- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.001
Yarın tatil bitiyo trafiğin nasıl olacağı belli canım. Sen kafana takma yarın yanında çok sakin bir adam oturacak. Sana ben dememiş miydim lafını söyletmemek için çok mülayim olacak. Hatta aranızdaki gerginlik bile düzelebilir. Sen şimdi yarını düşünme yarını düşünürsen anı kaçırırsın. Anı yaşa yarını yarın düşünürsün yola çıkınca. Strese girip durma artık sana yazık, sütüne yazık ve dolayısıyla bebeğine yazık.
selam arkadaşlar benim kızımda 2 aylık uykumuz şöyle gündüzleri 20 dk uyuyup uyanıyo bazen 1-2 saatide buluyo geceleri ise 10-11 gibi yatırıyorum deliksiz sabah 5 kadar uyuyor hatta dün akşam 8 de yattı gece 11 de kalktı sonra gece 1 e geliyodu tekrar uyuttum sonrada sabah 7 e geliyodu kalktığında sizde durumlar nasıl :26:
kızlar bebeginizi nasıl uyutuyosunuz yontem nedir ayakta sallama vs gibi bide kac saat uyumalı bebekler ya bana cevap verimisiniz beklebekle inatcı adamla ugrasmak cok zor hayatı dar getirir adama
artık gündüz uykularının kısa gece ise uzun olması gerekiyor senin dediğin gibi....
vücudun en fazla çalıştığı büyümenin en sağlıklı geliştiği saat 20.00-24.00 arası. bu saatler arası uykuda tutmaya çalış. ben 17.00 den sonra kısa gündüz uykusuna yatmasına fırsat vermiyorum. böylelikle 19.30-20.00 gibi gece uykusuna geçiyor. emmeler hariç sabah 10.00-10.30 gibi kalkıyor
kızlar bebeginizi nasıl uyutuyosunuz yontem nedir ayakta sallama vs gibi bide kac saat uyumalı bebekler ya bana cevap verimisiniz beklebekle inatcı adamla ugrasmak cok zor hayatı dar getirir adama
Ah bana nasil yazik.. Bizim kavgamizi annemler duydu onlar da karisti kavgaya deliricem. İzin almam diyo baska bisey demiyo. Biktim ben bunun inadindan biktim yemin ederim.
İdoş akşam 8 gibi uyudu sonra saat 22.30 gibi emzirdim, altını altını aldım, uyku tulumunu giydirdim sabah 5.30 a kadar uyudu. Kalorifer yandığı için biraz nem seviyesi düşmüştü bu yüzden burnu tıkalı gibiydi salona ketılı getirdim 3 kez su kaynattım baktım sabah 8.5ta kalktığında hırıltı gitmiştiAma asla 10 a kadar uyumuyo bu kız. 8.5 -10 arası bizim ıkınma saatimiz yapıyoz rahatlıyoz sonra 10 gibi bi daha uyuyo :) Ama anne kokusu kolyesi çok işe yarıyo gece uykusu ondan uzun sürüyo sanırım.
aslında canım bizimde muhtemelen 10.00 kadar sürmeyecek sorunu çözünce...kakayla ilgili problemimiz var, yapmak istemiyor
gece 12 ve 3 bizim kriz anları, yarım saatten fazla sürüyor ve ağlamaktan katılıyor resmenpazartesi aşılarımız var, doktora soracağım. sanırım delikte yara gibi birşey var, canı yandığı için yapmak istemiyor. her kakada biz karnına bastırıp zorla yaptırıyoruz. herhalde rahatladığında 8 gibi falan kalkar benim paşada kolye ne bu arada?
Aaa anal fissür olabilir canım o zaman acır tabi kuzucuğun popişi. Bizim ıkınma olayı artık çok aza indi daha rahat gaz çıkarıyo ve daha rahat yapıyo şu aralar. Ama tabi bazen yediğim olmadık bişey de gaz yapabiliyo arada. Günden güne değiştiği için tam olarak şudur diyemiyorum yani.
Kolyeyi tarih profesörü bi ablamız hamileyken beni ziyarete geldiğinde getirmişti. Çanakkaledeki bir türkmen köyüne gittiği zaman almış. Türkmen kadınları emzirirlerken bunu boyunlarına takar sonra tarlaya çalışmaya giderken kolyeyi çıkarıp bebeğin yanına koyarlarmış ve böylece bebek annesinin yanında olduğunu sanıp uyurmuş. Zeytin çekirdeklerinden yapılmış, aralarında nazar boncuğu bulunan bişey ve oldukça yoğun bi kokusu var. Emzirirken takıyorum ve sonra yatırdığımda başucuna asıyorum :)
şimdi altını değiştirirken dikkatlice baktım, bi ara pamukçuktan mantar olmuştu ya, ozaman böyle derisi yüzülmüş alttan pembe deri çıkmış gibi olmuştu. ozamandan kalma sanırım toplu iğne başı kadar tam deliğin ağzında yara var. çok yüksek ihtimal o yakıyor. çünkü bezde 1 gr kaka olsun basıyor yaygarayı. şimdi eczaneye çıkıcam sormak için, pazartesiyi bekleyemeyeceğim az önce yine kıyamet koptu
kolye çok iyiymiş :) acaba Çanakkalenin içinde satılıyor mudur? orada bir abimiz oturuyor, aldırtayım ona
Geçmiş olsun kızlar,umarım çok kısa sürede ve çok huzursuz olmadan atlatırlar.kış geldi,havalar soğudu ya hepimizin ortak derdi başladı.inşallah birimiz daha hafif atlatacak bişeyler buluruzda yardımcı oluruz birbirimize.Allah şifa versin,haberdar edin bizi nasıl oldular diye
Canım keşke birkaç gün eşinle kafanızı toparlamanız açısından ayrı kalabilseniz. Yani sen annenlerde o evde. Sen çok kötü gıcık kapmışsın ve sanırım onsuzluğu yaşaman lazım doğru yolu bulabilmek için. Onsuz mu daha mutlusun yoksa onla mı bunu anlaman açısından yani. İnşallah ikiniz için de hayırlısı neyse o olur. Sen yine de aile içi tartışmanıza aileni dahil etme yoksa işler içinden çıkılmaz bir hal alır.
Eki Görüntüle 831866 Eki Görüntüle 831867
Bu giyecek olan ayak
Eki Görüntüle 831868
Bu da giymiş hali :)
Eki Görüntüle 831872
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?