2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar iki gündür eylüşümün iştahı yok mamayı reddediyor bildiğiniz üzere artık hiç anne sütü olmadığı için sadece mamayla besleniyoruz ve aptamil kabız yaptığı için doktor önerisiyle hipp combiyotik kullanıyoruz iki gündür bunuda tam içmiyor ne yapabilirim ek gıdaya geçmeye başlasammı sabahtan beri araştırıorum 4 ayda başlanır dio biz salı günü tam 3 aylık olucaz yardım lütfen

Kiziminn adasi varmisss topikte :-D

Kizlar saolun halvet olayini hallettn ama hala yanma var bnde..erteleyebildm kdr erteleseydm kske..uyuyan yilani uyandrdm resmen..adet oldm sanirim...unutmusm nasi bsey oldgnu...

Ay kendimden çok utandım sizi okuyunca,en ilkel ben mi yetiştiriyorum şimdi çocuğumu.tracy hogg'un uyutma yöntemini hamileyken okumuştum ama aklımda kalmamış,feber mi ne bişeyler daha yazmışsınız hatta Aybikecim çıtayı bir tık daha yükseltip excel çizelgesine bile başlamış.bana yazdıklarınız arasından tek tanıdık gelen yöntem pşşşşş yöntemi zaten onuda içgüdüsel yapıyorum,çocuğumu kucağıma aldığım andan itibaren meğer genlerimde varmış,kitap falan okumadan hemen diyiverdim.ben kızanımın yaptığı hiçbirşeyi yazmıyorum saate bakıp,bilemiyorum bile.benim yavrum ve anası kafasına göre takılıyor işte.durun ya bundan sonra bende bilimsel takılayım biraz.dünden beri ıkınıyor falan Melis,kocama bak kaka yapıcak ovalım kızımızın karıncığını babası,yardım edelim ona deyip durdum,adamıda hazırolda kaka temizleme timi olarak tuttum,adam hadi kızım ıkın kızım,ovalım kızımın karnını dedi durdu.....sonuç:şu saat itibariyle ortada kaka maka yok,çocuğu zorla sıçtırtıcaz,bi de o mızıldadıkça elini tutuyoz kızımın,yanındayız biz diye güya destek oluyoruz,az önce eşim diyo ki ben dışarı çıktığımda yaptı mı kaka?utandım bende,yaptı biraz dedim,adamda diyo ki 2 ay olcak hala kızımızı tanıyamıyoruz,derin derin düşünüyor,birisi bizi dışardan izlese sosyal hizmetlere haber verir,bunlar çocuk bakamıyor diye diyo.durun durun bende tablo tutayım artık,kağıt kalem bulup geliyorum

:))))) guldurdun beni yahu:))))

uyku eğitimi için evet doğru zaman 4. ay yada en erken 3.ay...ilk üç ay bebek uyku alışkanlığı kazanmıyor ama uyku eşleştirmesi yapıyor...yani uykuya geçmek için kendine bir şey seçiyor. bu emzik olabilir,anne memesi, belli bir ninni, sallanmak yada elini emmek gibi..bizim şimdi yapabileceğimiz doğru uyku eşleşmesi yapmasını sağlamak. Atahan şuan emziği kullanıyor. ama onunda kötü tarafı uyanıp ağzından düşürdüğünde tekrar uykuya dalması için emziğe ihtiyacı var (dolayısıyla emziği verecek birine)..bakalım dünden beri uyku arkadaşıyla yatıyoruz...

ben o çizelgeyi aslında beslenme için yapacaktım sadece, günün hangi saatlerinde sütüm azalıyor diye..uykuyu sonradan ekledim. faydası Atahanın kendi uyku saatlerini görmem oldu...önceden farkında değildim, o saatlerde yorucu aktiviteler yapınca uyuyamıyordu tabi...bu da bütün gün uykusunu etkiliyordu...

:))))) guldurdun beni yahu:))))
Aynen koptum resmen YALOVA
Ben de yeni yeni öğreniom bu işleri
Yapabilirsem ne ala
Ama olmazsa da en azından denedim derim
Benim oğlanın kaka saatleri az çok belli
Gece ilk kalktığı zaman ve öğlen sıraları
Onun dışındakiler pırtlatmayla kaçan lekecikler oluo genelde

Emziğe alışmadı beni oğlum
Emziğe ne gerek var ben varım ya ona göre
Memesiz nası uyuturum ki ama
Öff Zor işler ya

Son düzenleme:
ağustos bebekler egzersizleri başladımı bakalım.biz 2 gün sonra 2 aylık olacağız bir haftadır egzersizler için azıcık hazırlanmaya başladık.sizinle paylaşalım dedik:)

Yazarken gayet ciddi yazdım olan biteni ama geri dönüp okuduğumda itiraf edeyim bende çok güldüm,dışardan komik ve acemi görünüyormuşuz.Alishia'cım sen en azından kaka saatlerini öğrenmişin.bak bu arada Aybike yine uyku eşleştirmesi mi ne bişeylerden bahsetmiş.aybikecim sen beni kahrımdan öldürcen zaar

Aybike baya uzmanlaşmış evet maşallah diyelim
Hazır evdeyken ben De bi düzen oturtmak istiom yapabildiğim kadar
Sonra biz de rahat ederiz bebişleri bakıcak kişiler de bebeklerin kendileri de
Şöle yatınca sızsalar güzel olmaz mı kucakta ayakta vs iki büklüm uyucaklarına

Sen de öğrenirsin zamanla bence

Ancak düzene giriolar zaar

Bu arada gaz için emerken karnına aşağı doğru masaj yapıom elimle
Ya denk geldi ya da gerçekten faydası oldu pırtlar daha kolay çıkıo
Tabi emerken karnına bişiler yapmak ne kadar mantıklı bilmiom ama başka türlü sabit durmuo ki elletmio karnını falan
SiDe de işe yarar belki kızlar deneyin derim

konuşturuyorsunuz beni, sonra parmeden fırça yiycem

Tövbe tövbe ne desem bilemedim :) alıngan gunundesin herhalde . Sadece latife yapmıştım senin o uzman edası ile Tatli Tatli açıklama yapmana hatta sonunda gülücük koydum ki yanlış anlama diye ama sen yinede yanlış anlamissin sekerim.

Ha birde azarlayacak olsam lafı cevirmem direkt belli ederim tatlım ben :) o zaman senin izin veriyorum demen cok daha kalp kiriciymis neyse ki bilerek yazdığını düşünüp kirilmamisim .

Kizlae su sss pat yontemini bi anlatsaniz bana, ben hep emzirip sallayarak uyutuyom bizimkini, hatta gunduz uyumadigi icin kolumda emerken uyumussa yataga yatirmiyorum 2saat kolumda uyusun diye yerimden kalkmadigim oldu.

Canim 5604.sayfada myhoney arkadasa cevap olarak yazip anlattim bi bak istersen.takildigin veya merak ettigin bi yer olursa sorarsin.

ağustos bebekler egzersizleri başladımı bakalım.biz 2 gün sonra 2 aylık olacağız bir haftadır egzersizler için azıcık hazırlanmaya başladık.sizinle paylaşalım dedik:)

Benimkinin kollar bacaklar hep egzersizde hiç durmuyolar bi de ben yaptırırsam kas yapıp halter kaldırmaya başalayabilir

Aybikecim sen de şşt patla mı uyutodun ben mi yanlış hatırladım bulamadım da baktım gerilere ama ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…