2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Abu bz daha halvet olamadik hamilelik suphesi duyuyosn cnm sen;-) yok ya deglsndr..korundktn snra korkma cnm bnce

Durun ayol hazırlanıp bende geliyorum Meltowski'ye.Sabiha Gökçen'den geçin ama giderken,bende bayramlık maskemi takıp çıkıyorum hemen.ev hâli maskemle gelmek hoş kaçmaz şimdi teeeeee Anteplere giderken.valla ben künefenin cazibesine kapılıp geliyorum,baklavayla pek işim olmazda...Meltowski'cim havaalanına gelirsin bizi karşılamaya,uçaktan inen 3 tane yeni doğurmuş koca memeli ve göbekli,hatta birinde maske olan bayram danaları biziz işte ( alınmayın kızlar,alınırsanız aranızdaki tek dana ben olayım hem de maskeli)

Tamam seni de alıyoruz merak etme. Ama şahsen ben dana lafına çok alındım bir inek olarak. Heleniko ağlayınca eşim mandıra gel kızım acıktı diye çağrıyo

bana gelin kızlar size künefenin hasını yapayım bir Hataylı olaraktan isteyene peynirli isteyene fıstıklı ya da cevizli geel geeelllll

şaka bir yana da bu iştah açılması son günlerde bende tavan yapmış durumda hamileliğimde aldıgım 13 kilonun 13ünü de vermenin getirdiği bir şımarıklık sanırım bu! ama böyle yemeye devam edersem o giden 13 kilo bana kat be kat geri dönecek :18: Allahım sen koru yareppimmm!

bak bunu bilbiyordum canım sağol paylaşyığın için.demek yanımıza almakla iyi etmişiz.ben de yanımda olunca daha rahattım yoksa bütün gece uykusuz kalıyorum gık desin uyanıyorum.ama korkuyorum alışmasın öyle sonra ayırmak zor olmasın.gerçeği büyük oğlumla zrolanmadım şimdi paşa gibi kendi odasında uyuyor amayıneden ya bana yapışık olmasından korkuyorum.

canım mikropise ellerini yüüznü sık sık yıka geçmez İnşallah.ishale karşı nar.muz ve hindistan cevizi,ayran ve yayla çorbası.kızartılmış ekmek,makarn apilav yağısız.piriç unu sulandırıp içebilirsin.mide bulnatısı için limonlu naneli çay iyi gelir.ve bol bol su.kızılcık çayı da içebilrisin reçeli de yiyebilirsin ,limonata ama v yapımı hem su aybı için hem ishali için.ama yineden dr la danış aslında serum taksınlar en iyisi çabuk toparlanırsın.

Anaa sizin orası daha yakın ama önce melteme söz verdim dönüşte de sizdeyim dünüş

Oyy Oyy baklavalar,künefeler kızlar ne yaptınız siz tek iştahı açılan bu değilmişim meğer ki hamislikte de öncesinde de tatlı yemedim,sevmem bayramları tek bir dilim baklava ile geçirirdim şimdi meltemin yarım kalan tepsisini yiyebilirim
Eltoslara gittik çayın yanına baklava,incir,cevizli lokum vs.ne varsa yedim zayıflamışsin demeleride etkili oldu rahatça yememe

Kızlar size birşey sormak istiyorum.
Yatırım konusunda da fikir alışverişi yapalım
Bebislere takılan altınları nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz?
Ben barış adına altın hesabı açayım diyorum ama nedir ne değildir bilmiyorum detayları.
Sormasi ayıp sizler ne yaptınız?

canım bebekler ilk 3 ay alışmıyorlar o konuda rahat olabilirsin...biz şimdi seviniyoruz şu alışkanlığı oluştu bu düzeni oturdu diye ama aslında ilk 3 ay kazanılan alışkanlıklar tekrar edilmediği takdirde unutuluyor. zaten o nedenle uzmanlar bebeğinizi kucağınıza almaktan çekinmeyin diyorlar. önemli olan 3. aydan sonra yaptıkların. uyku eğitimine ise ancak 4. ayda başlıyabiliyorsun...yani şimdi birlikte yatmanda sorun yok ama 6. aya kadar devam edeyim dersen işte ondan sonra dönüşü zor. ben 3. ayımızı tamamlayana kadar birlikte yatacağım, sonrasında ise şu endişem nedeni ile alıştıracağım uyku arkadaşının yanına bir kıyafetimi koyacağım. uykusunun arasında o kokuyu alması yeterli dış dünyada olduğunu unutmaması için. 6. aydan sonrada zaman aralıklarına yayarak kıyafetimi yanından ayıracağım...
tabi bütün bunlar araştırdıklarım doğrultusunda bana doğru gelen yöntemler...doğru olan budur diyemem, sadece seninle fikrimi paylaşmak istedim

Nöbette kimse yok mu?ilk defa nöbet tutalım dedik kimseler yok.gerçi yaygara kopacak şimdi,Melis'imin altını değiştirdim öylece yatıp koltukla konuşuyor ama sesler yükseldi.geliyor yaygara.......

teşkkürler canım aslında biz anneler içgüdüsel bebeğimizle nasıl davrancağımızı anlıyoruz sadece dış etkenlerden dolayı hisslerimizi duymuyoruz.bana göre anne bu doğprudur diye düşünüyorsa kesin öyledir.Büyük oğlumla da kucağıma almaktan korkmadım alışsın derdim sanki hayat boyunca kucağımda mı olacak bu günleirn tadını çıkartacağım dedim.bi 7 aylığına kadar ben gezdirim sonra elelrinden tutup gezdiridm 10 aylıkken yürüdü ve bidaha kucağıma almadım.uyku8a gelince sıcağı sevmeyn bir bebekti yanımdayken raha tuymuyordu kendi beşiğinde çok memenundu.ama her bebek farklı işte bu gece küçüğüm ıkındı mıkındı bir sıkıntısı vamrış gibi yarım saat öyle hem uyyor hem ıkınıyor.aldık yanımıza o anda kesildi mışıl mışıl uyudu:))))

Kim uydurmuş bebekler uyur diye,o zaman bir zahmet bize buyursunda Melis'imi uyutsun.zaten normalde uyumuyor,gün içinde bir çorba pişirecek vakit bulamıyorum,hatta tuvalete bile koşarak gidiyorum ama dün gece iyice huysuzlandı.akşam 8'de uyandı ve yattığımda sabah 5'ti(bakınız nöbet mesajım).gece deli gibi ağladı,hatta gece 3,5'ta kayınvalideyi uyandırdık o geldi.kadıncağızda hastaymış o da taktı bir maske(Melis'im insanların hepsinin normal halinin maskeli olduğunu zannedecek) hoplatıp zıplattık kakasını yaptı uyudu.tam kadın kapıdan çıktı bizimki yine bastı yaygarayı.zor susturdum tekrar.valla çok zor bir geceydi,zaten benden grip mi bulaştı diye endişeleniyorum,ağladıkça kafası sımsıcak oldu,kapıp götürecektik hastaneye.sabah 9'da uyandı,altını değiştirdim,emzirdim,uyuttum ve daha 45 dakika oldu uyanacak yine.ben uyku düzeni kuramıyorum yaaaa,gündüz 1'er saat uyuyup gece 2,5'tan önce uyumuyor.ben buna bile alışmıştım ama dün akşam uyuması 5'i bulunca noluyor böyle dedim.

Canım dünkü koşturmada sana cevap yazmaya fırsat bulamadım,senin ellerinden dünyanın en kötü künefesini bile yerim ayrıca seni esefle kınıyorum,doğum kilolarının hepsi gitmiş,13 kilo iyiymîş valla.öpüyorum Ardayla seni

Anaa sizin orası daha yakın ama önce melteme söz verdim dönüşte de sizdeyim dünüş

tamamdır dünüşcan bekliyorumm :))

oyy canım arkadaşım ya sen bi gelcem de bak ben neler seriyorum önüne. künefe de neymiş keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık da gidip gelebilseydik istediğimiz zaman birbirimize.. ne güzel olurdu yaaa...

Kizlar istanbula giris trafigi nasil acaba? Ben pzt donelim bi gun izin al dedim kocama yok pazar doncez dedi ben kalirim ozaman dedim kavga ettik yine, 5saatlik yolu 10 saatte gidicez kesin((

Kizlar istanbula giris trafigi nasil acaba? Ben pzt donelim bi gun izin al dedim kocama yok pazar doncez dedi ben kalirim ozaman dedim kavga ettik yine, 5saatlik yolu 10 saatte gidicez kesin((

Yarın tatil bitiyo trafiğin nasıl olacağı belli canım. Sen kafana takma yarın yanında çok sakin bir adam oturacak. Sana ben dememiş miydim lafını söyletmemek için çok mülayim olacak. Hatta aranızdaki gerginlik bile düzelebilir. Sen şimdi yarını düşünme yarını düşünürsen anı kaçırırsın. Anı yaşa yarını yarın düşünürsün yola çıkınca. Strese girip durma artık sana yazık, sütüne yazık ve dolayısıyla bebeğine yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…