- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.041
Bugun bende bir türlü uyutamiyorum off dışarıya çıktık gezdik Arabasında uyudu 4 saat falan ondan mı oldu acaba
Bebekkafacim merhaba,
Seni gormusken tesekkur etmek istedim. Onerdigin gogus kreminden cok memnun kaldim. İkinci kutuyu yariladimAllah razi olsub lanolin denen salak seyden kurtuldum sayende.
Parme'cim okuduğum yazılar da kitaplarda hep söylenen şey bebeklerin rutini sevdikleri. Yanı aynı saatte emecekler/ mama yiyecekler, aynı saatte uyuyacaklar, aynı saatte oynayacaklar vs vs.
ne kadar uygulanabilir bilmiyorum.
arabasında uyuduğundan da olabilir yada çok yorulduğundansonuçta gördüğü herşey onun için yeni ve öğrenmeye çalışıyor, gün içinde çok fazla uyaranla karşılaştığında yoruluyor ve bu seferde yorgunluktan uyuyamıyor..aklında bulunsun ben uzun süre dışarıda dolaşacaksa kalabalık yerlerde arabasının üzerine tülbent örtüyorum en aznından sadece sesleri duysun diye, işe yarıyor bugün unuttum, öyle 2 saat gezdik akşam mahvetti beni uyuturken
Cok saol canım. Umarım en kısa sürede kendi kendine memeye bağlı kalmadan uyuma yetisine sahip olur. Tshirt ü koyacağım. O kadar miniklerki insan kıyamıyor. Karnı tok ama uyku sıkıştırdığında ağzı açık mememi arıyor ve ağlıyor. Öyle emeceğinden değil, mememi ağzına alsın 5 sn ağzında kalsın küt gidiyor. Kuzu bunlar yaaaaa
arabasında uyuduğundan da olabilir yada çok yorulduğundansonuçta gördüğü herşey onun için yeni ve öğrenmeye çalışıyor, gün içinde çok fazla uyaranla karşılaştığında yoruluyor ve bu seferde yorgunluktan uyuyamıyor..aklında bulunsun ben uzun süre dışarıda dolaşacaksa kalabalık yerlerde arabasının üzerine tülbent örtüyorum en aznından sadece sesleri duysun diye, işe yarıyor bugün unuttum, öyle 2 saat gezdik akşam mahvetti beni uyuturken
5 saat sonunda oğlum memem olmadan sonunda uykuya daldı ama bizde de güç kalmadı. Allah'tan eşim çok yardımcı ben bu kadar süre dayanabilir miydim bilmiyorum. Umarım yarın daha kısa sürede başarılı oluruz
ya kızlar sizin yavrular günde kaç kere kusuyor ya da hiç kusuyor mu?? benimki çok kusuyor yahu sinirlerim bozuluyor neden bu kadar diyesürekli kıyafet değiştiriyorum önlük bile dayanmıyor.. ne zamana kadar böyle gider acabaaa ://
Allah'tan benim o derdim olmadı .Ama benimki de surekli ağzını kopurtuyor
ya kızlar sizin yavrular günde kaç kere kusuyor ya da hiç kusuyor mu?? benimki çok kusuyor yahu sinirlerim bozuluyor neden bu kadar diyesürekli kıyafet değiştiriyorum önlük bile dayanmıyor.. ne zamana kadar böyle gider acabaaa ://
Canım gazını çıkartmadan yatırma bi de emzirdikten sonra en az 20 dakika dik pozüsyonda kucağında tut. İda da çok kusuyodu midesi sütü geri tepiyodu aç gözlü kızım çok emdiği için. Mide sütü biraz sindirene kadar dik bekletirsen kussa bile ayakta kusmuş olur ve uyurken daha rahat uyur
Annecikler hepinize slm bz 3gündür anneanne deyiz çok rahatim gece uyandimi teyzeler anneanne ilgilenio hazır yemek süper. .bgn kocis eve döndü biz 29ekim e kdr kalalim dedik ama pasamin hasretine dayanamazsam gelir alirim diyerek gitti..bensizlik ckta umrunda değil beyiminburda keyfim gicir oh ya..telden pek gremedim şöyle bi geçmişe göz attim hizlica ohh tatlilar künefe ler nasıl cnm cektiii..bayram boyu seker lokumlari indirdim mideye..biri beni durdursa keske..kardesimin bi ay snra düğünü var neye sigacak bu memeler ve göbü ş :) uyku düzenimiz baya düzeldi artik 2 aylik olmamiza az kaldı şükür. .ama bi sorunumuz var sağ gözü arefeden beri akiyor sari capak çapak..kaynamis tulbent le siliyorum pzrtsi dr a gdcegiz
Canim ilk uyguladigimda basarili oldu.ama 20 dakika boyunca sss-pat yaptim.simdi 5 dakika bile surmuyor.aglarsa ki ilk uygulamalarda agladi kucaga alip hic yurumeden sallamadan ayni yatarken yaptigimizi yapiyoruz.bi taraftan pat pat bi tarftan sss sesi.sakinlesince yine yatiriyoruz.sabirla uygula bakalim.umarim ise yarar.bir de tracy hoggun dedigine gore bir bebegin aliskanlik kazanabilmesi icin en az 3 gun ayni seyi uygulamak lazimmis.pes etme sonrasinda rahat edecegini hayal et ve uygula.simdiden kolay gelsin :)Cok teşekkürler canım. Sen uygulamışsın. Uyguladıysan ne kadar sürede cevabını aldın.? Dediğin yöntemde Ağlasa da kucağa almıyor muyuz?
bide bişey sorucam kızlar aranızda sigara içenler var mı geçen dayanamadım yemeğin üzerine içtim bir tane içime cekmedim ama o keyfi özlemişim ya günde bir tane zarar i olur mu geçer mi süte :-(
Kizlar bz dun gece halvet oldk esimle....bugun sabh bnm kanamam var..smdi anlamadgm adetmi oldm yoksa iliskiden dolayimi. Bna adet gbi geliyo agrimaya bsladi karnim...yarin doktora gdicektm zaten ama aklima takildi
Kizlar bz dun gece halvet oldk esimle....bugun sabh bnm kanamam var..smdi anlamadgm adetmi oldm yoksa iliskiden dolayimi. Bna adet gbi geliyo agrimaya bsladi karnim...yarin doktora gdicektm zaten ama aklima takildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?