2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bepanthol suruyordum ama buaralar az surdum sanirim ondan oldu simdi popoyu bemmbeyaz yapiyom:)

Benimki de biberonu almiyor. Onceden alirdi 2ay olduktan sonra birakti sadece beni emiyor seninkinin gazi olmasin? Bi hafta bizimki de zorladi emmemek icin nurse harveys verdm bi sure, gecti. Ha bi de farkli bisi yedin mi hic? Sütün tadi degismis olmasin?? Aci eksi baharatli vs?

selamlar telefondan girdiğim için yazmaya çok üşeniyorum çok zor oluyorama takipteyim

seninki gene iyimiş ben anasınıfı öğretmeniyim tenefüs bile yok ne yapacağımı hiç bilmiyorum kara kara düşünüyorum şimdiden

Son düzenleme:

Bizde Sab gaz ilacını kullanıyoruz canım.Dün biraz emmişti.Sevinmiştim.Şimdi yine emmiyor.Kucağıma emzirmek için yatırdığım anda ağlamaya başlıyor.Dün öğleden sonra karaşimşek (yeşilmercimek) yemiştim.Ocaba onun farkı olabilirmi?

Evet canım yaptırdık biz 35 günlüktük çok korkmuştum bende ama çok rahat atlattık çok şükür 4 tane tarım fitil kullandık onun dışında bir hafta krem kullandık çok rahat geçti şükür bizim ki lazerle değil cerrahi operasyonla kesildi lokal uyuşturdular biz rahat atlattık çok şükür eğer yaptırmak istiyor isen geç kalma canım haraketlendiğinde zor olur bide çiş yaranın çabuk iyileşmesini sağlıyormuş

aman maşallah nazar değmesin :)

Canim ben aventin silikon emzigini kullaniyorum damaklikli ve damakliksizin farkini bilmiyorum ama ben memnunum.
Kundak yapmadım. Sabah 10 dan beri gözünü kırpmadı cin gibi hala
Canim kundaklamak en onemli adim sss-pat yonteminde hatta hangi yontemle uyutulursa uyutulsun mutlaka kundaklanmali bebek.fark o kadar bariz ki kesinlikle daha uzun ve derin uyuyor bebisler.ben gunduz sss-pat yontemini kullanmiyorum.cani ne zaman isterse o zaman uyuyor.

Bebeğini eve kilitleyip 9 gün tatile çıktı!

Bunlar gibi anneler olmaz olsun 2ayliis agustosta dogurmus hem de yaa, kizima daha bi sarildim haberi okuyunca la havle ah kiyamam yavruma((

O kadını parçalamak istiyorum.Vicdansız.Birde öğretmen ha.Ona ne ceza verilse azdır.Yavrum ya kimbilir nasıl can verdi.Kızıma bakıyorumda gözlerimden yaşlar süzüldü.O minicik yavruya nasıl kıydı.O........U

hadi yaptın bi hata oldu bebeğin ne güzel elinde işin var. Kendine ayrı bir hayat kurabilirsin kimseye muhtaç olmadan bebeğini büyütebilirsin. Allah hepimize insaf versin.ben bebeğimi odada bırakıp banyoya giremiyorum o tatile çıkmış hey yarabbim. Bari çocuk esirgemeye vereydi

canım biz 2 günlükken sünnet yaptırdık ve üçüncü günde banyosunu oldu hiç korkma çok çabuk iyileşiyo,yanlız şuna dikkat et bizim sünnet oldujtan sonra plastik bardak koydular bizimkinide maşallah ayaklar hiç durmadığı için lastik bardağı kırmıştı eşim akşamın 11nde karton kahve bardağı aramaya gitti bulamayınca plastık bardağı iki kat koyup altını üstünü güzelce bez bantla bantladı öyle koyduk pipisine ama çabuk iyileşiyo korkma

Bebeğini eve kilitleyip 9 gün tatile çıktı!

Bunlar gibi anneler olmaz olsun 2ayliis agustosta dogurmus hem de yaa, kizima daha bi sarildim haberi okuyunca la havle ah kiyamam yavruma((

Dicek soz yok pes gercekten nasil bi varlik bunu yapabilir icim parcalandi canim Benim 😢Ben kuzucum aglayinca canim gidiyor kac gundur dus almiyorum Dogru duzgun is yapmiyorum hic bisey melegimin bi tek gulumsemesinden onemli degil

daha geçmişin tamamıni okuyamadım sorunun cevabını bende merak ediyorum üstelik benim raporum 29 ekimde bitiyor tam tatil günü ne yapacağımı bilmiyorum 30 ekimde mi gidip alsam

Son düzenleme:

Bilmuyorum ki..hergun yarin sora baslayacagim diyorum..bir de ben hic cips sevmezdim..surekli cops cekirdek cikolata yemek istiyorum...esime dedim artk eve ebur cubur getirme..istesem de alma..

Pilates yapmak istiyorun ama nerdeeeee

Tamam seni de alıyoruz merak etme. Ama şahsen ben dana lafına çok alındım bir inek olarak. Heleniko ağlayınca eşim mandıra gel kızım acıktı diye çağrıyo

Benimki de mandafon ve mor inekcik kizimiz acikti diyor. Baska zaman olsa alinirdim ama suan alinmiyorum komik geliyor:)))
Ben tatli hic sevmem ama baklava cok guzel sut yapti. Her gun bende yemeye basladim kizima bol bol sut olsun...

CANIM siz sünneti nerde asm demi yaptırdınız hangi doktora ve ne kadara mal oldu.
Bende istiyorum ama cok korkuyorum

Benimki de mandafon ve mor inekcik kizimiz acikti diyor. Baska zaman olsa alinirdim ama suan alinmiyorum komik geliyor:)))
Ben tatli hic sevmem ama baklava cok guzel sut yapti. Her gun bende yemeye basladim kizima bol bol sut olsun...
Esim ve annem bana jarse inek diyo:)). Hatta annem bazen mooo gel oglun acikti diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…