2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim kundaklamis miydin bir de uykusu gelmis miydi?

Bizim de asimiz yarin insallah sorunsuz atlatiriz.

Bizim de perş günü
Ayrıca o aşıların sadece perş günü yapıldığını söyledi bizim ebe
Başkalarından da öle duymuştum yarın yapılacağına emin misin

ana sağlık 21 inde gelin dedi diye hatırlıyorum, şimdi sen öyle diyince tereddüt ettim
eve yakın nasıl olsa, gidince öğrenirim artık...yapılmazsa oğlumla gezeriz fırsat bu fırsat

Ben uykuya dalmak üzereyken kendi yatağına alırsam gözleri fal taşı gibi açılıyor.Zaten kucağımda pışpışlayarak uyuyor.Yatağına koyarkende çok yavaş koyuyorum.Hatta çoğu zaman koyarken uyanıyor.Sonra tekrar uyutma merasimi başlıyor.

Şu an kocama kıl oldum.Zaten gün içinde çok girip size katılamıyorum.Bu akşan girip bakayım, iki kelime edeyim dedim yatak odasından duvara vurup beni çağırıyor.Bende yatacakmışım.Neyse gideyim bari.Yarın geleceğim.Nöbette olan herkese iyi nöbetler.Allah kolaylık versin.

kızlar bebekleriniz yalancı memeyi alıyor mu ya nuk un damakli emzigi var bi türlü alistiramadim
Bende nuk damakli emzik tutturdum zor oldu ama oldu herkes tutmicak dedi midesini bulandirip atiyordu eger gaz ilaci felan iciyorsa hemen ondan sonra ver ben oyle alistirdim ilacin tadini seviyordu emzigide arkasindan agzi tatliyken emdi emdi simdide alisti cok sukur
merhaba bayanlar bişey sorcam yeğenim ağustos doğumlu paralı olan bi aşı varmış doğrumu ne aşısı o ücreti nekadar

Rota virusu asindan bahsediyorsinuz sanirim 2.ayda yapiliyor isteğe bagli bir asi isteyen yaptiriyor sanirim fiyatlarda hastane hastane degisiyor benim gittigim hastane 150 lira dedi

Bira degİlde şarabı bu sefer dOktora sormak istiyorum bende bazı akşamlar zengin peynir menüsü ile üzüm yiyoruz kolay olsun diye yanına bir kadeh şarap çekiyor Canim benimde

Banim hamile ve emziren arkadaslarim sarap iciyorlar, hatta sigarasina da devam eden bile var. Benim ebem gunde 1 tane sigara icebilecegimi soylemisti, bilinen tek zarari anne sutunun yag dengesini bozarmis, emzirdikten hemen sonea icince bir sakincadi olmaz dedi. Ama emziren anne bence her zaman miss kokmali, zararlilardan uzak durmali...

Bende bu ilkel annelerdenim, annem kayinvalidem ve babannem yontemleriyle kizimi buyutuyorum, ayni yontemlerin terimlesmisleri de psikologlar tarafindan oneriliyor cogu zaman sanirim. Birde ben bir turlu tum zamanini yavrusuna adayan annelerden olamadim, o zaman cocugumda bende stresli oluyoruz... Kendi rahatim ve sagligimida en az onunki kadar onemsiyorum ki sutum iyi olsun, kizima pozifik enerji yayayim.

Hazir konu acilmisken;
Gecen gun havalimaninda x-ray den gecerken, kizimi guvenlik gorevlisi bey in kucagina verdim, cok sevdi o da kizimi diger arkadaslarina gosterdi, kizimda gulucukler sacarken yanagina fln ellediler. Hic kizmadim, panik yapmadim, onlar gormeyecek sekilde uzaklasinca yuzunu sildim kizimin. O da bu dunyaya gonderildi sonuctta, fanusta tutamam, asilarida yapildi, daha ne! ama orda kiyameti koparmadim bebegi e yabancilarin ellemesine izin verdim diye kizkardesimden bana tepki gordum...

Ben yemek yerken birisi karnima ayni seyi yapsa rahatsiz olurdum :) ki sindirimle mesgul olan dolu mideye baski yapmak sindirimi aksatir.

Aptamil conformil ve milumil diye tadı daha iyi mamalar varmis iştahsız bebekler icin
Olmazsa sma , bebelac deniyeceksin mecbur canım , insallah birinin tadını sever elbet
Maşallah size , mutlu aile tablonuz hic bozulmasın
Kızlar ben skk lıyım.. Bunca aydır maaşımız bırıktıya .. Nereden alıcaz onu?????

Canım dogum izni bitince ziraat bankasından alacaksın dediler bana , işyerinden

cuma gecesi ishalim 5dakikada bire düşüp yolda altıma kaçırma boyutuna gelince apar topar acile gittik serum takıldı 1 saat. şimdi hala ishalim 3 gündür içimle dışım yer değiştirdi. Evet kilo vermek istemiştim ama bu şekilde değil dr günde 5 kez oluyor mu diyor ne günde 5 kez karnımdaki hareketler başladı mı saatte 5 kez oluyor. Patates lapası denedim muz yedim, makarna yedim cık olmadı.bugün yayla yapayım kendime.kızlar dua edin benm için bebişim sütsüz kalmasın

Kızlar ben skk lıyım.. Bunca aydır maaşımız bırıktıya .. Nereden alıcaz onu?????

Normalde rapor paralari sure bittikten 1,5 ay sora yatar ziraate ama dogum parasi icin biz ilgili sgkya gittik dogum raporu ile birlikte sisteme islediler ve 15 gun sonra aldim parami ziraat bankasindan ayrica google rapor parasi sorgulama yazarsan sgknin sitesinden paranin yatip yatmadigini takip edeblirsin.

Günaydın bebişler :) biz birazdan doktor kontrolüne gidicez umarım herşey yolundadır.. sizlerdede durumlar iyidir inşallah döndüğümde görüşmek üzere.

ya bu arada biz 2.ayı çoktan doldurduk ama aşıları yarın sağlık ocağından o tarihi verdiler çok geç olmuyor mu kızlar :26:

Ya kimse buna cvp vermemis ( boyle bisey yasayan yok muu???

Slm canim evet o anlattigin kirmizilik pisige benziyor krem sür geçer ins ve cizik dedigin seyde bebeginin bezi dar gelmis olmasinda kaynaklanabilir bir kontrol et cokmu sIkIyor acaba bezi veya bezi islakken cok beklettiysende olabiliyor.

:) burda saat gecenin 2si ve bizim tosun pasa anca uykuya dalabildi bende süt içerken burayi okuyordum...

Hepimize kolayliklar diliyorum bugun amnemler vardi dedimki cocuklari biri alsa bir hafta sonu boyunca ilgilense esimle bir bas basa kalsak falan babamda diyorki goruyosunuz demi cocuk buyutmenin zorlugunu :)) iste sizde kolay buyumediniz dedi ve konu kapandi :)...

Bu arada ben her iki oglumuda dogumdan itibaren kendim baktim buyuk oglumda uyandiysa eger uyuyanida uyutmaz illa kalkacaksin yani 4 yildir uykuya hasretim...

Çenem düstü ama herkes uyumusken bende gideyim biraz uyuyayim öptüm hepinizi.

Kızlar moralim cok bozuk.. İcimde yangin var. Az once esim arayip isten ciktigini soyledi. Bende ev hanimiyim. Nolur bizim icin dua edin esim kisa zamanda hayirli bi is bulsun. Cok borcumuz var birikimimiz yok. ( offf ooofff

ya bu arada biz 2.ayı çoktan doldurduk ama aşıları yarın sağlık ocağından o tarihi verdiler çok geç olmuyor mu kızlar :26:

Canim ikinci ay asilarini saglik ocagi ayda bir açıyor ve o ayin cocuklarina ayni gun yapiliyor. Bizimde 5 gun gecikmeliydi. Korkacak bisi yok.. Onemli degil. 2 asi arasinin 21 gun olmasi kafiymiş doktor ole solemisti..

gunaydın canım bizde 2. ayı doldurduk 17 agustos doğumluyuz çarşamba gunu aşımız sağlık ocagından o gune randevu verdiler bi sorun olcagını sanmıyorum sbh erkenden götürmemizi sölediler ilk aşı taze olur dediler sizde öyle yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…