- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #56.201
Pisik olmus galiba canım , ben hametan dan cok memnunum, cok etkili . Mantar gibiyse de tyrosid sürüyorum , cok sukur daha ihtiyac duymadık ona.
Ya bende 3 yıldır uyumadigim icin cok zorlanmadım bu sefer, bünye alıştı uykusuzluğa
Yemek yiyeceğim zamanda bebis basıyor yaygarayı , uyku ve yemek haram bize
Allah yardımcınız olsun canım , insallah Allah baska bi kapı acar, sen icini ferah tut hersey yoluna girer insallah
O guzel masum yavrunun rızkını verir elbet
Bana insan Kaynaklari izin bitince arayıp sonra ziraatten alacaksın dediler , telf filan verdiler ama 1,5 ay sonra yatar diye duymadım , eğer öyle olursa sıkışırız bizde
Kızlar kızım 3 gündür ne beni emiyor ne biberon alıyor.Geçen gece ağlama krizine girdi.Sanki etinden et koparıyorlar.Hastaneye gittik.İdrar tahlilide yapıldı.Çok şükür birşey çıkmadı.Doktor gaz sancısıdır dedi.Ama deli gibide açtı.Yatağına yada kucağımıza emzirmek için yatırdığımızda kıyamet kopuyor. Kucağımıza alıyoruz biraz sakinleşimce biberonu ayakta kucağımızda tutturmaya çalışıp kucağımızda yediriyoruz.Yatırdığımız an yaygara kopuyor.Çok üzülüyorum.Neden artık beni emmiyor.Biberonu almıyor.Böyle sıkıntı yaşayan var mı?
topicteki öğretmen arkadaşlarımmm süt iznini ne yapıcaksınızz..ben sınıf öğretmeniyim hemde tamgün 3 e kadar okul...öğle arası 1.5 saat war..büyük ihtimal o zmn ewe git dicekler ama ben öğle arasında ders yapıp 1.5ta çıkmayı teklif edicem bakalım noolcak...sizde durumlar nasıll??
bu arada bebeğimin daha uyku düzeni oluşmadı...oluşturanlara tebrikler :)
gece 4 ten sonra saat başı uyanıo bebeişimm sütmü yetmio dersinizzz
Benimki de biberonu almiyor. Onceden alirdi 2ay olduktan sonra birakti sadece beni emiyor seninkinin gazi olmasin? Bi hafta bizimki de zorladi emmemek icin nurse harveys verdm bi sure, gecti. Ha bi de farkli bisi yedin mi hic? Sütün tadi degismis olmasin?? Aci eksi baharatli vs?
cnm anladıgım kadarıyla oglunu sunnet ettırdın bende dusunuyorm randevu alıcam bu hafta ama cok korkuyorum hep ertelıyorum o yüzden burda bi arkadasımız bı haber paylasmıstı dr cocugu lazerle sünnet edip pipisını yakmıstı acayip korkuyorumcabuk ıyılestımı bu konuda destege ıhtıyacım var kesınlıkle
kızlar kızım dün huzursuzdu uykusu vardı ama uyuyamadı dalamadı uykuya.. Gece 11.30da emzirdim uyudu sabah 6.30da ben uyandım emzirdim birdaha uyudu 8-8.30 kadar sonra tekrar öğlen uyudu ve hala uyuyor napsam uyandırıp emzirsem mi.. Acıkınca uyanır demişti doktorumuz.. Bukdar uyku normal mi acaba ?
Kizlar ben nukun damakli emzigini kullaniyorum ama dun ebebekte gezerken aventin emziklerinde kapak oldugunu gordum onlardan alacaktin ama damaklisini bulamadim uclari farkli kullanan arkadaslar onlardan mi kullaniyor damaksiz emzikler dis yapisini bozuyor diye biliyorun aventin damaklisi yokmu yani simdi
Canim kundaklamak en onemli adim sss-pat yonteminde hatta hangi yontemle uyutulursa uyutulsun mutlaka kundaklanmali bebek.fark o kadar bariz ki kesinlikle daha uzun ve derin uyuyor bebisler.ben gunduz sss-pat yontemini kullanmiyorum.cani ne zaman isterse o zaman uyuyor.Kundak yapmadım. Sabah 10 dan beri gözünü kırpmadıcin gibi hala
Bebeğini eve kilitleyip 9 gün tatile çıktı!
Bunlar gibi anneler olmaz olsun 2ayliis agustosta dogurmus hem de yaa, kizima daha bi sarildim haberi okuyunca la havle ah kiyamam yavruma((
o kadını parçalamak istiyorum.vicdansız.birde öğretmen ha.ona ne ceza verilse azdır.yavrum ya kimbilir nasıl can verdi.kızıma bakıyorumda gözlerimden yaşlar süzüldü.o minicik yavruya nasıl kıydı.o........u
cnm anladıgım kadarıyla oglunu sunnet ettırdın bende dusunuyorm randevu alıcam bu hafta ama cok korkuyorum hep ertelıyorum o yüzden burda bi arkadasımız bı haber paylasmıstı dr cocugu lazerle sünnet edip pipisını yakmıstı acayip korkuyorumcabuk ıyılestımı bu konuda destege ıhtıyacım var kesınlıkle
Bunlar gibi anneler olmaz olsun 2ayliis agustosta dogurmus hem de yaa, kizima daha bi sarildim haberi okuyunca la havle ah kiyamam yavruma((
kızlar benim yarın doğum iznim bitiyor rapor almadan önce göreve başlamam gerekir mi? bu dönemi raporla kapatıp ikinci dönem ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorum ben de. inşallah rapor işini ayarlayabilirim. çanakkalede bu anlamda yardımcı olabilecek doktor biliyor musunuz
Benimde acil kilo vermem lazım ama yemelerimize dikkat ederken sütümüzün azalmasından korkuyorum.Daha erkenmi acaba diyede düşünüyorum.Ben tatlıya aşırı düşkünüm.Zaten 15 kilo fazlam vardı.Bu ara tatlıyı çok kaçırdım ve almaya devam ediyorum.Ama vermek şart.Ne yapmalıyız, nasıl yapmalıyız?
Tamam seni de alıyoruz merak etme. Ama şahsen ben dana lafına çok alındım bir inek olarak.Heleniko ağlayınca eşim mandıra gel kızım acıktı diye çağrıyo
Bizim fitil maceramız sünnet olduğunda olmuştu baya mücadele vermiştim işemeli sıçmalı bi operasyon olmuştu bizim kide ama doktorumuz verme dedi sabret biraz dedi aşının amacını bozmayalım dedi ateşi 37.5 i geçerse ver dedi 37.7 37.8 e kadar bekleyebilirsin dedi şuan ateşi yok ama aklına geldikçe ağlıo sanırım
Kızlar moralim cok bozuk.. İcimde yangin var. Az once esim arayip isten ciktigini soyledi. Bende ev hanimiyim. Nolur bizim icin dua edin esim kisa zamanda hayirli bi is bulsun. Cok borcumuz var birikimimiz yok.( offf ooofff
Esim ve annem bana jarse inek diyo:)). Hatta annem bazen mooo gel oglun acikti diyor..Benimki de mandafon ve mor inekcik kizimiz acikti diyor. Baska zaman olsa alinirdim ama suan alinmiyorum komik geliyor:)))
Ben tatli hic sevmem ama baklava cok guzel sut yapti. Her gun bende yemeye basladim kizima bol bol sut olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?