2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sağol canım cevabın için,evet aşı 1 yaşından önce yapılmıyormuş,nezle grip bulaşmasın diye kendimi paralayıp üzülüyorken bide bu çıktı.otursam ya oturduğum yerde,benim neyime Bayram el kadar bebeyle.daha 45 günlük ya,gittiğimizde 41 günlüktü.eşimde hala fosur fosur uyuyor,ben ağzımda maske,elimde mendiller ve telefon,saç baş dağılmış,endişeli ve korkuyla kızımın başındayken.ki benim eşim çok yardımcıdır ama uyku ve keyif deyince pek taviz vermiyor.ve ben bu duruma deli olucam birazdan,hatta kalın kızlar,birazdan bizim evde de çıngar çıkacak,önce bir kızımla ilgileneyimde sonra kocama el atıcam.bugünün manyağıda benim.zaten hastalık ve endişeden gerginim bi de eşimin gevrek gevrek uyumadı bardağı taşırdı galiba

Çok sağol canım cevabın için,dediğinde çok haklısın,yeni doğan ayrı bir deneyim istiyor ama insan kendi çocuğu söz konusuyken çırpınıp duruyor.kuzenim ertesi gün döküntüleri farkedip doktora götürmüş,gayet bilimsel bir tespit yani.çocuk doktoru cep numarasını vermedi ki arayıp sorayım.şu an zaten bulaştıysa kuluçka süresindedir aman yok ya bulaşmamıştır,iyi düşüneyim ben di mi?sürümden geçen antikorlar korur yavrumu inşallah.tabi gözüm üzerinde Melis'imin.öf ya bu çocuklar nasıl büyüyecek kızlar?grip bulaşma ihtimali bile mahvediyor insanı

Günaydın,

Yalovacim öncelikle sana gecmis olsun . Tedirginliğin anlıyorum ama sakın olmalısın . Ben de yenidoganlara bulamadığını duymuştum sanki. Ama en dogru bilgi cocuk doktorunda . Konu önemli cepten aramalısın doktorunu . O icini rahatlatacak bence

Arasta Canim sekerim iyi olmana sevindim . İyi olmanda sanırım yediğin pastaların payı var . Ne diyelim afiyet bal seker olsun

Sen içini yine ferah tut ama önlem almakta fayda var canım. Doktorun çalıştığı hastanenin santralinde mutlaka numarası bulunur ordan alabilirsin

Canim şimdi arastaya cevabını okudum . Cocuk doktoru cebini vermemiş. Kesinlikle cep telini iste bir an once . Bulunduğun yerde cocuk acılı olan bir hastane var mı ? Eger yoksa bazen biz kendi hastanemizi gitmeden once arayıp tel ile bilgi alıyoruz. Acil cocuk hekimi hep var . Bekleyemeyecek durumda isen Bahçelievler hizmet hastanesini ara acil cocuk hekimini bağlamalarını iste. Hastanenin hastası olduğunu söyleyip sorunu sor bence

Eşim mutfakta kahvaltı hazırlıyor ve az önce yanıma geldi. Sana bişey sorucam ama lütfen yanlış anlama dedi. Sor dedim. 1 kilo baklavayı hangi ara yedin dedi , bi ara dedim ve gitti. Dün cozutmuşum kızlar şuan dank etti

sana çok geçmiş olsun canım, Melis için de içini ferah tut. doktorun telefonunun önemini böyle durumlarda anlıyor insan bizde almadık numarasını...arkadaşların dediği gibi en güzeli yakın hastanenin aciline gidin çocuk bölümü varsa...bizide habersiz bırakma sonuçtan. tekrar geçmiş olsun canım

saol canım bilgi için...doğumdan önce fisher price almıştım, bu işlerden henüz anlamadığım için titreşimini kontrol etmek hiç aklıma gelmedi okadar zayıf ki hiçbir işe yaramıyor. verdiğim paraya yazık oldu. şimdi yine aynı hatayı yapıp işe yaramayacak bişey almka istemiyorum. dondy de kaç tip salınım var ve kuvvetli mi? bide müzik var dimi üstünde canım

Ah o baklavalar yaktı beni de
Biz bi de baklavanın memleketindeyiz suan
Esim dalga geçiyor dün , kıyafetler oluyo mu sana diye, battaniyeden kıyafet yapacakmış bana , hain domdom

Sallanmasi 4 kademeli canim ileri geri olarak biz ilk dogdugu gunler 1de salliyorduk ama bebek agirlastikca sallanmasi yavasliyor suanda 5bucuk kiloya yaklastk 2ye gectik bazen cok durmayinca 3e de aldigim oluyor 15melodisi var ve 3 ton ses ayarari ayrica uzaktan kumandasida var 20dk ayarliyorum kendi kendine sallaniyor 20dk sonta kendiligknden duruyor oglumda uyumus oluyor zaman ayarida 10 20 30 dk olmak uzere 3 tane
Bu arada oldugun ilde ebebek varsa onlarin bazi magzalari ikinci el aliyor elindekini verirsin biraz fark verip digerini alirsin boykece cokta zarar etmezsin aklinda bulunsun

Son düzenleme:

KiZlar azcik sabır hepimize ay tutulmasi olucak 19 da o etkiliyor bence hepimizi gecen sebepsiz bir sıkıntı tum gun Offf pöfff gecti. Sonra aklıma geldi ay tutulacak ondan etkileniyoruz
. Özellikle kocalarla tartışmayın bu hafta en cok erkeklerde sınır yapacakmış bu defa.
Sıkıntılar stresler aydan yani bitanecik kocalarımızdan değil

Esim dalga geçiyor dün , kıyafetler oluyo mu sana diye, battaniyeden kıyafet yapacakmış bana , hain domdom

Ay baklavasız da geçmiyo ki bayram alışkanlık olmuş artık vücut istemsizce baklavaya yöneliyor. Bayramların resmi tatlısı o. Hele sen Antepteysen işin zor be bacım Kocana da çok fena kızdım hem doğurganlık özellikleri yok hem de doğumdan gelen kilolarla dalga geçiyolar

19 unda eşime 1 kilo baklava yedireyim bari

Karnına ve ayak altına masaj yapabilirsin sıcak havlu koyabilirsin karnına , karnı dizine gelecek sekilde yüzustu yatırıp karnını ovabilirsin , sırtını ovalayip kıçının biraz üstüne hafif hafif vurabilirsin

Merhaba kızlar... Eşimin tatili bitti işe gitti biz yine kaldık kızımla başbaşa. Netten kışlık tulum tarzı giydirilen montlardan bakıyorum. Böyle bişey alan var mı?

Ne anteptemisin fena kıskandım seni şimdi ya ben Hatay ile Antep türü yapmak istiyorum
Bütün ünlü lokantalarını bir bir dolaşmak dönerken tokluktan sızmak istiyorum :)

Kızlar aklıma gelmişken yazayım benim miniğin de yanağında egzama başlamıştı. Doktor bi krem önerdi bize çok iyi geldi başka bu sorunu yaşayan varsa deneyebilir pamuk gibi oldu bebişim Markası linola yüz kremini kullandık sadece ama şampuanını ve duş jelini de almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…