- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.161
Bizim de perş günü
Ayrıca o aşıların sadece perş günü yapıldığını söyledi bizim ebe
Başkalarından da öle duymuştum yarın yapılacağına emin misin
Kızlar moralim cok bozuk.. İcimde yangin var. Az once esim arayip isten ciktigini soyledi. Bende ev hanimiyim. Nolur bizim icin dua edin esim kisa zamanda hayirli bi is bulsun. Cok borcumuz var birikimimiz yok.( offf ooofff
Pisik mi olmus yavrum yaaaSlm canim evet o anlattigin kirmizilik pisige benziyor krem sür geçer ins ve cizik dedigin seyde bebeginin bezi dar gelmis olmasinda kaynaklanabilir bir kontrol et cokmu sIkIyor acaba bezi veya bezi islakken cok beklettiysende olabiliyor.
:) burda saat gecenin 2si ve bizim tosun pasa anca uykuya dalabildi bende süt içerken burayi okuyordum...
Hepimize kolayliklar diliyorum bugun amnemler vardi dedimki cocuklari biri alsa bir hafta sonu boyunca ilgilense esimle bir bas basa kalsak falan babamda diyorki goruyosunuz demi cocuk buyutmenin zorlugunu :)) iste sizde kolay buyumediniz dedi ve konu kapandi :)...
Bu arada ben her iki oglumuda dogumdan itibaren kendim baktim buyuk oglumda uyandiysa eger uyuyanida uyutmaz illa kalkacaksin yani 4 yildir uykuya hasretim...
Çenem düstü ama herkes uyumusken bende gideyim biraz uyuyayim öptüm hepinizi.
Kızlar moralim cok bozuk.. İcimde yangin var. Az once esim arayip isten ciktigini soyledi. Bende ev hanimiyim. Nolur bizim icin dua edin esim kisa zamanda hayirli bi is bulsun. Cok borcumuz var birikimimiz yok.( offf ooofff
hiç moralini bozma canım....benim eşim bir yıldır çalışmıyor, evde tek gelir kaynağı bendendi...doğumuma 18 gün kala çalıştığım firma anlaşmamızı fesh etti. birikimimiz de yoktu senin dediğin gibi, aslında vardı da şirketten alacağım şeklindeydi, bende doğumdan sonra isterim diye plan yapıyordum. sen doğum yapacaksın kaç ay çalışamazsın dediler, içerdeki paramı da (8.000) vermeden bitirdiler....
Allah yardım ediyor bir şekilde, bak bu hafta hem Hindistandan hemde İtalyadan iki ayrı firma iş görüşmesine gelecek. tam elimizdeki bitti derken bu adamlar çıktı.sende içini ferah tut, bak göreceksin Allah oğlun için size yardım edecek :)
hiç moralini bozma canım....benim eşim bir yıldır çalışmıyor, evde tek gelir kaynağı bendendi...doğumuma 18 gün kala çalıştığım firma anlaşmamızı fesh etti. birikimimiz de yoktu senin dediğin gibi, aslında vardı da şirketten alacağım şeklindeydi, bende doğumdan sonra isterim diye plan yapıyordum. sen doğum yapacaksın kaç ay çalışamazsın dediler, içerdeki paramı da (8.000) vermeden bitirdiler....
Allah yardım ediyor bir şekilde, bak bu hafta hem Hindistandan hemde İtalyadan iki ayrı firma iş görüşmesine gelecek. tam elimizdeki bitti derken bu adamlar çıktı.sende içini ferah tut, bak göreceksin Allah oğlun için size yardım edecek :)
Allah yardimciniz olsun canim kizinin kismeti insallah hemen bulur yeni bir is..
Aybikecim senin meslek, is vs. Neydi cok merak ettim yau, firma gelecek filan diyince
teşekkür ederim kızlar.. inş hepimizin işi hayırlı gider.. tek duam o.. kızımın ihtiyaçlarını karşılayamayacağız diye çok korkuyorum.. eşimde gelmedi daha.. çok üzülmüştür şimdiAllah hepimizin yardımcısı olsun..
bizimde 2. ay dolmasından sonraki ilk perşembeyi verdiler. hastane verem aşısının sadece perşembe günleri geldiğini söyledi. bu 3lü aşı bayağı ızdırap veriyormuş bebeklere, onarda bize ızdırap verecekler korkuyorum..
teşekkür ederim kızlar.. inş hepimizin işi hayırlı gider.. tek duam o.. kızımın ihtiyaçlarını karşılayamayacağız diye çok korkuyorum.. eşimde gelmedi daha.. çok üzülmüştür şimdiAllah hepimizin yardımcısı olsun..
makina mühendisiyim de çalıştığım alan biraz enteresan...deneyimli adam yok piyasada, sadece 3-5 kişiyiz endüstriyel aşındırıcı satıyoruz fabrikalara...adam olmayınca ortada üretici firma bizim gibi tecrübelilerin ayağına kadar geliyor iş teklif etmek için
herkese merhaba keyifler yerindedir inşallah
yarın kalça usg kontrolümüz var inşallah kuzucumun kalçası düzelmiştir..
perşembe günüde aşılarımız var 2 ay 8 günlük olacağız umarım geç kaldgı için problem yaşamayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?