- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.941
Çok sağol canım cevabın için,dediğinde çok haklısın,yeni doğan ayrı bir deneyim istiyor ama insan kendi çocuğu söz konusuyken çırpınıp duruyor.kuzenim ertesi gün döküntüleri farkedip doktora götürmüş,gayet bilimsel bir tespit yani.çocuk doktoru cep numarasını vermedi ki arayıp sorayım.şu an zaten bulaştıysa kuluçka süresindedir aman yok ya bulaşmamıştır,iyi düşüneyim ben di mi?sürümden geçen antikorlar korur yavrumu inşallah.tabi gözüm üzerinde Melis'imin.öf ya bu çocuklar nasıl büyüyecek kızlar?grip bulaşma ihtimali bile mahvediyor insanı
Günaydın,Arasta Canim sekerim iyi olmana sevindim . İyi olmanda sanırım yediğin pastaların payı var . Ne diyelim afiyet bal seker olsun
Sen içini yine ferah tut ama önlem almakta fayda var canım. Doktorun çalıştığı hastanenin santralinde mutlaka numarası bulunur ordan alabilirsin
Aybike bende dondy var kurtarıcı gibi bisey memnunum yani daha sonra tv koltugy ve mama sandalyesu olarak kullanabiliyorsunuz geçen gün arkadasimin iki yasinda kizi geldi hemen koltuk yaptık tvnin karsina koyduk hem sallandi hem izledi cok hosuna gitti
saol canım bilgi için...doğumdan önce fisher price almıştım, bu işlerden henüz anlamadığım için titreşimini kontrol etmek hiç aklıma gelmediokadar zayıf ki hiçbir işe yaramıyor. verdiğim paraya yazık oldu. şimdi yine aynı hatayı yapıp işe yaramayacak bişey almka istemiyorum. dondy de kaç tip salınım var ve kuvvetli mi? bide müzik var dimi üstünde canım
Günaydın kızlar
Dün sebepsiz yere ruh halim berbattı. Gerçi havanın kapalı olması, cenaze olması, eşimle vakit geçirmeyi isterken onun gitmek zorunda kalması filan da biraz etkilemiş olabilir. Neyse dün bitti, bugün yepyeni bir gün ve ben kendimi çok enerjik hissediyorum :)) Kendini enerjik hissetmeyenlere ve tüm topiğe gelsin :))
[video]https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CDAQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DrMl toD1jCGI&ei=-O1gUoW6McfUsgbf-YGIDA&usg=AFQjCNFJy1Pp5jgEg9uLhCNPU1neib2Cbw&bvm=bv.54934254,d.Yms[/video]
Ah o baklavalar yaktı beni de
Biz bi de baklavanın memleketindeyiz suan
Esim dalga geçiyor dün , kıyafetler oluyo mu sana diye, battaniyeden kıyafet yapacakmış bana , hain domdom
KiZlar azcik sabır hepimize ay tutulmasi olucak 19 da o etkiliyor bence hepimizi gecen sebepsiz bir sıkıntı tum gun Offf pöfff gecti. Sonra aklıma geldi ay tutulacak ondan etkileniyoruz
. Özellikle kocalarla tartışmayın bu hafta en cok erkeklerde sınır yapacakmış bu defa.
Sıkıntılar stresler aydan yani bitanecik kocalarımızdan değil
Ah o baklavalar yaktı beni de
Biz bi de baklavanın memleketindeyiz suan
Esim dalga geçiyor dün , kıyafetler oluyo mu sana diye, battaniyeden kıyafet yapacakmış bana , hain domdom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?