2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunduz on dk bes dk uyuyo gecede iki gibi uyuyp bes gibi kalkıp yatıp tekrar sekiz gibi kalkıyo ve sallanmadan uyumuyo resmen zorla uyutuyoz ya bi akıl verin yaaaa arasta kolyenn adı ne ya alalm bizde

Benim kizcemde uyudu uyurken uyusam ne super olucak AMA uykum yok gece mizirdanmaya baslayinca cok pisman olucam. Gece işlerimi yapıyım diyorum en azından 1 çeşit yemek yapıp dolaba atsam hiç fena olmaz gündüz iş yapmak hayal bu aralar😔

Kizlae su sss pat yontemini bi anlatsaniz bana, ben hep emzirip sallayarak uyutuyom bizimkini, hatta gunduz uyumadigi icin kolumda emerken uyumussa yataga yatirmiyorum 2saat kolumda uyusun diye yerimden kalkmadigim oldu.

ya bende oyleym ayaklarımda uyuyo bırakınca uyanıyo bende oyle duruyorum ya offff duzenlı uyuyanlr varsa anlatsn bize işin sırrını

gunduz on dk bes dk uyuyo gecede iki gibi uyuyp bes gibi kalkıp yatıp tekrar sekiz gibi kalkıyo ve sallanmadan uyumuyo resmen zorla uyutuyoz ya bi akıl verin yaaaa arasta kolyenn adı ne ya alalm bizde

Anne kokusu adı. Aslında sizler de yapabilirsiniz ona benzeyen kolye. Bir bezin içine hafif kokulu bir baharat mesela vanilya ya da tarçın hatta lavanta koyup emziriken boynunuza asabilirsiniz ve bu koku sizinle özdeşleşmeli uyurken de yanına ulaşamayacağı ama kokusunu alabileceği biyere asarsanız anne kokusu olur

Ama bi de şu var bunun etkisiyle uyuyup uyumadığından emin değilim çünkü İda doğduğundan beri gece iyi uyuyo. Hatta bazen ağrısı oluyo gözler kapalı olarak inliyo uykuda. Gaz sancısı çok yoğun olduğu bi dönem vardı o dönem ağlıyodu geceleri ama şuan yok çok şükür o kadar fazla.

hayatım bunlar hamilelik döneminde kvnin dediklerine kulaklarımı tıkayabilmek için okuduğum kitaplardan
konuda bukadar uzmanlaştığıma göre düşün benim kvnin çene kuvvetini

kuzum bana diyosun ama sen benden alınganmışın beyaaa
kırıldığımı falan sanma diye bende göz kırpmışım ya cümlenin sonunda....
valla hiç alınmadım..okadar kitap hatim etmişim sizlerle paylaşayım ki boşa gitmesin

Aybikecim sen de şşt patla mı uyutodun ben mi yanlış hatırladım bulamadım da baktım gerilere ama ?

canım o yöntem nedir bilemedim ama benim yaptığım şey ona benzer galiba...
yatağa alıştırana kadar ana kucağını kullandım ben..tabi bizim ana kucağı sallanmaktan aciz...sürekli şşt sesiyle poposunun altına vuruyordum. ama uykuya ana kucağında dalmasına hiç izin vermedim, tam gözler gidecekken yatağına taşıyıp orada devam ettim
dün ve bugün emizk kullanmadan kendi yatağında şşt sesiyle tam saatinde uyutmayı becerebildim bakalım devam eder mi

yalnız benim ilk yaptığım hatayı sende yapma...bazı bebeklerde uykudan hemen önce enerji patlaması olurmuş. ben ana kucağında sallarken deli gibi hareket etmeye başlıyordu bende uyumuyor bu diyip kucağıma alıyordum, tabi böylelikle tekrar başa dönmüş oluyorduk. seninkide öyle hareketli olursa o nekadar hareketliyse sesini okadar yükselt ve vuruş sertliğini artır. çok komik oluyor, öyle yavaş yavaş sakinleşmiyor. deli gibi tepinen çocuk biran durup uyuklamaya başlıyor :)) bide hiç konuşma, sadece şşt sesi çıkar...

Ama geçen gün sen anne karnını hatırlatıcı şeyler yapılmamalı demiştin hani ani bebek ölümleri konusunda. Şimdi bu ritmik pat pat olayı anne karnını hatırlatan seslerin başında geliyo çünkü kalp sesi olmuş oluyo. O şşş sesi de kan akım sesiyle birebir aynı şimdi bu durumda biz hangi uzmanı dinlemeliyiz bu ne yaman çelişki:26:

ortada çelişki yok, sen dersi dinlememişsin kim bilir nerdeydi aklın
uyuturken değil gece uykusu boyunca anne karnında olduğu yanılgısına düşmeyecek....gündüz uyurken böyle bir sorun yok çünkü bebekler gündüz uykularında derin uyku haline geçmiyor.

kızlar benim yarın doğum iznim bitiyor rapor almadan önce göreve başlamam gerekir mi? bu dönemi raporla kapatıp ikinci dönem ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorum ben de. inşallah rapor işini ayarlayabilirim. çanakkalede bu anlamda yardımcı olabilecek doktor biliyor musunuz

kızlar bebekleriniz yalancı memeyi alıyor mu ya nuk un damakli emzigi var bi türlü alistiramadim

kızlar bebekleriniz yalancı memeyi alıyor mu ya nuk un damakli emzigi var bi türlü alistiramadim

benim yeğenim asla almıyo.arkadaşımda doğum yaptı her markayı denedi bakkal emziğine kadar onunkide almıyormuş.bizimki biberoneronda bişey içmeyide sevmiyo tam meme delisi sigara gibi hep memede bütün gün
ama 2 aylık yeğenlerimde var ikiz ikiside emiyo chicco emzikleri

Uyku eğitiminde bugun sınıfta kaldık. Tükendim resmen. Ssss demekten dişlerimin arasında hava boşluğu oluştu. Sırtına pat pat vurmaktan bileklerim ağrıdı.

Nerden su meme- uyku eslestirmesi yaptı bizim oğlan. Ne zormuş

Peki bi dahakine daha iyi dinlerim

Son düzenleme:
İdayı Arasta yöntemiyle uyuttum horul horul uyuyo. Loreena Mckennit+dizimde yüzükoyun sırt masajı

Eminim ben de seninle aynı pozisyonda olcam
Daha başlamadan pes etmeye niyetliyim

yarın 2. ay aşılarımız...oğlum yarın akşam gösterecek anasına uyku o kitaplardan bilmiş bilmiş anlattığı gibi mi yoksa paşasının istediği gibi mi
sizde çok husursuzluk yapmış mıydı gecesinde

Son düzenleme:
Bizim de perş günü
Ayrıca o aşıların sadece perş günü yapıldığını söyledi bizim ebe
Başkalarından da öle duymuştum yarın yapılacağına emin misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…