2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun bende bir türlü uyutamiyorum off dışarıya çıktık gezdik Arabasında uyudu 4 saat falan ondan mı oldu acaba

arabasında uyuduğundan da olabilir yada çok yorulduğundan sonuçta gördüğü herşey onun için yeni ve öğrenmeye çalışıyor, gün içinde çok fazla uyaranla karşılaştığında yoruluyor ve bu seferde yorgunluktan uyuyamıyor..aklında bulunsun ben uzun süre dışarıda dolaşacaksa kalabalık yerlerde arabasının üzerine tülbent örtüyorum en aznından sadece sesleri duysun diye, işe yarıyor bugün unuttum, öyle 2 saat gezdik akşam mahvetti beni uyuturken

Bebekkafacim merhaba,
Seni gormusken tesekkur etmek istedim. Onerdigin gogus kreminden cok memnun kaldim. İkinci kutuyu yariladim Allah razi olsub lanolin denen salak seyden kurtuldum sayende.

rica ederim canım memnun kalmana sevindim :) bana da bi arkadaşım önermişti..gerçi ben sadece yarısını kullandım unutuyorum sürmeyi,çok gerekte olmuyor sanırım o yüzden...ama gerçekten çok iyi,lanolin saçma cidden :))

Evet uzmanlar hep bunu söylüyor uygulaması dediğin gibi hem zor hem bizler icin sıkıcı maalesef

Bu olabilir nedeni valla sehrin ortasında uyaranlardan uzak kalması cok zor . Bugun gittiğiniz restorantta ağlayacak gibi oldu ağlamadın diye kucağına aldı babası etrafı izledi durdu denize baktı falan yoruldu yeterince

haklısın canım :) bende kucağımdan ensesini kokluyorum, dünyanın en güzel kokusu :)
gerçekten evlat sevgisi bambaşka birşeymiş
evet yaptığı karın açlığı değil eşleştirme...seninki kötü bir eşleştirme yapmış;meme ve uyku. kademeli geçiş daha kolay oluyor. birden memeyi çekmek yerine emme refleksini almış olacaksın süt kokan tshirtle. birkaç gün sonra onu da kaldırırsın..parmağını emmesini dene diyeceğim, bizimki hiç emmeyi beceremiyor parmağını...bugün okadar sokmuş ki boğazına kustu bide sinirleniyor sanki ben yaptım :)

5 saat sonunda oğlum memem olmadan sonunda uykuya daldı ama bizde de güç kalmadı. Allah'tan eşim çok yardımcı ben bu kadar süre dayanabilir miydim bilmiyorum. Umarım yarın daha kısa sürede başarılı oluruz

her geçen gün daha kolay olacak, bugünü atlattınız ya hadi geçmiş olsun :)
eşinin sabrını ayrıca takdir ettim, valla bizdeki baba yaım saatte pes ediyor

ya kızlar sizin yavrular günde kaç kere kusuyor ya da hiç kusuyor mu?? benimki çok kusuyor yahu sinirlerim bozuluyor neden bu kadar diye sürekli kıyafet değiştiriyorum önlük bile dayanmıyor.. ne zamana kadar böyle gider acabaaa ://

Allah'tan benim o derdim olmadı .Ama benimki de surekli ağzını kopurtuyor

Canım gazını çıkartmadan yatırma bi de emzirdikten sonra en az 20 dakika dik pozüsyonda kucağında tut. İda da çok kusuyodu midesi sütü geri tepiyodu aç gözlü kızım çok emdiği için. Mide sütü biraz sindirene kadar dik bekletirsen kussa bile ayakta kusmuş olur ve uyurken daha rahat uyur

canım ben de çok dikkat ediyorum gaz olayına. kesinlikle çıkarmadan yatırmıyorum.. yatağının altına da destek yaptım eğimli oldu biraz. çıkardığı da genellikle sindirilmiş süt oluyor. yoğurt gibi yani. tek tesellim de bu zaten ://

Canlar öncelikle tüm bebişlerr fotolarda bir harika.. Gözlerinden öperim

Stresli günler geçirenler.. Kv kp eşler vs... Lütfen olabildiğince zihninizi boşaltın.. İçiniz sıkılmasın .. Dostlarınızla vakit geçirin..

Arasta ellerine sağlık.. Cok imrendim

Ayrıca kızlar elbiselere bayıldım.. Benım kızım sadece tulum giyiyor...

Kilo verenler naıl başarıyorsunz.. Ben 8 kg nun üstüne 2 kg da aldım .. Acil yardım

bizim de sol gozumuz akıyor aynen dediğin gibi capak oluyo mikrop kaptı diye korkuyorum Arife günü kirkimiz çıktı kv suratına un sürüyecem derken göz kapağı na geldi uyuyor du sildim hemen ama uyaninca çok ovusturdu ondan mikrop kaptı heralde bayram da hep aktı soğuk çayla sildim biraz iyi geldi beceriksiz kadın ya buna ben çocuk emanet edicem de işe gidecem

bide bişey sorucam kızlar aranızda sigara içenler var mı geçen dayanamadım yemeğin üzerine içtim bir tane içime cekmedim ama o keyfi özlemişim ya günde bir tane zarar i olur mu geçer mi süte :-(

Cok teşekkürler canım. Sen uygulamışsın. Uyguladıysan ne kadar sürede cevabını aldın.? Dediğin yöntemde Ağlasa da kucağa almıyor muyuz?
Canim ilk uyguladigimda basarili oldu.ama 20 dakika boyunca sss-pat yaptim.simdi 5 dakika bile surmuyor.aglarsa ki ilk uygulamalarda agladi kucaga alip hic yurumeden sallamadan ayni yatarken yaptigimizi yapiyoruz.bi taraftan pat pat bi tarftan sss sesi.sakinlesince yine yatiriyoruz.sabirla uygula bakalim.umarim ise yarar.bir de tracy hoggun dedigine gore bir bebegin aliskanlik kazanabilmesi icin en az 3 gun ayni seyi uygulamak lazimmis.pes etme sonrasinda rahat edecegini hayal et ve uygula.simdiden kolay gelsin :)

bide bişey sorucam kızlar aranızda sigara içenler var mı geçen dayanamadım yemeğin üzerine içtim bir tane içime cekmedim ama o keyfi özlemişim ya günde bir tane zarar i olur mu geçer mi süte :-(

Canım günde 1 tane sonra 2ye çıkar, sonra 3e. Bu sigara bence en adi bağımlılık maddesi. Bırakmamın ardından 11 ay geçti ve maalesef benim de canım çekiyor. Ama emzirdiğim için dayanıyorum. Üstelik benim bir sıkıntım daha var. Ben sigaraya başlayana kadar ağzımda aft eksik olmazdı sonra sigaraya başladım ve çok nadir çıkmaya başladılar. Çünkü sigara ağız mukozasını kalınlaştırıyor ve şimdi bırakınca inceldi tekrar eski günlere geri döndüm. Bak bunu yazaken bile dilimde 2 tane, üst dudağımda 1 tane var. Yemek yemek tam bir işkence 11 aydır Bazen acıdan ağlıyorum ama dayanmak zorundayım. Ani bebek ölümü sendromu sigara kullanan annelerin bebeklerinde daha sık rastlanıyormuş maalesef Bu aftlar yüzünden başlamayı defalarca düşündüm ama İda sevgisi engel oldu :))

Kizlar bz dun gece halvet oldk esimle....bugun sabh bnm kanamam var..smdi anlamadgm adetmi oldm yoksa iliskiden dolayimi. Bna adet gbi geliyo agrimaya bsladi karnim...yarin doktora gdicektm zaten ama aklima takildi

Kizlar bz dun gece halvet oldk esimle....bugun sabh bnm kanamam var..smdi anlamadgm adetmi oldm yoksa iliskiden dolayimi. Bna adet gbi geliyo agrimaya bsladi karnim...yarin doktora gdicektm zaten ama aklima takildi

Gazan mübarek olsun Angy bütün topik nefesini tutmuş bu haberi bekliyoduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…