- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.181
arkadaşlar doğum parası yani iş görmezlik ödeneği alan varmı. biz 3 gün sonra 3 aylık oluyoruz. dooğum iznim 5 inde bitti halen bişi yok. ziraat bankasına gittim süt parası bile yok. siz aldınızmı
NerdesiN sekerim kayboldun ?
Bizde korkulu 2. Ay aşılarımızı olduk geldik kuzucum çok ağladı emzirdim orda emerken uyudu eve geldik şimdi arada uykusunda ağlıo kıyamam ben ona ya herşey sağlıkları için tabiki ama insan dayanamıyor gözünün önünde 3 tane iğne vurulunca
Şehir dışına çıkmadıysanız İşten kaçta dönüyor olacaksın? Niye soruyorum kendime hedef koydum umarım uygulayabilirim işe başladığımda 1 gün muhakkak 18 de işten çıkacağım diğer 3 gün mesailerim olacaktır. Cumaları da komple izinli olacağım süt izni nedenie ile. Eğer 18 de çıkarsam eve varmam 18:30-19:00 ü bulacak. 19:30 da yatmaya alışırsa o bir gün de sadece çok kısıtlı süre görebileceğim. Diğer günlerde geldiğimde uyuyor olacak. Acaba uyuma saatini 21 olarak ayarlasam (ayarlayabilirsrm) çok mu geç olur dersin?
yarın 2. ay aşılarımız...oğlum yarın akşam gösterecek anasına uyku o kitaplardan bilmiş bilmiş anlattığı gibi mi yoksa paşasının istediği gibi mi
sizde çok husursuzluk yapmış mıydı gecesinde
Bizde korkulu 2. Ay aşılarımızı olduk geldik kuzucum çok ağladı emzirdim orda emerken uyudu eve geldik şimdi arada uykusunda ağlıo kıyamam ben ona ya herşey sağlıkları için tabiki ama insan dayanamıyor gözünün önünde 3 tane iğne vurulunca
Pisik olmus galiba canım , ben hametan dan cok memnunum, cok etkili . Mantar gibiyse de tyrosid sürüyorum , cok sukur daha ihtiyac duymadık ona.Ya kimse buna cvp vermemis( boyle bisey yasayan yok muu???
Ya bende 3 yıldır uyumadigim icin cok zorlanmadım bu sefer, bünye alıştı uykusuzluğaSlm canim evet o anlattigin kirmizilik pisige benziyor krem sür geçer ins ve cizik dedigin seyde bebeginin bezi dar gelmis olmasinda kaynaklanabilir bir kontrol et cokmu sIkIyor acaba bezi veya bezi islakken cok beklettiysende olabiliyor.
:) burda saat gecenin 2si ve bizim tosun pasa anca uykuya dalabildi bende süt içerken burayi okuyordum...
Hepimize kolayliklar diliyorum bugun amnemler vardi dedimki cocuklari biri alsa bir hafta sonu boyunca ilgilense esimle bir bas basa kalsak falan babamda diyorki goruyosunuz demi cocuk buyutmenin zorlugunu :)) iste sizde kolay buyumediniz dedi ve konu kapandi :)...
Bu arada ben her iki oglumuda dogumdan itibaren kendim baktim buyuk oglumda uyandiysa eger uyuyanida uyutmaz illa kalkacaksin yani 4 yildir uykuya hasretim...
Çenem düstü ama herkes uyumusken bende gideyim biraz uyuyayim öptüm hepinizi.
Allah yardımcınız olsun canım , insallah Allah baska bi kapı acar, sen icini ferah tut hersey yoluna girer insallahKızlar moralim cok bozuk.. İcimde yangin var. Az once esim arayip isten ciktigini soyledi. Bende ev hanimiyim. Nolur bizim icin dua edin esim kisa zamanda hayirli bi is bulsun. Cok borcumuz var birikimimiz yok.( offf ooofff
arkadaşlar doğum parası yani iş görmezlik ödeneği alan varmı. biz 3 gün sonra 3 aylık oluyoruz. dooğum iznim 5 inde bitti halen bişi yok. ziraat bankasına gittim süt parası bile yok. siz aldınızmı
Bence senin gelmen beklesin söyle koklaya koklaya elinden tutarak annesinin besleyip seni seviyorum yavrum diyerek uykuya yatirmasi herseyden daha önemli. Hatta ben geceleri babamızda yanımıza çağırıyorum üçümüz oluyoruz. Babamizinda sesini duysun istiyorum .
KiZlar b ası olduğu gun eve gelir gelme fitil koydum . Kimileri koyma diyor ama ben oğlum agrisiz sizisiz gun geçirsin istedim . Diğer gecelerimizden farksizdi ağlamadı huysuzlanmadi yavrum.
Birisi asının etkisi olmaz demişti ama benim annelik iç güdüm fitil ver deyince verdim gitti.
İlk defa verdigim icin cok korkmuştum
Bol zeytin yağına buladım poposunuda fitilide. SOnra koyarken bı kaka yaptı fırladı fitil :) sonra bidaha koyuyordum
osurdu fırladıen son denemem basariliydi. Biraz ayaklarını havada tuttum altını siler gibi firlatmadi
Kizlar bz dun gece halvet oldk esimle....bugun sabh bnm kanamam var..smdi anlamadgm adetmi oldm yoksa iliskiden dolayimi. Bna adet gbi geliyo agrimaya bsladi karnim...yarin doktora gdicektm zaten ama aklima takildi
Kızlar moralim cok bozuk.. İcimde yangin var. Az once esim arayip isten ciktigini soyledi. Bende ev hanimiyim. Nolur bizim icin dua edin esim kisa zamanda hayirli bi is bulsun. Cok borcumuz var birikimimiz yok.( offf ooofff
bizde korkulu 2. Ay aşılarımızı olduk geldik kuzucum çok ağladı emzirdim orda emerken uyudu eve geldik şimdi arada uykusunda ağlıo kıyamam ben ona ya herşey sağlıkları için tabiki ama insan dayanamıyor gözünün önünde 3 tane iğne vurulunca
Bizim fitil maceramız sünnet olduğunda olmuştu baya mücadele vermiştim işemeli sıçmalı bi operasyon olmuştu bizim kide ama doktorumuz verme dedi sabret biraz dedi aşının amacını bozmayalım dedi ateşi 37.5 i geçerse ver dedi 37.7 37.8 e kadar bekleyebilirsin dedi şuan ateşi yok ama aklına geldikçe ağlıo sanırım
Merhaba sevgili anneler..heoinize bol dinlenmeli gunler..:)
Merak ediyorum hic konusu gecmiuor..kimse zayiflamak istemiyor mu burada..saglikli bir sekilde kilo veremez miyiz...ben kilo almaya basladim tekrar daha dogri duzgun veremeden..
Destek bekliyorum sizlerden..motivasyon lazim..beraber biseyler yapmaliuiz bence:))
Kizlar ben nukun damakli emzigini kullaniyorum ama dun ebebekte gezerken aventin emziklerinde kapak oldugunu gordum onlardan alacaktin ama damaklisini bulamadim uclari farkli kullanan arkadaslar onlardan mi kullaniyor damaksiz emzikler dis yapisini bozuyor diye biliyorun aventin damaklisi yokmu yani simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?