- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.961
Merhaba kızlar... Eşimin tatili bitti işe gitti biz yine kaldık kızımla başbaşa. Netten kışlık tulum tarzı giydirilen montlardan bakıyorum. Böyle bişey alan var mı?
Ne anteptemisin fena kıskandım seni şimdi ya ben Hatay ile Antep türü yapmak istiyorum
Bütün ünlü lokantalarını bir bir dolaşmak dönerken tokluktan sızmak istiyorum :)
Bayram icin geldik , esimin memleketi burası
iyiki sürekli burda değiliz yoksa obez olurdum kesin
Eki Görüntüle 832450
Arastacim bu da benden sana gelsin ( hepsini ben yemedim , yedimmi acaba :))
Kızlar acil rahatlamaya ihtiyacım var sinirden ölmek üzereyim!!!!! Bayram dönüş yolundayız ne oldu dersiniz kv ve kp kocaman bavulları, bidon bidon turşuları ile istanbula gelmeye karar verdiler daha doğrusu zaten planlamışlar en son ben öğreniyorum şimdi kıç kadar arabada iki büklüm bebeğimle gitmeye çalışıyorum dönsem dönemiyorum kızı kucağa alsam alamıyorum pusetini sallayamıuorum delirmeme ramak kaldı ve daha 4 saatlik yolumuz var bu yolculuğun hayırlı şekilde biteceğini hiç sanmıyorum kafayı sıyırmak üzereyim. Eşim kp ye kullan diyor yok adam yanımda çakılı oturuyor kv desen önde tıkınıp tıkınıp gidiyor ben bu yoldan sağ çıkarsam iyidir
Canım uyumuşum biraz Meliste uyuyorken,cevap yazamadım kusura bakmayın.doktor şu an yapılacak bişey olmadığını,belirti vermeden anlaşılmayacağını,sık sık ateşini ölçüp gözlemlemem gerektiğini söyledi.çilekeş çocuğum benim,doğduğuna pişman olacak valla.ayağı alçıya alındı,pusetten çüvdü( biz macırlar düştü yerine bu kelimeyi kullanırız,daha doğrusu artık yalnızca yaşlılar kullanıyor,Babannem deyince hatırlayıverdimde komik geldi birden)anası nezle olup evde maskeyle dolaşıp çok ilgilenemiyor kızıyla,bi de su çiçeği olursa oha derim başkada bişey demem.baklava süper görünüyor bu arada,ye bacım ye,emzirirken yakıyoruz onları.1 yıl sonra yemek için çok geç olabilir.afiyet bal şeker olsun benim canlarıma.ha bu arada evde olay çıkarttım amma lakin kocam yine mantıklı açıklaması,iyi niyeti ve bizi sımsıkı sararak püskürttü taaruzumu.pervane oluyor şimdi,zaten çok ilgiliydi ama dün akşam bende epey kötüyken hiç uyanmaması zoruma gitmişti,he uyandırmak için bişey yaptım mı?hayır .niye kendiliğinden uyanmadı kavgasıydı benimki.bi de dün kardeşinin doğumgünüydü,akşam 2 saat dışarı çıktılar ve tahmin ettiğim ve uyardığım halde 2 duble bişeyler içmişler,gerçi o bahanesi.neyseki huzurumuz yerinde şu an
Kızlar acil rahatlamaya ihtiyacım var sinirden ölmek üzereyim!!!!! Bayram dönüş yolundayız ne oldu dersiniz kv ve kp kocaman bavulları, bidon bidon turşuları ile istanbula gelmeye karar verdiler daha doğrusu zaten planlamışlar en son ben öğreniyorum şimdi kıç kadar arabada iki büklüm bebeğimle gitmeye çalışıyorum dönsem dönemiyorum kızı kucağa alsam alamıyorum pusetini sallayamıuorum delirmeme ramak kaldı ve daha 4 saatlik yolumuz var bu yolculuğun hayırlı şekilde biteceğini hiç sanmıyorum kafayı sıyırmak üzereyim. Eşim kp ye kullan diyor yok adam yanımda çakılı oturuyor kv desen önde tıkınıp tıkınıp gidiyor ben bu yoldan sağ çıkarsam iyidir
Off Allahım sana geliyorum demiyorum Meltemcim sana geliyorum İstanbul aktarmalı olarak Parmeyi de alıp bi kaç saat içinde
İyi tarafından bak turşu varmış. Tarhana çorbası yaparsın içine ekmek doğrarsın üzerine biraz peynir serpiştirirsin yanına da turşu ohh mis. Kusura bakma bu aralar tesellilerim hem yemek üzerine oluyor
İste benim beklediğim gaz buydu :) Allah uçak biletlerini ayırttim bile :)
İste şimdi beni korkuttun hayirdir arasta Noluyo 2.nin sinyali olmasın bu sakın turşu falan :)
İyi tarafından bak turşu varmış. Tarhana çorbası yaparsın içine ekmek doğrarsın üzerine biraz peynir serpiştirirsin yanına da turşu ohh mis. Kusura bakma bu aralar tesellilerim hem yemek üzerine oluyor[/QUO
ıcımden dırek gecenı sölemek ıstıyorum affına sıgınarak hamılemısın yoksaaserıyosun sankı kac gündür :)
Ay deme öyle deme Allah korusun. :18:
İyi tarafından bak turşu varmış. Tarhana çorbası yaparsın içine ekmek doğrarsın üzerine biraz peynir serpiştirirsin yanına da turşu ohh mis. Kusura bakma bu aralar tesellilerim hem yemek üzerine oluyor[/QUO
ıcımden dırek gecenı sölemek ıstıyorum affına sıgınarak hamılemısın yoksaaserıyosun sankı kac gündür :)
Ay Allah korusun yaa sadece çok aç hissediyorum :)
Canım son durum nedir , eve vardınız mı , nasılsınizKızlar acil rahatlamaya ihtiyacım var sinirden ölmek üzereyim!!!!! Bayram dönüş yolundayız ne oldu dersiniz kv ve kp kocaman bavulları, bidon bidon turşuları ile istanbula gelmeye karar verdiler daha doğrusu zaten planlamışlar en son ben öğreniyorum şimdi kıç kadar arabada iki büklüm bebeğimle gitmeye çalışıyorum dönsem dönemiyorum kızı kucağa alsam alamıyorum pusetini sallayamıuorum delirmeme ramak kaldı ve daha 4 saatlik yolumuz var bu yolculuğun hayırlı şekilde biteceğini hiç sanmıyorum kafayı sıyırmak üzereyim. Eşim kp ye kullan diyor yok adam yanımda çakılı oturuyor kv desen önde tıkınıp tıkınıp gidiyor ben bu yoldan sağ çıkarsam iyidir
Off Allahım sana geliyorum demiyorum Meltemcim sana geliyorum İstanbul aktarmalı olarak Parmeyi de alıp bi kaç saat içinde
Canım son durum nedir , eve vardınız mı , nasılsıniz
Hadi buyrun gelin
Kunefe de var
başka bir topice bakarken gördüm, bir ara kraft dony arıyormuşsun..aldın mı memnun musun?
bizim fisher price ı birgün sapıtıp atıcam camdan aşağıya, deli etti beni
kısa süreli bişey almak istemiyorum, anladığım kadarıyla dony daha uzun dönem kulanımlı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?