- 26 Eylül 2011
- 1.131
- 22
- 108
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.141
Canim kundaklamis miydin bir de uykusu gelmis miydi?Uyku eğitiminde bugun sınıfta kaldık. Tükendim resmen. Ssss demekten dişlerimin arasında hava boşluğu oluştu. Sırtına pat pat vurmaktan bileklerim ağrıdı.
Nerden su meme- uyku eslestirmesi yaptı bizim oğlan. Ne zormuş
Bizim de asimiz yarin insallah sorunsuz atlatiriz.yarın 2. ay aşılarımız...oğlum yarın akşam gösterecek anasına uyku o kitaplardan bilmiş bilmiş anlattığı gibi mi yoksa paşasının istediği gibi mi
sizde çok husursuzluk yapmış mıydı gecesinde
Bizim de perş günü
Ayrıca o aşıların sadece perş günü yapıldığını söyledi bizim ebe
Başkalarından da öle duymuştum yarın yapılacağına emin misin
ağustos bebekler egzersizleri başladımı bakalım.biz 2 gün sonra 2 aylık olacağız bir haftadır egzersizler için azıcık hazırlanmaya başladık.sizinle paylaşalım dedik:)
Canim kundaklamis miydin bir de uykusu gelmis miydi?
Bizim de asimiz yarin insallah sorunsuz atlatiriz.
Çalışacaksan bence biran once önlemini al. Ben ise başlayacağım o yuzden unutturmaya calisiyorum
canım bebeğin yapısına göre değişir hangi yöntemle uyuyabileceği...şuan yaptığın hiçbirşeyin onda alışkanlık yapmayacak olması büyük avantaj. uyku eğitimini 4. aydan itibaren verebilirsin, bu aylarda kaçta uyuyacağını ayarlamak çok kolay değil...3. aya gelmeden yani alışkanlıklar oturmadan yatağında kendisi uykuya dalabilecek hale gelmeli en rahatı
kendimizden örnek vereyim; paşam uykuya dalmakta zorluk çekiyordu...önceleri ayakta sallıyorduk, birkaç akşam sonra kucakta sallayarak ve gezerek uyutmaya çalıştık. bir hafta böyle geçtikten sonra anakucağına geçtim. anakucağında emzik ve sallamayla başladık, birkaç akşamdır kendi kendine ana kucağında uyuyor...2-3 sonra yatağa geçirip orada uyutmaya başlayacağım...ama bütün bunları yaparken önemli olan uykuya dalmadan hemen önce son uyuyacağı yere yani yatağına koy ve uykuya orada dalsın
Bende nuk damakli emzik tutturdum zor oldu ama oldu herkes tutmicak dedi midesini bulandirip atiyordu eger gaz ilaci felan iciyorsa hemen ondan sonra ver ben oyle alistirdim ilacin tadini seviyordu emzigide arkasindan agzi tatliyken emdi emdi simdide alisti cok sukurkızlar bebekleriniz yalancı memeyi alıyor mu ya nuk un damakli emzigi var bi türlü alistiramadim
merhaba bayanlar bişey sorcam yeğenim ağustos doğumlu paralı olan bi aşı varmış doğrumu ne aşısı o ücreti nekadar
Bira degİlde şarabı bu sefer dOktora sormak istiyorum bende bazı akşamlar zengin peynir menüsü ile üzüm yiyoruz kolay olsun diye yanına bir kadeh şarap çekiyor Canim benimde
Ay kendimden çok utandım sizi okuyunca,en ilkel ben mi yetiştiriyorum şimdi çocuğumu.tracy hogg'un uyutma yöntemini hamileyken okumuştum ama aklımda kalmamış,feber mi ne bişeyler daha yazmışsınız hatta Aybikecim çıtayı bir tık daha yükseltip excel çizelgesine bile başlamış.bana yazdıklarınız arasından tek tanıdık gelen yöntem pşşşşş yöntemi zaten onuda içgüdüsel yapıyorum,çocuğumu kucağıma aldığım andan itibaren meğer genlerimde varmış,kitap falan okumadan hemen diyiverdim.ben kızanımın yaptığı hiçbirşeyi yazmıyorum saate bakıp,bilemiyorum bile.benim yavrum ve anası kafasına göre takılıyor işte.durun ya bundan sonra bende bilimsel takılayım biraz.dünden beri ıkınıyor falan Melis,kocama bak kaka yapıcak ovalım kızımızın karıncığını babası,yardım edelim ona deyip durdum,adamıda hazırolda kaka temizleme timi olarak tuttum,adam hadi kızım ıkın kızım,ovalım kızımın karnını dedi durdu.....sonuç:şu saat itibariyle ortada kaka maka yok,çocuğu zorla sıçtırtıcaz,bi de o mızıldadıkça elini tutuyoz kızımın,yanındayız biz diye güya destek oluyoruz,az önce eşim diyo ki ben dışarı çıktığımda yaptı mı kaka?utandım bende,yaptı biraz dedim,adamda diyo ki 2 ay olcak hala kızımızı tanıyamıyoruz,derin derin düşünüyor,birisi bizi dışardan izlese sosyal hizmetlere haber verir,bunlar çocuk bakamıyor diye diyo.durun durun bende tablo tutayım artık,kağıt kalem bulup geliyorum
Aybike baya uzmanlaşmış evet maşallah diyelim
Hazır evdeyken ben De bi düzen oturtmak istiom yapabildiğim kadar
Sonra biz de rahat ederiz bebişleri bakıcak kişiler de bebeklerin kendileri de
Şöle yatınca sızsalar güzel olmaz mı kucakta ayakta vs iki büklüm uyucaklarına
Sen de öğrenirsin zamanla bence
Ancak düzene giriolar zaar
Bu arada gaz için emerken karnına aşağı doğru masaj yapıom elimle
Ya denk geldi ya da gerçekten faydası oldu pırtlar daha kolay çıkıo
Tabi emerken karnına bişiler yapmak ne kadar mantıklı bilmiom ama başka türlü sabit durmuo ki elletmio karnını falan
SiDe de işe yarar belki kızlar deneyin derim
Aptamil conformil ve milumil diye tadı daha iyi mamalar varmis iştahsız bebekler icinkızlar iki gündür eylüşümün iştahı yok mamayı reddediyor bildiğiniz üzere artık hiç anne sütü olmadığı için sadece mamayla besleniyoruz ve aptamil kabız yaptığı için doktor önerisiyle hipp combiyotik kullanıyoruz iki gündür bunuda tam içmiyor ne yapabilirim ek gıdaya geçmeye başlasammı sabahtan beri araştırıorum 4 ayda başlanır dio biz salı günü tam 3 aylık olucaz yardım lütfen
Maşallah size , mutlu aile tablonuz hic bozulmasınmerhaba kızlar biz de dün gece döndük evimize.. ailelerimizle çok güzel bir 8 gün geçirdik.. inş herkes güzel geçirmiştir diyip size aile tablomuzu göstereyim sonra da geçmişe dalayım kim ne yapmışEki Görüntüle 833579
Kızlar ben skk lıyım.. Bunca aydır maaşımız bırıktıya .. Nereden alıcaz onu?????
Kızlar ben skk lıyım.. Bunca aydır maaşımız bırıktıya .. Nereden alıcaz onu?????
canım anlattıklarına göre mideni üşütmüşsün gibi duruyor. Oldukça fazla sıvı kaybetmişsin ve kustuğuna göre aldığın sıvı aşağı inmeden ağzından çıkıyor. Emziriyosun da bir yandan ordan da sıvı gidiyor. Bence acile git sana mutlaka sıvı takarlar.
bak bunu bilbiyordum canım sağol paylaşyığın için.demek yanımıza almakla iyi etmişiz.ben de yanımda olunca daha rahattım yoksa bütün gece uykusuz kalıyorum gık desin uyanıyorum.ama korkuyorum alışmasın öyle sonra ayırmak zor olmasın.gerçeği büyük oğlumla zrolanmadım şimdi paşa gibi kendi odasında uyuyor amayıneden ya bana yapışık olmasından korkuyorum.
Canım mikropise ellerini yüüznü sık sık yıka geçmez inşallah.ishale karşı nar.muz ve hindistan cevizi,ayran ve yayla çorbası.kızartılmış ekmek,makarn apilav yağısız.piriç unu sulandırıp içebilirsin.mide bulnatısı için limonlu naneli çay iyi gelir.ve bol bol su.kızılcık çayı da içebilrisin reçeli de yiyebilirsin ,limonata ama v yapımı hem su aybı için hem ishali için.ama yineden dr la danış aslında serum taksınlar en iyisi çabuk toparlanırsın.
Kizlar dunden beri kizimin poposunun arasi kirmizi, ust tarafta da hafif dalgalanmalar olmus cizgi gibi boyle, bu pisik mi sizce? Keyfi de yerinde ama
Ya kimse buna cvp vermemis( boyle bisey yasayan yok muu???
ya bu arada biz 2.ayı çoktan doldurduk ama aşıları yarın sağlık ocağından o tarihi verdiler çok geç olmuyor mu kızlar :26:
ya bu arada biz 2.ayı çoktan doldurduk ama aşıları yarın sağlık ocağından o tarihi verdiler çok geç olmuyor mu kızlar :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?