2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tatilden dönüldü ev darmadağın, ben ishal ve halsizim, bebeğimin aşı günü bugün aşıya gidilecek inşallah kuzucum çok huysuzlanmadan atlatır 2. Ay aşılarını

arkadaşlar doğum parası yani iş görmezlik ödeneği alan varmı. biz 3 gün sonra 3 aylık oluyoruz. dooğum iznim 5 inde bitti halen bişi yok. ziraat bankasına gittim süt parası bile yok. siz aldınızmı

Rapor paralari yaklasik 1,5 ay sonra yatiyor. Biz hizlandirmak icin sgknin analik servisine dogum raporu ile gittik hemde sut parasi icin basvurduk 15 gun sonra aldim ziraatten.izmirdeysen tarif fln verebilirim.

Bizde korkulu 2. Ay aşılarımızı olduk geldik kuzucum çok ağladı emzirdim orda emerken uyudu eve geldik şimdi arada uykusunda ağlıo kıyamam ben ona ya herşey sağlıkları için tabiki ama insan dayanamıyor gözünün önünde 3 tane iğne vurulunca

çok geçmiş olsun canım...bizde sabah gittik, hemşire aa pazartesi mi demişiz cuma gelin aşılar cuma geliyor dedi..sinir etti beni

Mrb kızlar ve güzel melekler duru kızım ayağımda sallıyorum suan az önce yemeğimi ocağa koydum kızımda benı izledi ana kucağında yemek yapınca her iş tamam gibi geliyo ev almış başını gidiyo 😄varsın gitsin kızımı bi kolluyom ev mis gibi görünüyor gözüme...HERA canim canini sikma en kisa zamanda esin cok daha Iyi bir is bulur ins simdi Evde olmanin Tadini cikarin bebisinizle

Kizlar ben nukun damakli emzigini kullaniyorum ama dun ebebekte gezerken aventin emziklerinde kapak oldugunu gordum onlardan alacaktin ama damaklisini bulamadim uclari farkli kullanan arkadaslar onlardan mi kullaniyor damaksiz emzikler dis yapisini bozuyor diye biliyorun aventin damaklisi yokmu yani simdi

Bence senin gelmen beklesin söyle koklaya koklaya elinden tutarak annesinin besleyip seni seviyorum yavrum diyerek uykuya yatirmasi herseyden daha önemli. Hatta ben geceleri babamızda yanımıza çağırıyorum üçümüz oluyoruz. Babamizinda sesini duysun istiyorum .

KiZlar b ası olduğu gun eve gelir gelme fitil koydum . Kimileri koyma diyor ama ben oğlum agrisiz sizisiz gun geçirsin istedim . Diğer gecelerimizden farksizdi ağlamadı huysuzlanmadi yavrum.
Birisi asının etkisi olmaz demişti ama benim annelik iç güdüm fitil ver deyince verdim gitti.
İlk defa verdigim icin cok korkmuştum
Bol zeytin yağına buladım poposunuda fitilide. SOnra koyarken bı kaka yaptı fırladı fitil :) sonra bidaha koyuyordum
osurdu fırladı en son denemem basariliydi. Biraz ayaklarını havada tuttum altını siler gibi firlatmadi

Ya kimse buna cvp vermemis ( boyle bisey yasayan yok muu???
Pisik olmus galiba canım , ben hametan dan cok memnunum, cok etkili . Mantar gibiyse de tyrosid sürüyorum , cok sukur daha ihtiyac duymadık ona.
Ya bende 3 yıldır uyumadigim icin cok zorlanmadım bu sefer, bünye alıştı uykusuzluğa
Yemek yiyeceğim zamanda bebis basıyor yaygarayı , uyku ve yemek haram bize

Kızlar moralim cok bozuk.. İcimde yangin var. Az once esim arayip isten ciktigini soyledi. Bende ev hanimiyim. Nolur bizim icin dua edin esim kisa zamanda hayirli bi is bulsun. Cok borcumuz var birikimimiz yok. ( offf ooofff
Allah yardımcınız olsun canım , insallah Allah baska bi kapı acar, sen icini ferah tut hersey yoluna girer insallah
O guzel masum yavrunun rızkını verir elbet
arkadaşlar doğum parası yani iş görmezlik ödeneği alan varmı. biz 3 gün sonra 3 aylık oluyoruz. dooğum iznim 5 inde bitti halen bişi yok. ziraat bankasına gittim süt parası bile yok. siz aldınızmı

Bana insan Kaynaklari izin bitince arayıp sonra ziraatten alacaksın dediler , telf filan verdiler ama 1,5 ay sonra yatar diye duymadım , eğer öyle olursa sıkışırız bizde

Bizim fitil maceramız sünnet olduğunda olmuştu baya mücadele vermiştim işemeli sıçmalı bi operasyon olmuştu bizim kide ama doktorumuz verme dedi sabret biraz dedi aşının amacını bozmayalım dedi ateşi 37.5 i geçerse ver dedi 37.7 37.8 e kadar bekleyebilirsin dedi şuan ateşi yok ama aklına geldikçe ağlıo sanırım

Kizlar bz dun gece halvet oldk esimle....bugun sabh bnm kanamam var..smdi anlamadgm adetmi oldm yoksa iliskiden dolayimi. Bna adet gbi geliyo agrimaya bsladi karnim...yarin doktora gdicektm zaten ama aklima takildi

Ah ah biz hala o dediğinizi yapamadık.Geçen hafta küveti temizlerken ayağım kaydı.Küvetin yüksek olan giriş duvarına karın üstü kapaklandım.Karnım bildiğiniz koyu mor patlıcan rengi.Kızımı kucağıma aldığımda ayağıyla dokunduğu zaman bile acayip canım yanıyordu.Neyseki geçmeye başladı.Bakalım biz ne zaman yapacağız.Birde tam iş üzerindeyken kızım uyanıp ağlar diye korkuyorum.

Kızlar moralim cok bozuk.. İcimde yangin var. Az once esim arayip isten ciktigini soyledi. Bende ev hanimiyim. Nolur bizim icin dua edin esim kisa zamanda hayirli bi is bulsun. Cok borcumuz var birikimimiz yok. ( offf ooofff

Canım Allah yardım eder.Benim eşimde doğumdan 10 gün sonra işten ayrıldı.borcumuzda var.Şimdi babamın restoranında çalışıyor.Ama restoranada belediyeden yıkım emri gelmiş.Yani orasıda yıkılacak.Ne yapacağız bilmiyorum.Babam desen 50-60 bin tl masraf yaptı oraya.Ne diyelim Allah sağlık versin.Hakkımızda hayırlısı olsun.Eminim eşin en kısa zamanda daha güzel iş bulacak.Sen eşine destek ol canım.Şimdi onunda canı çok sıkkındır.

Kızlar kızım 3 gündür ne beni emiyor ne biberon alıyor.Geçen gece ağlama krizine girdi.Sanki etinden et koparıyorlar.Hastaneye gittik.İdrar tahlilide yapıldı.Çok şükür birşey çıkmadı.Doktor gaz sancısıdır dedi.Ama deli gibide açtı.Yatağına yada kucağımıza emzirmek için yatırdığımızda kıyamet kopuyor. Kucağımıza alıyoruz biraz sakinleşimce biberonu ayakta kucağımızda tutturmaya çalışıp kucağımızda yediriyoruz.Yatırdığımız an yaygara kopuyor.Çok üzülüyorum.Neden artık beni emmiyor.Biberonu almıyor.Böyle sıkıntı yaşayan var mı?

Merhaba sevgili anneler..heoinize bol dinlenmeli gunler..:)

Merak ediyorum hic konusu gecmiuor..kimse zayiflamak istemiyor mu burada..saglikli bir sekilde kilo veremez miyiz...ben kilo almaya basladim tekrar daha dogri duzgun veremeden..

Destek bekliyorum sizlerden..motivasyon lazim..beraber biseyler yapmaliuiz bence:))

bizde 2 . Ay aşılarımızı olup geldiiikk. Giden deldi gelen deldi kızımı eve gelince yarım fitil verdik ebe ateş yapabilir dedi. Umarım bebişim çok yıpranmaz

kızlar kızım dün huzursuzdu uykusu vardı ama uyuyamadı dalamadı uykuya.. gece 11.30da emzirdim uyudu sabah 6.30da ben uyandım emzirdim birdaha uyudu 8-8.30 kadar sonra tekrar öğlen uyudu ve hala uyuyor napsam uyandırıp emzirsem mi.. acıkınca uyanır demişti doktorumuz.. bukdar uyku normal mi acaba ?

cnm anladıgım kadarıyla oglunu sunnet ettırdın bende dusunuyorm randevu alıcam bu hafta ama cok korkuyorum hep ertelıyorum o yüzden burda bi arkadasımız bı haber paylasmıstı dr cocugu lazerle sünnet edip pipisını yakmıstı acayip korkuyorum cabuk ıyılestımı bu konuda destege ıhtıyacım var kesınlıkle

Benimde acil kilo vermem lazım ama yemelerimize dikkat ederken sütümüzün azalmasından korkuyorum.Daha erkenmi acaba diyede düşünüyorum.Ben tatlıya aşırı düşkünüm.Zaten 15 kilo fazlam vardı.Bu ara tatlıyı çok kaçırdım ve almaya devam ediyorum.Ama vermek şart.Ne yapmalıyız, nasıl yapmalıyız?

Var canim eczanelerde satiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…