- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.981
bnm gibi dusunen biri daha varmıs :) bende kendımden süphelenmıyo degılım allah korusun valla dedıgın gibi . bnmde bu aralar mıdem bulanıyo kasıklarım agrıyo ve 2 3 gün önce 4 5 gun a az lekelenmem oldu tırsıyorumm
Durun ayol hazırlanıp bende geliyorum Meltowski'ye.Sabiha Gökçen'den geçin ama giderken,bende bayramlık maskemi takıp çıkıyorum hemen.ev hâli maskemle gelmek hoş kaçmaz şimdi teeeeee Anteplere giderken.valla ben künefenin cazibesine kapılıp geliyorum,baklavayla pek işim olmazda...Meltowski'cim havaalanına gelirsin bizi karşılamaya,uçaktan inen 3 tane yeni doğurmuş koca memeli ve göbekli,hatta birinde maske olan bayram danaları biziz işte ( alınmayın kızlar,alınırsanız aranızdaki tek dana ben olayım hem de maskeli)
bak bunu bilbiyordum canım sağol paylaşyığın için.demek yanımıza almakla iyi etmişiz.ben de yanımda olunca daha rahattım yoksa bütün gece uykusuz kalıyorum gık desin uyanıyorum.ama korkuyorum alışmasın öyle sonra ayırmak zor olmasın.gerçeği büyük oğlumla zrolanmadım şimdi paşa gibi kendi odasında uyuyor amayıneden ya bana yapışık olmasından korkuyorum.zaten iki haftadır benimle yatıyor, babayı salona gönderdik :) aslına bakarsan üşümek yüzünden değil, başka konuya takıntılı olduğum için birlikte yatıyoruz. Allah korusun çok nadir görülüyor ama ben yinede önlemlerimi alayım istedim. ani bebek ölümü sendromu 2. ay ile 6. ay arasında görülüyor. bebek uykusunda anne rahminde olduğunu sanıp akciğer yolu ile nefes almayı kesiyor uykuda. o nedenle uzmanlar gece uykusunda kalın giydirmeyin, ana rahmini hatırlatan sesler dinletmeyin gibi şeyler söylüyor. ancak kesin çözüm bebeğin anne yanında yatması. gece boyunca anne kokusunu aldığı için böyle bir yanılgıya düşmüyor...
gerçi adam 4 ay daha kanepede yatar mı bilmem
canım mikropise ellerini yüüznü sık sık yıka geçmez İnşallah.ishale karşı nar.muz ve hindistan cevizi,ayran ve yayla çorbası.kızartılmış ekmek,makarn apilav yağısız.piriç unu sulandırıp içebilirsin.mide bulnatısı için limonlu naneli çay iyi gelir.ve bol bol su.kızılcık çayı da içebilrisin reçeli de yiyebilirsin ,limonata ama v yapımı hem su aybı için hem ishali için.ama yineden dr la danış aslında serum taksınlar en iyisi çabuk toparlanırsın.kızlaaaarr hayırlı bayramlar hepinize ve bebişlerinze. ben hasta oldumhem ishalim hem kusuyorum. vücudumda sıvı kalmadı sanıyorum ama bir karın burması koştur tuvalete gene sıvı geliyor. iki sorum var 1. ishalin geçmesi için acile gitmeden neler deneyebilirim
2. benm ishalim masum minik yavrumada geçer mi?
bana gelin kızlar size künefenin hasını yapayım bir Hataylı olaraktanisteyene peynirli isteyene fıstıklı ya da cevizli geel geeelllll
şaka bir yana da bu iştah açılması son günlerde bende tavan yapmış durumdahamileliğimde aldıgım 13 kilonun 13ünü de vermenin getirdiği bir şımarıklık sanırım bu! ama böyle yemeye devam edersem o giden 13 kilo bana kat be kat geri dönecek :18: Allahım sen koru yareppimmm!
bak bunu bilbiyordum canım sağol paylaşyığın için.demek yanımıza almakla iyi etmişiz.ben de yanımda olunca daha rahattım yoksa bütün gece uykusuz kalıyorum gık desin uyanıyorum.ama korkuyorum alışmasın öyle sonra ayırmak zor olmasın.gerçeği büyük oğlumla zrolanmadım şimdi paşa gibi kendi odasında uyuyor amayıneden ya bana yapışık olmasından korkuyorum.
canım mikropise ellerini yüüznü sık sık yıka geçmez İnşallah.ishale karşı nar.muz ve hindistan cevizi,ayran ve yayla çorbası.kızartılmış ekmek,makarn apilav yağısız.piriç unu sulandırıp içebilirsin.mide bulnatısı için limonlu naneli çay iyi gelir.ve bol bol su.kızılcık çayı da içebilrisin reçeli de yiyebilirsin ,limonata ama v yapımı hem su aybı için hem ishali için.ama yineden dr la danış aslında serum taksınlar en iyisi çabuk toparlanırsın.
canım bebekler ilk 3 ay alışmıyorlar o konuda rahat olabilirsin...biz şimdi seviniyoruz şu alışkanlığı oluştu bu düzeni oturdu diye ama aslında ilk 3 ay kazanılan alışkanlıklar tekrar edilmediği takdirde unutuluyor. zaten o nedenle uzmanlar bebeğinizi kucağınıza almaktan çekinmeyin diyorlar. önemli olan 3. aydan sonra yaptıkların. uyku eğitimine ise ancak 4. ayda başlıyabiliyorsun...yani şimdi birlikte yatmanda sorun yok ama 6. aya kadar devam edeyim dersen işte ondan sonra dönüşü zor. ben 3. ayımızı tamamlayana kadar birlikte yatacağım, sonrasında ise şu endişem nedeni ile alıştıracağım uyku arkadaşının yanına bir kıyafetimi koyacağım. uykusunun arasında o kokuyu alması yeterli dış dünyada olduğunu unutmaması için. 6. aydan sonrada zaman aralıklarına yayarak kıyafetimi yanından ayıracağım...
tabi bütün bunlar araştırdıklarım doğrultusunda bana doğru gelen yöntemler...doğru olan budur diyemem, sadece seninle fikrimi paylaşmak istedim
Anaa sizin orası daha yakın ama önce melteme söz verdim dönüşte de sizdeyim dünüş
Canım dünkü koşturmada sana cevap yazmaya fırsat bulamadım,senin ellerinden dünyanın en kötü künefesini bile yerim ayrıca seni esefle kınıyorum,doğum kilolarının hepsi gitmiş,13 kilo iyiymîş valla.öpüyorum Ardayla seni
Uzun zamandır emel yok ortalıkta sende numarası vardı sanırım zahmet olmaz ise kontrol edermisin merak ettim iyimi
Uzun zamandır emel yok ortalıkta sende numarası vardı sanırım zahmet olmaz ise kontrol edermisin merak ettim iyimi
Kizlar istanbula giris trafigi nasil acaba? Ben pzt donelim bi gun izin al dedim kocama yok pazar doncez dedi ben kalirim ozaman dedim kavga ettik yine, 5saatlik yolu 10 saatte gidicez kesin((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?