2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de perş günü
Ayrıca o aşıların sadece perş günü yapıldığını söyledi bizim ebe
Başkalarından da öle duymuştum yarın yapılacağına emin misin

bizimde 2. ay dolmasından sonraki ilk perşembeyi verdiler. hastane verem aşısının sadece perşembe günleri geldiğini söyledi. bu 3lü aşı bayağı ızdırap veriyormuş bebeklere, onarda bize ızdırap verecekler korkuyorum..

Kızlar moralim cok bozuk.. İcimde yangin var. Az once esim arayip isten ciktigini soyledi. Bende ev hanimiyim. Nolur bizim icin dua edin esim kisa zamanda hayirli bi is bulsun. Cok borcumuz var birikimimiz yok. ( offf ooofff

hiç moralini bozma canım....benim eşim bir yıldır çalışmıyor, evde tek gelir kaynağı bendendi...doğumuma 18 gün kala çalıştığım firma anlaşmamızı fesh etti. birikimimiz de yoktu senin dediğin gibi, aslında vardı da şirketten alacağım şeklindeydi, bende doğumdan sonra isterim diye plan yapıyordum. sen doğum yapacaksın kaç ay çalışamazsın dediler, içerdeki paramı da (8.000€) vermeden bitirdiler....
Allah yardım ediyor bir şekilde, bak bu hafta hem Hindistandan hemde İtalyadan iki ayrı firma iş görüşmesine gelecek. tam elimizdeki bitti derken bu adamlar çıktı.sende içini ferah tut, bak göreceksin Allah oğlun için size yardım edecek :)

Pisik mi olmus yavrum yaaa kremi arttirayim ozmn sagol canim

Kızlar moralim cok bozuk.. İcimde yangin var. Az once esim arayip isten ciktigini soyledi. Bende ev hanimiyim. Nolur bizim icin dua edin esim kisa zamanda hayirli bi is bulsun. Cok borcumuz var birikimimiz yok. ( offf ooofff

Allah yardimciniz olsun canim kizinin kismeti insallah hemen bulur yeni bir is..

Aybikecim senin meslek, is vs. Neydi cok merak ettim yau, firma gelecek filan diyince

Allah yardimciniz olsun canim kizinin kismeti insallah hemen bulur yeni bir is..

teşekkür ederim kızlar.. inş hepimizin işi hayırlı gider.. tek duam o.. kızımın ihtiyaçlarını karşılayamayacağız diye çok korkuyorum.. eşimde gelmedi daha.. çok üzülmüştür şimdi Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Aybikecim senin meslek, is vs. Neydi cok merak ettim yau, firma gelecek filan diyince

makina mühendisiyim de çalıştığım alan biraz enteresan...deneyimli adam yok piyasada, sadece 3-5 kişiyiz endüstriyel aşındırıcı satıyoruz fabrikalara...adam olmayınca ortada üretici firma bizim gibi tecrübelilerin ayağına kadar geliyor iş teklif etmek için

aklım oğlumda olunca "oğlun" demişim, kızından özür diliyorum dalgınlığım için

evet cnm benimde kızım 2 aylıkken oldugu asıda eve gelene kadar birşey yoktu uyudu 1 saat kadar sonra uykusundan bağırarak kalkmıstı 4-5 saat boyunca ağlamıstı cok kötü omuştu yavrum.

canım hiç moralini bozma eminim ki eşin eski işinden daha iyi bir işe girecek bebekler kısmetleriyle gelirmiş iyi düşün iyi olsun dua et ve eşine destekçi ol :)

herkese merhaba keyifler yerindedir inşallah
yarın kalça usg kontrolümüz var inşallah kuzucumun kalçası düzelmiştir..
perşembe günüde aşılarımız var 2 ay 8 günlük olacağız umarım geç kaldgı için problem yaşamayız..

Hera'cım içini ferah tutmaya çalış canım,eşinin eminim düşündüğü bir alternatif daha vardır.o da sorumluluklarını bilen bir aile reisi ve eminim düzelecektir herşey gör bak.Allah daha iyi kapılar açsın inşallah.benim eşimin işyeride küçülmeye gidiyormuş,Şubat ayına kadar işten çıkarmalar varmış,Allah göstermesin ama bizlerde diken üstündeyiz.hele 2-3 hafta önce ortaya bir laf atıldı,yarın büyük çıkarım varmış diye eşim epey gerildi.umrumda değil başka iş bulurum dese de o beni üzmemek için öyle dediğine adım kadar eminim.inşallah hiçkimsenin düzeni bozulmaz.Allah gördüğümüzden geri bırakmasın hiçbirimizi.Amin

Hiç moralini bozma canım en kısa zamanda yeni bir yer bulur eşin. Ben doğumdan 1 gün sonra eşimin ücretsiz izne çıkarılacağını öğrendim o psikolojiyle çok ağladım sonra toparlandım sonuçta emziriyoruz güçlü olmak zorundayız. Şükür benim eşim başka iş buldu diğer işinden istifa etti mecburen. Allah sizin de yardımcınız olsun biran önce yeni düzeninizi kurun

Canım umarım eşin en kısa zamanda hayırlı bir iş bulur Allah bu dünyada kimseyi rızıksız bırakmaz içini ferah tut bol bol dua et... Bebeğinin kısmeti şans getirecek size buna inanıyorum

Heracım bir kapı kapanır bir kapı açılır ve bebekler rızıklarıyla doğar. Eşin izinliymiş gibi düşün şimdilik. Eminim daha iyisini bulacaktır. Her şerde bir hayır vardır canım ve belki sizin için hayırlı olan buydu. Daha yüksek gelirli bir iş bulabilmesi için belki de bu bir vesileydi. Hiç üzülme bekle gün doğmadan neler doğar

Masallah ne kadar iyiye giden bir ekonomiymis bizimkisi herkesin ya kendi ya eşi işsiz kalıyor bir donem, sansli ise çabuk is buluyor . Ya digerleri ? Tabi bı arada geçinmek icin bir sürü borç yapıyor tekrar is bulduğunda ise bu borçları ödeyebilmek icin sıkıntı çekiyor .
Aman neyse Yalovacim insallah sizi vurmaz ne diyim , Gunebakan en iyisini yapmissin uzulsende üzülmesende bir hic degilse sütunu etkilememissin, hera sende öyle yapmaya çalış tatlım kurup kurup guzel masalının da psikolojisini etkileme

arkadaşlar doğum parası yani iş görmezlik ödeneği alan varmı. biz 3 gün sonra 3 aylık oluyoruz. dooğum iznim 5 inde bitti halen bişi yok. ziraat bankasına gittim süt parası bile yok. siz aldınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…