuyorum. vücudumda sıvı kalmadı sanıyorum ama bir karın burması koştur tuvalete gene sıvı geliyor. iki sorum var 1. ishalin geçmesi için acile gitmeden neler deneyebilirim
Kızlar günaydın,keyfim hiç yok.feci hastayım,maskeyle uyudum hatta dün gece, Melisime bulaşmasından çok korkuyorken ve ben feci hastayken sabah ablam aradı,bayramın ilk günü Bursa'ya gitmiştik,annemlere,oraya 7 yaşında kızıyla kuzenim geldi.kızımı sevdiler falan,çok durmadılar ve ertesi günü kuzenimin kızında su çiçeği döküntüleri başlamış.geldiklerinde daha bişeyi yokmuş.ablamında 6 aylık kızı var,duyunca hemen aradı ama onun kızı uyuduğu için ona yaklaşmadılar.yüreğim pırpır.Arastacım eşin doktor ya,bir sorar mısın ne yapmalıyım?ya da bilen arkadaşlarım.eşime söylemedim daha,uyuyor şimdi.zaten yarım saat oldu öğreneli.net'tede bişey bulamadım.sevgiler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?