2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Alkolsuz biralar vardi bi ara yok mu artik?? Hem sute de iyi geliyormus.

Sabret bosver... Evlattan kiymetli diil ya. Buarada kizim icin gittigim goz doktoruula sohbet etmistim bi. Sut yapsin diye gunde bi tane ogle aralarinda bira icermis, bu kadin prof.

Ay çok sevdim o kadını Sabrediyorum zaten canım gaz yapacak diye mercimek çorbası bile içmedim daha. Hiç bişey kuşumdan önemli değil. Arada şeytan dürtüklüyo ama kovuyorum Bu arada sizin yol durumu ne tatlım vardınız mı eve. Haberleri dinledim sen geldin aklıma yollar baya kalabalıkmış.

Bira degİlde şarabı bu sefer dOktora sormak istiyorum bende bazı akşamlar zengin peynir menüsü ile üzüm yiyoruz kolay olsun diye yanına bir kadeh şarap çekiyor Canim benimde

Evet benim de her daim değil de işte ara ara çekiyor. Özellikle maç izlerken :)) Ya nedense ben birayı alkollü içecek olarak bile görmüyorum koladan farksız benim için. Alkol oranı düşük diye heralde. Öyle çok çok da içmezdim zaten böyle 1 tane açıp keyfine :))

canım ben 10 senedir homeoffice çalışıyorum, bu başlayacağım firmada öyle. yurtdışında, ben burada tek çalışacağım...o yüzden saatleri kendim ayarlayabiliyorum. sabah erken başlayıp öğle molası vermeden 17.00 de firma ziyaretlerini bitirmeyi planlıyorum. yatış saatini 20.00 yapsak bize 2,5 saat kalır birlikte. 21.00 geç gibi ama sonuçta 1 saat geç yatması mı daha zararlı yoksa seni 1 saat daha az görmesi mi? bence seninle geçireceği vakit daha kıymetli

herkeseee slmm.. ancaa gelebildikk biz. derin 3 aylık olacak yakında.. nasılsınızz bebişleriniz neler yapıyor çokk merakk ediyorumm. çookkk özlemişimm yaaaa herkesiii.. :))

herkeseee slmm.. ancaa gelebildikk biz. derin 3 aylık olacak yakında.. nasılsınızz bebişleriniz neler yapıyor çokk merakk ediyorumm. çookkk özlemişimm yaaaa herkesiii.. :))

Hoşgeldin fidancım Derin baya büyümüş ne çabuk geçti zaman yaa :) Ha doğdular ha doğcaklar derken şimdi 3. aylarından bahsediyoruz :))

merhaba kızlar biz de dün gece döndük evimize.. ailelerimizle çok güzel bir 8 gün geçirdik.. inş herkes güzel geçirmiştir diyip size aile tablomuzu göstereyim sonra da geçmişe dalayım kim ne yapmış

Aman da aman elbisesi de varmış Allah bozmasın canım çok güzel bir aile olmuşsunuz :))

Vardik canim sabah kargalar kahvaltisini yapmadan biz kahvalti yapip ciktik cok sukur normal zamanda geldik kizim da uzmedi beni yolda. Bizdrn hemen sonra trafik kilitti. Hala konusmuyoz esimle.

Buarada cidden biranin da ise yaradigini solemisti prof olan kadin:)

Kizlae su sss pat yontemini bi anlatsaniz bana, ben hep emzirip sallayarak uyutuyom bizimkini, hatta gunduz uyumadigi icin kolumda emerken uyumussa yataga yatirmiyorum 2saat kolumda uyusun diye yerimden kalkmadigim oldu.

Hoşgeldin fidancım Derin baya büyümüş ne çabuk geçti zaman yaa :) Ha doğdular ha doğcaklar derken şimdi 3. aylarından bahsediyoruz :))

hoşbulduk canımmm.. aynnen dediğin gibi ha doğdular ha doğacaklar derkennn nerelere geldikk. allah daha güzell günlerini göstersinn inş.. tüm yavrucuklarınn.. daha dün gibi hatırlıyorumm '' doğuma gidiyorumm dua edinn'' diye yazıp gittiğim yazıyııı..:)))

Aybike bu aralar ben de uyku düzeni kendi kendine uyutma vs yöntemlerini araştırıom
Bizim de derdimiz emerek uyuma
Ve uykudaykn de (gündüz) mıkırdanınca beşikte sallama
Buna alıştı oğlum
Gerçi ilk üç ay alışmazlar diolar ama:26:

Şimdi bu uyku saatlerini yazıosun ya
Sonraki adımın ne olacak

Ben de yarın başlıyım diom şu çizelge olayına
Uyku eğitimi için 4.ayı uygun görüolar ama genelde
Biz erken mi davranıoz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…